Wkadk

Sådan får du din kæreste til at spille videospil

Mange mænd vil blive tvunget på et tidspunkt, til at deltage med deres elskede spillekonsol ved supreme rækkefølge efter deres kvindelige kammerater. Dette kan undgås ved hjælp bevist spilsystem / veninde sociale aktiviteter til gradvist at indføre gaming kultur til din elskede, og vice versa. Her er hvordan man laver gaming en aktivitet, du både nyde.

Steps

Sådan får du din kæreste til at spille videospil. Find ud af om hun nogensinde har spillet videospil.
Sådan får du din kæreste til at spille videospil. Find ud af om hun nogensinde har spillet videospil.

Overbevisende hende at spille

 1. 1
  Find ud af om hun nogensinde har spillet videospil. Hun kan ikke være et altfavnende gamer, men måske hun spillede Mario spil, da hun var yngre. Måske hun kan lide at spille en internet spillet fra tid til anden. Hvis du kender hendes gaming historie, vil du have en bedre chance for at finde et spil, hun vil nyde nu.
 2. 2
  Fremlægge det som kvalitetstid. Mind din kæreste, at hvis du både spiller videospil, vil du være i stand til at bruge endnu flere kvalitetstid sammen. Vær dog opmærksom på, at det kun vil tælle som kvalitetstid, hvis hun rent faktisk nyde det, så prøv ikke at tvinge et argument om dette.
 3. 3
  Skjule det som motion. Hvis du har en Wii fit, kan du lave video game spiller en del af en øvelse rutine, at både du kan gøre sammen. Dette er en af ​​dine bedste indsatser til at hjælpe hende med at finde et spil, hun ikke kun nyder, men gerne vil lege med dig så godt.
 4. 4
  Køb hendes video game poster. Der er masser af videospil tilbehør man kunne købe hende, at der også er stilfuld. Tetris armbånd eller Mario svampe øreringe er både gode muligheder for dette.
 5. 5
  Lav en handel. I de indledende faser af at forsøge at få hende til at spille videospil, kan du nødt til at gå på kompromis. Tilbyde at tage hende ud til middag eller se en af ​​hendes foretrukne romantiske komedier i bytte.

Spille videospil sammen

 1. 1
  Udvælge et spil, hun kan lide. Odds er hun ikke vil lide en grufuld first-person shooter spil, så brug din sunde fornuft på dette.
  • Prøve at vælge et spil eller game system, der ikke er for forvirrende og ikke kræver kort reaktionstid. Mange ikke-gamere er intimideret af tastekombinationer.
  • Hvis du kan, få et spil, der er multi-player, eller optimalt, co-op.
  • Overvej din kærestes personlighed, når picking et spil. Nogle piger foretrækker måske farvestrålende, alle-aldre spil som Katamari Damacy, Bust A Move, Lego Star Wars, Sims, eller bare om nogen Mario spil. Generelt go piger mere for spil, som indebærer god karakterisering og dramatiske plotlines. Selv et minimum af disse faktorer kan gøre et spil meget mere tiltalende.
  • Må ikke få spil, der involverer ting som strippere, prostituerede og køn. Medmindre hun har en sans for humor om sådanne ting, hun sandsynligvis ikke vil kunne lide det.
 2. 2
  Vis hende kontrollerne. Sæt dine hænder over hendes og udføre grundlæggende handlinger i spillet for hende at starte ud. Når hendes muskler vænne sig til at flytte med din, kan du gå videre til at have hende gøre det selv.
 3. 3
  Hav det sjovt, når du spiller med hende. Hvis du gør det til en god gang hun vil nyde det, selvom hun er ikke vild spil. Crack vittigheder, gør hende til at grine og primært fokusere på at tilbringe tid sammen med hende, ikke på at vinde spillet ved hånden.
 4. 4
  Være forstående og støttende. Da hun først starter, fortælle hende, at hun vil fange den, især da hun er tilbøjelige til at blive frustreret over først. Gør hende lyst til dette er noget, hun kan gøre. Lad hende vinde. Prøv ikke at vise nogen tegn på at blive irriteret. Da hun holder spiller, hun vil få det bedre og kan nyde spillet selv.

Sætter scenen for næste gang

 1. 1
  Lære hende at uncramp sine hænder. Hendes led og muskler kan få træt under hendes første par sessioner. Vis hende, hvordan du normalt strække dine hænder, fordi hvis hun sidestiller videospil med ømme og stive hænder, vil hun ikke ønsker at spille mere.
  • Du kan også give hende en hånd massage at gøre hende føle sig bedre.
 2. 2
  Erkend, at hun sandsynligvis ikke ønsker at spille i otte timer ad gangen. Da hun ønsker at gøre noget andet, ikke gør hende fortsætte med at spille eller gøre hende til at føle sig skyldig.
 3. 3
  Takke hende for at give det en chance. Fortæl hende, at du havde det sjovt, og du håber, du kan spille sammen igen engang.

Tips

 • Hvis du forsøger at få din kæreste til noget du er til, at hun ikke er, kan hun føle sig berettiget til at gøre det samme med dig. Hvis hun er en god sport, bør du også være.
 • Hvis du og din kæreste kan spille på samme tid online, ikke ignorere hende eller udnytte.
 • Når og hvis hun begynder at slå dig på et ensartet grundlag, gør * ikke * stoppe med at spille spillet med hende. Husk, at du ville have dette. Nurture det.
 • Hvis du rollespil med din karakter, og hun føler sig truet af romantisk rollespil med andre karakterer, være følsomme over for dette. Må ikke ignorere sine følelser eller gøre grin med hende for det.
 • Hvis du er den slags person, der råber sætninger med ekstremt voldelige bande efter at have tabt en video spil, så prøv ikke at gøre det. Det kan vise hende, at du ikke er en meget civil person.
 • Modstå bruge din kæreste som et middel til at fremme din egen karakter eller guild. Hjælp hende til at skabe en positiv, selvstændig spiloplevelse i et spil, du begge nyder.
 • At have en stor skærm eller projektor-tv kan hjælpe med at få din kæreste "ind" i spillet. Det er meget lettere at få trukket ind i spillet og være opmærksom på en stor skærm i stedet for knibe øjnene for at se, hvad der sker på en lille én.
 • Hvis du lige er begyndt et forhold, ikke antage noget om hendes interesse eller erfaring med videospil. Nogle piger elsker videospil. Nogle piger selv kærlighed første persons skydespil.
 • Til sidst, kan hun ønsker at prøve mere avancerede spil. Dette er ikke en given selv. Hun kan blive en guru på Mario, men aldrig ønsker at afhente en shooter. Hvis du vil have hende til at spille spil som det, så prøv at få hende til at spille co-op med dig.
 • Guitar Hero kan være en god spil, fordi begge kan spille kooperativt på forskellige vanskeligheder.
 • På en 1st person shooter, så prøv at lære hende kortene og "pletter" for at give hende en fordel.
 • Hvis du spiller et MMORPG eller Mii s, lad hende skabe en figur på din konto. Tillad hende til at vælge udseende og stil kjole, alt.
 • På en 2-player spil, kan skifte hendes side til uendelig liv hjælpe hende vænne sig til kontrol.
 • Hvis hun siger, at hun ikke er interesseret i computerspil, respektere hendes tanker.
 • Nogle Nintendo systemer har mere intuitiv kontrol, som kan være nyttige at bare samle op og spille, uden forudgående erfaring. Dette kan være et godt udgangspunkt for nye spillere, medmindre de forud har erfaringer med andre systemer kontrol.
 • Hvis din kæreste kan lide at læse, giver tekst spil en prøve. Online mudder ligesom Achaea og Iron Realms tilbyder tekstbaserede MMO handling, der kan være mere mentalt stimulerende end hack'n'slash MMO'er.
 • Få et videospil stol, hun mageligt kan sidde på skødet med. Hvis du holder hende, mens hun spiller, vil hun nyde oplevelsen mere.
 • Piger som regel som musik, så Dance Dance Revolution og Rock Band / Guitar Hero kan være gode startere.
 • Prøv Etsy.com for videospil tema stuff