Wkadk

Hvordan til at håndtere din fars død (for unge)


Beskæftiger sig med din fars død er vanskelig, smertefuld og trist for enhver person. Når du er en ung person tabet af en far er yderst vanskeligt, fordi du er ved at miste en mentor, den person, der var beregnet til at hjælpe med at guide dig gennem mange dele af at vokse op. Det kan føles som om tabet af din far har taget væk den person, du er inde, har fjernet et stykke af dig selv, som var integreret til at gøre dig den person, du er. Her er nogle måder at begynde at arbejde gennem din smerte og sorg.

Steps

Hvordan til at håndtere din fars død (for unge). Være accepterende over smerten.
Hvordan til at håndtere din fars død (for unge). Være accepterende over smerten.
 1. 1
  Være accepterende over smerten. Tabet af din far kan nemt tage dine følelser og indvirkningen på hvem du føler du er. Du vil ikke føle det samme efter dette tab, og det er vigtigt at acceptere, at dette er en normal tilstand.
 2. 2
  Tal med andre. Tal med familie og venner så åbent som muligt. De ved, at du går gennem en virkelig vanskelig tid, og det er vigtigt at dele dine følelser, dine op-og nedture, og din frygt med andre. Husk, at din inderkreds af familiemedlemmer sandsynligvis oplever lignende følelser, og måske du kan hjælpe hinanden gennem denne ødelæggende tid. Men hvis du ikke føler dig tryg at tale med familiemedlemmer, eller du føler, at deres egen smerte har låst dem væk fra dig, så intenst, bør du velkommen til at tale med dine kammerater og folk, der kan hjælpe i skolen, såsom rådgivere eller nogle læge. Hvis du foretrækker en mere private omgivelser prøve at blogge eller chatter online. Det er bedst ikke at flaske den op inde, mens du stadig kan holde dybe følelser og overvejelser til dig selv, der taler til en vis grad afgørende for at holde dig forbundet med menneskeheden og føle kraften i støttende venskaber.
 3. 3
  Tal med din mor. Mange unge føler en overvældende behov for at beskytte deres mor fra smerte. Ja, hun vil blive ramt intenst, men hun har brug for dig, og du har brug for hende. Husk, at din modvilje mod at tale med hende, kan blive fortolket af hende som et behov for hende at undgå at forstyrre dig ved at tale for meget om tabet. Som sådan kan det blive til en ond cirkel af jer begge forsøger at beskytte hinanden og ingen af ​​jer rent faktisk åbne op og aktivt tale gennem hvad der er sket, og dele din smerte. Anerkend det først, hvis din mor ikke kan, og fortælle hende, at du behøver at tale med hende om dine følelser af tab. Også fortælle hende, at du ønsker at diskutere, hvordan du elsker hende, og hvordan du stadig elsker din far og at du ønsker at holde minderne intakt som en familie indsats. På denne måde kan du prøve og hjælpe med at undgå fælles isolation i sorg.
 4. 4
  Søge professionel hjælp. Det er virkelig vigtigt at søge rådgivning, hvis du har en følelse af depression og en manglende evne til at klare dit tab. Det vil ikke forbedre tingene for dig, hvis du tillader dig selv at blive fejet ind under af magtfulde negative følelser.
 5. 5
  Tillad dig selv at græde. Det bliver hårdt og gråd er en normal stikkontakt. Hvis du føler at du har brug for at opretholde en modig ansigt foran o fothers, græde i dit eget personlige rum, når trangen tager dig. Men indse også, at der ikke er at tabe ansigt eller skam i gråd foran nogen i en tid som denne. Alle kan forestille sig, hvordan forfærdeligt det må være at miste en far og de vil være støttende.
 6. 6
  Tal om, hvem din far var. Husk de gode ting om din far og se på billeder af ham. Sammensæt en hukommelse album og nedskrive alle de vidunderlige ting, du har oplevet sammen. Andre idéer omfatter lave en collage, skrive breve til din far, og gemme dem eller bortskaffer dem på en symbolsk måde og gøre en dvd gange tilbragt sammen.
 7. 7
  Integrer tabet i dit liv. Over tid din sorg vil ændre sig i den måde, at det er udtrykt. Få mennesker nogensinde virkelig "komme over" tabet af en nær elsket, men de fleste mennesker finder en særlig plads i deres hjerter, der bevogter hukommelsen og essensen af ​​den tabte person for livet. Accepter, at du vil konfronteret med hjertesorg af tabet af din far igen og igen gennem livet, især på lejligheder, hvor du ville have forventet din far at stå ved din side, såsom gradueringer, sportsbegivenheder, et bryllup osv. Du vil også mangle råd om økonomi, planlægning, samvær mv, som en far ville have givet dig. Accepter disse realiteter, og gøre din egen planlægning og finde mentorer, der er støttende, omsorgsfuld og i stand til at hjælpe dig på disse måder.
 8. 8
  Vid, at du altid vil være din fars barn. Han kan være døde, men du stadig fortsætte med at have et forhold med ham. Du vil altid være hans barn, og han vil altid leve videre i dit hjerte. Andre vil vide den person, han var igennem dig, så treasure minderne og være klar til at dele dem med andre, som tiden bevæger sig på.

Tips

 • Husk, kan din far ikke ses gennem øjet, men han vil altid være i dit hjerte
 • Husk, at din far ville have dig til at være lykkelig. En dag denne lykke vil være i stand til også at omfatte ser tilbage på alle de gode tider brugt med din far, og du vil være stærk nok til at reflektere over dette positivt.
 • Det er vigtigt at kende de fem stadier af sorg, og at alt, hvad du føler er helt normalt. Husk Dabda, Denial, Anger, overenskomstforhandlinger, depression og accept. Disse følelser kan ikke komme til dig i denne særlige kronologisk rækkefølge. Forklar "Dabda" til andre, da dette også vil gøre du føler dig bedre i at hjælpe andre klare tabet.
 • Kigge ud for dine pårørende også. Deres sorg vil hjælpe dig til at lægge din i perspektiv også - deres forhold til din far vil også få dem til at føle sig varierende følelser fra sorg til vrede til utilfredshed. Hvis du kan opfatte, hvad de går igennem, kan det være til nogen hjælp for dig og vil hjælpe dig til at vide, at du ikke er alene.
 • Der er støtteprogrammer i mange byer formål at hjælpe teenagere og unge, der har mistet en forælder. Ring op et lokalt medborgerhus eller hospital / hospice for mere information. Hvis du ikke føler dig op til at gøre dette, spørg en anden til at finde ud af oplysninger om dig og sørge for at tage dig der.
 • Hvis du mister din far til at begå selvmord, den mest vigtige ting at huske er, at det ikke er din skyld. Forældre er mennesker med en række følelser som alle andre, og nogle gange de føler sig overvældet med depression på trods af deres hjælperens ansvar og ikke er i stand til at fokusere på, hvordan deres handlinger såre andre omkring dem. Når du er i dyb smerte og depression, nogle mennesker ty til at tage deres eget liv uvidende om det håbløse i denne handling og den smerte det besøger på deres kære, men det er vigtigt at forstå, at dette er et valg af deres egne gøre at tage denne mulighed. Det er deres egen beslutning og ikke en refleksion på enhver person omkring dig, og er bestemt ikke en refleksion på dig som en søn eller datter.

Advarsler

 • Hvis du føler, at du har problemer med at håndtere den smerte eller stress af din fars død, tøv ikke med at søge hjælp, det være sig fra slægtninge, venner eller professionel rådgivning. Hvis du tror, ​​du er deprimeret, har tanker om at tage dit eget liv, eller er at ty til narkotika eller alkohol til at håndtere den sorg, det er helt sikkert tid til at tale med en professionel.