Wkadk

Hvordan at gøre opmærksom på dig selv

Ønsker du at skille sig ud i mængden? Gøre et navn for dig selv? Få bemærket? Lad os se det i øjnene, næsten alle elsker opmærksomhed, og få bemærket kan have reelle fordele: at få den (eller) du er interesseret i, at få et job, eller endda blive en stjerne, for eksempel. Hvorfor så ikke "rigtige" samfund har en tendens til at rynke panden på at gøre opmærksom på sig selv? Kort sagt, ikke al opmærksomhed er lige, og mennesker, der forsøger at gøre opmærksom på sig selv ofte gør det på ubehagelige måder - tænk på en skrigende barn, for eksempel. Mens visse showbiz typer gerne sige, at enhver omtale er god omtale, vil du normalt kun nyde godt positiv opmærksomhed og tegne den slags opmærksom på dig selv kræver lidt tålmodighed, tanke og Takt.

Steps

Hvordan at gøre opmærksom på dig selv. Tænk på, når de tænker på dig, og det kræver tid og konsistens til at opbygge et brand.
Hvordan at gøre opmærksom på dig selv. Tænk på, når de tænker på dig, og det kræver tid og konsistens til at opbygge et brand.
 1. 1
  Tænk på, når de tænker på dig, og det kræver tid og konsistens til at opbygge et brand. Sig du er på en ny skole, og du ønsker at få venner. Dit brand da bør omfatte egenskaber som loyalitet, venlighed og sjov. Gør ting, der opbygger dette mærke, og gøre dig til en mere tiltalende potentiel ven. Andre eksempler på brands nævnes "bad-boy image." Vær forsigtig, selvom, eller du vil ligne du forsøger alt for hårdt.
 2. 2
  Være original. Ser man på de stereotype mærker nævnt i sidste trin, du måske tror, ​​at ingen af ​​dem er virkelig, hvad jeg vil. Det er helt i orden. Du kan mærke dig selv som stort set alt, og hvad dit brand, bør det afspejle din personlighed og oprindelige stil. Hvis du er den samme som alle andre, vil du ikke gøre opmærksom på. Bare husk, igen, at hvis du selvfølgelig prøver bare at få opmærksomhed, vil det være dit brand.
 3. 3
  Være fremragende. Når vi tænker på ordet "outstanding," vi normalt tænker på excellence, men at være enestående betyder også at "skille sig ud." Hvis du ønsker at skille sig ud, gør dit bedste for at være den bedste til noget. Hvis du ønsker at henlede opmærksomheden på din ægtefælle, for eksempel, være den bedste mand, eller du kan være. Hvis du ønsker at få et bedre job, være overordentlig kompetent i dit nuværende job og søge at lære mere for at fremme din karriere. Du behøver ikke altid at være fremragende til noget, der er direkte relateret til dit mål. For eksempel, vil du opdage, at folk, der er meget vellykket i uanset forfølgelsen de vælger i livet ofte henlede eller dato, smukke kvinder eller gode udseende fyre, selv om deres særlige område af ekspertise har intet at gøre med at være en god kammerat. Hvis du er fremragende til noget, kun om noget, du henlede folks opmærksomhed.
 4. 4
  Være hårfin. En patient, nuanceret tilgang er vigtig i udviklingen af ​​dit billede, fordi hvis du ser ud som du prøver for hårdt at henlede opmærksomheden, vil du bare ender branding dig selv som en, der higer opmærksomhed, der generelt ikke er en ønskelig egenskab. Som et eksempel, forestille mig, du ønsker at få opmærksomhed for at få venner. Hvis du står på hovedet og fornærmelse folk, vil du sandsynligvis få opmærksomhed for en stund, men vil du sandsynligvis ikke få venner - alle vil vide, du er bare desperat for opmærksomhed. På den anden side, hvis du gør opmærksom på dig selv ved at bære et smil, hvilket gør en samtale med folk, eller deltage i en sportshold vil du opbygge en mere positiv brand og få mere opmærksomhed i det lange løb.
 5. 5
  Være ydmyg. Være fremragende, være sikker, være selvhævdende, men ikke være arrogant. Selv hvis du virkelig udmærke sig ved næsten alt, vil folk forsøge at tune dig ud - eller endda harmes dig - hvis du er en idiot. Må ikke fortælle folk, hvordan awesome du er, vise dem, og ikke gøre et stort nummer ud af det. Må ikke blæse dit eget horn for meget.

Tips

 • Havde nok klicheer endnu? Her er en mere. Folk er ligeglad med hvor meget du ved, indtil de ved, hvor meget du pleje. At være en show-off, vil ikke få dig positiv opmærksomhed, i hvert fald ikke for længe. I menneskelige relationer vil blive behageligt og nyttige som regel får du det bedste form for opmærksomhed gang efter gang.
 • Være fremragende i noget, du virkelig elsker at gøre. Forsøg ikke at være en advokat, bare fordi du tror det vil få dig piger eller vil imponere dine forældre. Gør det, fordi du elsker at gøre det, eller være udestående ved noget andet.
 • Bare være unik og ud af almindelige, så folk vil lægge mærke til dig.

Advarsler

 • Må ikke gøre opmærksom på sig selv i de forkerte måder, eller du vil sandsynligvis ende med at få ignoreret. Du er nødt til at gøre en bevidst indsats dag ud og dag ind at trække positive, gavnlige opmærksomhed, men gør din indsats ser ubesværet, og henlede opmærksomheden ved at gøre positive ting.
 • At gøre opmærksom på dig selv er ikke altid godt. Du ønsker ikke at henlede skat manden, for eksempel, eller legepladsen bølle.