Wkadk

Hvordan man kan stoppe taler om venner bag deres ryg

Er det saftige guldklump af oplysninger om din kammerat nagende på dig, tigger dig til at frigive den til resten af ​​dine venner? Har du føler trang til at sladre om andre bag deres ryg for at gøre dig selv ser som joker i gruppen eller til at gøre dig selv lidt mere interessant? Det kan synes som en fristende god idé på det tidspunkt, at dumpe din ven lige midt i en sjov fortælling eller et pinligt øjeblik, men din ven vil ikke tænke så... Faktisk vil din ven blive spørgsmålstegn din loyalitet sammen med din mangel på takt.

Hvis du taler om dine kammerater bag deres ryg, så tænk på hvordan det er sandsynligt, at gøre dem til at føle. Før du passerer langs en mere bid af information, stoppe op og tænke over, hvad du laver. Derefter lave en pagt med dig selv at holde op med at tale om venner bag deres ryg til gode.

Steps

Hvordan man kan stoppe taler om venner bag deres ryg. Udforsk hvad du synes ligger bag din trang til at tale om dine venner eller deler et stykke saftigt sladder om en kammerat.
Hvordan man kan stoppe taler om venner bag deres ryg. Udforsk hvad du synes ligger bag din trang til at tale om dine venner eller deler et stykke saftigt sladder om en kammerat.
 1. 1
  Udforsk hvad du synes ligger bag din trang til at tale om dine venner eller deler et stykke saftigt sladder om en kammerat. Måske tror du, at det er harmløs underholdning og måske endda føler sig lidt proprietær over oplysninger, fordi det handler om din ven efter alle. Eller måske du tror, ​​at droppe din vens hemmeligheder eller mest pinlige øjeblikke i midten af ​​en samtale vil være sjovt og sparer dig at skulle sige noget af den slags om dig selv. Eller er du i øjeblikket utilfreds med dit liv og taler om andre vens ulykke eller elendighed feeds din sjæl? Uanset motivationen bag din løs tunge, du behøver for at komme til roden af, hvorfor du finder det er okay at tale bag om ryggen af ​​dine venner, for at vide, hvordan man kan stoppe. Overveje, hvilken af ​​følgende er mest relevant for dig:
  • Usikkerhed: Folk, der ikke er komfortable i deres eget skind, og som har usikkerheder vil ofte afhente hinanden andre for at føle sig bedre. Og desværre kan det sommetider omfatte dem tæt på dig, hvis indre tanker, du kender bedst af alt, simpelthen fordi du ikke føler dig tryg nok til at finde mindre personlige samtaleemner med folk, der ærefrygt eller overvælde dig.
  • Kedsomhed: Føles som om dit liv er helt kedeligt og uden spænding? Trække ud andens beskidte vasketøj kan få samtalen i gang og kog op nogle spænding. Men dette viser en mangel på kreativitet i din samtale færdigheder, så bjærge din kedsomhed med din vens oplysninger er både doven og illoyale.
  • Revenge: Nogle mennesker kan blive vred med en ven og føler, at den eneste måde, de vil føle sig retfærdiggjort, er at tale om dem bag deres ryg - uanset om de allerede hashet det ud med ven eller ej. Hævn som en motivation for at gøre noget er altid en total fail, når det kommer til at leve et tilfredsstillende liv, det afslører en manglende selvrespekt, en mangel på respekt for andre og en mangel på selvbeherskelse eller personligt ansvar for dine handlinger. En ven har aldrig fortjener at have deres beskidte vasketøj luftet som et universalmiddel for din egen irritation eller utilfredshed med dem.
  • Beskyttelse: Du kan føle forurettet, og ønsker at advare andre mennesker i din kreds af "farerne" ved at have denne person i deres liv repræsenterer. Mener, at vi ofte har lyst til ofre i venskab ved mindre ting, som selviskhed, der virkelig repræsenterer ringe fare for nogen. Hvis dette er tilfældet, så lad dine venner lave deres eget sind.
  • Humor: I disse sarkastiske tider, hvor sitcom og virkelighed TV stjerner kyle fornærmelser, som om de var noget, nogle folk tror, ​​de er at være sjov ved at gøre snarky bemærkninger om venner bag deres ryg. Desværre for de air-headed TV "rollemodeller", lægger sjovt ikke engang komme ind i ligningen, og kopiere dem er et tegn på at lade hjernen gå på ferie. Humor er ikke nedlade sig til nedladenhed, nedgørelse eller sladder, hvis det gør, er det ikke humor, det muckraking.
  • Tankeløshed: Du har antaget, at eftersom din ven synes at have en tyk hud, at det er okay at tale om dem, uden hensyn til deres følelser. Din ven har dog følelser, de er bare ikke flaunting dem. Mindst du har fået gåpåmod til at indrømme, at du har været tankeløse. Nu er det tid til at vende tingene rundt.
 2. 2
  Overveje den slags skader, du laver. Hvis du skulle stoppe og huske dine ord og tænke over, hvad du sagde, hvad slags skade du laver til en anden person? Placer dig selv ind i din vens sted og tænke over, hvordan du ville føle, hvis de ting, du har sagt til andre blev sagt om dig af din ven. Pludselig er det ikke sådan en dejlig følelse, når så på denne måde. Din ven kan såret af sladder, rygter mongering eller overdrevne negative udsmykning om deres liv i en eller flere af følgende måder:
  • Personligt omdømme: Spredning sladder om en anden person, uanset om det er sandt eller ej, kan skade en persons omdømme uoprettelig, især da det kommer fra en nær kilde. Overvej, om din gossiping måder potentielt ødelægger din vens omdømme. Hvis ja, hvorfor? Tror du, du skal medbringe ned din ven som denne Hvis du sladrer, fordi du søge hævn, det er ingen måde at løse dit konflikt. Hvis det er på grund af tankeløshed eller et ønske om at se bedre på din vens regning, er det tid til at stoppe ondt af dig selv og begynde at indse, at hvad du laver er at skabe reel skade.
  • Erhverv omdømme: Er du ødelægge din vens levebrød bare for personlig foder eller måske endda ud af jalousi? Overveje, hvad dine ord kunne gøre til din vens finansiel sikkerhed og forretningsmæssige perspektiver. Tænk over, hvordan dit rygte mongering kan påvirke ikke kun din ven, men også hans eller hendes familie og personale.
  • Family omdømme: Selvom du måske være tale om din ven, kan dine ord såre hans eller hendes familie, herunder din vens børn. Familiemedlemmer er uskyldige tilskuere og bør ikke såret eller skadet af dine ord.
 3. 3
  Få kyndige i din kommunikation. Kender forskellen mellem skadelige sladder, udluftning til venner eller blot formidle oplysninger om en ven. I nogle tilfælde kan du være at sprede store nyheder om en ven, uden at indse, at din ven måske have foretrukket at holde det hemmeligt lidt mere (såsom at være gravid eller få et job forfremmelse). Eller du kan simpelthen være udluftning omkring en kamp, ​​du havde med en nær ven, uden at tænke for meget over, hvordan det lyder til lyttere uden for dit inderkreds. Kendskab til forskellen mellem ukritisk taler bag en vens ryg versus levere information er vigtig:
  • Udluftning / rense luften. Vi har alle brug for at boltre og hvis du har haft en kamp med en ven, kan du ønsker at rådføre sig med en anden kammerat til at hjælpe dig gennem udstedelse. Taler med en betroet ven, som du kender uden tvivl vil ikke tale om din diskussion med andre, bør være fint i de fleste tilfælde. Taler det ud kan give dig indsigt og hjælpe dig frem til konfliktløsning med dine andre venner. Undgå at sige grimme ting eller ringe dine andre venner navne. Desuden udluftning kontinuerligt for at mange mennesker bevæger sig ind sladderagtige territorium.
  • Gossip / taler bag en vens ryg. Tager oplysninger, der ikke har noget at gøre med dig (eller i nogle tilfælde oplysninger, der gør, men er yderst fortrolige), og frit at diskutere det med mange mennesker anses for at være sladder.
  • Passerer langs nyheder. For eksempel, når en nær ven har en baby fortæller en flok mennesker anses ikke for at være sladder forudsat din ven giver dig hendes eller hans velsignelse til at fortælle verden. På den anden side er, hvis hun har haft tre aborter i træk og ikke ønsker nogen at vide, at hun er gravid igen, indtil hun ved denne baby er sikkert kommer til udtryk, at sige noget uden hendes tilladelse taler bag hendes ryg.
 4. 4
  Face fakta. Spørg dig selv, hvad vi taler om andre siger om dig. Overvej, hvordan du ender ser, når man taler om venner bag deres ryg. Mest sandsynligt de venner, du sladder til, kan ikke stole på dig med personlig information i fremtiden og vil distancere sig fra dig. Du kan også se usikker og muligvis hævngerrig, hvis du er blevet byens udråber, hvilket risikerer at miste mere end bare den ven eller venner om hvem du har sladret, som andre venner indser, at man ikke kan have tillid til. Når man tænker på at tale om en anden ven bag denne vens ryg, tænke over, hvordan negative, gør du synes, og hvor selv de, der modtager dine oplysninger vil tænke sig om to gange at stole dig.
  • Gøre en samordnet indsats for at sætte dig selv i din vens sko under en diskussion. Kan du lide det, når folk taler eller sladder om dig bag din ryg? Ved du, hvad dine venner tænker om dig? Før du åbner din mund til at tale om en saftig bid af sladder, indsætte dit navn i sætning som, "Åh min Gud, jeg kan ikke tro, at _______ indgivet afskærmning!" Ville du ønsker alle at vide, at du indgivet afskærmning? Hvis du kan være flov, tænk på, hvordan din ven måske føler, det er nok præcis det samme.
 5. 5
  Button up. Psykisk eller fysisk undskylde dig selv fra en samtale, der bliver for fuld af sladder, for at undgå "at falde i" Gossip spil eller socialisering-by-demoraliserende. En af de bedste måder at stoppe med at tale om andre bag deres ryg er at bakke væk fra enhver samtale, der nedværdiger sig til niveauet for sladrer. For eksempel, hvis du arbejder i en gruppe af venner, og en vens navn er bragt op om hendes affære ikke tilføjer nogen oplysninger, du måtte have. Du kunne lade andre gøre det taler, og holde stille, men det kan også være hensigtsmæssigt at sige op og foreslå, at det er uhensigtsmæssigt at tale om en person, der ikke er der til at forsvare sig selv. Selvfølgelig være taktfuld og ikke begynde at trash taler nogen, der deltager i samtalen enten!
  • Må ikke spekulere om nogen person. Du kan blive ved at dø for at hoppe ind i samtalen, selvom du ikke har nogen oplysninger, men holde sig tilbage. Må ikke spekulere - bare nægter at deltage i nogen muckraking.
  • Prøv at lede samtalen væk fra sladder. Bringe diskussionen tilbage til her og nu, hvor de tilstedeværende under samtalen enten taler om, hvad der foregår i deres eget liv eller diskutere en ny hot trend eller emne.
  • Gå væk, hvis du ikke kan styre dig selv. Du er bedre stillet forlader diskussionen snarere end at hoppe i og bidrage. Hvis dine venner spørger din mening blot sige: "Jeg ved virkelig ikke noget om det", og lad det alene.
 6. 6
  Forøg din respekt faktor. Hvis du har brugt sladder om dine venner som en social krykke, er det tid til at vågne op fra fuga. Uanset hvad der har drevet dig til at tale om venner bag deres ryg, meget af dette kommer ned til at lære at respektere både dig selv og andre mere. Især hvis du har brugt sladre som et middel til at gøre dig selv ser bedre eller som en måde at passe på mere med andre, så er det absolut på tide at revurdere, hvorfor du hellere synes populære med fremmede end at føle sig loyal mod og tilfreds med venner, der er en væsentlig kilde til støtte, loyalitet og tillid i dit liv.
  • Hjælp dig selv til at helbrede fortiden gør ondt, som kunne have ført til gossiping vaner, ved at slippe gamle sår, tilgive de fejl andre har lavet mod dig og tilgive dig selv for at have givet efter for et gammelt menneske vice. Hvis hævn har været spise løs på dig for nogen tid, vil tilgivelse hjælpe dig til endelig at give slip.
  • Lover dig selv at du ikke vil gentage bagholdsangreb snak, og at du vil fange dig selv, hvis du starter det op igen og stoppe øjeblikkeligt. Det er virkelig så grundlæggende, når det kommer til at stoppe dig selv fra sprede historier.
  • Huske på, at venskab er en kilde til healing og regeneration. I stedet for at dreje væk fra det, drej ind i det og forblive loyale.
  • Find flere konstruktive måder at kommunikere med mennesker i sociale sammenhænge, ​​der gør du føler dig utilpas eller udeladt. Hvis dine samtale færdigheder brug for et løft, lære måder at finde bedre samtaleemner. Hvis dine nerver er revet i det offentlige, lære at klare sig bedre ved at øge din selvtillid. Hvis du lider af en social fobi, få hjælp til at overvinde den. Brug sladder om venner er aldrig en erstatning for at forbedre dig selv.
 7. 7
  Undskyld til din ven, hvis det bliver nødvendigt. Hvis din ven erfarer, at du har været sladre om ham eller hende, være stærk og sige undskyld. Hvorvidt din ven er villig til at acceptere denne undskyldning er forfejlet - du nødt til at stoppe, og vend nyt blad eller andet sted, og det er en betydelig og symbolsk gestus at gøre.
  • Undgå at gøre undskyldninger. Du skal blot forklare, at du er faldet ind i en dårlig vane med at sladre, du indse, at det er både forkert og sårende, og du har lavet en beslutsom beslutning om at ophøre med at være en sladder eller til at dele mere af din vens personlige oplysninger uden hans eller hendes tilladelse.
 8. 8
  Stræb fra dette punkt frem til at tale kun godt for dine venner. Husk og overholde denne kloge gamle ordsprog: "Opdel alle mennesker i to grupper:. Venner og fremmede Venner er elsket for meget at sladre om, er fremmede kendt for lidt."

Tips

 • Mor vidste bedst, da hun sagde: ". Hvis du ikke kan sige noget pænt, ikke sige noget overhovedet"
 • Jo mere du sladder, jo flere fakta bliver forvrænget, ofte vridning sandheden. Dette kan gøre for en god historie, men desværre, mudder har en vane med stikning, så uanset hvor fantastiske sladder kan synes at alle med en objektiv synsvinkel, for dem dybt nedsunket i sladder, kan det synes alt for virkelige.
 • Lær dine børn til ikke at sladre, derefter indstille eksempel for dem.
 • Undersøge, hvorfor du har problemer med tillid. Taler bag dine venner tilbage hele tiden handler om at overskride tillid, konstant. Hvorfor føler du, at det er okay at gøre, og hvad vil du gøre for at opbygge tillid, snarere end ødelægge det?

Advarsler

 • Hvis du har en personlighedsforstyrrelse, der påvirker din evne til at forblive loyale over for dem, der er tættest på dig, at søge terapeutisk hjælp. Det er lige så meget om din egen selvværd selvtillid.
 • Taler om venner bag deres ryg vil højst sandsynligt resultere i tab af forholdet.