Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en dreng i femte klasse

Kan du lide en dreng og ønsker at tiltrække hans opmærksomhed? Her er nogle enkle trin og tips til at hjælpe dig med at få hans opmærksomhed uden at gå overbord eller skræmme ham væk.

Steps

Hvordan man kan tiltrække en dreng i femte klasse. Hvis han beder dig om at hænge ud, awesome.
Hvordan man kan tiltrække en dreng i femte klasse. Hvis han beder dig om at hænge ud, awesome.
 1. 1
  Sig "hej". Pick en slags dreng, som du ved, du kan tale med. Må ikke vælge en fyr, der er en idiot, vælge en, du ved er rart og intelligent. Du fortjener nogen, der vil være venlige over for dig!
 2. 2
  Hvis han beder dig om at hænge ud, awesome. Swap numre eller få en Voice-over-Internet-Protocol (VoIP) service såsom Skype og begynde at lære mere om hinanden.
 3. 3
  Gør en indsats for at se godt ud. Må ikke bære sort øjenskygge. Bare børste dit hår, har pæne klæder og anvender mascara, blush eller læbestift er fint. (Men ikke for meget!) Dette vil give dig en dejlig, frisk udseende.
 4. 4
  Må ikke være for fremad. Dette vil irritere ham og slå ham.
 5. 5
  Må ikke være for giggly og underligt. Det vil gøre dig virke som en sær snegl. Men griner en normal mængde virker sød, og virkelig lader ham vide, at du nyder at være sammen med ham.
 6. 6
  IKKE gør det super indlysende. Det bryder dit venskab med drengen.
 7. 7
  Være humoristisk, men glem ikke at være alvorlig. Du ønsker ikke at få ham i problemer for goofing off hele tiden, men du ikke ønsker at kede ham heller.
 8. 8
  Have frisk ånde! Børst din tunge, floss, og bruge mundskyl. En fabelagtig produkt, du kan bruge, kaldes Orabrush. Det er en børste til din tunge, der gør dårlig ånde helt gå væk.
 9. 9
  Må ikke gå rundt og fortæller folk, at du er forelsket, hvis han spørger dig ud. Dette er en enorm no-no.
 10. 10
  Hvis du gør noget dumt, grine det ud. Lav en vittighed! Det vil vise ham, at du ikke tror, ​​du er perfekt, og du har ikke noget imod, hvis du skrue op hver gang i et stykke tid. Du vil også ligne en stor person, men ikke bevidst gør dumme ting. Det vil fortryde så meget.
 11. 11
  Vær dig selv. Hvis du handler som en anden, og han begynder at kunne lide dig, vil han ikke lide dig for dig. Han vil gerne have dig til den person, du foregiver at være.
 12. 12
  Bliv venner med sine venner. Hvis du og en af ​​hans venner ikke får sammen, kan han tror, ​​at du vil kæmpe en masse og konstant irritere ham om den mindste ting.
 13. 13
  Giv ham noget plads! Hvis du konstant forsøger at tale med ham og trække ham væk fra sine venner, vil han synes, du er en stor skadedyr. Prøv dit bedste for ikke at lade dette ske.
 14. 14
  Drop antydninger af, at du kan lide ham som mere end bare en ven. Hvis værste kommer til værst, flade ud fortælle ham. Du behøver ikke nødvendigvis at gøre det i person. Du kan skrive en note, digt, sang osv., få en ven til at læse det for dig, eller få en ven af ​​hans til at læse det for dig. Hvis det er muligt, en fælles ven.
 15. 15
  Nogle måder at vise ham, at du kan lide ham stirrer på ham lidt, når han ikke mærke til, (men ikke for meget - Må ikke være uhyggeligt), hvilket gør ham til at le. griner på, hvad han vittigheder på, at gøre øjenkontakt under en samtale, etc. Vær dog opmærksom på, at han kunne gemme noter, tekster og e-mails at genere dig i fremtiden. (Hvis han bare gør foregive, at du er ligeglad. Bedre endnu, gør virkelig ligeglad.)
 16. 16
  Hvis dine venner sidder omkring ham under frokost, sidde med dem og forsøge at sidde foran ham. Nu, hvis han ser lige hvad han vil se er dig, og fokusere mere på dig end hvad der sker!
 17. 17
  Smile, når han ser på dig. Han vil synes, at du er at være dig selv og vise dine følelser for ham. Han vil synes, du er en fantastisk person!
 18. 18
  Hvis han ikke kan lide dig på samme måde, acceptere det. Du kan stadig forsøge, men ikke få alt for meget op. Der er andre fisk i havet.
 19. 19
  Du er nødt til at klæde pænt, men ikke overdrive det. Hvis du bruger makeup ikke bære for meget. Måske blot nogle lip-glossy stuff eller eyeliner. # Gør noget interessant og anderledes med dit hår, men ikke for meget. For eksempel, det har stick-glat hår, ikke krølle det til det punkt, hvor du ligner en puddel. Du vil se falsk.
 20. 20
  Start med at tale mere med ham og finde ting til fælles, du kan begge lide. Det vil give dig mere at snakke om. Hvis du nogensinde gå i biografen, og du sidder med ham bare være dig selv, men hvis du prøver og sætte make-up og smukke tøj på én dag han kunne regne ud du var bare at spille en anden person, så vær dig selv.
 21. 21
  Vær forsigtig, når du forsøger at gøre ham til at grine. Hvis du ydmyge dig selv, grine det ud, men ikke være for mærkeligt om det. Bare handle normalt. Ingen er perfekt, så ikke være falske bare for at imponere ham.
 22. 22
  Hvis du kan lide en person, der ikke føler på samme måde, hænge ud mere og være dig selv.
 23. 23
  Bare vær dig selv! Må ikke have ham lide dig for hvem du forsøger at være. Hvis han virkelig kan lide dig, vil han gerne søde, Fedtmule og pyntet-out-in-bumser dig.
 24. 24
  Hvis du ved, at han ikke føler på samme måde, gå videre. Det er ikke sundt at være besat.
 25. 25
  Være et sted i nærheden af ham. Du er nødt til at blive hans ven, før du foretager et træk. Tro mig, du nødt til at være en ven, så han føler sig godt tilpas omkring dig. Så når det synker ind i ham, at du kunne give ham et knus eller et hurtigt kys på kinden.
 26. 26
  Husk, det er kun femte klasse. Vi har resten af ​​vores liv foran os!
 27. 27
  Hvis han rødmer eller smiler, når nogen taler om dig til ham, at er et stort skilt han kan lide dig.
 28. 28
  Hvis han kommer op til dig og siger "hej" eller "hey" tilfældigt, at betyder, at han ønsker at komme til at kende dig bedre og bare starte en samtale (dette er sket for mig mange gange før.) Også, hvis han er virkelig højt om det, ligesom han kommer int andre rum og siger "Hey * dit navn *! Hvad sker der?" crazy højt, han opmærksom på dig.
 29. 29
  Hvis han er genert og er bange for at starte en samtale, skal du starte en for ham og stille ham spørgsmål, så din samtale ikke vil ende så hurtigt, og pludselig bliver en pinlig tavshed.
 30. 30
  Hvis han siger noget, at du også er enig med, skal du ikke være bange for at fortælle ham dine interesser, men ikke altid tale om dig selv.
 31. 31
  Sørg for at du ikke hænge ud med ham hvert sekund, ellers vil han synes, du er besat. Hold det cool.
 32. 32
  Altid handle tillid omkring ham. Sørg for at du være dig selv, og ikke nogen, du ønsker at være, når du er omkring ham.
 33. 33
  Må ikke bede dine venner til at fortælle ham at spørge dig ud.
 34. 34
  Få ham alene! Hvis du to walk hjem samtidig forsøger at gå med ham! Det vil være det perfekte tidspunkt til at tale med him.Tell ham dine interesser, og hvis du har kendt ham i lang tid, forsøger at holde sin hånd som venner, selvom. Hvis Han smiler, når du holder hans hånd dens et stort tegn på, at han kan lide dig tilbage.
 35. 35
  Du har dine egne venner til at hænge ud med alt, balancere din tid med ham og din BFF, så det ikke ser ud som du er besat med ham, og venner vil se du har en crush.

Tips

 • Tal med ham, men ikke handler skør eller alle spændt og nervøs. Bare være rolig, og ikke bekymre dig. Må ikke flipper ud, når du taler til ham.
 • Må ikke klæde at imponere, bare klæde sig som du ville enhver anden dag, fordi hvis han gør som dig han skulle lide dig for dig.
 • Hvis han kan lide en anden, ikke fortælle ham, at hans crush hader ham, eller du vil gøre det værre.
 • Da han komplimenter på dig, se til siden og smil, siger, det er sødt, etc.
 • Altid handle sød til ham, men ikke for sød, eller han vil vide, at du kan lide ham.
 • Må ikke være for omklamrende! Han vil finde dette ekstremt irriterende.
 • Hvis han gør som om du ikke gå og prale til alle!
 • Spille med ham i frikvarteret. Hvis han slår eller sparker dig, (spøgende alligevel, hvis det rent faktisk gør ondt, at han formentlig ikke kan lide dig) ramte ham tilbage, så fnise og lean på ham. Han vil synes, det er nuttet!
 • Hvis du spørger ham ud, så sørg for at der ikke er tonsvis af mennesker omkring, især hans venner. Han kunne være flov og sige nej, bare fordi hans venner er der. prøv et hjørne af legepladsen i frikvarteret, eller gå til hjørnet af basketballbane, eller rundbold diamant eller hvad, hvor han er, og spørge der. Nice og aflukket, og der er næsten aldrig folk på selve hjørner af domstole / marker.
 • Hvis han taler til dig, og du kan lide ham, og du siger noget middelværdi, bare stoppe med at tale, og tænke over, hvad du sagde, og ikke være bange for at sige undskyld.
 • Du skal ikke være nervøs.
 • Må ikke hænge hans venner hele tiden, fordi han vil synes, du er besat af en af ​​hans venner.
 • Spørg ham, hvad han kan lide. Måske har du to har noget til fælles!
 • Vær opmærksom på sine interesser. Hvis du har de samme interesser, kan du chatte om det, og det gør for en stor samtale-starter.
 • Hold kontakten med ham som du gør med dine andre venner!
 • Giv ham lidt slik og andre ting, men ikke overdrive det! (Men du skal ikke være underligt. Må ikke bare gå hen til ham og sige hej ønsker du denne slik? Creepy. For eksempel, hvis din lærer passerer ud candy i klassen som en belønning for noget, og du sidder i nærheden af ​​ham, se på ham og sige: "Hey__ ønsker du det? Jeg kan ikke lide dem."
 • Prøv at få ham til at spørge dig ud! Det er naturligt for en dreng at spørge en pige ud. Men hey, nye tider. Hvis du ønsker at spørge ham ud, gå til den. Det værste han kan sige er nej, og jeg er sikker på du vil komme over det.
 • Gør ham grine.
 • Hjælp ham med hans lektier eller classwork, smiler, mens du er ved det!
 • Hvis tingene ikke træne så prøv at være venner med ham, snarere end at være middel for ham netop på grund af hans følelser. Det er bedre venner end fjender!
 • Bær søde tøj.
 • Må ikke gå amok! Sørg for at du ikke gemme sig under dit skrivebord, når han kommer i nærheden af ​​dig.
 • Hvis du er temmelig genert, så spørg en af ​​dine venner til at spørge ham, om han kan lide dig.
 • Flirt. Det vil være sød.
 • Lov sommetider som en næsvis pige omkring hans venner.

Advarsler

 • Må ikke behandle ham som han allerede din kæreste.
 • Må ikke hænge hans bedste venner mere end du hænge omkring ham.
 • Må ikke skubbe ham ind lide dig, fordi det normalt ikke vil arbejde, og han vil bare synes, du er underlig og blive intimideret.
 • Må ikke være alt alright den ene dag og den næste være alt over ham. Det er bare almindelig utryg, kan han bliver nervøs omkring dig.
 • Må ikke spørge ham, om han kan lide dig. Han kunne blive nervøs, sige nej og måske løbe væk.
 • Lyv ikke, at han kan lide dig, fordi hvis han finder ud af, så han ville være rigtig gal på dig, og vi ønsker ikke at!
 • Husk, at du er i 5. klasse, og at du stadig har mindst 7 år foran dig til at arbejde ud af det.