Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en ældre dreng

Du ønsker at tiltrække en ældre fyr, fordi du sandsynligvis er træt af unge drenge, der handler uhøflig, umodne eller ikke handler deres alder. Her er hvordan. Men du behøver ikke forsøge at få en fyr for meget ældre end dig, ellers er der en større chance for det vil ikke ende så godt.

Steps

Hvordan man kan tiltrække en ældre dreng. Prøv og vise den ældre dreng, at din den bedste pige, han skal gå efter, men aldrig springe lige ind at bede om et forhold.
Hvordan man kan tiltrække en ældre dreng. Prøv og vise den ældre dreng, at din den bedste pige, han skal gå efter, men aldrig springe lige ind at bede om et forhold.
 1. 1
  Se videoen herunder.
 2. 2
  Prøv og vise den ældre dreng, at din den bedste pige, han skal gå efter, men aldrig springe lige ind at bede om et forhold. Tag din tid at kende ham, og derefter se på den type reaktion, han har med dig, enten kan lide at være omkring dig eller ikke, der vil afgøre, om du skal have et forhold med ham.
 3. 3
  Kig i din, og find din sødeste outfit og sko. De skal være varm og sexet, fordi det er det ældre fyre kan lide. Må ikke bære, at SvampeBob T-shirt eller de gamle bunny shorts. Bære noget, der smigrer dig, og ser slanke og skræddersyet. Ældre fyre ikke går for over toppen udseende, yngre fyre gør. Hvis du pynte for meget, men vil de tror, ​​du forsøger alt for hårdt.
 4. 4
  Fastsætte eller glatte dit hår op. Prøv at få en stil, der passer til dit ansigt. Aldrig bære dit hår på en måde, der virkelig ikke passer dig, da det kan slå folk ud. Brug hårspray, hvis du har kruset eller svært at administrere hår.
 5. 5
  Må din make up på en måde, du ønsker at men ikke være alt for over toppen, kan det sætte ham!
 6. 6
  Gå forbi drengen, men ikke handler som du ved, du er sød, som at skifte for hårdt eller stikke din bag ud. Der vil drive ham væk. Bare være normal. Prøver for hårdt, vil gøre dig se meget underlige, og du mister din potentielle kæreste på den måde.
 7. 7
  Da han forsøger at få din opmærksomhed, skal du starte med den lille snak. Tal om ting, du synes han ville være interesseret i. Prøv ikke at nævne andre mennesker for meget, og lad samtalen flow. Ældre fyre som intelligente piger snarere end sippet girly piger / Airheads, så sørg for du kender et par ting som nyheder, de nyeste sport, eller bands.
 8. 8
  Vær dig selv og handle moden! Ældre fyre som modne piger, fordi de er nice og cool. Men du bør ikke nødt til at handle mere moden end du er, i dette tilfælde han er for modne for dig, og du skal gå med en person, der matcher din modenhed. De kan ikke være din alder, men er sandsynligvis yngre end denne fyr, du forsøger at få. Du bør ikke have til at ændre en betydelig mængde for at imponere en fyr.
 9. 9
  Så igen, også vide, hvornår man har det sjovt. Ældre fyre som modne piger, men de ønsker heller ikke en pige, der altid er alvorlig og forslidt. Grine ad noget sjovt, men ikke grine hele tiden. Det er okay at være umoden og lidt hyper når tiden er rigtig, og folk ved, du er tydeligvis sjov. Har en sans for humor.
 10. 10
  Må ikke blive fanget i de små ting. Du ønsker at ligne en pige, som er år ældre - allerede ind i hendes liv - med rigtige ting at bekymre sig om i stedet for at spildt sodavand eller edderkop på gulvet. Disse ting gør du synes som den irriterende lillesøster. Hvis noget kommer op, der gør dig krympe, subtilt nævne det, og lad det gå. Det er den moden måde at handle, og hvis du ikke du kan komme på tværs umoden.
 11. 11
  Hvis du ikke har blemish-free/perfect hud, bære en lidt makeup, men ikke overdrive det. Ældre fyre lide det når din makeup ser naturligt snarere end falsk / billige / overdrevet. Prøv bare at bruge en lille smule foundation eller tonet fugtighedscreme til at udjævne din hud tone, meget opmærksom på øjnene. En lille smule lip gloss og en naturlig farve til øjenskygge burde have dig ser godt ud.
 12. 12
  Pas på din hud og krop. Bruse-eller karbad hverdagen. Vask dig ansigt to gange om dagen. Om morgenen sat på fugtighedscreme med SPF på mindst 15 for at beskytte din hud.

Tips

 • Ældre fyre ofte drage fordel af yngre piger. Vær forsigtig, og ikke gør noget, som du ikke føler dig tryg at gøre med ham.
 • Vær dig selv. Du vil ikke have ham til at falde for noget, du ikke!
 • Må ikke handle som om du er dum. handler dum får gamle virkelig hurtigt.
 • Være sikker på dig selv.
 • Må ikke få smart eller være uhøflig. Han vil afvise dig, og husk, siden han er ældre, vil han sætte modne piger.
 • Sæt dig selv først, og sørg for at du ikke bliver presset til at gøre ting, du ikke ønsker at gøre, ligesom at drikke, narkotika eller køn. Hvis han er mere end et par år ældre, han sandsynligvis ikke rigtigt for dig på det tidspunkt. Hvis han ikke er i skole længere (18 + år), og du stadig er (femten / seksten eller derunder), der er bedre fyre derude for dig, og mange flere vil formentlig komme sammen senere. Nyd din frihed og dine venner, og fyre, der svarer til din modenhed, ikke dem, der er langt over det. De kan ikke være din alder, men du bør heller ikke nødt til at foregive at være mere moden end du er, enten.
 • Må ikke handle som om du ved, du er nuttet. Eller også drengen vil tror, ​​du prøver for hårdt, og han ville ikke have dig til at være hans kæreste.
 • Må ikke handle stak op. Den fyr ville ikke lide dig, og så vil du være boy-mindre.
 • Lov modne. Hvis du ikke handler modne derefter fyr sandsynligvis ikke lide dig.

Advarsler

 • Stick op for dig selv og dine meninger, hvis han siger noget upassende eller noget du ikke kan lide!
 • Må ikke ignorere drengen, fordi han kunne være den type at få smart eller uhøflig til dig! Du er nødt til at kende ham, hvis du ønsker det rigtige kæreste.