Wkadk

Hvordan at være en ung voksen

Du rammer enden af ​​disse teenage år, og er hurtigt nærmer din. Er folk forventer du at handle din alder? Da du er nu officielt en ung voksen, her er hvordan man begynde at handle som én.

Steps

Hvordan at være en ung voksen. Når du får et job, være taknemmelig for det, arbejde hårdt, følge reglerne for virksomheden, så godt du kan, og eller klager over dine pligter, behandling, eller betale.
Hvordan at være en ung voksen. Når du får et job, være taknemmelig for det, arbejde hårdt, følge reglerne for virksomheden, så godt du kan, og eller klager over dine pligter, behandling, eller betale.
 1. 1
  Tag ansvar for dine handlinger. Hvis du rodet op, ikke lyve om det eller videregive skylden på en anden. Indrøm dine fejl, undskylder, og spørg hvad du kan gøre for at rette op på situationen og / eller gøre tingene rigtigt. Husk, hvad der skete, så du ikke begå den samme fejl igen.
 2. 2
  Få et job eller arbejde hen imod at få en (uddannelse). Har en plan, så dine forældre ikke støtter dig på ubestemt tid.
 3. 3
  Når du får et job, være taknemmelig for det, arbejde hårdt, følge reglerne for virksomheden, så godt du kan, og eller klager over dine pligter, behandling, eller betale.
 4. 4
  Accepter det faktum, at de fleste voksne faktisk kunne vide, hvad de taler om - og du kan endda lære noget af dem, der ikke gør.
 5. 5
  Få mentorer. Få venner med ansvarlige voksne (ikke nødvendigvis familiemedlemmer), der er ældre end dig. Bede om deres råd om ting - og for de råd, du får.
 6. 6
  Tænk over, hvor du ønsker dit liv skal være om fem år (universitetsuddannelse, højt betalte job, ægtefælle, Condo, flot bil, osv.). Skriv det ned. Derefter lave en plan over hvordan du vil komme dertil.
 7. 7
  Begynde at spare penge, hvis du ikke har endnu. Sætte en del af din lønseddel i din opsparingskonto vil være nyttig nede ad vejen, når du ønsker et hus eller bil.
 8. 8
  Begynde at opbygge en kredit historie. Få en tankstation kreditkort eller tage et lån. Gøre dine betalinger til tiden, og det vil være lettere at få godkendelse til store indkøb i et par år.
 9. 9
  Vid, at du ikke kan kontrollere andre mennesker, så prøv ikke at tænke for meget eller pleje om, hvad andre (især fremmede) tænker på dig.
 10. 10
  Respekter dine forældre (eller din værge). De er de mennesker, der vil være der mest sandsynligt, når du har brug for hjælp.

Tips

 • Du kan stadig være en voksen uden at være seriøs hele tiden, så glem ikke at du stadig kan have nogle sjove, du bare nødt til at vide, hvor grænsen går.
 • Må ikke med vilje provokere argumenter, eller forsøge at vise, hvor meget du kender. Ydmyghed og venlighed er to af de største benchmarks af modenhed.
 • Altid respektere dine forældre, det er ikke cool at behandle dine forældre i en dårlig måde.
 • Være over 18 gør dig ikke en voksen. Du har stadig nødt til at være fordomsfri og bevidst om dine beslutninger.
 • Du kan stadig have det sjovt uden at handle som et barn.
 • Jo mere du handler din alder jo sværere er det at have en enkel sind.

Advarsler

 • Vælg dine kampe. Hvis du har kontrollerende forældre, der ønsker at holde dig hjemme på ubestemt tid, bliver du nødt til at stå op til dem til sidst.
 • Må ikke få et kreditkort og bruge penge, som du ikke har. Målet er at gøre en god kredit rekord for dig selv.