Wkadk

Hvordan til at stole på din kæreste

Tillid er et centralt element i at have en stærk og varig forbindelse med din kæreste. Uden tillid, vil jeres forhold langsomt falder fra hinanden, da Frank Crane engang gjort klart, da han sagde, at mens "du kan blive snydt, hvis du stoler for meget, vil du leve i pine, hvis du ikke stoler nok."

Hvordan du genvinde tillid, er gledet væk på grund af små ting, der kritisere dig eller få dig til at føle at han ikke er så lydhør eller opmærksomme som han måske burde være? I denne artikel, vil du have chancen for at udforske de måder, hvorpå du kan lære at stole på din kæreste og flytter ind i en anden fase af dit forhold.

Steps

Hvordan til at stole på din kæreste. Anerkend, hvorfor du ikke din kæreste.
Hvordan til at stole på din kæreste. Anerkend, hvorfor du ikke din kæreste.
 1. 1
  Anerkend, hvorfor du ikke din kæreste. Der kan være en række årsager, fra ikke at høre fra ham, manglende kontakt, eller noget en anden sagde. Din egen instinkt har tendens til at tilføje sin overlay af bekymring for, at tilføje op ting, som måske eller måske ikke være vigtigt. Nogle af grundene til, at din tillid kan testes, omfatter:
  • Du har været medvidende om en nylig åbenbaring om ham, der kaster på hans troværdighed
  • Du har haft et skænderi med ham, og det ikke kun efterladt dig følelsen sur, men venstre mange spørgsmål ubesvarede
  • Du føler, at han har forrådt din tillid til ham ved noget, han har gjort, sagt, eller åbent erkendte til dig
  • Du føler, at han er glider væk - han kalder dig mindre, han kommer ikke rundt for at se dig meget, eller han synes at være at se andre mennesker uden at spørge dig langs også
  • Du har en anden grund til ikke at stole på ham.
 2. 2
  Tag det langsomt og berolige dig selv ned. Paranoia over, at du ikke stoler på ham, vil kan få dig til at uddybe din mistillid snarere end ønsker at søge nogle gyldige svar. Uanset hvad der er sket til at modregne din mistanke, er det mere end sandsynligt, at du ikke har den fulde historie eller måske er du ikke engang se alle de relevante begivenheder ordentligt. Før du kasserer al tillid, er det vigtigt at gøre nogle tanker, spørgende, og følge op, for at få historien straight. om, hvad der er på spil, og betydningen af ​​forholdet, uanset hvor hårdt det kan synes, og uanset hvor fristende det er at foretrække at antage en negativ synspunkt ham.
 3. 3
  Tænk over dine tidligere forhold. Har de endte i heartbreak, mistillid og vrede? Hvis ja, kan du blive klargøres til at være mistænksom over en efterfølgende kærestes motiver. Efter nogen svigte din tillid gør ondt, og kan bære på i dit næste forhold. Hvis dette er tilfældet, så tal med din kæreste om dine tidligere forhold (eller relationer), og fortælle ham, hvad der skete og hvorfor det såre dig. Ikke blot vil gøre det øge din tillid til ham, vil han være i stand til at forstå, hvad der ligger bag din paranoia. Afhængigt af hvilken type fyr han er, kan han endda være i stand til at hjælpe dig med at arbejde gennem udfordring.
  • Hvis du sidder fast i en følelsesmæssig situation, hvor du ikke føler, at du er i stand til at bevæge sig forbi den skade, kan dette være et godt tidspunkt at tale med en terapeut eller rådgiver med henblik på at reparere de sår af tidligere forhold, kunne have forårsaget dig til at føle paranoid eller nervøse om aktuelle forhold.
 4. 4
  Tal med ham om, hvorfor du ikke har tillid til ham. Brug takt, men være sammen med ham. Guys foretrækker åbenlys ærlighed til konstant at undgå, dekoration, eller vridning emnet. Hvis du taler med ham om det, ikke kun vil det gøre du føler dig bedre, men hans tillid til dig vil være tilbøjelige t stigning, fordi han vil føle, at selv om du ikke stoler på ham, skulle du modet til at komme ud og tale med ham om det alligevel. Uanset hans svar, dit mod i at tale så klart gør dig til en meget god og ærlig person.
 5. 5
  Gå den ekstra mil for at forøge sin tillid til dig. Vær ærlig, omsorgsfuld, forståelse og dig selv før du spørger nogen til at gøre det samme. Må ikke sladder om ham og ikke være nedladende eller negativt om ham til andre mennesker, og det vil komme tilbage til ham, og vil kun gøre tingene sværere for dig at løse. lidt mere selv, dette er især vigtigt, hvis du har været at holde dine bekymringer og mest intime selv fra ham.
  • Hold linje for kommunikation åben, og lad ham vide, hvad der foregår i dit liv. Du behøver ikke at fortælle ham om, hver gang du stub din tå, eller hvad du spiste til morgenmad i går, men fortælle ham ting. Sig til ham, sjove (eller trist) historier om din fortid og opfordre ham til at gøre det samme.
 6. 6
  Lær at lade små ting gå. Dette trin er en, der er let overses, men er afgørende. Husk, at der kan være ægte, ikke-skadelige, og endda grine-værdig grunde til hvorfor ting er sket, der fik dig til at mistro ham. Hvad er vigtigt for en fyr kan ikke være det, der er vigtigt for en pige, og han kan simpelthen have tænkt noget af det, mens du har travlt med at blæse det hele ud af proportioner. En simpel anmodning at forklare situationen vil være tilstrækkeligt i denne sag. er en stor en med mange fyre. Det er utilsigtet, men det kan være frustrerende. For eksempel er han måske bare glemt at fortælle dig, at han ville gå ud med sine venner samme nat du ønskede at låne hans bil. Måske du ikke fortælle ham, så der var ingen grund for ham at selv komme, at der var et problem, selv hvis du gjorde fortælle ham, måske det var, da han var fokuseret på at gøre noget, og han bare ikke høre dig ordentligt. Uanset årsagen, finde det fra ham, før antage det indefra. Du ved, hvorvidt de svar, du får ring sandt, og du kan arbejde derfra. Hvis de gør ring sandt, lad gå, lad gå, lad gå! Giv ham gavn for tvivl og ikke antage, at han snyd på dig eller endda ikke fortæller dig ting.
  • Husk, at din kæreste er kun et menneske, og vil glemme ting uden mening. Hvis det var vigtigt, at minde ham blidt i stedet for cussing ham ud. Hvis det ikke var vigtigt, så lad det gå og huske på, at den lille ting fall-outs, der går un-skylden kan forhindre den enorme kamp der ville have medført andet.
 7. 7
  Hold dig til den samme standard, før udløsningen din vrede. Har du altid husket absolut alt? Har du altid lytte med absolut klarhed? Kan du lide det, når nogen antyder, at du ikke er til at stole? Det er vigtigt at være medfølende i et forhold, og som omfatter placere dig selv i den situation, han er i, før du nærmer dig det. På alle tidspunkter, forblive rolig og nøgtern, råben og skælde en person gør intet for at ændre situationen, og kan blot uddybe problemerne.
 8. 8
  Tag dig tid til at skabe en fast og varigt bånd med din kæreste. Gå på sjov og romantisk datoer med hinanden, engagere sig i aktiviteter uden for soveværelset, og ikke være alvorlig hele tiden. Gladere relationer er dem, hvor der er masser af plads til at bevæge sig, en masse latter og en stor tillid. I virkeligheden, jo mere tillid, ofte strammere obligationen du skal lave. Jo mindre tillid, jo mere sandsynligt dit forhold ender lastet med mistænksomhed og dysfunktionelle adfærd. Embrace din indre (og mere tillidsfuld) barn, anerkender de små, søde ting i livet, og hjælpe din kæreste til at gøre det samme:
  • Gå til parken og få ham skubbe dig på gynger.
  • Har en pude eller.
  • Gå til en restaurant og deler en plade eller en drink med hinanden.
  • Besøg en zoo og have det sjovt at se på alle de dyr.
  • Drille ham nogensinde så blidt, og lad ham drille dig tilbage. Par, der kan håndtere drilleri hinanden i en sjov, venlig måde, tendens til at være par, der kan håndtere hinandens kritik og nyde hinandens kærlighed.
 9. 9
  Lær kunsten at small talk. Sommetider fortælle hinanden "Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig" bliver lidt for krævende og én-vejs. Og alt for mange dybe og meningsfulde kan gøre hver enkelt af jer harmes hængende rundt om hinanden af ​​frygt for, når "næste store krise" er ved at dukke op. Lyse op din tid sammen ved at hengive sig small talk som en måde at fylde i de øjeblikke, hvor du bare tilbringe tid sammen i hinandens selskab, uden at forvente noget af hinanden.
 10. 10
  Sidst men ikke mindst, klar over, hvad du får ved at elske i tillid. Mens tillid gør udsætte os for potentialet i en anden persons forræderi, det modsatte er værre - aldrig tillid til en person, og aldrig lære, hvad det føles at have denne tillid gengældt og blomstre ville være utænkeligt. Erkend, at tillid omfatter frygt for at blive såret, og alligevel forstå, at ikke at være tillidsfuld vil ende skade din lykke, snarere end bevogtning det. Og tillid kan beskytte dit helbred, forskning har vist, at folk med større tillid er sundere og mere! Indse, at tillid ikke kun slipper den anden person, men også slipper dig, åbne dig selv til de muligheder, som denne gang har du forbundet med nogen, der vil gengælde den tillid, du har placeret i ham.

Tips

 • Prøv at forstå og acceptere, når de små ting kommer op. Din kæreste vil bemærke og værdsætte det særlige forhold, at de to af din andel desto mere for det.

Advarsler

 • Vær opmærksom på, hvad din kæreste gør, og ikke være helt blind for hans fall-outs. Med andre ord, være tillidsfuld men ikke naiv. Tillid er en to-vejs virkelighed. Giv af det, men ikke gør det muligt at blive misbrugt. Hvis han opfører sig mistænkeligt og mærkeligt, tale med dine veninder, eller nogen du kender, du kan stole på om dine bekymringer. At have en sparringspartner for en anden kan hjælpe dig med at arbejde sig igennem de bekymringer realistisk.
 • Hvis han virkelig er snyd på dig, finde nogen, der er mere fortjener din tillid. Hvis du har lyst til dette sker igen og igen til dig, revidere den type kæreste du holder falder for.