Wkadk

Sådan at klæde sig som en berømthed

Det er sjovt at se tv og film... bortset fra én lille fejl: Hele tiden, du ønsker du var så glamourøse og sofistikeret som stjernerne. Har du nogensinde spekuleret over, hvordan Mary-Kate, Kirsten, Nicole og Lindsay får klædt bare for at få kaffe, men stadig ser latterligt godt? Her er hvordan.

Steps

Sådan at klæde sig som en berømthed. Få dit eget, fancy par solbriller!
Sådan at klæde sig som en berømthed. Få dit eget, fancy par solbriller!
 1. 1
  Gå på indkøb! Prøv at købe flere enkelte stykker, ikke er fuld. En jakke, en tank top, en rullekrave, nedringede bukser. Det er bedre at blande din garderobe end købe komplette sæt af outfits. Shop på billige butikker for at få billige, endnu chic tøj. En vintage butik ville være en god ide at finde noget stort og trendy.
 2. 2
  Få dit eget, fancy par solbriller! Go flotte! Få nogle med nitter eller diamanter. Nogle gange er det cool at bære piloter. Store hvide eller sorte dem til Mary-Kate Olsen look. Kom solbriller betyder at bære dem med dig overalt. Det omfatter supermarkedet også. Jeg mener, du har set Paris Hilton slentre ned købmand med sine mega chik sort solbriller, selv om det ikke var så solrige, så hvorfor kan du ikke gøre det?
 3. 3
  Bær store tilbehør. Husk altid ordet "store". Tænk stort armringe, store tasker, store øreringe. Hoops arbejde for nogen, og det gør voluminøse håndtasker. Med en håndtaske, op zippet jakke, jeans og solbriller, har du allerede fået den "Watch-out-I-am-a-berømthed 'look.
 4. 4
  Være et tørklæde pige for en dag. Bær tørklæder hængende omkring den forreste del af halsen eller på ryggen, eller binde en omkring din talje. For at holde dit look flyder, får et tørklæde.
 5. 5
  Sko, sko, sko! Knæ-høje støvler er en konkret skridt fremad. Iført lejligheder eller sandaler er sød også, men for superstjernen udseende, du bør virkelig købe en sød par knæ høje støvler. Tilføj en hæl for en elegant look eller holde dem flade og comfy for at boho look, en masse berømtheder elsker. Arbejd din stil!
 6. 6
  Mindre er mere. Hvis du tænker på at købe denne sequined skjorte, men har kun penge nok til en almindelig v-hals, gå med det grundlæggende. Tilføj en længere halskæde, hvis du ønsker en mere overdådig look. Et outfit mange berømtheder ses shopping eller på gaderne i en almindelig skjorte, et tørklæde, nogle jeans, og nogle støvler. Sommetider de tilføjer nuancer eller en læderjakke for ekstra glamour.
 7. 7
  Husk, at du ikke altid nødt til at se fabelagtig. Nogle berømtheder går i supermarkedet iført low-rise tråd bukser, en jakke og solbriller.
 8. 8
  Opfordre dig til at bære stilfulde outfits som skinny jeans med jakker og en enorm prada taske! Gå efter Gucci og Chanel også. I særlige lejligheder, slid flyder nederdele eller fest kjoler, ligesom stropløs eller spaghetti strapped sort kjole, måske midnat blå eller engleblid hvid. Men sort er den store ting.
 9. 9
  Hold din outfits strømmer til det næste niveau. Trin op til den store plan, hvilket betyder, at holde din outfits rammer den næste kant. Du behøver ikke at holde op med alles stil, holde din egen stil! Vær dig selv!

Tips

 • Nogle gange, kan du gå på shopping i dine skabe. Du må have tøj du kan sætte sammen på måder, du ikke vidste. Ingen grund til at bryde banken.
 • Gennemsøge internettet for skønhed tips. Du behøver ikke nødvendigvis rigtig dyrt makeup for at opnå en berømthed look. Teknik og redskaber (pensler, osv.) er langt vigtigere.
 • Find en god regime for din hud. Husk at vaske dit ansigt to gange om dagen samt eksfolierer med en scrub en gang om ugen. Fugte din hud hver aften og drikke masser af vand for at fugte din fejlfri hud.
 • Nogle ideelle butikker, hvis du ikke har råd designere er Forever 21, europæisk Apparel eller Urban Outfitters.
 • Hvis du ønsker at se den del, du er nødt til at handle den del, arbejde at spankulere du har været hemmeligt praktiserer i spejlet.
 • Vær ikke bange for at eksperimentere. Hvis du ønsker, vælge leggings i stedet for jeans. Vov at være vovet! Være anderledes og spændende.
 • For punge og sko, så prøv at få en designer som Gucci, Louis Vuitton, Chanel eller Prada. Selv hvis du kan ikke råd til det, ikke får forfalskninger. Forfalskninger ikke kun ser forbavsende tacky, de er også ulovlige. Opkøb forfalskninger understøtter sweatshops og børnearbejde. Disse er forskellige til knock-offs, der tager visse træk ved de designer tasker til at efterligne udseendet, uden at foregive at være af samme høje etiket. Knock-offs er acceptabelt, hvis det ikke er for indlysende.

Advarsler

 • Må ikke foregive at være en faktiske berømthed! Må ikke gå rundt praler om den nye film, du var i eksisterede der aldrig. Folk vil se ned på dig.
 • Overdriv ikke makeup, den sidste ting du ønsker, er at se tarvelige. Ønsker du at ligne en smadret Courtney Love?
 • Må ikke handle storsnudet eller skal betyde for andre!
 • Må ikke smirk (spidsede læber, anyone?). Smil naturligt for en røde løber er klar udtryk. Også antallet én ting, du bør aldrig gøre, er at fortælle nogen, at du er berømt, eller noget andet i den retning. Det vil blive grimt!

Ting du behøver

 • En rigtig dejlig top, en enorm tee, sød halterneck, etc.
 • Farverige tørklæder
 • Cute halskæder
 • Flats / high-tops og andre stilfulde sko
 • Black Eyeliner
 • Mascara
 • Vaseline (vaseline) eller klar lip-gloss
 • Big bag!
 • Kæmpe solbriller!
 • En berømthed holdning (tror smuk, føler smuk, være smuk! Være sikker-ikke kæphøj!)