Wkadk

Hvordan til at identificere dårlige venner

Der er følgende typer af venner, der er rodet. De kan lide at engagere sig i sladder og bringe dit navn ind i samtalen uden din tilladelse - eventuelt at gøre dig ser dårligt eller til at dække sig selv.

Steps

Hvordan til at identificere dårlige venner. Opportunist.
Hvordan til at identificere dårlige venner. Opportunist.
 1. 1
  Opportunist: bruge dig, fordi du har aktiver som en bil, din egen lejlighed eller hjemme, tjene masser af penge, har ferie ejendom, eller til at komme tæt på dine gode venner, girl-/boy-friend eller søskende. De vil spise op dit hus eller hjem, og endda bruge dine skønhedsprodukter. Men når du konfrontere dem, bliver de vrede. De respektløshed dig og dine ejendele. Du kan også se låntagning blive et problem. De låner penge og aldrig betale dig tilbage. Låne dit tøj, ejendom, og aldrig give det. Aflever den beskadiget. Lad andre folk bruger / bærer dine ejendele. De kan også bede om en tjeneste, men kan aldrig vende tilbage en tjeneste.
 2. 2
  Selvcentreret: "Det handler om mig" - altid taler om sig selv. Også de kunne pleje mindre om dig... din dag, hvordan du føler, osv. Du kan også bemærke, at de prale en masse. Hvad enten det er om sig selv, materialistiske ejendele, kæreste, blive gift, eller en ferie, de altid finde noget at gøre dem til at lyde bedre end dig. Synes altid at have en mening om alt. En udtalelse er en persons ideer og tanker i retning af noget. Det er en vurdering, dom eller evaluering af noget. En egocentrisk person ikke har nogen teori i sindet, kan ikke "sætte sig selv i andre folks sko", og mener alle ser, hvad han ser (eller hvad han ser på en eller anden måde overstiger, hvad andre ser). Det fremgår, at dette er vist mest i yngre børn. De er ude af stand til at adskille deres egne overbevisninger, tanker og ideer fra andre.
 3. 3
  Stakkels mig: altid komme til dig, når der har problemer for rådgivning, men når du har brug for rådgivning eller for at lufte, de er meget kort med dig. Så ikke fair, når du ikke noget imod at bruge to timer plus at køle dem ned - i stedet for dig, det er ligesom fem minutter. Du er ikke en terapeut. De kan også holde gal på dig, når du to er i en kamp. Dette er fordi de kun acceptere deres synspunkt.
 4. 4
  Klyngende: kan ikke dele dig med andre mennesker. Når de kan se dig med andre mennesker, de er jaloux, fordi de ønsker jer alle til sig selv. Kan ikke indeholde dig at se en film med deres kæreste / kæreste. Tilbringer masser af tid sammen med dem, og da deres anden halvdel er optaget, de vil have dig hele tiden. De vil droppe dig for dem, hvis de kommer rundt.
 5. 5
  Fake: smiler i dit ansigt, men når omkring andre mennesker, at du føler dig lille ved løbende at sætte dig ned verbalt. De kan også gøre ting såsom narkotika og benægte det. De kunne lover at ringe tilbage til dig, men aldrig gør. Altid holder dig venter. Altid lave undskyldninger for, hvorfor de ikke ringe til dig.
 6. 6
  Snob: aldrig anerkender din etnicitet / kultur. Mener du noget andet, og synes det er okay at fornærme dig arv - ved hjælp af nedsættende slang ord omkring dig - at vide det støder dig. Accepterer ikke dig for dig for alt det, du er.
 7. 7
  Spy: kontrollere dine aktiver, og kan arbejde for en anden at finde om dig. De kan gøre dette, fordi de er jaloux, eller de ønsker at give dig en lærestreg - eller hvis de ønsker at komme tæt på dit netværk eller venner og bekendte. De er ikke rigtig interesseret i dig. Du vil måske bemærke, at disse folk altid har brug for at vide alt. For eksempel kan du tale til en anden ven om en tillid, og hun / han ikke var lige der, men kommer på tværs af rummet ønsker at vide, hvad du taler om. Nå, okay, det kan være noget, du skal ikke være paranoid. Det kan være en "close-ven" - men en spion kunne og ville gå meget længere, ofte virkelig forsøger at overhøre samtaler, og snigende at læse e-mail eller låntagning mobiltelefoner, læse tekster, mellem dig og andre mennesker. Spies ofte lyve. De kan lyve om deres navn, alder, etc. til dig. Vær forsigtig med ekstreme nosiness. De kan hurtigt afpresse eller mobber dig. De kan spise og bruge dine ting.
  Hvis de mobber du aldrig være genert til at fortælle en myndighed eller ældste. Så prøv at dumpe denne ven, så snart du finder ud af, at man er giftig.
 8. 8
  Ignorerer dig: når du hænger ud med dem og andre af dine venner, er de altid taler til dig og begynde at socialisere med dine venner. Men når du hænger ud med dem og deres venner, de absolut ignorere dig og glemmer at introducere dig til deres venner. Hver gang du forsøger at sætte gang i en samtale, han / hun ignorerer dig og fortsætter med at tale til deres ven.
 9. 9
  Indtrænger:. Bruger og tager dine ideer / intellektuelle aktiver Forstyrrer og griber i dine kontakter, studier, professionelle kontakter, samtaler med andre, forsøger at netværke og få venner med nogen, du taler med, og generelt klatring på dig at komme til, hvor du ' re vil ikke sætte sin egen kurs. Hvis du siger "Jeg har tænkt mig at komplimentere [nogen] 's sko.", S / han vil slå dig til det og handle som det var ens egen idé. Hvis du siger, "Jeg tror [nogen] vil være godt for et job åbning, jeg så.", S / han vil jagte den person ned og foreslå søger jobbet. Hvis du arbejder med en person som dette, han / hun 'll tage æren for dine ideer og fortælle chefen om dine nyeste og bedste tanker og sagde: ". De er mine" Hvis du er i skole med denne person, han / hun 'll køre til professor med hver genial indsigt du deler og foregive ejerskab. S / han søger forfremmelse / eller har fået fremmet på ryggen af ​​flere dygtige kolleger, manipulere myndighed, der gør sig se godt på din bekostning.

Tips

 • Må ikke sætte for mange forventninger og regler. Det er bare fældefangst andre i din dimension.
 • Lad dem.
 • Tillader dit venskab til at udvikle sig og ændre naturligt er virkelig bedst - det giver din ven til at være så unik og individuel som du er, og for jer begge til at nyde hinanden i det lys.
 • Må ikke råbe til hende eller ham, det vil bare gøre ham / hende vred.
 • Prøv at tale med dem pænt.

Advarsler

 • Vær forberedt på at have styrken til at gå væk fra det venskab, hvis rimelige aftaler ikke kan overholdes. En ven, der mobbere er ikke en ven. En sand ven er villig til at erkende problemet, og bære deres vægt i at reparere problemet.