Wkadk

Hvordan til at tiltrække den fyr du har et crush på

Knuser er en ganske stor del af vores liv. Så hvad gør du, når du har et crush på nogen? Nogle piger kan være tilfreds med blot at stirre forhåbentlig længselsfuldt og lykkeligt på deres crush og ikke går nogen steder i nærheden af ​​dem af frygt for at blive ydmyget, men andre piger måske vil virkelig komme derud og imponere denne specielle fyr. Men det er ikke altid let. Hjælp til at tiltrække denne crush af jeres, så læs videre...

Steps

Hvordan til at tiltrække den fyr du har et crush på. Sørg for, at de ved, hvem du er.
Hvordan til at tiltrække den fyr du har et crush på. Sørg for, at de ved, hvem du er.
 1. 1
  Sørg for, at de ved, hvem du er. Hvis dit crush har ingen idé du eksisterer, går det at være sværere at tiltrække ham. Prøv at komme til at kende hinanden. Du kan gøre dette ved at komme til at være gelig med sine hjælpere, deltage i en klub han er i, eller spørge nogen der kender ham til at introducere dig to. Men vær forsigtig, fordi hvis du ikke vil have ham til at kende dig som ham, kan de sige noget, der kan ødelægge dine chancer og gøre tingene ubehageligt. Hvis din knuse er i din klasse, tale med ham lidt før eller efter klasse (tale under klassen kunne få dig nogle uønskede, negative opmærksomhed.) Du kan kommentere på læreren, det arbejde, du skal gøre, eller lave en joke, når han lytter. Det er skræmmende, men du vil føle sig godt, når du foretager et træk.
 2. 2
  Finde fælles fodslag. Det er nemmere at starte samtaler, når du har begge fundet noget at snakke om. Du kunne eventuelt overveje at tage nogle af hans interesser, men ikke bliver en helt anden person, bare for en dreng. Det er bestemt ikke det værd. Hvis du ikke har nogen fælles interesser, ikke flipper ud. Hvis du aldrig har set et tv-show, før at han er næsten afhængig, bare fortælle ham, så spørg ham om det. Øjeblikkelig samtale.
 3. 3
  Venner med ham. Okay, nu alle, der nogensinde har spillet nogen af ​​Sims spil eller nogensinde har levet i virkeligheden ved, at du er nødt til at være venner, før du får det hele "crush følelse" til gengæld. Du kan ikke bare sige hej og bam, han gør med dig, du skal gøre lidt mere arbejde end at (men hvis det sker, så hey, ingen klager...). Prøv at finde nogle fælles interesser (ovenstående afsnit ^) for at starte en samtale. Hvis det ikke virker, kan du altid starte ud på et universelt baseret samtale (dvs. vejr {som normalt ikke er meget originalt}, en skør ting, der skete den dag, præsidentvalget, opgaver, hvor meget du alle hader en vis lærer...). Og hvis alt andet fejler, kan du altid bare bede om en blyant eller et stykke papir og gå derfra. Måske efter du har fået ham at kende lidt bedre, kunne du joke med ham eller drille ham, måske endda flirte med ham. Men ikke får alt foran dig, de kan føle sig akavet, hvis en pige, de knap nok kender begyndt at flirte hard-core med ham.
 4. 4
  Bær tøj, der gør du føler dig tryg. Må ikke føler sig presset til at klæde ligesom alle de andre piger, ikke bekymre dig om, hvorvidt du har på navnet, der er populære, så fortvivl ikke, hvis dit hår ikke er helt poleret. Hvis du føler dig tryg, vil du beskytte din bedste selv, og folk vil føle sig godt tilpas omkring dig. Også, hvis en fyr er i dig, vil han ikke bekymre sig om de små fejl i dit udseende, som du kan se, hver gang du kigger i spejlet, fordi alt andet gør for det.
 5. 5
  Prøv at holde rent. Det kan synes fjollet, men du måske ønsker at undgå ildelugtende ligesom sidste måneds salami foran ham. Du behøver ikke at være blomstrende, clean-freakishly-frisk hele tiden, bare prøve at brusebad dagligt, slid deodorant, muligvis sat på nogle gode parfume forsøger at imponere ham. Men ja, lugte dejligt, eller i det mindste præsentabel, er faktisk temmelig attraktiv.
 6. 6
  Vær dig selv. Du behøver ikke at ændre, hvem du er for en dreng, især lige et crush, uanset hvor fantastiske, søde eller sjove han er. At give en person, der meget kontrol over du ikke er sundt (det er faktisk lidt skræmmende, at være ærlig...), og det vil sandsynligvis ende med at såre dig. Hvis din knuse ikke kan lide dig godt så.... beskæftige sig med det og bare komme videre. Det kan være svært, men der er masser flere fisk, og hvis han ikke kan se, hvor fantastisk du er, han ikke fortjener dig. Men du behøver ikke at ændre dig selv til at svare til en drengs standarder eller nogen andens for den sags skyld. Undertiden er det nødvendigt, så gør hvad du føler er rigtigt.
 7. 7
  Være klar på dine intentioner. Intet er mere tragisk end den åh-så-cliche "ven-lide-ven-hvem-doesnt-like-hende at-vejs teenage drama. Vær sikker på at du ikke betragtes som "en af ​​de fyre" eller bare hans "opløbet". Selvfølgelig er du nødt til at lære ham at kende først, og du kan muligvis bare få en fantastisk ven i processen (som er okay, nogle forfulgte knuser kunne vise sig at være en af dine bedste venner), men være lidt mere flirtende med ham, på en måde, som du er sikker på en af ​​hans "knopper" ikke ville være. (Ex: måske give ham et knus, en legende hakke på kinden, lege med hans hår....) Vær dig selv!
 8. 8
  Må ikke altid tale om dig selv. Din knuse vil blive tiltrukket af dig, hvis du lader ham dele oplysninger om hans liv. Dette viser, at din virkelig er interesseret i ham, og hvad han har at sige. Prøv ikke at altid taler om dig selv, han ønsker at vide om dig, men give ham en chance for ham at dele om sig selv. Fyre tror piger, der lytter, er hot!

Tips

 • Stå tæt på ham, når du får chancen. Hvis du stadig ikke kender ham godt, ikke overdrive det ved at holde hans hånd. Bare stå skulder ved skulder. Han kunne se på dig og smiler, men hvis han går væk, skal du ikke prøve det igen i en fart, ellers han kan få på vagt over for dig!
 • Prøv at gøre øjenkontakt. Hvis du er fristet til at kaste et blik på ham hurtigt, hold kontakt til lidt længere tid. Hvis du er ultra genert, det er okay, men øjenkontakt viser, at du føler dig meget åben og behagelig. Stirre på nogen, men konnoterer, at du er en stalker, og risikerer at sende 'røde flag' til din crush, som indikerer muligheden for, at du er lidt neurotiske eller skøre.
 • Forblive clean. Hvis du er ren, du vil se det, og ingen ønsker en pige med filtret hår og dårlig ånde!
 • Når man ser på du knuse ser ikke på ham til lang eller han vil synes, du er underlig. Bare skyde et hurtigt blik at se, hvis han ser på dig.
 • Vær venlig! Husk at være positiv og bede ham enkle spørgsmål som, hvordan han laver, og tage en interesse i, hvad han siger.
 • Laugh på hans vittigheder, men ikke overdrive det, ingen kan lide en fnisende Ninnie. Når du griner han vil se på dig, så prøv ikke og synes falske eller for flirtende.
 • Sluttiness ikke bemyndigelse, og nogle fyre, er det ikke attraktivt enten. Som nævnt ovenfor bære tøj, der gør dig komfortabel, ikke tøj, din mor ville smække dig på hovedet hovedet for. Gør dem spekulerer, hvis man ser sexet iført en jakke og jeans, hvor meget sexet er du uden dem?
 • Hvis du stadig ikke har fået ham endnu, skal du ikke være hyper-eller underligt, når han er omkring. Det vil kun gøre ham tror du er en skør og nogen skal undgås.
 • Må ikke blive let. Det er ikke imponerende, og det vil give dig et dårligt ry, så prøv at være dig selv og være åben med dine egne følelser.
 • Vær forsigtig, som du fortæller om din crush. Du ved aldrig, hvis den pågældende person kan lide ham også!
 • Forsøger at gøre bevæger sig for hurtigt kan skræmme ham. Sørg for, at han føler sig komfortable omkring dig først, derefter gå i for at vinde.
 • Hvis du laver en halt vittighed, og han griner, han er sandsynligvis interesseret i dig. Ingen, der er interesseret i nogen ønsker at risikere at fornærme dem.
 • Være sikker!
 • Før du går fortælle alle, du har et crush på denne fyr, bør du komme til at kende ham som en ven først. Du ønsker ikke at fortælle alle, og derefter finde ud af at han gør narkotika næste dag. Som de siger, ikke dømme bøger af dækker; ikke dømme folk ved ansigter. Dens OK for jer at bare være venner, flytte ind en anden.
 • Prøv ikke at flirte med andre fyre omkring ham. Jalousi er ikke en god følelse. Det kan sænke sit selvværd og interesse for dig, afhængigt af den fyr niveau af selvtillid, og han kan opsøge andre pigers interesse blot for komfort.
 • Må ikke bære en masse make-up. Det skjuler din naturlige skønhed!
 • Hvis du kommer til at lave en joke, sørg for at det er sjovt og ikke teatralsk, fordi sidstnævnte kunne bare komme ud som irriterende (selvom nogle fyre kan se det som nuttet). Prøv at gøre det om et emne, han vil være interesseret i, og han vil grine ad.
 • Sociale netværkssider som Facebook er stor, fordi du har længere tid til at tænke over, hvad du siger, og hvis du ikke kan lide hvad du har skrevet, kan du skrive noget andet. Må ikke bekymre dig, hvis du tager mere end et par minutter til at skrive et budskab, generthed er faktisk ganske sød, og nogle fyre vil undre sig over hvad det er, du virkelig ønsker at skrive, men ikke har den fornødne tillid til.
 • Når han gør en vittighed, ikke smække ham, bare rører armen, når du griner. Afhængigt af den fyr, vil han formentlig komme tættere på dig.
 • Hvis du ikke er gode venner med ham endnu (fordi du får genert omkring ham), så prøv at være venner med de mennesker, han hænger ud med.

Advarsler

 • Må ikke være en anden person, når hans venner komme rundt, vil han opdager din pludselig ændring i humør eller personlighed og synes, du er en falsk.
 • Må ikke være irriterende.
 • Undgå at blive klæbende, naggy, alt for afhængig af opmærksomhed, og så videre. Fyre er tiltrukket af en lidt af en udfordring, så drille dem lidt. Brug udfordring i moderate mængder, men fordi fyre i sidste ende vil kede sig, hvis deres indsats synes at komme til noget.
 • Prøv at handle normalt. Dette er meget sværere end det ser ud, men sørg for du ikke grine for meget eller få eksalteret og gøre noget virkelig dumt, og du vil fortryde det i det lange løb.
 • Må ikke stirre. Bare blik. Hvis han er ser alt for absolut sød, stirre på ham for kun et par sekunder. Hvis han fanger dig, enten smiler forlegent, eller kigge ned, blush og derefter smiler forlegent. Det ser meget sød og attraktiv.
 • Ser ikke jaloux, når han taler med en anden pige - deltage i samtalen!
 • Må ikke handle dum.
 • Må ikke miste din identitet. Du er nødt til først at tænke om dig selv.
 • Hvis du ser på hans venner på Facebook og få jaloux af piger, han er venner med, er du nødt til at bakke ud og få dine fakta straight, fordi så vidt du ved, at pigen er hans fætter.
 • Må ikke stilk ham, når han ikke er omkring dig. Han kommer til at have andre venner, og det er okay, hvis du ikke er altid er med ham. Lad ham få et liv også. Må ikke køre ham væk ved at være en stalker.
 • Må ikke tillader dig selv at lægge for meget tid på en fyr. Lad ham ikke forbruge dit liv, bare fordi du har en mondo crush på ham alvorligt vi har alle været der, og vi ved, hvordan du føler, det vil kun skade din tid til alt andet, så er du nødt til at passe ham ind i din tidsplan og plads ud hver ting jævnt, så du plejer være overvældet. Sure, kan han være sød, gør du griner, eller hvad, men du har hele dit liv til at afsætte til at elske, hvis det er, hvad du vælger. Tænk over hvad du kan mangle nu, i dette øjeblik!
 • Tag det langsomt. Må ikke være over udgående.
 • Indse, at alle knuser er midlertidige, og hvis denne ikke virker ud, vil der være en anden på vej.