Wkadk

Hvordan skal man behandle følelsesmæssigt voldelige forældre

Er du lider følelsesmæssigt voldelige forældre? Gør det ondt dybt? Nå, her er noget at hjælpe!

Steps

Hvordan skal man behandle følelsesmæssigt voldelige forældre. Fortæl nogen, du har tillid til!
Hvordan skal man behandle følelsesmæssigt voldelige forældre. Fortæl nogen, du har tillid til!
 1. 1
  Fortæl nogen, du har tillid til! Det er sværere at kæmpe denne kamp alene. Hav modet til at nå ud til en anden om hjælp - en lærer, slægtning, ven forælder, eller nogen, som du ved, du kan stole på. Selvom det er bare en ven, der ikke kan gøre noget for at bidrage til at ændre situationen, er det vigtigt at lade nogen vide, at du bliver misbrugt. De kan give dig moralsk støtte, hjælpe dig med at komme væk fra dine forældre, eller optræde som vidne, hvis dine forældre benægte, at de nogensinde har misbrugt dig.
 2. 2
  Prøv at gøre hvad du kan for at forebygge / undgå misbrug, eller i det mindste nogle af de største angreb. Prøv at anerkende 'triggers' (ting sagt eller gjort), der virkelig sat dine forældre fra. Hvis du kan genkende dem, at det vil være lettere at undgå at gøre dem til noget mindske hyppigheden af ​​misbruget. Også finde sikre steder i dit hus. Prøv at undgå de områder, hvor du bliver misbrugt mest. Find områder (såsom dit soveværelse), der fungerer som tilflugtssteder. Hvis du er misbrugt overalt, finde et andet sted at hænge, ​​få ting gjort, og bruge din tid, såsom på et bibliotek eller en vens hus. Hvis dine forældre tillader dig at gå til vens huse, gå til din vens huse efter skole så ofte som du kan. Ikke alene kan du få support fra dine venner på dette tidspunkt, men du er også væk fra dine forældre.
 3. 3
  Bid din tunge. Når du sidder fast bliver bombarderet med misbrug ikke chikanere dine forældre, uanset hvor meget du ønsker at komme op i deres ansigter og give dem en smag af deres egen medicin. Forsøger at tale og ræsonnere med dem kunne fungere, men bliver betyder ryg vil ikke hjælpe og vil sandsynligvis gøre det værre.
 4. 4
  Fortæl dine forældre, hvordan du føler. Gå til dine forældre på et passende tidspunkt, når de ikke er optaget, og de er i godt humør. Du kan også vælge at til en neutral / offentlig indstilling, såsom en restaurant. Roligt fortælle dem hvor trist det gør du når de sætter dig ned konstant. Det vil gøre samtalen mere voksen, fordi du har angivet dit problem klart og roligt. Du vil måske gerne have alt, hvad du ønsker at sige skrevet ned, eller få den praktiseres på forhånd, så du kan holde din cool hvis de forsøger at provokere dig eller få off-topic. Husk, at du også sætter dig op for muligheden for mere misbrug fra dine forældre, hvis de ikke er på et punkt, hvor de kan ræsonnere og snakke tingene ud for at gøre familien situationen bedre.
 5. 5
  Prøv at komme videre på en positiv måde. Hvis du er i stand til at have en god samtale med dem, og de lytter til dine bekymringer i fremtiden, vil du forhåbentlig føle lettet og vide, at du har udrettet noget godt. Herfra kan du og dine forældre håber at komme videre med dit liv. Hvis du ikke er i stand til at have en god samtale eller komme videre med dine forældre, så husk at du har prøvet. Du gjorde en indsats og gav dine forældre en chance for at arbejde med dig.
 6. 6
  Få noget hjælp fra en skole vejleder eller en terapeut. Jo tidligere du søger rådgivning, jo bedre. Over tid vil den følelsesmæssige misbrug kun blive værre, når du bliver ældre og dine forældre begynder at miste kontrollen over dig. Dette kan ændre, hvem du er som en voksen, og hvordan du ser andre. Det faktum, at de føler, de har gjort noget forkert kan gøre selv den stærkeste person over tid, føler sig uelsket og som om de er skyld i ulykken.
 7. 7
  Kom væk fra misbrug. Den sørgelige virkelighed er, at de fleste voldelige forældre ophold misbrug - der er intet du kan gøre for at stoppe deres adfærd. Hvis dette er tilfældet, og de er ikke villige til at arbejde på at ændre, tænke længe og hårdt om måder at komme ud af situationen, og væk fra misbrug. Hvis du kan komme væk fra dine forældre og bo med en sympatisk slægtning, DO IT. Hvis du har en god ven, som du kan bo med, DO IT. Spar op nogle penge, og gøre dig selv en plan for, hvor man skal holde dig sikker (fysisk og følelsesmæssigt). Overveje at ansøge om kostskole eller skole væk fra hjemmet, hvis du har pengene, eller som ansøger om tilskud (finansielle stipendier), hvis du ikke gør det. Dybest set, hvis misbruget ikke stopper, komme ud af det hus!
 8. 8
  Har den moralske mod til at fortælle dig, at mens nogle familier er funktionelle, din er tydeligvis ikke, og aldrig vil blive. Stol på din egen dømmekraft. Misbrugere vil bryde din vilje til det punkt, at du føler dig skyldig om at tænke for dig selv. De værste misbrugere vil gøre alt om dig i henhold til deres godkendelse. De ser din individualitet som en trussel, og vil underminere det, hvis ikke ødelægge det, hver chance de får.
 9. 9
  Græd ikke, indtil du er sikker på, at dine forældre (r) ikke kan se eller høre dig. Nogle voldelige forældre rent faktisk til formål at gøre dig til at græde, og når du gør det, vil de tror de har vundet, og vil fortsætte med at angribe dig i den samme soft spot. Ligesom parasitter og kujoner, fodre de på dine svagheder og inspirationer. Hvis du har en søskende hvem du kender kan trøste dig og bakke dig op, går lige til dem og dele dine følelser. Det meste af den tid, de er enige, men nogle af den tid, det er bare dig, at den forælder (e) er aggressive over (syndebukke).
 10. 10
  Ring til politiet, hvis du ikke kan tage det længere.

Tips

 • Ignorere alt barske, at de fortæller dig, og husk, at blive følelsesmæssigt misbrugt ikke er din skyld.
 • Hvis dine forældre benægte, at de er misbruger dig, ikke begynde at sætte spørgsmålstegn dig selv
 • Prøv ikke at græde, svare igen eller blive vred, når de udsteder deres hårde ord og vind dig op, da det kun gør dem gøre det mere, og de er på udkig efter en reaktion fra dig. Må ikke give dem en. Hvis du har brug for at græde og udleje din vrede, er det bedst at gøre det på egen hånd og i private og når de ikke er der.
 • Følelsesmæssige misbrug er alle følgende:
  • Råbte til
  • Bliver svoret ved
  • Blive talt til i en uvenlig og respektløst måde.
  • Gøres til at føle skamme sig, lille, tåbelige, forlegen, etc.
  • Truende af nogen art. fx truer med at ødelægge et kæledyr, dræbe dig, såre nogen, du elsker, etc.
  • Sarkasme og spydige kommentarer.
  • Spottede / latterliggøre / efterligne / skitting / efterligne / udgive
  • Gøre nar af dig på nogen måde - det være sig din frisure, vægt, form, tøj, du tager, hvad du gør, etc.
  • Forhindrer dig / gør det vanskeligt for dig at kontakte og se dine venner og familie.
  • Lo og givet ingen sympati, når ked osv.
  • Konstant / daglige kritik og put-downs.
  • Navnet ringer af enhver art
  • Sætte dig ned. fx sige, at du vil beløbe sig til intet, siger, at de ønsker du blev aldrig født, etc.
  • Ignorere dig og nægter at associere og socialisere med dig.
  • Taler om dig og sladre om dig bag din ryg
  • Altid bebrejder dig for fejl, problemer og ting, som du ikke har forvoldt, og er ikke din skyld.
  • Behandle dig som et barn og bruge babysprog mod dig, hvis du er en teenager eller ung voksen.
  • Gør grin med din sygdom / medicinsk tilstand / handicap og / eller sige negative kommentarer på dem.
  • Gør du besvare spørgsmål / sige ting, som du ikke er fortrolig besvarelse / siger.
  • Intrusion f.eks invasion af privatlivets fred, beder dig indgribende personlige spørgsmål, ikke respekterer dit privatliv.
  • Gør dine succeser og resultater lyst fejl ("Ja, måske 94% være en A, men du bør have fået 100%).
  • Ugyldiggørelse af dine meninger og overbevisninger.
  • Konstant "påtager" på dig: "Du skulle have gjort dette, bør du være ligesom ham, du skal gå ind i / ville 've gået ind i denne profession, ikke den."
 • Hvis dine forældres misbrug fortsætter ind i dit voksenliv, så lad dem gå. Især hvis du har børn i din egen. Børn bør ikke sættes i midten, og hvis du ikke kan stole på dine forældre, bør de ikke være omkring dine børn.
 • Lad ikke dine forældre stoppe dig fra at leve det liv, du fortjener (som er et godt liv). Den bedste hævn er at leve godt og lykkeligt. Spar op penge til at give dig selv en vis frihed, studere hårdt, så du kan komme ind på skolen, du vil, og bo hos venner og familie, som elsker og ikke misbruger dig.
 • Når man taler med nogen, du har tillid til, være helt ærlig og åben om alt. Må ikke skjule eller dække over det faktum, at dine forældre misbruger dig.
 • Husk at tale med dem som en voksen. Dette betyder ikke at bruge bandeord, men snarere at bevare roen, fokuseret, respektfuld og klar. Hvis gråd er en udløser, så prøv at holde dig i ro for at undgå at ramme den. Hvis du har brug for at græde, så prøv at forblive fokuseret på, hvad du vil sige, og prøv ikke at lade følelserne gør du græde overvælde dit formål.
 • Hvis det er nødvendigt, få en betroet voksen involveret for at hjælpe dig med at håndtere konflikten og berolige dine forældre ned. Det ville være at foretrække, hvis den hjælpende voksne var en ven af ​​den ene eller begge dine forældre som dengang dine forældre er mere tilbøjelige til at lytte til deres råd.
 • Der er masser af hjælp derude, alt du skal gøre er at bede om det.
 • Det kan være svært lige nu, i lyset af, hvad der sker i øjeblikket, men med tiden, kan du finde evnen til at tilgive dine forældre for, hvad det er, de har gjort.

Advarsler

 • Nogle forældre er måske ikke så samarbejdsvillig
 • Når du fortæller dine forældre, at du ikke kan lide at blive misbrugt, kan dette vrede dem og få dem til at misbruge dig mere
 • Må ikke tale om ting, vrede, dem, fordi det kunne gøre situationen værre