Wkadk

Hvordan man bliver en socialite

Vil du virkelig ønsker at være en socialite? De jetsettet, som vi ser i medierne allerede har deres rigdom og status fra den dag de blev født. Mere end sandsynligt, du starter fra bunden. For at få den know-how, ser ikke på Paris Hilton eller Ivanka Trump. Watch Mr. Hilton og Mr. Trump og du er på vej til at blive en socialite. Tja, det er hårdt arbejde, men det er for de sociale klatrere derude, der ønsker at sætte en letpåvirkelig fod i døren. Denne guide vil hjælpe dig med at komme ind der, resten er op til dig!

Steps

Hvordan man bliver en socialite. Opret passende baggrund for dig selv.
Hvordan man bliver en socialite. Opret passende baggrund for dig selv.

Klatre op ad den sociale rangstige og gøre et navn for dig selv

 1. 1
  Opret passende baggrund for dig selv. Dine rødder er meget vigtige for andre jetsettet, en uden et prestigefyldt familiær baggrund er ofte betegnes som "uegnet" til at blive en socialite. Som de fleste mennesker, der kommer på tværs af denne side, er du sandsynligvis ikke beskidte rige, i modsætning til jetsettet, som forventer, at du har noget fantastisk at sige om din baggrund. I dette tilfælde, være reclusive om din fortid. Når folk spørger dig om din tidlige liv og de vil-, tænke på nogle interessante detaljer at fortælle dem. Undgå pinlige detaljer og fokusere på at sige positive ting. Rige mennesker ønsker deres entourage at komme fra en god bekendt baggrund (og godt middel rige her) for en meget simpel grund: de ønsker at omgive sig med veluddannede mennesker. Så, så længe du er manierede og korrekt, vil de ikke pleje, meget.
 2. 2
  Få den rigtige uddannelse. Forberedelse til at blive en socialite begynder i midten skole. Selvfølgelig er det muligt at blive en socialite, selvom du ikke var genial i midten og high school og deltog ikke i prestigefyldte gymnasier, men det er meget sværere.
  • Hvis du stadig er i midten skole eller gymnasium, gør det bedste du kan ud af din skole år. Få gode kvaliteter (B s er de laveste accepterede karakterer, C'er er uacceptable), blive involveret i fritidsaktiviteter, og få en høj score på eksamener.
  • Deltag prestigefyldte universiteter, det ene af de Ivy League dem (advarsel: du skal betale op til 37320€ om året, så sørg for at spare nok penge til at), eller en berømt europæisk én (Sorbonne i Paris, eller Oxford og Cambridge i Storbritannien). Dog vil enhver privat skole gøre det trick, er der mange gode gymnasier, der ikke er Ivy League og stadig prestigous. Og hvis du går til en offentlig skole, skal du vælge en, der har specialiseret sig i dit område (eksempler omfatter Purdue ingeniør-program, og IU s journalistik skole, de er meget prestigous faktisk) Kun 29% af de voksne europæere har en bachelorgrad eller tilsvarende, så besidder en fra enhver institution er en stor ting. Hvis du kan komme ind i graduate skole og få en master eller højere, endnu bedre! Du får tonsvis af respekt fra mennesker.
  • Vælg den rigtige karriereforløb. Vælg enten en af ​​disse: kunst, litteratur, mode, jura eller økonomi. Den karrierevej, du vælger, skal være en eller anden måde relateret til fine levende. Selv hvis alle vellønnede felter er bare fint, du er mere tilbøjelige til at opfylde socialites i disse dem. Hvis du vælger et andet felt, forsøge at orientere dig selv med disse områder
  • Lær et par fremmedsprog. Fransk er et must, tysk, spansk og italiensk vil også hjælpe. Men jo flere sprog, du ved, jo bedre.
 3. 3
  Få en særdeles velbetalte job. I teorien er det ganske nemt: etablere en virksomhed og gøre det vokse. Igen, vælge et af felterne ovenfor, hvis du gør, vil du helt sikkert finde en hel del velbetalte, sjove job. Stræb efter at være den bedste i dit område, forsøge at opfylde nogle berømte mennesker, der arbejder inden for dit område og lære deres hemmeligheder. Start i det små, og du vil ikke være yderst vellykket i begyndelsen af ​​din karriere. Få et par forskellige job i området, samle erfaring, så starte en helt af din egen.
 4. 4
  Lær at promovere dig selv. Lav en hjemmeside til dig selv eller din virksomhed, lave nogle visitkort, overbevise nogle relaterede mærker at give dig, annoncere dig selv eller din virksomhed i nogle aviser eller magasiner og så videre. Især i starten af ​​din karriere, er det meget vigtigt at møde de rigtige mennesker. Etablering af et godt socialt netværk kan få dig mange gode tilbud. Gå til begivenheder relateret til dit område, opfylder nogle moguler i den givne branche, og gøre dem hjælpe dig.
 5. 5
  Find nogen meget rige til at gifte sig. Ja, du kan blive en socialite ved at gifte sig med den rigtige person, uden at skulle arbejde for alle, at formue selv. Du kan derefter bruge din ægtefælles penge for at få en god start i erhvervslivet (du troede, du kunne stadig komme væk uden at arbejde? Du vil blive skuffet over at finde ud af, du ikke kan, kære). Tror du Tinsley Mortimer var altid en af ​​de mest fremtrædende jetsettet i Manhattan? Forkert. Hun var ikke så kendt før hun blev gift med Robert "Topper" Mortimer, en meget rig bankmand, og blev en designer for håndtaske linje Samantha Thavasa. Så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har været en fremragende elev, og der er håb for dig også. Men giv ikke op ægte kærlighed bare for at finde nogen, rigere, det er patetisk, og vil mærke dig som en golddigger (og ingen kan lide det, gør de? Fandt du ikke tror det.)
 6. 6
  Gør dit hjemmearbejde. Som socialite, er der et par ting, du skal (fremhæve "must") kender. For eksempel er den mest basale ting at starte med at kende navne og ansigter på de mest fremtrædende jetsettet i øjeblikket. Gå til Park avenue adelsrang og blive fortrolig med de navne under "Profiler" sektionen.

Fungere som en socialite

 1. 1
  Vælg et godt navn. Sørg for, at det lyder ekstremt WASP-y, usædvanlig og måske udenlandske. Må ikke gå for allerede "taget" sidste navne som Vanderbilt, fordi folk kender Vanderbilts og i sidste ende vil finde dig ud. Men hvis du er nødt til at gå af din "almindelige navn", så fortvivl ikke. At være tro mod dig selv er bedre end at være en falsk.
  • Det forbehold til ovenstående er, at man skal se den del. Hvis du har olivenfarvet hud, kinky hår og brune øjne, er ingen kommer til at købe dig som Muffie Sutton. I dette tilfælde, er du bedre stillet afregning for noget, der tyder på gamle spanske kulturarv ("Isabella Segavia").
 2. 2
  Blive interesseret i dyre ting. Kend alle de store navne i alt: mode, kunst, håndværk, køkken, sport osv. I jetsettet 'verden, når nogen nævner et navn, er alle forventes at vide det. Også være i stand til at udtale alle de udenlandske navne korrekt. Du ønsker måske at begynde at læse nogle specielle magasiner.
  • Hvis du er clueless om noget luksuriøse, gå på Fashion nettet og begynde at gøre din forskning. Hjemmesiden indeholder nogle gode forbindelser til de steder, de mærker, sagen. Prøv at erhverve nogle ting fra nogen af ​​disse mærker.
 3. 3
  Bryd nyrige stereotype. "Nyrige" er en ofte nedsættende udtryk, der bruges til at beskrive de øverste klasse mennesker, der ikke kommer fra en velhavende familie og opnået deres formue gennem arbejde, ikke arv. Du kan få set ned på bare for det faktum, at tidligere generationer i din familie ikke var velhavende. Det er en trist kendsgerning, men det kan mindskes ved ikke at handle som den stereotype nye penge kollega Noveau Riche tendens til at være mere ekstravagant i optrædener, men det er forståeligt, fordi de automatisk forbinder rigdommen med lykke;. Men med tiden, den anden, tredje, og så videre generationer, der voksede op med rigdom tendens til ikke at finde det så vigtigt.
  • Må ikke være alt for entusiastisk om dine ejendele, for sande upperclassmen, er rigdom noget, de vænnede sig til, hvorfor de tænker ikke over det for meget. Være beskeden og ikke prale om dine ejendele. Bedre endnu, ikke nævner priser på alle.
  • Bruge dine penge fornuftigt. Må ikke haste til at købe overdådige ting, bare fordi du har råd til det, har en lille klasse. Må ikke vise din økonomiske status ved at være så ekstravagant som muligt, og du vil kun ende med at se latterligt og bevise, at du ikke har nogen erfaring overhovedet i at være rig. For at opsummere, skal du ikke være en total snob.
 4. 4
  Være sofistikeret. Forfining er kvaliteten, der adskiller Ditsy berømtheder fra den sande elite, manglende raffinement er en forbrydelse i socialite verden.
  • Har gode manerer. Tendens til daske?, Lægge albuerne på bordet, mens man spiser?, Gabe uden at dække din mund? Sådanne tegn på mangel på god avl er uacceptable blandt jetsettet. Dine manerer skal være perfekt. Køb den mest detaljerede bog om at have gode manerer, du kan finde, og derefter lære det udenad.
  • Skal dyrkes. Læs en masse, besøge museer og kunstgallerier, gå i teatret, møde kunstnere og digtere. Også huske på, at det er uacceptabelt, at en socialite ikke at vide noget relateret til fælles viden, huske, at hvis en 7. klasses elev kender det, er du formodes at vide det også. Re-fortrolig med grundlæggende historie, videnskab, geografi og kunst.
   • Tal ordentligt. Ingen slang overhovedet, forbandelse er også uacceptabelt. Brug Dronningens engelsk. Lejlighedsvis fald i nogle franske ord (som at kalde nogen "Cheri" i stedet for "skat"). Brug formel snarere end uformelt sprog, både i tale og på skrift.
  • Vær selvsikker. Så glamourøse som det kan synes, at jetsettet 'verden er meget sladderagtige og ond, og du får brug for masser af tillid til at gøre det gennem det hele. Hvis du ikke anser dig selv værdig nok til at være blandt dem, vil de heller ikke. Ikke at nævne du ofte brug vittig comebacks, når nogen siger noget betyder for dig, og en person uden tillid kan ikke hurtigt sige noget vittigt tilbage til dem.
  • Være klassiske og diskrete. Undgå at gøre ting, der trækker negativ opmærksomhed til dig, såsom at være meget højt, få drukket til fester, flirter med alle, der krydser din vej, eller bander.
  • Være moderigtigt. Det er afgørende, at du har en følelse af stil og slid stilfuld, skræddersyet tøj-og mærkenavne gøre en enorm forskel. Alt, hvad du slid i offentligheden bør være designer. Vedtage en klassiske, tidløse stil, noget, der ser nu lige så godt som det så ud i 50'erne, og lige så god som den vil se mere end 50 år fra nu. For damer, inspireret komme af Jackie O., Charlotte fra Sex and the City og Audrey Hepburn. For herrer, vil et skræddersyet jakkesæt altid gøre det. Også, bør du have en signatur look, der adskiller dig fra andre mennesker-en fetich for en bestemt farve, en dejlig frisure, uanset.
 5. 5
  Rejser meget. Der er nogle rejsemål kan du ikke gå glip af som en socialite-New York (selvfølgelig), Paris, London, Milano, Saint-Tropez, måske. Tag dig tid til at besøge alle de vigtige steder der.
  • Dette går til ferie destinationer. Sommer i Hamptons (mange berømte mennesker har sommerhuse der) og vinter i Aspen, det er de almindelige ferie spots for rige mennesker. Andre eksotiske, dyre destinationer går så godt Hawaii, St. Barts, Dubai, Grækenland, etc.
  • Undgå handler ligesom den stereotype turist, mange mennesker, især de lokale, finder det irriterende. Bland ikke en farverig t-shirt og nogle shorts med hvide sportssko, en stor rygsæk, en baseball cap, solbriller og en kæmpe kamera hængende på nakken (den typiske turist tøj). Må ikke købe tonsvis af billige, tarvelige souvenirs. Må ikke rejse i store grupper-din familie eller andre væsentlige er nok.
 6. 6
  Være generøse. Antallet en ting, du skal gøre, hvis du ønsker at være en socialite er det-giver. Ja, og du skal have et par velgørende under bæltet. Den store ting om denne del er, at det kan være hvad du vil, uanset beløb, du vil, det være sig 25€ eller 14930€. Du behøver ikke at fortælle folk om, hvor meget du gav, bare fortælle dem om årsagen. Og som du går op i graderne du vil være i stand til at give mere. Åh, og der er frynsegoder ligesom møde berømtheder, den velhavende, intellektuelle, politikere, kunstnere og gratis ting som gaver, fri adgang til faciliteter, og værelser ikke er åbne for offentligheden. For et godt eksempel, så tjek den Metropolitan Art Museum i New York.
 7. 7
  Socialisere. Efter alt, er det, hvad er en socialite handler om.
  • Få venner med dig overalt. Uanset om du er i det lokale supermarked eller på et posh arrangement, man møder en masse nye mennesker hver dag. Være venlig, synes interesseret i den person, du taler med, udveksle telefonnumre. Men du behøver ikke bekymre dig for meget om etablering af et reelt og varigt venskab med alle de mennesker. Hold din kreds af nære venner små, men etablere overfladiske relationer med så mange mennesker som du kan-du aldrig vide, hvornår du måske brug for dem. Husk, det handler om at opbygge et godt afrundet sociale netværk, og mange af de "venskaber" du opretter vil være for det ene formål at opnå nogle fordele.
   • Bedre endnu, venner med de rigtige mennesker. En lille chit-chat med de lokale it-pige kan gå en lang vej. Have et par socialite venner vil komme i meget praktisk, da der jo er den enkleste definition af at være en socialite hænge ud med andre jetsettet.
  • Lær om begivenheden planlægning og dyrke din smag i ting som blomster, snacks, musik osv. Som en socialite, vil du blive forventes at smide nogle store, stilfulde begivenheder og fester. Når du endelig får din store pause og Deres udvalg beder dig om at hjælpe med at planlægge nogle gala, vil dette komme i handy. Læsning Vogue (især de artikler chronicling begivenheder kastet af virkelige jetsettet) skulle hjælpe dig med at udvikle denne intuition. Selvfølgelig vil der være en masse mennesker til at hjælpe dig med at planlægge en begivenhed, ligesom din PR assistent, sekretær og så videre, men du skal vide, hvordan at organisere dem alle. Få nogle telefonnumre udbydere som cateringvirksomheder, dekoratører, DJs etc., de er særdeles nyttige.
  • Har den magiske C word- karisma. Må ikke være en boring. Det er temmelig let bare handle som du har en stor tid. Smiler meget, har interessante samtaler med andre mennesker til fester, være livlig og energisk. Som du bruger mere tid omkring jetsettet, vil du lære et par tricks om charmerende dit publikum.
  • Blive fotograferet ved siden VIPs. Billeder af vigtige personer vises altid i aviser og magasiner dagen efter en hændelse-og du kan have en chance for at ramme Page Six, hvis der er en berømt ved siden af ​​dig. Men du behøver ikke gøre det alt for indlysende-lignende rushing ved den nærmeste socialite så snart fotografer indtaste din linje af syne-det er bare patetisk.
  • Søg ægte venskab med nogle mennesker. Du vil stadig brug for nogen til at være der for dig, når du fejler, en person, der ikke ville fremmedgøre dig fra det øjeblik du viser dem din mindre perfekte sider.

Overlevende i verden af de rige og berømte og hvad man ikke skal gøre

 1. 1
  Må ikke være en total opkomling. Disse prøver straks opdages og fjernes fra den sociale scene, og deres desperation for at blive en socialite kan sanses på et øjeblik. Blive mærket som en opkomling er det værste der kan ske for en aspirerende socialite.
  • Må ikke gå ud af din måde bare for at møde nogen. Selv hvis du tilfældigvis til at køre på tværs af en VIP, skal du ikke flipper ud, bare være naturlig og behandle dem som du ville behandle enhver anden person. Hvis der er nogen, du kender fra blade og socialite blogs, men du er ikke blevet introduceret til dem, siger ikke 'hej' til dem. Gøre alle mulige skøre ting kun for at møde nogen, som understreger ud af deres personlige assistent til at gøre dem give dig deres telefonnummer, er også en stor no-no.
  • Må ikke være desperate om at komme ind nogens gunst. Sætte dig selv i en position af mindreværd til nogen ville gøre noget, men gør, at nogen behandler dig som du var ringere. Har nogle værdighed.
  • Må ikke automatisk invitere dig selv til fester, det er yderst uhøfligt. Ikke at nævne det er meget sandsynligt, at livvagter aldrig vil lade dig i uden en invitation, men så snart værten bekendtgørelser dig, vil du være ude af der på et øjeblik, og du kan sige farvel for evigt at andre fester og arrangementer.
 2. 2
  Undgå kontroverser og skandaler så meget som muligt. Gør dit bedste for at holde dit image i offentligheden rent. Ingen sex bånd, ingen medicin, ingen kontroversielle skilsmisser, ingen offentlige nedbrud og scener. Være respektable og imod din moral. Hold hovedet koldt og indsamles selv når du raser gal. Hvis nogen har gjort noget slemt for dig, at finde en civiliseret måde at håndtere situationen.
 3. 3
  Lær at håndtere ondsindet sladder. Nogle mennesker er meget betyder og ondskabsfuld, men lad dig ikke blive påvirket af, hvad de siger. Husk, at skandalen Olivia Palermo blev trukket ind, hvilket førte til lukning af Socialite Rank? Hendes ry blev ødelagt kort efter det, men det lykkedes hende at afslutte paradeforestilling ved at afsløre identiteten af ​​de bag spydig, ondskabsfuld socialite blog Socialiterank.com og forsvare hendes offentlige image.
  • Nogle gange er det bedre ikke at afsløre nogle ting fra din fortid (kun hvis du er 100% sikker på at de ikke kommer til at blive opdaget alligevel). Må ikke give gossipers mere materiale, så de kan sige mere grimt om dig. Selvfølgelig, vi taler her om uskyldige små ting, der kan blive fejlfortolket. Hvis du for eksempel, du havde en næse job, når du stadig var ung og ukendt, ikke tale om det, hvis du ikke vil have folk til at gå ud, "hun er helt falsk, bare en anden fremstillede skønhed".
  • Den bedste måde at bringe gossipers til tavshed, er at grine det og indrømme, at du ikke er perfekt (selvom samfundet forventer, at du). Ved at handle sådan, vil du få mange beundrere, og du vil stadig være i stand til at gå med hovedet holdt højt, uanset hvad der bliver sagt om dig.
 4. 4
  Må ikke miste dig selv. I en verden som overfladisk og materialistisk som for jetsettet, er det meget let at glemme, hvem du virkelig er, og hvor du kommer fra. Når du har lyst til det, tage en pause og slappe af, for at undgå at dreje ind i en meget lavvandet person. Altid huske dine personlige værdier.

Nyttige links

http://www.fashion.net/
http://parkavepeerage.com/
http://nightoutwithasocialite.com/