Wkadk

Hvordan at være en gentleman

Ridderlighed og ære er ikke død, men de er ikke trives enten. Opfører dig som en gentlemen, og du vil få en kvindes respekt. Plus, vil du føle sig bedre om dig selv.

Steps

Hvordan at være en gentleman. God hygiejne er et must.
Hvordan at være en gentleman. God hygiejne er et must.

Personlig pleje er vigtig

 1. 1
  God hygiejne er et must. Sørg for at bade og brudgom dig selv regelmæssigt. Ved anvendelse af deodorant eller Köln, skal du ikke bruge en masse. Nogle piger kan ikke lide lugten, og hvis du stinker af det, de kommer ikke til at være glad. Sørg også for, at du ikke bruger for meget hår gel (det er klistret og går rock hårdt efter et stykke tid).
 2. 2
  Vær opmærksom på, hvordan du ser ud. Bær tøj, der passer til din krop godt, fjerne prangende tøj og undgå fashion "faux pas" (f.eks baseball hatte sned lidt til siden). En enklere klædeskab vil holde fokus på dig, ikke dit tøj, som vil ændre dit syn. Få regelmæssige klipninger.

Være høflig

 1. 1
  En sand gentleman er høflig til alle, i aktion og ord. Altid være opmærksom på, hvordan du kan hjælpe folk. Vent et par ekstra sekunder til at holde døren for den person bag dig. Tilbyde at hjælpe en gammel eller gravid person får deres indkøbsposer til bilen. Du behøver ikke at være paranoid eller risikerer at dræbe dig selv (fx hvis du har fået en usikker greb om noget tungt, ikke åbne døren for nogen), men respekt er altafgørende. Selv hvis nogen er dum, være høflig og respektfuld.
 2. 2
  Vær forberedt på at stille spørgsmål eller fremsætte erklæringer om høflighed, som "hvordan var din dag", "kan jeg hjælpe dig?" Eller "Lad mig få det for dig", eller "Jeg vil tage sig af det".
 3. 3
  Må ikke bande. Nogensinde. Må ikke tale om vulgære sagen. Hvis det er for svært at stoppe bander all-sammen, tone det ned en masse.
 4. 4
  I det offentlige, ikke: prut, bøvs, tale for højt, være alt for krævende / stødende eller drikke kraftigt. En gentleman er altid i kontrol over sig selv, krop og sind.
 5. 5
  Når walking hende tværs over gaden, holde hendes hånd. Det giver kvinden en følelse af at føle beskyttet.

Deltage i høflig samtale

 1. 1
  Må ikke tale om dig selv meget. På den anden side, ligesom pigerne at vide lidt om dig, så de kan forstå, hvad du taler om nogle gange. Ud over at gøre dig en langt mere ønskeligt conversationalist, vil det gøre dig synes mere mystisk for ikke dele for meget, som mange kvinder finder attraktive. Få en grundlæggende idé om, hvad der foregår i musik, sport og politik.
 2. 2
  Lær at undgå politik, indtil du kender nogen bedre, og lære at være neutral, hvis en anden bringer det op. En simpel skuldertræk vil gøre underværker. En gentleman ikke gøre andre mennesker ubehageligt.

Vær høflig til kvinder

 1. 1
  Må ikke stirre på og Ogle kvinder eller sige noget nedværdigende for eller om dem. Det er aldrig en god ide at objektivere en kvinde (eller nogen anden for den sags skyld).
 2. 2
  Giv pigerne lidt ekstra respekt. Må ikke være servil, men neo-feminisme har slags sluppet af nogle grundlæggende høflighed, at de vil sætte pris på, såsom åbning bil / bygning døre osv. ikke sætte hver pige på en piedestal (vi er alle menneskelige ), men de vil virkelig sætte pris på det, hvis du gør dem favoriserer, som at give op dit sæde i bussen, selvom de ikke bærer noget tungt.
 3. 3
  Der er nogle ting, du bør ikke tale med piger om. Disse omfatter, hvordan hot andre piger er, eller noget overhovedet af denne art. Hvis hun ikke er til sport eller videospil, kan du sige et par ting, men derefter gå videre til noget, hun er på. Piger har en tendens til at være mere interesseret i bøger og musik end i sport og videospil, selvom der er masser af undtagelser til enhver regel. Det er fint at tale om, at ting med dine fyr venner, men en gentleman ikke gøre det.
 4. 4
  Når walking på fortovet eller på den side af vejen, bør herrer gå på ydersiden (tættere på vejen), mens damen skal være på indersiden, beskyttet mod modkørende trafik.
 5. 5
  Må ikke tale ned til kvinder nogensinde. Det er okay at drille, men at være grusom er ikke vejen at gå. Drilleri betyder ikke kalde dem vulgære ord, dog. Uanset hvor sjov din tone er, det gør ondt en kvinde, når en såkaldt "gentleman" kalder dem et fyord.
 6. 6
  Vær opmærksom på, at verden er mere truende for piger: de er automatisk mål på natten eller i dårlige naboer. Gå hende til hendes dør (eller bil), hvis det overhovedet er muligt. Det er ligegyldigt, hvor stærk hun faktisk er, at hvis du er en pige mennesker vil gå på dig først, som foelge af at være mand du er sikrere. Hvis din pige har at parkere langt væk fra hendes kollegieværelse eller hjem, altid tilbyde at køre hende til og fra din destination. Hun vil værdsætte, hvor omsorgsfuld du er ved hendes sikkerhed.

Respekter din kæreste

 1. 1
  Husk at holde gør pæne ting til din kæreste, når du er omkring hende. Hvis hun bærer noget, samle den op, når hun sætter det ned og altid venlig at lade hende vide, ved at sige "Åh, lad mig få det for dig", uanset hvad objektet er. Husk, at være egoistisk er ikke attraktivt. Hvis du ser fjernsyn med din pige, og du ved, hun kan lide en bestemt show eller sportsbegivenhed, forlade det der. Hun vil sætte pris på, at lille smule uselviskhed mere end du kender.
 2. 2
  Mød op med en kort eller en blomst og ikke kun for helligdage. Dyre og prangende ligegyldigt, det er indsatsen. Faktisk vil en rose, lidt kærlighed note venstre på hendes pude eller en dybtfølt kys holde enhver pige glad for dage.
 3. 3
  Hvis du er i kærlighed, skal du sørge for at fortælle hende ofte, at du elsker hende og gøre det til at lyde meningsfuldt. Vær åben om dig selv til hende og deler med hinanden, gør, at du griner og holde tingene optimistisk. Må ikke være en stiv boring.
 4. 4
  Stå op til din pige. Må ikke gå rundt stansning alle, der ser på hende sidelæns, men hvis nogen er at give hendes udseende eller uønskede forskud, gribe ind. Sæt din arm omkring hendes skulder og bevæge jer væk, eller gå til hende og tale op for hende. Den fysiske kontakt beroliger hende og lader aggressoren ved, at han er nødt til at beskæftige sig med jer begge.

Ingen tilladt kampene

 1. 1
  Undgå at kæmpe, da det ikke er den bedste måde at løse problemer, men en rigtig gentleman aldrig bakker ud, når han er udfordret, altid at stå op for sig selv og sine værdier. Husk at prioritere og ikke ofre dine værdier for nogen, der er helt klart bare plukke en kamp med hvem vil deltage i. Hvis nogen er simpelthen pinligt selv ved at fornærme dig, ikke synke til hans niveau, men gå væk.
 2. 2
  Hvis du beslutter at kæmpe, holde kropsholdning, selvom din rival er højere end dig. Være rimelige, aldrig bruge våben, såsom geværer, knive og lignende, da denne slags "ridderlighed" er fra gamle dage, og måske ender alvorlig skade dig. Og aldrig, aldrig kæmpe / mod en gruppe, for en gentleman kun dueller, skal du ikke forsøge at være Chuck Norris. Hvis din modstander er nede, det betyder at du har lavet din point, og det er tid til at stoppe kampene. Tilbyd ham en hånd for at komme op, altid forventer en dårlig reaktion, da han ikke kunne have de samme værdier, som du har.

Hjælp at være en gentleman


Tips

 • Statuere et eksempel, der betyder at være hensynsfuld over for andre og snakke om ting, som folk kan forholde sig til lignende økonomien mv. Dette viser interesse mennesker i deres umiddelbare omgivelser.
 • Når vi taler, give den person, taler din udelte opmærksomhed. Og hvis de har noget at tilføje til samtalen, altid være en god lytter.
 • Være oprigtig.
 • Må ikke være egoistisk for andre. Prøv at gøre tilfældige handlinger af venlighed.
 • Sandheden går side om side med mænd, og det gør falskhed. At være en gentleman er ikke nødvendigvis om at ligne en.
 • Grundlæggende hygiejne og en ren udseende er vigtigt, men en gentleman bør ikke være besat hans udseende. Han er ikke en fop. Han er en høflig og uselvisk menneske.
 • Elske hende betyder altid giver (ikke tage dette bogstaveligt talt) så holder det i tankerne, mens du er sammen med hende. Altid give (kærlighed, tid, ord bekræftelse). Bare ikke give så meget, at du harmes hende. Det er okay at også bruge lidt tid sammen med din fyr venner.
 • Det ser godt ud betyder ikke, du ikke kan holde iført jeans, T-shirts, og sneakers, det betyder bare, at de alle skal være rene, krøllet, ser godt ud på dig, og ikke være krænkende. Men ved slutningen af ​​dagen, er det den fyr inde i tøjet, der tæller. Det er også godt at bære et bælte, kan det gøre underværker.
 • Altid smile og holde øjenkontakt med hvem du taler med. Dette skaber et følelsesmæssigt bånd mellem jer begge.
 • Må ikke nogensinde dytter, når de kommer for at hente en pige for en dato, altid gå op til døren og banke på eller ringe på dørklokken.
 • Altid være opmærksom på dine omgivelser og dine handlinger, som hvordan andre opfatter du kan spille en rolle, og hvordan du bliver modtaget af andre.
 • Behandle dem med respekt, og den måde, du ønsker at blive behandlet.

Advarsler

 • En gentleman kan genkende det, når han taber en kamp. Kend forskellen mellem at stå op for dig selv og være et fjols.
 • Mens være hjælpsom er rart, ikke være anmassende.
 • Brug aldrig stoffer eller drikker meget alkohol. De vil forringe din dømmekraft, og en sand gentleman har kontrol over sig selv på alle tidspunkter.
 • Gentlemen har værdighed og ære ved deres sider, men de er ydmyge og tankevækkende. Du er ikke bedre end nogen anden, bare fordi du gør dette. Tror ikke det, handler ikke lide det.