Wkadk

Hvordan man laver en mand forelske sig i dig

Mens ideen om "at gøre" nogen gør noget mod deres vilje ikke er hensigten med denne artikel, er det både muligt og realistisk at tilskynde nogen subtilt at føle en bestemt måde om dig, ved at være positive, gensidig og omsorgsfuld. Hvis du er faldet for en mand, du gerne vil føle på samme måde om dig, her er nogle forslag til at hjælpe dig med at tilskynde sine følelser sammen i den rigtige retning, alle med subtilitet og overvejelse.

Steps

Hvordan man laver en mand forelske sig i dig. Vis din mand den bedste version af dig selv.
Hvordan man laver en mand forelske sig i dig. Vis din mand den bedste version af dig selv.
 1. 1
  Smil godt og ofte. Dit bedste våben er altid tilgængelig, helt gratis, og kan ikke være overbelastet - din vindende smil! Flash ægte grin så ofte som muligt, uanset om det er rettet mod din fyr eller ej. Det gør man ser imødekommende, og det kan faktisk gøre dig gladere.
  • Find noget at smile af. Hvis du er lidt blå, så tænk på en lykkelig øjeblik eller morsomme vittighed at sætte et smil. Har du en favorit kæledyr? En favorit hukommelse? Uanset hvad det er, så tænk på det så ofte som du har brug for.
  • Prøv en langsom smil. Hvis du har lavet øjenkontakt med den mand du elsker, smiler til ham langsomt lade det sprede sig over dit ansigt. Hvis du har tendens til at rødme og kigge ned, når han kigger på dig, lad det ske efter smil - du vil blive uimodståelig.
 2. 2
  Vis din mand den bedste version af dig selv. Forsøger at ændre, hvem du er til at vinde nogen over er en opskrift på katastrofe. Du kan dog vise ham mere tiltrækkende sider af din personlighed og udseende. Det lyder måske enkelt, men det kan gøre en masse for at øge din selvtillid og dit image. Prøv nogle af disse muligheder:
  • Gør en indsats for at se godt ud. Hold dit hår rent og stylet pænt, og være ekstra opmærksom på din personlige hygiejne. Sættes på en lille signatur duft om morgenen eller før du går ud, eller slid duftende bodylotion til en finere duft. Hvis du bruger makeup, tilstræbe et look, der er smigrende, men enkel, skal du ikke forsøge at overdrive dette aspekt.
  • Hold din mund tiltalende. Børst dine tænder to gange dagligt, floss, og bruge mundskyl. I løbet af dagen, kan du trække ud pastiller eller tyggegummi at opfriske din ånde. Hvis du vil, kan du bære glans eller læbestift så godt.
  • Gør dit vasketøj regelmæssigt. I stedet for at købe en ny garderobe, få det bedste ud af, hvad du har. Opsæt en regelmæssig tidsplan og sørg for du altid har rene skjorter, bukser / nederdele, undertøj og strømper til rådighed. Lad ham ikke se pletter eller usoigneret tøj!
 3. 3
  Være lidt mystisk. Lad ham undre sig over dig, i stedet for at fortælle ham alt, hvad han ønsker at vide (eller mere). Ved ikke hvordan man kan være mystisk? Det er nemmere end det ser ud. Her er hvordan man starter:
  • Må ikke fortælle ham dit livshistorie højre væk. Hvis han beder dig om dig selv, tilbyder nogle detaljer. Hvis et ekstremt personlige eller følsomme emne kommer op, ikke umiddelbart spilde bønnerne eller eller få flustered og fornærmet, i stedet smiler lidt og siger, "Måske en anden gang."
  • Gør ham gøre noget arbejde for dine kontaktoplysninger. I stedet for straks at give ham dit nummer eller venner med ham på Facebook, være tålmodig. Hvis han kontakter dig først, vente lidt, før du reagerer. For eksempel, hvis han venner du accepterer anmodningen efter en dag eller deromkring. Hvis han tekster dig først, vente 30 til 40 minutter, før du tekst tilbage. Mens han venter på dig til at reagere, vil han tænke på dig, og hvad du ellers laver, og han vil finde det tillokkende at du har masser af andre ting at tage fat på i stedet doting på ham hele dagen lang.
  • Hold dig på dine egne hobbyer. Hvis du er interesseret i noget, han ikke gør, som amatør drama eller en sport, det gør dig mere interessant. Så fristende som det er at bruge al din tid på at tænke over denne fyr, at opretholde en travl kalender både vil holde dig distraheret og øge din appel.
 4. 4
  Altid forlade ham ønsker mere. Skabe efterspørgsel ved at begrænse udbuddet. Hvis du afslutter interaktionen, før han keder sig, vil han straks begynde at kigge frem til næste gang han kan tale med dig.
  • Stop sms'e først, før samtalen bliver forslidt.
  • Log af chat først, igen før hvad du taler om bliver gammel.
  • Hvis du har en samtale med ham, gå væk, mens det stadig interessant.
  • Hvis han ringer til dig, afslutte samtalen, så snart du har mistanke om en pinlig tavshed kommer på.
  • Må ikke besat tekst, IM eller ringe til ham. Hvis du gør dig selv alt til rådighed, vil du virke anmassende, og han kan begynde at få irriteret. Prøv i stedet at virke rådighed og villig, men ikke desperat.
 5. 5
  Prøv nogle subtile, løbende flirte. Her er et par måder, du kan slippe hints og øge hans tillid:
  • Bliver fanget ser på ham, om han er hele rummet eller sidder ved siden af ​​dig. Når du foretager øjenkontakt, hold hans blik for en anden, før du ser væk. Ekstra point, hvis du kan smile eller rødme lidt.
  • Hold dit kropssprog åben. Vinkle din krop mod ham ved at pege fødderne (stående) eller knæ (siddende) i hans retning. I stedet for at folde dine arme, så prøv at holde dem på dine sider eller bag ryggen. Disse små bevægelser viser, at du er tiltrukket af hans tilstedeværelse og interesseret i, hvad han siger.
  • Tillad dig selv at være nervøs omkring ham. Hvis du rødme, snurre rundt dit hår, eller bide din læbe, når du er nervøs, så lad det ske. Bevidst eller ej, vil han vide, at disse tegn betyder, at du er tiltrukket af ham.
  • Drille ham. Hvis du har mulighed for at blidt drillerier med ham, tag det! Du kan bruge underdrivelse (som at sige, "Eh, jeg gætte, var okay" og smilende efter at han gør noget imponerende), sarkasme (ligesom at sige "Det var ikke akavet eller noget" i en sjov tone efter en underlig øjeblikket), eller inde vittigheder. Delt humor vil hjælpe dig to obligation.
 6. 6
  Gør noget betænksom for din mand. Vis ham, at du mærke til, hvad han gør, og du er villig til at hjælpe uden at blive spurgt. Prøv at holde den gestus lille nok, at han ikke vil være flov til din gavmildhed, men stor nok for ham til at føle sig værdsat. Prøv disse forslag:
  • Tilbyd at tilbringe tid sammen med ham, hvis han laver noget kedeligt eller trættende. Du kunne tilbyde at gå med ham hjem, hjælpe med at køre ærinder eller holde ham selskab, mens han venter på en aftale.
  • Hjælp ham færdig med et projekt. Er han har en masse arbejde hober sig op? Eller måske han virkelig behov for at få nogle gøremål eller hjem forbedring projekter ud af vejen? Hvis du kan hjælpe, tilbyde at gøre det. Mød op med kaffe / mad og komme til at arbejde!
  • Være støttende, når han er nede. Uanset om det er en kold, tabet af en elsket, eller bare alt for meget stress, så prøv at finde en måde at vise din støtte. Fødevarer, blomster, en nice note, eller bare lade ham vide du er der for ham er alle gode ideer.
 7. 7
  Være en positiv kraft i hans liv. De fleste mennesker kan klare at være negativ hele af sig selv, så de er naturligt tiltrukket optimister og folk, der forsøger at se den lyse side af tingene. I stedet for at fokusere på hvad der er galt med dit liv eller taler om de mennesker, der irriterer dig, så prøv at understrege, hvad der er rigtigt. Desuden være behagelig i alt, hvad du siger, imod ham og undgå at sladre. Være en positiv person i hans tilstedeværelse og formål at være positiv i almindelighed. Det er meget nemmere at falde i kærlighed med en person, der altid ser det bedste i andre og ikke brokke hele tiden.
  • Dette er ikke til at sige, at man aldrig kan klage omkring ham. Alle klager. Men det kan være udmattende at lytte til nogen brokke konstant. Prøv at holde en snor i den, så han føler varm og fuzzy om sin tid med dig, ikke træt og ned.
 8. 8
  Frem for alt, skal du ikke forsøge at tvinge det. Husk: du kan faktisk ikke gøre ham falde i kærlighed med dig. Han er fri til at vælge, hvad han vil. Ud over dette, men kan folk ikke altid styre, hvem de elsker. Hvis det er simpelthen ikke er der på sin ende, modstå fristelsen til at straffe ham for det. Accepter, at hvis forholdet er beregnet til at være, vil det ske, hvis ikke, så er du beregnet til noget bedre.
  • Undgå at bruge "kæreste" sigt, indtil han har sagt det først. Hvis du siger det for tidligt, kan han køre og aldrig se tilbage. Endnu vigtigere, dæmpe al snak om ægteskab og babyer - der vil helt sikkert fremskynde tingene op for hurtigt.

Tips

 • Øjenkontakt er en stor ting inden danne et bånd mellem to mennesker. Det betyder ikke, Gorm ind i hans øjne, hver gang ser på dig, men i stedet i en for en chat holde hans blik for en stund, nogle gange tager korte pauser. Også udtrykke dine følelser gennem dine øjne. For eksempel er smiley øjne Fix mere attraktiv for fyre end ligegyldige dem. Brug dine øjne som et våben er meget vigtigt inden for at få en fyre opmærksomhed.
 • Lad ham føle sig fri til at være sig selv omkring dig.
 • Aldrig gøre ham kaution på sine venner bare for at hænge ud med dig... han vil begynde at føle sig fanget. Hvis han virkelig kan lide dig, vil han få tid til dig.
 • Må ikke gøre dig selv ser desperate. Vis, at du har klasse, men stadig tilgængelig. Være, at 'mystiske' pige.
 • Giv ham plads nok. Lad ham hænge ud med sine venner, og en gang imellem siger, at du ikke kan komme. Dette vil gøre dig finde ud af om han virkelig ønsker dig at være omkring ham eller ej.
 • Gør ham interesseret. Må ikke give efter hurtigt. Temmelig meget spille lidt svært at få, men spiller ikke for hårdt, kan det være en turn off.
 • Må ikke gå overbord med smil og rødmende. Alt for mange vil gøre ham føle sig akavet og trække ham til at undgå dig.
 • Lad din første date være mere af en eventyrlig dato. Fyre en tendens til at tro, at de falder i kærlighed, når et adrenalinsus er involveret.
 • Hvis han ser ud og smiler til du ofte, eller når han ser ind i dig, så er han interesseret, ikke nødvendigvis i kærlighed, men interesserede.
 • Hvis du kommer i øjenkontakt med ham på afstand, ser ikke alt for længe, ​​eller det gør man ser uhyggelig, men ikke kigge væk for hurtigt, eller det gør man ser uinteresseret.
 • Kontroller, at du altid føler dig sikker på dig selv, men hvis du føler dig nede som helst grund overhovedet, og han spørger dig hvorfor, så fortæl ham sandheden, og så vil han vide, at du har tillid til ham med noget, og som vil gøre den fyr glad.
 • Hvis du ikke er sikker, hvis han er interesseret eller ej, se hvordan han virker, når du er omkring andre fyre, bare ikke over gøre det, eller han måske synes, du er ikke interesseret.
 • Må ikke bare gå op til ham med hans gruppe af venner og stå deres lytte til, hvad de siger, kan det få akavet for ham og dig.
 • Når han er omkring dig, så prøv at tage kontakt med ham. Ellers kan du ikke gå videre til det næste niveau.
 • Hvis en fyr fortæller dig at han ikke er interesseret, tilbage fra. Det betyder, at han er ikke interesseret. Forsøg ikke at "tvinge" ham til at lide dig, hvis han ikke gør.
 • Hvis han forsøger at snakke med dig, ikke ignorere ham, ellers vil han tror, ​​du ikke kan lide ham.
 • Aldrig give det op til ham for hurtigt.
 • Må ikke få clingy, da de fleste drenge virkelig hader det. I stedet fra tid til anden, vise dem, at du har brug for dem. Du behøver ikke at være alt for subtile om det enten - bare spørg om hjælp med noget.
 • Hvis fyren kun taler til dig seksuelt hes ikke det værd, fordi han naturligvis bare vil have din krop og ikke den virkelige dig.
 • Må ikke tale om tidligere forhold eller hvad der er sket i dem.
 • Aldrig indrømme, at hans ansigt, at du kan lide ham. Overlad det til at være et mysterium. Det er sådan, du finder ud af, om han elsker dig tilbage, som han vil spørge dig ud eller være virkelig flirtende mod dig.
 • Dont få krydset hvis du er informeret af hans kammerater, at han ikke kan lide dig. I stedet trække det ud og træk "okay. Hvorfor fortæller du mig det?" Hvis de taler om dig, kunne betyde, at han bragte dig op først, så shyed væk, fordi de drillede ham.
 • Hvis han beder dig på en dato, men du allerede går ud med venner gå ud med dine venner, fordi de var først du kan tilbringe tid sammen med ham senere.
 • Hvis han inviterer dig til hans hus for at møde sin familie blive hos ham ikke forlader ham eller han vil synes, du er ligeglad.
 • Hvis han er Mr. Right, så vil du få ham. Må ikke blive skuffet.
 • Hvis du virkelig gerne en fyr koncentrere sig om hans handlinger mod dig. Hvis han nyder dit selskab, han vil "vise" at han gør ved at være medfølende over dine følelser og bekymringer. Hvis din fyr oversvømmelser dig med seksuelle relaterede punch linjer, du kan være i en stagnerende ufrugtbare forhold.
 • Prøv at finde ud af nogle ting, han er interesseret i, og natten reseach på computeren for nogle fakta om det.
 • Må ikke holde hængende på ham, når han ikke er interesseret. Mænd finder det irriterende, når du møder op i deres hus, og vil bare ikke forlade. Derudover er du bare spilder tid, du kunne bruge finde den fyr, der faktisk er jer værdig.
 • Altid forsøge at smile, selv om han er en dårlig jokester. At være positiv er en attraktiv kvalitet!
 • Være rart og sød, når du er sammen. Må ikke ignorere ham og gøre ham dit liv..
 • Altid Har et stykke tyggegummi eller mynte i lommen for at forsikre friskhed din ånde.
 • Aldrig komme på "for stærk". Hvis en fyr virkelig kan lide dig han vil have noget problem med at gøre det første skridt.
 • Find noget, du ved, at han gerne vil snakke om, før du bare gå op og tale med ham.
 • Altid være dig selv. Hvis du ikke er at være dig selv, vil han ikke være forelsket i den virkelige dig, og det vil bare ende i en katastrofe!
 • Hvis han beder dig om at sidde ved siden af ​​ham, så gør det. Det kan betyde, at han kan lide dig.
 • Må ikke haste ham til at gøre op hans sind, Guys har brug for tid til at tænke.
 • Må ikke være for klæbende eller han vil bryde op med dig med det samme.
 • Bær hans foretrukne farve. Spørg ham, hvad det er, og bære det, næste gang du ser ham. Sig, "Jeg iført blå! Jeg tænkte på dig, når jeg sætter denne skjorte på."
 • være underligt. være unikt. være dig selv. tale med ham. drille ham. røre ved hans hænder eller krop 'uheld'. dreje væk, når han taler til dig en gang imellem. se på ham i øjnene. grine Fix med ham. fortælle ham om dig selv. ikke tekst, hvis du ikke har en igangværende samtale hver dag, vil det gøre dig synes anderledes online & offline (kejtethed vil komme sammen) & vigtigst, få ham til at rødme: p.
 • ALDRIG forsøge at vise, hvad du kan gøre, er det en stor slukke til en fyr.

Advarsler

 • Må ikke sætte ham i en kompromitterende situation. Mænd bekymrer sig om, hvordan du føler, selvom de ikke er interesseret i dig romantisk. Må ikke tvinge dem til at besvare et spørgsmål, hvis de ser utilpas med det.
 • Må ikke med sine nære venner. Det vil bare ende med kampe mellem kammerater og ingen af ​​dem vil passe dig.
 • Må ikke være irriterende og obsessiv, hvis han siger, at han ønsker at være bare venner, acceptere det, men vise, at du stadig er interesseret, hvis han skifter mening.
 • Må ikke gøre ham til at føle værdiløs ved fantasmer på og om din exes. Hvis du siger, hvad du ikke kan lide i din exes, kunne han sættes.