Wkadk

Hvordan at være en moden teenager

Du kan ikke tvinge modenhed, men du kan lære det. Modenhed indebærer en helt anden tankegang. Du er stadig en teenager og måske endnu ikke er fuldt udviklet nok til at klare med løbetiden. Der vil være øjeblikke af genialitet og klar tænkning, men for det meste, vil du nødt til at snuble din vej gennem dine teenage år.

Steps

Hvordan at være en moden teenager. Forstå hvorfor du ønsker at blive mere modne.
Hvordan at være en moden teenager. Forstå hvorfor du ønsker at blive mere modne.
 1. 1
  Forstå hvorfor du ønsker at blive mere modne. Ja, du har læst det på tusind andre Google artikler, men det første skridt til at ændre ethvert aspekt af din livsstil er at forstå, hvorfor du vil. Vil du virkelig vil, eller tror du, du bare nødt til at? Hvis du ikke virkelig ønsker at hvis du bliver tvunget til af alle), eller hvis du bare tror, ​​du skal til, men har ikke rigtig lyst til at gøre det, vil du aldrig udrette noget. Forsøger at imponere dine kammerater, forældre eller lærere med din modenhed er selve essensen af ​​umodenhed ingen kaste raserianfald på alle. Du er nødt til at ønske at blive modne. Tænk på, hvad der vil ske, hvis du ikke er modne. Vil du få en dårlig karakter i videnskab klasse? Vil du være jordet? Vil du miste en babysitter job? Tænk på konsekvenserne af ikke at være modne, og hvor ulykkelig du vil være hvis konfronteret med disse konsekvenser. Hvis du ikke kan tænke på en grund til hvorfor du ønsker selv at være modne, eller noget ubehageligt, der vil ske, hvis du ikke gør det, er det ekstremt svært at holde sig motiveret.
 2. 2
  Vælg en til at følge. Dette kunne være nogen fra din mor til din lærer til Derek Jeter.
 3. 3
  Læs op på aktuelle emner og begivenheder i avisen og andre legitime kilder. Stol ikke på udvandede soundbites fra 24 timers nyheder kanaler og Comedy Central som din kilde til oplysninger om, hvad der sker i verden.
 4. 4
  Vær opmærksom på dine omgivelser. Vær opmærksom. Slå op fra video på din iPod mere end 5 gange i timen. Hit på knappen Pause på din DS og bare se på de mennesker omkring dig.
 5. 5
  Tænk to gange, før du gør noget. Når du er ved at gøre eller sige noget, tage et par sekunder til at tænke over, om din mening eller hvad du gør rent faktisk vil bidrage til situationen. Må ikke reagere øjeblikkeligt og følelsesmæssigt, når du konfronteret med et problem, træde til side på at forsøge at se på situationen fra 'over'. Dit sind er et fantastisk værktøj, men det behøver tid til at arbejde ud løsninger.
 6. 6
  Læse bøger. En bog er en persons bedste ven og en uvurderlig ressource. Det er aldrig et vakuum, og der er altid noget at lære af det. Læse en bog ikke kun gør dig klogere, men også tilføjer nye ord til dit ordforråd.
 7. 7
  Være ansvarlig. At være ansvarlig betyder at være 'stand' til 'reagere' til stimulus. Når du er tildelt en pligt, eller hvis du bemærker noget galt, reagere på situationen med et roligt sind og med slutningen i tankerne. Saml tøjet på dit gulv. Vask dine retter efter brug. Genbrug ikke uger gamle sokker. Walk hunden. Fodre hunden. Study. Få et job. Få mere ansvar. Jo mere du reagerer, det Abler du får.
 8. 8
  Endelig stoppe med at være så bekymret om at være modne. Ja, dette er vigtigt nok til at blive sagt to gange. Modne voksne mennesker ikke bliver modne til at vise til deres venner. De gør det, fordi hvis de ikke gør det, bliver de sultne, mister deres hus, deres bil og deres indkomst. Forsøger at imponere dine kammerater med din modenhed er selve essensen af ​​umodenhed.

Klæd modent

 1. 1
  Den måde du handler, er vigtigere end hvordan du klæder dig, kan du overveje at købe mere "vokset op" tøj, men kun hvis du vil. Handling siger mere end ord, og helt sikkert højere end tøj.
 2. 2
  Du er nødt til at tænke over din kropsholdning. Modne piger ikke daske eller trække deres fødder. Forestille mig, der er en streng trækker hovedet til himlen.
 3. 3
  Overdriv ikke din make up. Bær mørkere læbestift uden glans og mascara. Mørkere læbestifter tendens til at tilføje "age" til ansigtet, og mascara åbner øjnene op. måske du kan tilføje en lys bund pulver til dit ansigt, før hånden.

Din måde at tale

 1. 1
  Dette er meget vigtigt. Optag dig selv og en ven har en samtale i 10 minutter eller deromkring, og derefter afspille det tilbage til dig selv. Kan du høre det?
  • Hvor mange gange har du sladre?
  • Hvor mange gange har du bruge ordet "som".
  • Prøv at tale langsommere og i en noget dybere stemme. Prøv at undgå at bruge ord, du bruger i samtale med dine venner. Se om du kan finde ord, som betyder det samme, men lyden modne.
  • Prøv at holde din vejrtrækning langsom og stabil. Må ikke få alt for ophidset, mens du taler, holde fokus.
  • Selv forsøger at have en munter holdning, når du taler. Være alvorlige, men forblive glad. Smil og næ, men ikke for meget.

Tips

 • Vær dig selv. Må ikke ændre din personlighed at gøre andre glade.
 • Prøv ikke at stave "folk" som PPL, eller stenografi alt som hvis du kun har tre fingre på din hånd. Hvis du er i tvivl om den korrekte stavemåde af et ord, slå det op på ordbogen. Se din grammatik, og vær ikke bange for større ord.
 • Bare lyt til de råd og anvisninger, at dine forældre give dig. De ønsker kun, hvad der er bedst for dig, og de vil ikke styre du forkert.
 • Her er et andet tip: at gøre op en personlighed bare for at være anderledes og talte om, og sætte fokus på dig selv er temmelig patetisk og umodne.
 • Brug passende sprog, og ikke sværge. Vær sikker på at din gruppe eller venner er ligesom dig, og at du ikke behøver at ændre til at passe i.
 • Brug aldrig / gøre narkotika eller alkohol.

Advarsler

 • Må ikke være så drevet af at forsøge at være modne, at du undlader at nyde din ungdom. Du er en teenager, trods alt. Balancing leg og ansvar er en erhvervet færdighed, ofte ikke vises, indtil du er klar til at gå på pension, så du skal ikke føle sig dårligt, hvis du ikke har det ned.