Wkadk

Sådan at bede din knuse for hans mobilnummer

Du sidder i klassen ved siden af ​​dit crush, og ingen gør meget af noget. Det er den perfekte mulighed for dig at bede om hans mobiltelefon nummer! Men vent, hvordan vil du gøre det!

Steps

Sådan at bede din knuse for hans mobilnummer. Start en samtale med din knuse omkring fem minutter, før din klasse er ved at ende.
Sådan at bede din knuse for hans mobilnummer. Start en samtale med din knuse omkring fem minutter, før din klasse er ved at ende.

Her er nogle metoder, du kan vælge:

Den subtile, afslappet metode

 1. 1
  Start en samtale med din knuse omkring fem minutter, før din klasse er ved at ende. Tal om noget, han kan lide - tv-shows, film, sport, hans hobbyer, osv. Sørg for at være rolig og afslappet, men alligevel stadig synes interesserede.
 2. 2
  Et minut eller deromkring, før klokken ringer, se på uret og siger, "Åh mand, klasse er næsten slut! Her, giv mig dit nummer og jeg ringer til dig senere." Må ikke være hektisk og skøre, når du siger det. Forbliv rolig, som hvis du gør det hele tiden.
 3. 3
  Hvis han nægter, bare henkastet ryste det og siger, "Åh, okay. Kan vi bare tale i person i morgen!" Lad det ikke komme til dig, hvis han siger nej. Nogle fyre bare ikke er fortrolig med det. Men hvis han siger nej, vent et øjeblik, før du prøver at spørge igen... Ellers vil han fange den.
 4. 4
  Hvis han siger ja, og giver det til dig, så skal du ikke gå amok lige der. Bare sige tak og smil for nu. Du kan blive ophidset senere!

Den flat-out metode

(Dette bør kun anvendes, hvis du allerede er ret gode venner, eller hvis du er en fed person)

 1. 1
  Gå op til din knuse og bare bede ham om hans nummer og sagde noget lignende, "hey, jeg går igennem mine kontakter aftes, og jeg indså, at jeg ikke har dit nummer!" eller, "Åh min gosh, jeg helt har brug for dit nummer!"

Sneaky metode

Hvis du er venner det virker bedre, men når din crush har sin telefon ud bede om at se det, hvis han rækker det over sætte din kontaktperson i. Dens søde til at handle som du ikke er sikker på hvordan man (men hvis han har en meget simpel telefon dont. Dette fungerer godt med BlackBerry, androider eller iPhones), efter ordene siger "hey jeg sætte i mit nummer nyheder din?" aflevere telefonen til at lade ham sætte i hans nummer

 1. 1
  Igen, hvis han siger nej, bare ryste det ud og holde i gang. Hvis han siger ja, vent til han er gået til at få ophidset.

Være sjovt eller kreative

Den første virker kun, hvis du er venner. Den anden vil sandsynligvis kun fungere, hvis du går til klassen og har en klasse eller to med ham.

 1. 1
  Gå op til ham og sige: 'Jeg har mistet min telefon, kan jeg låne din "" Jeg ønsker ikke at bruge en billig linje, ligesom Så kan du bare give mig dit nummer, så jeg ikke behøver at bruge det gamle linje. "
 2. 2
  Eller...! Fold et lille stykke papir, skriv dit navn, noget sødt (ligesom have det sjovt!) Og nummer på den, og derefter holde det i en pen cap. Hvis du går i skole med din knuse, og de beder om en pen, vil det være der. Hvis de ikke finder papir og forsøge at give pennen tilbage i slutningen af klasse, bare sige noget lignende, Behold det ser på det nøje, hvis de kan lide dig tilbage, bør de tekst / ringe til dig bagefter!. Voila, du er ejer af hans nummer, og han er ejer af din. Bare ikke text / kalde ham for ofte, medmindre han gør det til dig først. Ingen kan lide neediness.

Tips

 • Få at vide din knuse en lille smule før du spørger ham om hans nummer. Bare bede ham kunne freak ham ud en lille smule.
 • Være sikker! Selv hvis han siger nej, lad det ikke komme til dig! Det betyder ikke altid, at han ikke kan lide dig.
 • Være sikker og handle helt normalt.
 • Aldrig fortæl din knuse du kan lide dem på en tekst.
 • Du kan også bede en ven af ​​hans til #. Når du spørger hans ven, komme med et alibi, som du har brug for # for homework.You bør også sige, at du har brug for det hjemmearbejde, når du tekst / ringe til ham. Dens en nem måde at starte en samtale. Når han / hun giver dig det, ikke bare sige tak. Spørg, hvad sker der?. Efter alt, er de din knuse, right? Skulle du ikke holde samtalen i gang?
 • Du kan også have en ven at give dit telefonnummer til ham og vente på ham til at ringe / tekst.
 • Du kan bede din ven til din knuser nummer.