Wkadk

Hvordan til at nyde livet som teenager

De "bedste år af dit liv"? Måske ikke, men du kan lære at få mest ud af dine dage.

Steps

Hvordan til at nyde livet som teenager. Vælg dine venner med omhu.
Hvordan til at nyde livet som teenager. Vælg dine venner med omhu.
 1. 1
  Lær at værdsætte de små ting. Uanset om det er at have en computer, der har venner, der har et godt udbud af mad, en seng at sove på, familie, der elsker dig, der har en ordentlig uddannelse eller blot at blive født ind i denne verden. Husk, at det punkt. Være glad, og livet vil belønne dig. Husk, at disse er de sidste par år, vil du være i stand til at nyde dig selv uden at skulle bekymre sig om ansvar af en voksen, men sørg for du forberede dig på, når du bliver en. Når du rent faktisk bliver en voksen, vil du lære at elske, at ansvaret og du sandsynligvis aldrig ønsker at gå tilbage.
 2. 2
  Vælg dine venner med omhu. modsætning hvad mange artikler tilstand, behøver du ikke at være populær og har en gazillion venner til at være lykkelig. Faktisk, mange af de "venner" har, når du er populære ikke sande venner. Prøv at have venner, der kan lide dig, hvem du er, og ikke bare fordi du er iført en bestemt mærke af sko eller noget lignende. Det er mennesker, der shop på samme butik, som du, ikke nogen, der vil symphathize med dig, når din hund dør.
 3. 3
  Spil en sport eller træne. At have en sund krop fører til en sund og glad sind. At være i dit udseende gør dig mere på andre områder.
 4. 4
  Være omgængelig. Deltagelse i klubber, aktiviteter og øger dine chancer for. Mens du kun brug for 4 eller 5 nære venner, betyder det ikke, du skal ikke forsøge at møde nye mennesker. Deltagende giver dig noget at gøre i stedet for at sidde kede hjemme og vælte sig i selvmedlidenhed.
 5. 5
  Go for it! Hvis du har en speciel / du ønsker at spørge ud, danse med osv. bare spørg! Du kommer sandsynligvis ikke være, men hvis du er, så husk at der altid vil være en anden, der kan lide dig for hvem du er. Må ikke sove den nat ønsker du ville have spurgt dem. Omkring 90% af de piger eller fyre du taler til, vil gerne tilbage til dig, kun omkring 10% vil sandsynligvis afvise eller badmouth dig.
 6. 6
  Hold dine karakterer op. Der er intet mere tilfredsstillende end at se dit hårde arbejde betaler sig i form af A A'er og B'er (men først og fremmest A s). Dette gælder også sætter dig op for at komme ind i en, du ønsker at gå til, hvilket igen forbereder dig til en karriere, du vil nyde, forbedre din livskvalitet i fremtiden. Du får billig bilforsikring så godt, hvis du har mindst en B eller A gennemsnit.
 7. 7
  Du kan forfølge interesser, du nyder. Videospil, for eksempel, er godt, hvis du er typen der kan komme ind i den slags ting. Du bør også finde en hobby, der er meningsfyldt eller praktisk. Brug din "hobby tid" til enten A) Volunteer (for at få praktiske færdigheder for universitetsstuderende apps, job cv'er, og stipendier) B. Lær et instrument, eller komme ind i noget andet i den kreative område som maleri eller dans, fordi det er den tid til at begynde at udvikle og afdække lidenskaber, der ellers ligger i dvale.
 8. 8
  Arbejde på et job, du kan nyde. Arbejde er en fantastisk måde at få erfaring og for at møde andre mennesker. Når du får ud af college, vil interviewe virksomheder ser på din forudgående arbejde. Dette vil se godt ud på dit cv. Hvis du ikke kan finde arbejde, især i denne hårde tid, frivillige eller lave dit eget job.
 9. 9
  Gør dit bedste til alt, så du kan være stolt af alt, hvad du gør. Men husk at give dig selv en pause, når du undlader.
 10. 10
  Livet er for kort til at vågne op i med beklager. Du har altid fortryde de ting, du ikke gør.
 11. 11
  Hvis du ikke er god til sport, deltage i et band eller. Du vil stadig være at gå til spil gratis ligesom Jocks, hvis du er i pep band, og du har så mange at møde nye mennesker som Jocks. Band og kor tider indebærer, og er gode minder at have for og. Hvis du ikke er god til enten musik eller sport, kan du tilmelde dig andre aktiviteter, starte andre hobbyer, eller få et job.
 12. 12
  Gør sig godt i skolen. Selvom du ønsker at nyde din teenager liv bedst muligt, ikke slæk i skolen. Det vil betale sig i sidste ende. Plus, klarer sig godt betyder ingen vrede forældre.
 13. 13
  Plan noget i fremtiden. Ved at gøre dette vil du altid have noget at se frem til. Hvis du føler dig nede, hvis du har noget at se frem til, så vil det hjælpe trække dig gennem denne hård stedet og få dig begejstret for.

Tips

 • så meget som du kan! Du vil ikke komme igennem disse år let uden at være. og hvem du er, og være glad om det!
 • Brug denne regel, når du begynder at bekymre sig om, hvordan andre vil se dig: Hvis du så nogen ligne eller handler som dig, hvordan ville du synes om dem? Det meste af tiden, vil du selv ved at realisere de fleste mennesker gør du ikke så hårdt som dig.
 • Vær dig selv. Det er ikke sjovt at være en anden. I stedet gør dig selv bedre.
 • Må ikke om, hvad andre har at sige om dig. Deres ikke sagen, og kun komme fra en, der ikke kender dig.
 • Hvis du finder noget interessant, og nyde at gøre det, vil du blive bedre til det. Dette kommer i nyttig senere i livet.
 • Selv et job er stor for penge, ikke arbejder for meget, hvis du kan undgå det. Du vil aldrig have nogen tid til sjov med dine venner
 • Organisering og din vil slippe af så meget stress. Få en kalender, PDA, eller noget. At se dit liv lagt ud vil lade dig se, hvor meget du virkelig kan gøre.
 • Husk, er som et job og dine karakterer er ligesom din.
 • Det lyder teatralsk, men. Hvis der er noget, som du ikke forstår, så i stedet for at forsøge at genlæse dine noter, så spørg nogen, der er vidende og lidenskabelig omkring dette emne. Selv om emnet ikke fuldstændigt interesserer dig, taler med nogen, der er om det vil hjælpe dig til at forstå det bedre. Måske vil du også finde det interessant.
 • Hvis du ønsker at ændre din stil kjole, skal du ikke være bange for at gøre det. Folk vil bemærke, men de vil ikke finde det "mærkelige" eller "", i virkeligheden, som regel de bemærker en masse mindre end du ville.
 • Hvis du er mere af en introvert og ønsker at have mere tillid omkring mennesker, at sætte mål bliver mere åbne. For eksempel, klasse diskussioner bidrage starte en samtale med en person, etc.
 • Der er alle mulige artikler om hvordan man kan være mere sikker, se på dem for ideer, men ikke følger blot én.
 • Forsøg ikke at leve op til nogens standarder, men din egen. Hvis dine forældre synes en B + er en forfærdelig test klasse, arbejde hårdere næste gang, men ikke få wigged ud af om det.
 • Find ting, som ophidse dig. Det kan være en sport, en akademisk disciplin, eller værker af en forfatter / movie maker. Find måder at relatere de ting, der interesserer dig for dit liv. At være i stand til at relatere tingene til din / passioner vil hjælpe dig til i sidste ende, nyde alt det, som du gør.
 • Bare have det sjovt og ikke stress!

Advarsler

 • Vær forsigtig omkring, alkohol og cigaretter. Disse ting kan ødelægge dit liv og gøre dig. Enhver sand ven vil ikke tvinge dig til at gøre noget sådant. Hvis nogen du kender misbruger stoffer, fortæller en voksen med det samme.
 • Må ikke ind. Bare fordi du tror alle gør det, betyder ikke, du skal kan farende ind i ting som sex bare føre til.