Wkadk

Hvordan til at vælge mellem to fyre

Heart revet i to over to forskellige fyre? Nogensinde ønsket at bare stoppe torturen du går igennem forsøge at gætte, hvilken en der er bedre for dig? Ønsker ikke at bryde din kommende mands hjerte og vælge et ryk, der ønsker din krop i stedet dit sind? Læs mere her!

Steps

Hvordan til at vælge mellem to fyre. Start samtale med dem.
Hvordan til at vælge mellem to fyre. Start samtale med dem.

Del 1: vælge en fyr

 1. 1
  Start samtale med dem. Du leder efter en person, som du har noget til fælles med, som gør dig nysgerrig alle livets under, og som - ved slutningen af ​​dagen - gør du føler dig godt. Stil dig selv følgende spørgsmål, når du taler til hver fyr:
  • "Er han gør mig til at grine? Er han har en god sans for humor?" Vi er alle tiltrukket af mennesker, der kan gøre os til at grine. Fyre med en god sans for humor gør os glade og få os til at se på verden på en anden måde.
  • "Er han undre om andre mennesker? Er han interesseret i ting uden selv?" Fyre, der er kun interesseret i sig selv kan være temmelig kedeligt. Du vil have en fyr, der har fritidsinteresser, venner og et godt perspektiv på livet.
  • "Er han i kontakt med sin følelsesmæssige side Er han følsom om andre mennesker?" Masser af fyre har en følelsesmæssig side, problemet er, at de ikke ønsker, at andre mennesker til at se det. En fyr, der er okay med andre mennesker at se hans følelser er en fyr som er både sikker og modne.
 2. 2
  Se, om den ene har nogen dårlig eller umodne kvaliteter. Nogle gange, fyre gør et godt stykke arbejde at skjule de ting, de kender måske skræmme en pige væk, indtil hun faktisk kommer tæt på ham. Gør dit bedste for at se, om enten fyr har nogen kvaliteter, som du ikke kan lide, eller som kan være vanskeligt i et forhold.
  • Er han bossy og manipulerende bossy>? Er han forsøger altid at få sin vilje, eller er han ude af stand til at indrømme, at han er der galt? Det er alvorlige tegn på, at han er nok lidt egoistisk og tegn på, at du kan få mere end du regnede med i et forhold.
  • Er han lyve, starte rygter løgn,> eller sladder? Du vil have en fyr, som du kan stole på, en fyr, der ikke er bange for at være ærlig med dig, uanset hvor meget sandheden gør ondt. Fyre der kan lide gossiping og starte rygter formentlig ligeglad meget om andre mennesker, hvilket betyder, holde sig væk fra ham.
  • Er han konstant komme i problemer, enten på skolen, med sine forældre eller med myndighederne? Slemme drenge kan have en vis sexiness om dem, men chancerne er, hvis de hele tiden er distraheret med narrestreger eller hijinks, vil de ikke have nogen tid til at være omkring dig.
  • Er han stadig tale om hans ex-kæreste? Hvis han stadig taler om sin ex, slippe i små hints fra tid til anden, eller konstant taler om hende, det er et dårligt tegn. Det betyder ikke, at han er en skidt fyr, det betyder bare, at han stadig elsker hende.
 3. 3
  Flirt med dem begge. Se hvilke fyr du kan lide mere, eller som kan lide dig mere og er mere lydhør. Være sikker på, hvad du har at tilbyde, og være på udkig efter disse tegn.
  • Er han flirter respektfuldt? Dybest set, at stille spørgsmål kan koges ned til dette: Er det ud som han kan lide dig mere end blot din krop eller bare dit udseende? Er de komplimenter han giver dig mere end bare om din krop?
  • Hvordan kan han få dig til at føle? Er han gør du føle, at han er kun interesseret i dig, eller gør han synes som han flirter med andre piger hele tiden, og du er bare en anden pige på hans lange liste?
  • Er han tager tingene langsomt? Fyre, der tager tingene langsomt ligesom at smage tingene. De bekymrer sig om at få den sidste dråbe af nydelse ud af at være omkring dig. Fyre, der bevæger sig med lysets hastighed er ofte til den næste pige hurtigere end du kan sige "skuffelse".
 4. 4
  Spørg dine betroede venner for deres meninger. Dine venner er der en grund til: De tilbyder skuldre at læne på, give eksempler på, hvordan man opfører sig, og give dig råd, når du har brug for det. Tage deres råd, men med et gran salt. Du laver den beslutning i slutningen af dagen.
  • I stedet for at spørge, behøver Hvem du bedre?, Så spørg dem, hvem de mener har bedre kvaliteter, eller hvem der er gode træk opvejer deres dårlige træk. Disse spørgsmål vil holde dig fra at få forslag om, hvem dine venner ville date, i stedet for, hvem du skulle date. Andre spørgsmål, kan du spørge:
   • "Hvilken fyr vil behandle dig bedre og / eller respektere dine grænser?"
   • "Hvilken fyr kommer til at støtte dig, når tiderne bliver hårde eller lytte til dig, når du er ked af det?"
  • Vær åben for deres forslag! Hvis du har dit sind gjort op om, hvem du ønsker til dato, er der ingen brug for at spørge dine venner om deres mening. Hvis du beder dem for deres input, være klar til at følge den.
 5. 5
  Afvej deres ligheder og forskelle i en liste. Dette vil hjælpe dig se, hvad du virkelig ønskede i første omgang. Hvordan hver enkelt gør du føler? Lav en liste over, hvad du virkelig ønsker i en fyr og ikke gør. Har en pro / cons diagram om hver fyr styrker og svagheder. Se hvordan dette pro / cons chart linjer op med en liste over, hvad du vil have ud af en fyr.
 6. 6
  Stol på din tarm. Vi kan ikke vælge og vrage, hvem vi kan lide. Vi er født på en bestemt måde, og vi i sidste ende udvikle sympatier og antipatier. Må ikke overthink ting. Stole på, hvad din tarm fortæller dig om disse fyre, og gå efter det.
  • Hvis du kender en fyr er dårligt for dig, men kan ikke undgå at føle tiltrukket af ham (og ikke rigtig lide den anden fyr), tage en pause fra begge fyre. Ikke at være i et forhold er virkelig ikke slemt. Faktisk er det meget bedre end at blive brændt.
  • Lær af dine fejl. Hvis du har dateret en bestemt fyr før, og forholdet sluttede dårligt, ikke begå den samme fejl igen med en anden fyr. Selv hvis du føler dig tiltrukket af ham, hvad der er brug i at gå igennem de samme ting igen, hvis det fik dig hjertesorg og elendighed?
 7. 7
  Må ikke haste det. Må ikke føler at du har brug for at træffe en beslutning med det samme. Din beslutning kan tage noget tid. I løbet af denne tid, forhåbentlig en af ​​de fyre gøre noget godt eller dårligt at gøre beslutningen nemmere for dig.

Del 2: når du beslutter

 1. 1
  Når du vælger, er det kun flirte med den fyr, du har valgt, og ikke den anden. Det kan være hårdt, men det er, hvad du skal gøre. Forsøg ikke at lede den anden fyr på. Det er grusom.
  • Efter et stykke tid, vil den anden fyr får meddelelsen og naturligt at begynde at kigge efter andre piger. Hvis han ikke gør det, og han generer dig eller truer dig i en gennemsnitlig måde, så du ved, du har foretaget de rigtige valg.
  • Vær venlig at den anden fyr, men ikke gå ud af din måde at hænge ud med ham eller gøre ting alene sammen. Hvis du er alt for venlige med ham, kunne han tror, ​​at han stadig har en chance. Plus, kan det få den fyr, du valgte unødigt jaloux.
 2. 2
  Ved, at vælge mellem to fyre vil påvirke dit forhold til dem begge. Dette er den tveægget sværd af relationer: Chancerne er gode, at du kommer til at bryde nogens hjerte, og de kunne harmes det. Vær sød og forståelse for deres problemer, hvis de har nogen.
  • Hvis begge fyre er dine venner, ikke flirte med dem, før du foretager din beslutning. Hvis du flirter med dem, vil de tror, ​​du kan lide dem mere end en ven, og de vil forvente, at du til at handle på den måde. Går tilbage til et venskab, efter at der sker, er næsten umuligt.
  • Vide, at du kan vise fyrene mod hinanden. Hvad hvis begge fyre er bedste venner? Hvad gør man så? Hvis du vælger en og anden kan lide dig, vil de sandsynligvis holde op med at være bedste venner. Hvis du ønsker at undgå denne situation helt, dato en anden i stedet.
  • Vær forberedt på at miste den fyr, du ikke vælger. Hvis du ikke er villig til at tabe den fyr, du ikke valgte som en ven, ikke får hans håb op i begyndelsen. Hvis han ved, at han konkurrerer om dig med en anden fyr, og du vælger den anden fyr, han kunne harmes dig.
 3. 3
  Lev dit liv. Det er sagt, er det vigtigt at holde visse ting i perspektiv. Dette liv er din til at leve, og du fortjener at leve det på den måde du ønsker.
  • Må ikke være bange for at begå fejl, så længe du lære af dem. Altid holde læring.
  • Må ikke bekymre dig om at have alle ligesom dig, være venlig og støtter alle, der fortjener det. Tingene vil arbejde sig ud.
  • Være dig. Det er cliche at sige, men du formentlig på din lykkeligste, smukkeste og mest attraktive, når du er... dig.

Tips

 • Husk, uanset hvad råd nogen kan give dig, at kun du kan afgøre, hvilken fyr er rigtige for dig.
 • Hvis du ikke kan beslutte og er en af de mennesker, der tror, ​​"Nå, hvad ville det have været ligesom hvis jeg tog den anden?", Så prøv og komme over dem begge. Ved at forsøge at vælge, er du kun gør tingene hårdt på dig selv, og kan forstyrre dem.
 • Hvis du er begyndt at blive irriteret og understregede med "Hvem har du vælge?" eller "Hvornår vil du vælge, skynd dig," bare samle en person helt andet. Der er andre fisk i havet.

Advarsler

 • Må ikke snyde på begge fyr. Det ender med at ruinere ikke blot relationer, men venskaber så godt.