Wkadk

Hvordan at være en sofistikeret og kultiverede mandlige

Overgangen fra at være en ung voksen til at være en ung professionel kan være skræmmende. Det kan være tid til at vokse op og kaste din teenager eller fratboy måder. Her er tips om at udvikle den kultiverede og sofistikerede billede, du bliver nødt til at netværke, gå videre professionelt og gøre en positiv social indtryk.

Steps

Hvordan at være en sofistikeret og kultiverede mandlige. Uddan dig selv i kunst.
Hvordan at være en sofistikeret og kultiverede mandlige. Uddan dig selv i kunst.
 1. 1
  Uddan dig selv i kunst:
  • Udvikle en interesse i musik end den nuværende Top 40: klassiske stykker, opera, og tidlig jazz. Bach, Mozart, Tjajkovskij, Wagner, og selvfølgelig Beethoven er store komponister til at starte med. I vejen for populær musik, udgiver Universal Music Group en række cd-kompileringer kaldes det 20. århundrede Masters, hvilket anerkendelser "bedst af" store moderne kunstnere som Louis Armstrong og Chet Baker.
  • Læs regelmæssigt, især nyheder og litterære klassikere. Vide, hvad der sker i nyhederne (abonnere på og skimme TIME magazine eller The Economist) og læse samtidsromaner rettet mod samfundet og din generation. Læse digte og også besøge boghandlere og afhente romaner af de store forfattere. (Tolstoj, Dickens, Hemingway, osv. er alle overholdt, men se efter ting, der interesserer dig.)
  • Få en grundlæggende forståelse af den visuelle kunst, herunder maleri, skulptur og arkitektur. Lær om æstetik, kunstteori, kritik, og andre relaterede emner. Rejser for at se berømte malerier og bygninger i person, hvis du kan undvære bekostning.
  • Deltag præsentationer af scenekunst, såsom teater, balletter og operaer.
  • Lær om filmkunsten. Køb en film vejledning. Lej (og muligvis købe) film i alle genrer. Kabelkanalen Turner Classic Movies generelt airs uredigerede, kommercielle-fri klassikere, og The Criterion Collection distribuerer digitalt restaurerede dvd'er med autoritative film.
  • Pick up side interesser i andre kunstarter, at pique din nysgerrighed, som for eksempel kulinarisk kunst (madlavning og køkken), dekorative kunst (møbler arrangement), og kalligrafi (håndskrift).
 2. 2
  Slip af de støvede bøger fra midten skole på din hylde.
 3. 3
  Altid tjene drikkevarer, der er kølet korrekt.
 4. 4
  Find gode plejeprodukter (ekskl. hårprodukter uden shampoo og balsam).
 5. 5
  Altid tip, uanset hvad tjenesten.
 6. 6
  Hold døre åbne for folk, og takke de mennesker der holder dørene åbne for dig.
 7. 7
  Altid bære et ur og på din venstre håndled, ikke en Timex, (hvis du har råd til det) noget schweiziske.
 8. 8
  Ældre din garderobe, butikker, som er målrettet mod et yngre publikum (Hollister, european eagle) bliver mindre hensigtsmæssige, når du bliver ældre.
 9. 9
  Kig ind hæfteklammer af kulturlivet såsom en god fitting white button-down eller armani sport pels. Hvis du ikke har råd til en designer sport frakke, tjek højere ende mall butikker, der sælger skræddersyede, klassiske udseende. Banana Republic, Brooks Brothers og Calvin Klein er gode starter. Gå med en neutral farve.
 10. 10
  Når rystende hænder, greb fast og gøre øjenkontakt. Bryd ikke den anden persons hånd.
 11. 11
  Bliv en vinkender, tage vin klasser, og gå til vinsmagninger. Det tager tid, men at være i stand til at par vine er et godt respekteret talent.
 12. 12
  At blive en fødevare feinschmecker er næsten lige så importere så værdsætte god vin. Prøv noget nyt, når du går til en restaurant. Aldrig bestille noget koge over medium!
 13. 13
  Forstå kvalitets cigarer for livlig lejlighed og ryge, når det er relevant. Hvis du ryger, skal du ikke ryger cigaretter, medmindre andre åbenlyst er rygere. Overvej en cigaret sag, men undg out-of-place cigaretrør.
 14. 14
  Være en gentleman. Kropsfunktioner såsom flatulens bør gennemføres som en privatejet som muligt, og hvis det er indlysende, undskylde dig.
 15. 15
  Må ikke lægge albuerne på middagsbordet.
 16. 16
  Invester i gode sæber og andre elementer til at hjælpe med en ren lugt. En god cologne går en lang vej, men ikke for meget.
 17. 17
  Besøg rejser museumsgenstande, som de kommer i nærheden af dig, eller tage en dagstur til din nærmeste større by for at se kunstmuseer eller andre skal se samlinger.
 18. 18
  Aldrig vælge din næse i det offentlige. Undskylde dig selv på toilettet, hvis du skal. Carry et lommetørklæde, hvis muligt. Købe dem i pakker og udføre en ren hver dag. Ligesom undertøj, skal disse ikke genbruges uden vask.
 19. 19
  Hold øjenkontakt, når du tale med det modsatte køn. Sørg for ikke at stirre.
 20. 20
  Forblive fokuseret på samtalen og undgå at tale om dig selv.
 21. 21
  Være mere opmærksomme på kvinden i dit liv. En subtil slag på armen eller holde hende ved den lille af ryggen gør kvinden føler sig forbundet, men være passende og bruge diskretion med fysisk kontakt.
 22. 22
  Øv præsenterer dig for andre i spejlet. Undertiden, en simpel vokal øvelse i morgen letter lettere samtale dagen.
 23. 23
  Øv dit smil. Du ved, hvilken smil af jeres ser godt ud og som man er Fedtmule.
 24. 24
  Være klar til at netværke. Hvis du har visitkort, tage dem med dig.
 25. 25
  Hold din plads ren. Leve som om du stadig er i college er ikke mandigt. (Hvis du stadig er i college, det er så meget mere imponerende at holde velplejet bolig.)
 26. 26
  Opdatere eventuelle sociale netværk sider.
  • Fjern berusede fotos og billeder, der ikke er flatterende. Også fjerne fotos af venner opfører sig dårligt. Du kan nu være skyldig af foreningen.
  • Overvåg stillingen dine venner sender til dig og slette noget, der kunne være for vovet eller uhensigtsmæssigt.
  • Slet venner, der er for provokerende, såsom de åbenbart falske profiler af lingeri-klædte kvinder, der sender venneanmodninger ud til tusindvis af mennesker.
  • Fjern dig selv fra grupper, der ikke længere passer til dit nye billede. Erstatte dem med mere sociale eller økonomiske partnere.
  • Juster dine baggrundsbilleder og hente noget ikke-stødende og mere moden. Det samme gælder for eventuelle overskrifter eller positionering erklæringer om dig selv.
  • Fjern overdreven personlige oplysninger og aldrig indeholde en årsløn. Vildledende oplysninger synes umodne og det er virkelig ikke nogens forretning alligevel.
 27. 27
  Stop hænge ud i college barer, snuskede sports led og dykke klubber. De virkelige movers og shakers vil betale højere covers og højere drikke priser at blive set med en bedre klasse af mennesker.
  • I stedet, få dine venner til at droppe den afslappede t-shirts og få klædt at møde dig på højere ende steder. Husk, det er ikke om at blive spildt med dine venner længere, er det om at blive set, netværk og at kende andre mennesker.
 28. 28
  Være mere selektiv med dine drikkevarer valg. Dine dage for at få den mest billige øl for sorteper er væk!
  • I stedet for at gå for lav kvalitet indenlandske øl, skal du kigge til dejlig importeret øl eller en klassisk cocktail som vodka tonics, martinier, eller en godt drink.
  • Prøv nogle forskellige cocktails og finde en du kan lide og kan nippe. Ikke alle barer har en stor vin markering, så du skal have en backup cocktail præference.
  • Som din indkomst stiger, kan du forbedre dit præference til højere kvalitet drikkevarer og øverste hylde cocktails.
  • Undgå at komme i at drikke konkurrence. Skud er for at få meget beruset hurtigt. De mere sofistikerede mandlige vil være tilfreds med at nyde drikkevarer og tilbringe tid med gamle venner og gøre nye. Forhåbentlig vil du endda huske disse venner og være i stand til at planlægge fremtiden mødes ups.
  • Hvis du er i et sted, kendt for en fremragende importeret øl valg bør du prøve øllet. Spørg bartender eller server for deres anbefaling. Hvis restauranten er kendt for vin eller deres enorme samling af kvalitets væsker bør du diskutere det med nogen, der kender. Må ikke være bange for at diskutere menuen. Lav noter i telefonen, når du finder noget, du virkelig gerne.
 29. 29
  At være sofistikeret og kulturperler betyder ikke vise udefra. Du skal være en gentleman indefra også. Hold dine tanker rene som du rense dig selv.

Tips

 • Når du handler den del, skal du tro på dig selv. De fleste mennesker kan fornemme en løgn. Hav tillid til dig selv og andre vil have tillid til dig.
 • Tænk på alle dine gode kvaliteter, at lave en liste i dit hoved. Brug dem til din fordel, subtilt vise dem ud i sociale interaktioner.

Advarsler

 • Må ikke foregive at vide oplysninger, når du virkelig ikke. Du vil fremstå som en falsk. Spørg i stedet, engagerende spørgsmål og udvide din viden.
 • Ændring af dit look og image vil tage en investering af penge. Se dine udgifter og shoppe klogt at undgå at komme i gæld.
 • Du kan blive modne hurtigere end nogle af dine venner. Det er almindeligt for venner til at miste kontakten omkring dette tidspunkt. I mange tilfælde vil du igen, når dine idealer begynde at matche igen.

Ting du behøver

 • Tankevækkende brug af penge.
 • Free Time (at bestemme dine kvaliteter)
 • En uddannelse (det være sig formelt eller sociale)
 • Confidence