Wkadk

Sådan ser rig

Uanset om du ønsker at imponere nogen, skiller sig ud i at mestre den underspillede udseende af gamle penge tilskuerne.

Steps

Sådan ser rig. Kjole i en klassisk måde.
Sådan ser rig. Kjole i en klassisk måde.
 1. 1
  Kjole i en klassisk måde. Private skoleuniformer er perfekte eksempler på dette look. Brug dem som inspiration til dit daglige slid. Cardigans, plaid, poloer, jumpere, nederdele, slacks, knæhøje sokker, og shorts. Også for de "gamle penge" look, vil mere vintage stil klassikere arbejde, ligesom en britisk stil 3-knappen passer, anything "tweed", skulle osv. Stoffer være alle naturlige, såsom bomuld, cashmere, silke, hør, uld og blandinger af disse naturlige fibre. Må ikke overdrive det, prøv at gå til en afslappet look, som om du lige kommet tilbage fra en uge på familiens hjem i Kennebunkport. Nå siddende tøj i afslappede afdæmpede farver og måske et strejf af pastel er meget gamle penge. Vær opmærksom på pasform og stoffet, når du er shopping. Køb færre kvalitet stykker snarere end en flok discount elementer.
 2. 2
  Har god hygiejne. Sørg for at du altid børste dine tænder og tage et brusebad. Vask dit hår og holde det ryddeligt, men diskret. Rens dine negle og få manicure til billige negle saloner. Korte Tips er virkelig smuk, men undgå lange negle med lyse farver.
 3. 3
  Hold dit ansigt pæn og din krop velplejet. Mænd bør have præcise haircuts, og godt barberet facial hår. Kvinder bør have en "smagfuld" klippe, farve og glans i håret. Klar hud, fri for acne og godt fugtes især hos kvinder i en bestemt alder. Hårfarve skal se naturlige og højdepunkter og lowlights skal være naturlig, som hvis opnået på et besøg på stranden hus.
 4. 4
  Handle mere aristokratisk måde. Kør langsommere. Din bil skal være en grundlæggende model. Det betyder ingen kofanger klistermærker, ingen højt stereo og ingen 26 "fælge Din bil skal se ud som om det er frisk detaljeret inde og ud:.. Rengøres og vokses, med skinnende dæk farten ned din tale, og sænk din stemme volumen Prøv at tale. om vigtige spørgsmål sker i dag. Må ikke være højt eller henlede opmærksomheden på sig selv. Lær at spille golf, tennis og sejle, eller at ride (heste), selv at spille polo (hvis du har maven til det). Bliv fortrolig med engelsk historie. Groom regelmæssigt, negle, krop, ansigt og hår. Hold tøj pæn i udseende (tuck i skjorter, slid behageligt montering ikke meget løst tøj). Du skal tænke før du taler, fordi så små som det kan synes, nogle folk buse ud ting, der gør dem synes som om de ikke gjorde det, og det kan skade dig og andre.
 5. 5
  Skift prognosen. For kvinder er strapped sandaler om vinteren okay. For mænd, sweatere og khaki shorts med afslappet hyttesko er okay, så længe det ikke sner. Den gamle penge crowd gør elsker til lag, så trøjer, frakker og lignende antræk er praktisk til køligere forhold.
 6. 6
  Sæt på din bedste ansigt. En velhavende kvindes makeup er naturligt med neutrale farver, bortset fra rød læbestift, den eneste farve i hendes makeup. Hendes neglelak er en bleg hvid, pink eller beige. Perfekt hud er en rig kvinde must. Aldrig overtan; naturlig hudfarve ser meget bedre. Ingen solpletter, så holde på sportslige solcreme, selvom alle ser bedre med en sund glød.
 7. 7
  Lugter penge. Mænd og kvinder bør bære en lille mængde af et dyrt duft. (Mænd-on indre håndled og under kæben linje, Women on indvendige håndled indvendige albuer og nedenunder kæben linje eller bag ørerne). Må ikke lægge for meget på!
 8. 8
  Husk, diamanter er for evigt, men være diskret om det. Smykker bør være minimalistisk, klassisk og uskadelig. Hvis du ikke har råd til den ægte vare, holde det klassiker. I stedet for en egentlig Cartier "tank" watch, hvad masser af velhavende gøre og få den billigste og enkleste Timex med en grundlæggende sort læder band, lille og diskret. Perler om de er ægte også arbejde. Intet prangende eller for stor.
 9. 9
  En autentisk designer taske eller pung er rart, men gå efter noget lidt intetsigende eller forældede. Noget, der er "nyeste mode" er per definition en tendens, som er bandlyst til den gamle penge mængden. Det skal være godt lavet og læder selv hvis ikke designer, gå til enkle designs, såsom LL Bean Boat & Tote eller en klassisk sort quiltet Chanel. Intet Avante garde, og intet, der ligner Balenciaga Lariat eller Chloe Paddington. Men hvis du imponere nyrige "trendy" er temmelig meget obligatorisk.
 10. 10
  Gå i en velhavende persons sko. Erhverve mindst et par virkelig anstændig godt lavet sko. For mænd, nogle meget konservative og underspillet oxfordsko eller hyttesko. For kvinder, ville en konservativ pumpe, ligesom den klassiske Chanel pumpen være et godt valg.
 11. 11
  Et af de vigtigste ting er at forsøge og handle normalt. Folk, der ikke rig, ønske de var. Mennesker, der er rige ikke ønsker nogen at vide. Vær afslappet og munter. Bær ting, der er god kvalitet, men ikke annoncere. Må ikke bære tøj med reklamer eller mærkenavne på dem. Hvis nogen er virkelig velhavende, vil de være i stand til at fortælle. Må ikke handle, som om du er over normale aktiviteter. Act rig, gå og tale ordentligt, men når man taler om emnet for dig selv eller dit liv, tale om dig selv, som om du er en normal person. Aldrig acceptere, at du er rig. Hvis cornered try "Mine forældre er noget godt ud." Aldrig åbent diskutere økonomiske spørgsmål.
 12. 12
  Vær forsigtig, som du taler med, hvad du gør, og hvor du er hele tiden. Vær opmærksom på dine omgivelser. Én forkert bevægelse du laver kan ændre en persons sind negativt. Elsk dig selv, uanset hvad.
 13. 13
  Handle som en lærd person. Velhavende folk ofte får private skolegang og så uddannelse er vigtig. Børste op på almen viden, men ikke flagre din uddannelse eller hævde at være en ekspert. Læse bøger og har perfekt grammatik samt en god ordforråd, men ikke smide lange ord omkring at lyde imponerende.
 14. 14
  Færdig.

Tips

 • Tal ordentligt, altid huske dit grammatik.
 • Brug fremragende kropsholdning, uanset om du sidder eller står.
 • Lær at spise ordentligt og sådanne ting som forskellen mellem creme brulee og flan.
 • Kend din etikette. Læse bøger om korrekt brug.
 • Forsøg ikke alt for hårdt, underfundighed er nøglen. Ligne en nyligt rig person er aldrig en god ting for dem, der altid har haft penge.
 • Forkæl tjenere, butlere, tjenere, og de øvrige ansatte pænt, men ikke i en alt-venlig måde. Bare være høflig til dem, behandle dem som om de var de samme som den hjælp derhjemme.
 • Flashy betyder ikke rigdom, men kun dårlig smag.
 • Medbring vin eller friske blomster til et middagsselskab, og altid skrive takkekort.
 • Bær designermærker. Du kan købe disse på steder som Nordstrom, Bloomingdales og Lord og Taylor og mange andre høje ende butikker samt deres diskonteret afsætningsmuligheder.
 • At have en masse penge eller "foregiver" til vil ikke gøre folk som dig mere.
 • Se tv eller film over dem med en masse penge. Læs Forbes, Barron er, Wall Street Journal, The New Yorker, og The Economist. Bliv fortrolig med New England historie og steder, og også lære om de britiske øer, den vel-to-do i USA er håbløse anglofile. Lær om virkelige verdens problemer.
 • Hvis du appellerer til gamle penge sæt, så husk at tilbageholdenhed og Anglophilia er deres primære træk. Deres eneste absolutter er, at kapitalen aldrig at blive invaderet, og en jakke er aldrig at blive udeladt. Hvis du hænger med Nouveau Riche, ja, noget går baby!
 • Aldrig se på tag, mens "shopping" (bogstaveligt talt bare browsing og forsøger på tøj) i dyre butikker. Træn dig selv til ikke at reagere på ekstremt høje priser ved at uddanne dig selv på det latterlige priser for designer varer. Hvis du ser på en pris, rige mennesker ikke siger det fulde nummer. For eksempel en Shirt er 1.040 en rig person ville sige, det er 10 40 Ikke én tusind og fyrre dollars. Hvis du reagerer og lave en scene, vil de andre handlende i butikken tror, ​​at de er bedre end / over dig.
 • Gå på nettet, se gennem TJ Maxx, shop på outletbutikker. Brug kuponer Herren og Taylor og Macys glidende takling kuponer på deres hjemmeside.
 • Nouveau Riche er en anden historie. Hvis dine velhavende venner falder i denne kategori, det er ligesom det vilde vesten. Kig på de temmelig prangende vaner Hollywood for ideer om, hvordan at blande sig med dem.

Advarsler

 • Må ikke truer med at sagsøge folk, hvis du bliver vred.
 • Husk, at kigge rige vel kan medføre præcis det modsatte af at være rig. Nogen der tilbringer 2240€ på et armbåndsur, kan have en imponerende udseende armbåndsur, men vil være 2240€ i gæld.
 • Der må ikke ryges eller tager stoffer. Ingen tyggegummi. Ingen bande i hvert fald ikke offentligt. Aldrig være beruset i det offentlige.
 • Udgive sig for at være noget, du ikke er kan gøre dig til en falsk. Folk, der er dine venner, når du er faking er blot venner af falske dig. Også, kan din nuværende venner blive fornærmet og ignorere dig.
 • Det er ikke kun det tøj / bil, der kan give væk en persons sande avl. Det er en holdning. Må ikke være snobbet eller uhøfligt at folk. Må ikke bære bling eller designer trendy etiketter, skrige dyre. Kvinder bør være meget beskedent = ingen hud viser!
 • Aldrig tale om penge, eller hvad legetøj, du har eller ikke har.