Wkadk

Hvordan man kan føre en berømthed liv

Hvis du altid er stirre på glittede magasiner nidkært, gad vide hvordan i alverden stjernerne formår at se så godt, og få alt, hvad de ønsker, vil denne artikel vise dig hvordan!

Steps

Hvordan man kan føre en berømthed liv. Kig gennem nogle blade og udvælge stjerner, som du kan lide.
Hvordan man kan føre en berømthed liv. Kig gennem nogle blade og udvælge stjerner, som du kan lide.
 1. 1
  Kig gennem nogle blade og udvælge stjerner, som du kan lide. Spørg dig selv, hvorfor du kan lide dem. Hvilke ting har de, som du ønsker? Prøv ikke at fokusere så meget på de fysiske træk dog gerne blonde hår eller blå øjne eller tatoveringer. Nogle ting vil ikke passer dig. Denne artikel handler om, hvad der passer dig! Denne artikel vil bruge et par kendte berømtheder som eksempler: Lindsay Lohan, Paris Hilton. Selvom måske ikke elsket af alle, folk sikkert vide, hvem de er.
 2. 2
  Forbedre dit udseende. Før du kan begynde at handle som en celeb, er du nødt til at gøre nogle primping! Du vil måske gerne prøve at få højdepunkter i håret, farvning det, og få det stylet eller klippe. Hår skal trimmes hver seks uger eller så at forblive raske. Gå til en frisør, fordi hvis du gør det selv der er en stor chance for du vil rod op, og hovedsagelig - ville en celeb klip / farve / etc deres hår selv? Ingen måde! Kig gennem magasiner frisurer.
  • Hvis du normalt ikke bære makeup, nu er det tid til at begynde. På trods af hvad folk siger, kan du bære en fuld ansigt makeup uden at kigge skanky. Prøv at få en foundation og concealer tættest på dit ansigt tone. Opskalere stormagasiner og skønhed arbejdere i saloner vil hjælpe dig og give dig gode råd.
  • Ren voksbehandlet bryn vil åbne dine øjne, hvilket skulle have enten klare, sort eller brun mascara på dem, og en lys øjenskygge som beige eller taupe. Brug en eyeliner blyant på toppen af øjne - og kun halvvejs på bunden. Lys rosa eller klar er fantastisk til læberne.
 3. 3
  Få pedicure og manicure ugentligt. De gør dine hænder og fødder så blød og ser fantastisk. Du kan gøre disse derhjemme, men hvis du ønsker en godbid, kan du altid afværge til en salon! De har tendens til at gøre et godt tilbud. De fleste mennesker gør en lys frakke af maling til deres fingre og mørke for deres tæer. Klæd negle med stick-on juveler!
 4. 4
  Pas på din hud. Ansigtsbehandling bør ske hver uge også, og du kan gøre dem derhjemme. Kold te poser er fantastisk til puffy øjne. Exfoliating er vigtigt, da det gør din hud glød ved at slippe af døde celler.
 5. 5
  Kig efter dine tænder. Pensel, floss og blege dine tænder (professionelt eller med et hjem produkt) og pop pastiller og tyggegummi til frisk ånde.
  • Hvis du har nogen problemer, er det bedst at få dem fast tidligt! Hvis du har acne, skal du gå til din læge og se, hvad de anbefaler. Hvis du ønsker at tabe sig, så tal med din læge eller forældre og forsøge at udtænke en sund kost plan. Sulte dig selv vil bremse den hastighed, hvormed din krop forbrænder fedt. Deltag i en gym - du tabe sig og ser sund og tonet (! Ligesom celebs), kan se på varme drenge og socialisere.
 6. 6
  Oprethold gode vaner. Samt at have en sund kost, så prøv at få nogle andre gode vaner også som at drikke masser af vand og få nok søvn. Folk ville ikke rave ved om disse 2 ting, hvis de ikke virkede!
  • Prøv at tage lidt tid til at slappe af og meditere. Det er godt. Du vil føle kølet og opdateres.
  • Hvis du ryger, så prøv at begrænse dit beløb, når du socialisere eller kun en vis mængde per time. Hvis du ikke ryger, ikke belære enten.
  • Hvis du drikker alkohol, så prøv ikke at få super beruset. Du mister dine hæmninger og ender med at gøre dumme ting, du vil helt sikkert fortryder. Hold dig væk fra stoffer af samme grund.
 7. 7
  Køb det rigtige tøj. Celebs har store tøj, og du ved, hvorfor det er? Det er fordi de får dem gratis. Ikke alle kan, og ikke alle har råd til en stylist. Så bare nøjes med, hvad du har fået. Når du køber tøj, så prøv at undgå åbenlyse knockoffs af designer stuff. Det ser virkelig tacky.
  • Køb et par girly magasiner og Vogue og tjek hvad der er hot. Er det girly? Bohemian? Sporty? Hvad er dine yndlings celebs iført? Der er altid mere end en trend ud, så vælg en du kan lide og prøve at købe et par vigtige brikker. De behøver ikke at være designer, de bare nødt til at passe dig godt. Hvis du ønsker at købe designer og kan ikke råd til det, begynde at spare. Gør småjobs for dine forældre, få et rigtigt job, etc. Put, at penge i en sparegris eller en rigtig bank, så splat på en lille designer ting, når du har nok. Du må ikke være i stand til at råd til en to tusinde dollar skjorte, men du havde råd designer solbriller / en dagbog / tørklæde, osv. Du kan måske endda starte med en designer parfume.
 8. 8
  Bær tilbehør. Tilbehør virkelig sat outfits fra. eBay er et godt sted at finde tå ringe, armbånd, halskæder, fodlænker, øreringe, solbriller, store punge mv billigt. Så er Amazon. Klaptelefoner er hot lige nu, og du kan dekorere dine egne med juveler som Paris og andre celebs. Ipods er stadig store sælgere. Fyld din med populærmusik. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad der er hot, prøv at se musik shows på tv, lytte til radio og se på musik websites.
 9. 9
  Køb en planner og fyld den op så meget som du kan. Første blyant i aftaler, at du absolut ikke kan gå glip af. Tillad tid til arbejde, studier, familie. Derefter tage sidesten tid og begynde at lægge planer! Gå til gymnastik, svømme, butik, besøge venner gå / smide partier, organisere frokost og middage og ramte klubber! Du vil møde et væld af interessante mennesker og har gode oplevelser at se tilbage på. Celebs er altid ud og om, at have middage, deltage shows, se film.
  • Folk vil elske at hænge ud med dig, fordi din sjov og energisk, og endnu vigtigere, vil du være svært at få. Folk elsker svært at få. Det gør dem ønsker at imponere dig mere, så du være opmærksom på dem.
 10. 10
  Undgå celebrity oops øjeblikke! Hvad der virkelig er berømthed oops? Ups som defineret af Wikipedia er en lille ulykke. Men når du tilføjer i en berømthed til mix denne Oops er på ingen måde lille. Faktisk synes den berømthed status for den enkelte til at forstørre dette lille uheld. Hvis du har en Ups, ville nogen, men vores umiddelbare 3 F s (venner, familie og tåber) kender? Mere end sandsynligt svaret på dette spørgsmål er nej. Endnu en gang en berømthed gør selv den mindste af Oops, er de klistret hen over medier.
 11. 11
  Charitablebe støtter tredje verdens lande ved at donere penge eller få sponsoreret at gøre ting som løb er. Husk Charity Starts At Home (Brug Angelina Jolies velgørende arbejde som et godt eksempel).

Tips

 • Gå med et formål. Stare ligeud og stå oprejst.
 • Aldrig afsløre for meget om dig selv. Ingen obsesses løbet celebs de ved alt om. Ingen bekymrer sig! Der er ikke noget mysterium for dem. Ingen fantasi! Har en privat e-mail, myspace, osv.
 • Må ikke være trængende. Må ikke flipper ud, hvis din ven ikke har kaldt tilbage og ikke tekst folk med ting som "keder jeg." Hvis du keder dig, du er kedelig. Også forsøge at undgå beskeder siger ting som "Er du sikker på du kommer over i morgen?", "Du lover du møde mig uden for denne shop?". Det irriterer folk. Lad som om du har for travlt til mennesker, og du vil finde de vil være dem tigger om at hænge ud med dig. Tag advarsel: De kan i stedet begynde at droppe dig og endda blive din fjende!
 • Prøv bøger som "Gossip Girl"-serien, til Paris Hiltons bog og film som Mean Girls og Jawbreaker få nogle fantastiske tips og et indblik på, hvad det vil sige at være berømt og populær.

Advarsler

 • Og vær ikke betyde for mennesker
 • Må ikke være vrangforestillinger! Tror ikke alle er forelsket i dig.