Wkadk

Hvordan skal man behandle med teenage depression og nostalgi

Du har nu nået de awesome teenage-år, og dine forældre er endda nicknaming dig 'modbydelig ". Men pludselig liv synes at sutte, og du holder ønske du var tilbage i dit sjov, ubekymret barnlille fortid. Her er hvordan man håndtere denne deprimerende nostalgi, så du kan have det rigtig sjovt at være en teenager.

Steps

Hvordan skal man behandle med teenage depression og nostalgi. Tænk over hvorfor du er elendige nu, og hvad der gør dig lang tid at være tilbage i fortiden.
Hvordan skal man behandle med teenage depression og nostalgi. Tænk over hvorfor du er elendige nu, og hvad der gør dig lang tid at være tilbage i fortiden.
 1. 1
  Tænk over hvorfor du er elendige nu, og hvad der gør dig lang tid at være tilbage i fortiden. Der kan være mange typiske (eller tilfældig) grunde til at du kan føle denne måde. Har nogen mobber dig? Det kan være den helt ny arbejdsbyrde, gymnasiet er at give dig, eller det faktum, at du er du mangler dine gamle venner. Eller det kan simpelthen være den store ændring, du oplever som teenager. Du skal opdage årsagerne til din sorg. Skriv grund (e) ned på en liste.
 2. 2
  Hvis du virkelig ikke vide, hvad der er at få dig ned så fylde en dagbog med dine nuværende tanker og følelser hver uge eller deromkring. Når man ser tilbage på dagbogsnotater, folk normalt overrasket over, hvad de tænkte i den tid!
 3. 3
  Accepter din nuværende situation. Der er ingen mening ønske at du kunne være i legestue eller venligere igen, når du ved, det er umuligt. Livet vil altid indebære noget arbejde fra nu af, fordi du er på vej til at blive voksen.
 4. 4
  Kig gennem den liste, du har oprettet. Beslut hvorpå klager er realistiske, og hvilke der er uopnåelige. For eksempel, hvis du skrev "Jeg er trist, fordi jeg ønsker at være 3 igen, så jeg ikke har skole og kan se 'The Wiggles' hele dagen,"-get over det! Et indfald som det er helt uopnåeligt, og vil aldrig ske igen. Men hvis du skrev "Jeg er ked af det, fordi jeg ønsker at blive 7 igen, fordi så havde jeg venner, men nu er jeg ikke.", Det er faktisk rimelig, fordi noget kan gøres ved det.
 5. 5
  Grøft alle disse umulige luner fra listen, er det en total spild af tid sorg over det. Forsøg på at gøre de mulige dem reel. Så prøv at få flere venner, så prøv at have det sjovere, afspille chasey gang imellem, griner meget, se sjove film, etc.
 6. 6
  Komme i gang! Prøv at gøre dine teenage år det lykkeligste, kan de være, fordi du kun får 7 år. Have det sjovt!
 7. 7
  Hvis du er trist, fordi du er væk fra hjemmet (for børn studerer i udlandet), kan det være virkelig svært. Men læs, eller studere, eller socialisere, og på en måde forsøge at gøre dig selv glemme alt om situationen.
 8. 8
  Find ud af om der er noget du kan gøre. Hvorfor er du det nostalgisk? Hvis du mangler gamle venner, så kontakt dem via telefon eller e-mail og arrangere at mødes. Hvis du går glip af en gammel skole / barndom, kan det hjælpe at vandre rundt på skolen en gang mere og måske hilse på kendte ansigter, hvis det hjælper.
 9. 9
  Stick med mennesker, der er venligt og kan hjælpe dig. Hvis du stadig er med nogle mennesker, der var med dig under de tider, du nu længes efter, tale det over med dem. De måske føler på samme måde. Taler det over sikkert hjælper.
 10. 10
  Giv din nostalgi en chance. Nostalgi er ikke en dårlig ting: det er bare dit sind pludselig huske en vis periode i tide. Når du har tid, lytte til en sang, som gør dig nostalgisk at befri dig selv og fjerne trykket.

Tips

 • En masse teenagere erfaring nostalgi dybt nede. En masse. Bare spørg nogle af dine venner (hvis du er tæt nok).
 • Hvis du ønsker at beholde din fortid, så sørg for at du ikke mister kontakten med dine gamle venner eller klasse kammerater. Kald dem at indhente eller arrangere venskab 'sammenkomster' hver 4. uge eller deromkring.
 • For at være ærlig, de fleste tilfælde af nostalgi skyldes faldne venskaber eller relationer. Brudte romantiske relationer er forståeligt det sværeste at overvinde. Hvis dette er din sag, så selvfølgelig er du ønsker at det var tidligere, da du havde det sjovt med din BF / GF. Beklager, den eneste løsning her er at komme videre.
 • Bare slap af. Du kan blive lettet over at vide, at de fleste teenagere føler sig deprimeret, når de laver lektier. Men det er ingen undskyldning for at lade det hindre over dine karakterer. Læreren vil sandsynligvis ikke være tilfreds med din forklaring "Jeg bliver deprimerede, når jeg gør lektier, så jeg kunne ikke gøre det i aftes."