Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en slem dreng

Slemme drenge er kendt for deres dårlige opførsel, men også for deres varme udseende. Hvis du føler dig forvirret, overvejer, hvad kunne tiltrække en slem dreng, så læs nedenfor.

Steps

Hvordan man kan tiltrække en slem dreng. Udfordre dem nogle gange, fordi de kan lide piger, der står op for sig selv.
Hvordan man kan tiltrække en slem dreng. Udfordre dem nogle gange, fordi de kan lide piger, der står op for sig selv.
 1. 1
  Klæd som dig selv. Du behøver ikke at ligne en dårlig pige at være sammen med en slem dreng, fordi de elsker det, når du er dig selv.
 2. 2
  Tal. De kan lide dig til at tale med dem og bare have en dyb samtale. De elsker at komme ind i tunge samtaler, som om parforhold eller endda filosofi spørgsmål.
 3. 3
  Flirt. Det er en stor ting, der vil få deres opmærksomhed, give dem et knus når du ser dem i haller eller i klassen, prøve og gøre dem til at le, bølge på dem, når du ser dem.
 4. 4
  Udfordre dem nogle gange, fordi de kan lide piger, der står op for sig selv.
 5. 5
  Tal om musik. De normalt elsker musik, og hvis det kommer til det så prøve og komme ind i nogle musik, de kan lide.
 6. 6
  Må ikke blive intimideret af dem, når du går forbi dem. De kan virke skræmmende og farlig, men de er som regel meget rolig og respekterer kvinder og er meget følsomme over for dine behov.
 7. 7
  Komplimentere deres tøj, de elsker det.
 8. 8
  Bare vær dig selv. Hvis du elsker dig selv og have en positiv selvbillede, kan ingen modstå dig.
 9. 9
  Være mystisk. Må ikke følge dem og ikke være let. Hvis de spørger dig ud, siger ikke det samme ja. Tænk over det første, udover det vil være en absolut tænde for dem.
 10. 10
  Må ikke afsløre dem noget, de spørger. Være interessant ved at svare med spørgsmål. Dette vil lade dem vide, at du ikke er en almindelig person, men du er virkelig ned med den "dårlige" attitude.
 11. 11
  Må ikke være for aggressiv. Slemme drenge normalt ikke lide nogen, der er så aggressiv som en mand, de ikke finder det attraktivt, og de vil kun tage dig som en ven, ikke kæreste.
 12. 12
  Være bange, behøver dog ikke være bange. Slemme drenge har tendens til at drikke eller ryge, og hvis de tilbyder dig noget, og du føler dig utilpas, bare sige nej eller sige noget nuttet som "Jeg vil hellere holde mine hjerneceller, tak." Og hvis du ønsker at prøve det:
  • Rygning: Pretend at inhalere og derefter hoste som en sindssyg.
  • Drinking: Tag en slurk, og derefter foretage et ansigt og sige: "Jamen, det er ikke ligefrem en kop kaffe."

Tips

 • Husk, "de" er ikke altid det samme, og ofte har de en baggrund for, hvorfor de kunne handle som de gør, hvis de handler koldt også du forstår de måske er blevet såret i fortiden. Uanset hvad du gør, ikke skubbe det, så lad dem trække vejret.
 • Vær dig selv.
 • Må ikke give efter for ham let, fx hvis han rører dig på en seksuel måde, såsom en knivspids på numsen eller klemme dit bryst, skridt tilbage og se ind i hans øjne.
 • Nogle af dem er rent i det for sex, så ikke være en dørmåtte.

Advarsler

 • De kan have en dårlig holdning til tider. Hvis du får i et argument med dem så ikke udfordre dem på det tidspunkt, fordi det vil være et argument, der aldrig vil dø! Bare gå væk og normalt de undskylder.
 • De lever op til deres titel "bad boy", og det kan medføre nogle drama for dig, hvis han er en rigtig ballademager eller en ægte G (gangster)
 • De forårsager en lille drama, men de elsker drama.
 • De kan være en smerte, men de vil elske dig.