Wkadk

Hvordan til at spørge en pige ud i high school, hvis du er genert, og hun ikke kender dig

Så du har dit øje på, at en speciel pige, som du ikke kan holde op med at tænke på? Er du for genert og bange for du vil rod op eller det kan komme ud forkert? Ikke at bekymre dig. Disse nemme trin skal hjælpe dig.

Steps

Hvordan til at spørge en pige ud i high school, hvis du er genert, og hun ikke kender dig. Hvis du vil have hende til at være din kæreste, så sørg for at hun er!
Hvordan til at spørge en pige ud i high school, hvis du er genert, og hun ikke kender dig. Hvis du vil have hende til at være din kæreste, så sørg for at hun er!
 1. 1
  Få at vide hende. Find ud af om hun faktisk bekendtgørelser dig før du spørger hende ud på en date. Dette er afgørende, hvis du vil have hende til at være sammen med dig.
 2. 2
  Venner med hende og være en gentleman. Gøre for hende. Hvis du to er i samme klasse, holde døren for hende eller hjælpe hende med noget, når hun har brug for det. Må ikke spørge hende hverdag, hvis hun har brug for hjælp med noget. Hun vil føle sig utilpas og creeped ud. starte samtaler. Spørg om hende, hvad hun tænker på hendes klasser, sports hun spiller osv.
 3. 3
  Hvis du vil have hende til at være din kæreste, så sørg for at hun er! Generelt vil det være indlysende, at hun ikke er single efter at have talt til hende for en dag eller deromkring, da hendes kæreste kan komme op i samtalen (dvs. "Jeg nødt til at gå møde min kæreste, see ya!") Eller han selv vil dukke op. De fleste par mindste tale med hinanden i skolen, så det bør ikke kræve en masse grave rundt. Hvis hun har en ven, som du ved er troværdig, bare spørg ham / hende, hvis pigen er single, og bede dem bare for at holde det mellem dig og dem.
  • Må ikke blive afskrækket, fordi en fyr, du synes er hendes kæreste handler aggressivt mod dig. Han kan være (i hendes sind) bare en ven, men han hemmeligt er lun på hende. Han er sandsynligvis i, hvad der er kendt som "Friend-Zone", hvilket betyder, at hun tænker på ham som en bror-typen ven, som effektivt dræber enhver chance for et romantisk forhold mellem dem. Medmindre hun indikerer romantiske følelser / decideret siger, at han er hendes kæreste, han er sandsynligvis blot forsøger at skræmme dig væk fra sit crush. Må ikke være bange for at konkurrere med fyre i denne situation, har de allerede har tabt, de er bare i fornægtelse om det.
 4. 4
  Hænge ud med hende. Hæng ud med hende ofte. Men ikke alt for ofte. Lad hende alene for en dag, så hun kan få lidt tid til at tænke over, hvem du er som en ven. Derefter hænge ud med hende igen.

Tips

 • Må ikke overdrive det ved at kalde / sms'e hende alt for ofte. Hun vil synes du er en krybe.
 • Giv hende en gave, kan det være meget lidt, men hvad gør hendes smil.
 • Vær sikker på at flirte med hende, men ikke til meget gøre det enkelt og sødt og vise hende, at du holder af hende og vil støtte hende i livet, så hun får, hvor din kommer fra.
 • Du kan, men behøver ikke kramme hende en masse. Hun vil synes, du har følelser for hende. Hold ikke knus længere tid for 3 sekunder. Blot hver gang i et stykke tid. Medmindre hun er okay med det.
 • Du behøver ikke at være hendes kæreste til at spørge en pige ud. Det kan bare være noget afslappet.

Advarsler

 • Aldrig presse hende til at gøre noget hun synes ubehageligt med, såsom at kysse for tidligt i forholdet (selvom du er dating, kan hun ikke være klar til endnu), køn, osv. Hvis hun siger nej, acceptere det. Forsøg ikke at skyld hende til at gøre hvad du vil det vil resultere i at være single eller hun vil være ulykkelig.