Wkadk

Hvordan til at handle normalt omkring dit crush

Nogle gange er det svært at handle som dig selv omkring din crush! Hvis du ønsker at vide, hvordan, godt læse denne artikel!

Steps

Hvordan til at handle normalt omkring dit crush. Påstår ikke al den opmærksomhed for dig selv.
Hvordan til at handle normalt omkring dit crush. Påstår ikke al den opmærksomhed for dig selv.
 1. 1
  Være sjovt! Hvis du handler stiv eller barske, og han / hun har følelser for dig, kan han / hun genoverveje dem. Hvis du finder samtaler få akavet, prøv drille ham det altid virker, og han / hun tænker på dig som mere end en ven.
 2. 2
  Påstår ikke al den opmærksomhed for dig selv. Hvis du ønsker at tale med ham og spørge om hans liv. Lad ham spørge om din og bare slappe af.
 3. 3
  Glem dig selv, når i samtale med ham. Bare for at hvad han siger, er det i blød i, og føle hans følelser ved at spejle hans ansigtsudtryk udlejet. Men lad ham afslutte, hvad han siger, før du stille spørgsmål. Ingen kan lide en afbryder. Kig også ind i hans / hendes øjne dybt for ham / hende til at forstå, hvordan oprigtig du er i at lytte til ham / hende. Husk, at forståelse er ganske betydelig.
 4. 4
  Være venner med sine venner. Tal med dem som en kammerat. De vil huske dig som en "kold kylling ', og de vil tale meget af dig til din crush. Ingen flirt skønt! Du behøver ikke have dem til at tro, du er nem eller udvikle et crush på dig!
 5. 5
  Et andet tip til at hjælpe en samtale gå sammen problemfrit er at sige: "mhmm" og "ja". Prøv at være behagelige, når du kan. Dette vil gøre ham lyst til at fortsætte med at tale med dig. Og det er en ego boost også, han vil være glad for, at du er interesseret.
 6. 6
  Sørg for at være virkelig interesseret i, hvad han siger. Det er ikke svært at få øje på en falsk. Tænk over, hvad han fortæller dig, og glemmer, at du er der. Lad dit sind gøre arbejdet for dig.
 7. 7
  Må ikke besætte. Hvis dine venner altid høre, hvordan du synes han er den bedste ting i verden, kunne de lade det glide. Tænk på ham som en ven, og han vil lide dig.
 8. 8
  Hvis du var venner med ham først, og du bare udvikle følelser for ham, ikke springe den på ham, pludselig, fordi han ikke kunne være oplever de samme følelser for dig, endnu. Bare spille det cool og flirte lidt.
 9. 9
  Må ikke være bange for at være dig selv med en knivspids naturen. Vær ikke bange for at kalde en lidt opmærksomhed på dig selv. Drenge kan lide udgående lidt vilde kyllinger, men vide, hvornår nok er nok. Må ikke gå over toppen, så husk de fleste fyre vil blive bange, når en skør pige kører på dem. Men vær ikke bange for at være dig selv! Ærlighed er den bedste politik.

Tips

 • Må ikke handle anderledes omkring ham. Vær dig selv og fortælle sandheden.
 • Glem ikke at trække vejret! Taler til din knuse kan gøre dig lidt nervøs, men du vil være mindre at stamme og gøre det klart, at du kan lide ham.
 • Vær opmærksom på, hvad andre folk siger om din knuse. Du vil ikke være enig med, hvad de siger, men holde et åbent øre.
 • Forsøger at handle "cool" og "mystisk" normalt bagslag og gør dig til at ligne en idiot eller en weirdo, afhængigt af hvor hårdt du har prøvet.
 • Tal med hans venner også, de er bare mennesker. Spørg dem om sig selv og være deres ven. De vil huske dig og tror du er cool, og de vil sandsynligvis fortælle din knuse hvor cool du er. Bare ikke flirte med dem, hvis du ønsker at have en ting med dit crush.
 • Hvis du praksis (eller lære at praktisere) at venner eller grupper af venner, i almindelighed, vil dette hjælpe dig i crush afdeling samt. Læring fra begge typer af relationer foder på hinanden.
 • Sørg for at du bygge ting i dit liv og lære at gøre ting for at gøre dig mere kompetent.

Advarsler

 • Aldrig flirte overdrevent, de fleste drenge finder uinteressante.
 • Undgå en overaktiv fantasi om en crush (yeah, det stinker, men tro mig, jeg kender)... fylde din tid med (mindst flere) andet undervejs. Være omhyggelig med ikke at lade en crush blive den største ting i verden er vigtig. Ikke alene vil det muligvis påvirke de andre dele af dit liv, kan det også medføre, at du alt genere dig selv foran din knuse.
 • Må ikke bekymre dig, at du aldrig kan være perfekt (ingen af ​​os kan) efter det perfekte person (de vil ikke være)... men du kan få tæt, hvis du graver dybt! (Så på den anden side... de vil have til at stræbe efter det, hvis de ønsker at opnå... og det kan ikke være din idé om perfekt, men kigge efter den mest kompatible du kan.) Det er ideen om det der hjælper med at gøre rejsen undervejs, så meget bedre. Så slap af...
 • (Lær at) Levende livet godt - dette vil være vigtigere end (eller det større billede for) at finde den perfekte makker. Hvis du forberede sig på at være en mere perfekt makker og ven, vil du sandsynligvis også finde en mere perfekt person (er) og en kammerat til at bruge tid eller et liv-tid med (selvom du ikke være bange for at have "mindre perfekt" mennesker i dit liv enten - du blive overrasket). Hver udfordring (herunder knuser), du møder undervejs, er en mulighed for at blive klogere og bidrage til at opbygge en mere spændende fremtid og liv.
 • Det er okay at stirre på ham diskret, men hvis han begynder at vende hovedet mod dig, kigge væk (Men ikke for hurtigt, eller han vil få mistænkelige).
 • Hvis du fortsat alt for distanceret for længe, ​​vil dine chancer på at have en mere end venner med din knuse aftage.