Wkadk

Hvordan at være en fornem goth

" Classy "er en sjælden kategori af goth. Du vil ikke finde besat kraver, PVC eller tung make-up. "Classy" goth folk er ikke altid straks som goth, men er altid bemærket og plukket ud som værende unik. Hvis det er det udseende, du går efter, er dette i artiklen for dig.

Steps

Hvordan at være en fornem goth. Sørg for at du er klædt godt.
Hvordan at være en fornem goth. Sørg for at du er klædt godt.
 1. 1
  Vælg en farve tøj. Hold de fleste farver kedeligt og neutral. Gem noget lysere til særlige lejligheder. Sort er ikke nødvendig.
 2. 2
  Sørg for at du er klædt godt. For mænd: høj kvalitet hvid knappede skjorter med er bedst. Veste, veste, klassiske jakker og trenchcoats er store tilbehør, så godt og vil tilføje en klassiske touch. For kvinder: nederdele og kjoler. De kan være flowy med en barok stil, eller simpel og ensartet. Knælange bukser gå med knæhøje sokker (hvid) og elegante sko eller knælange støvler. Noget elegant vil gøre det trick - nøglen er ikke at overdrive det. Color koordinering er også ret vigtigt, at se som du vil bestemt ikke være classy mens der kombinerer en blodrød trenchcoat med en grøn nederdel.
 3. 3
  Prøv at bruge elegante, materialer af høj kvalitet i din garderobe-satins, silke, fløjl, taft og venetianske blonder er alle meget smukke. Hvis dit budget er lavt, prøv at finde tøj, der har en iøjnefaldende farve, blomster print etc. (Mind dig, vil du ikke være i stand til at se classy på en beklædningsgenstand af ekstremt lav kvalitet.)
 4. 4
  Vælg dine ord. Det fornemme enkelte lytter mere end de taler. At have en stærk ordforråd er vigtig, men ikke bruger et ord, medmindre du er sikker på dens betydning. Brug ord til at udtrykke dig anskueligt. Endnu vigtigere, ikke rette andre, når de bruger forkert grammatik. Forskelle i baggrunden, i familielivet, og uddannelse får folk taler forskelligt, og folk bruger ofte slang for effekt. Mere end dette, det er irriterende og nedværdigende at blive korrigeret med en know-it-all.
 5. 5
  Være uafhængige. Du skal være høflig, men ikke bøje tilbageskridt for at behage andre. Hvis du gør det, kan du finde dig selv at blive udnyttet i fremtiden. Begræns din tid og tilgængelighed og tegne grænserne med andre, således at de er klar over dine grænser.
 6. 6
  Bær simple makeup. Brug ikke liget maling eller gøre dit ansigt helt hvid. Nogle hvid eller meget lys pulver, skarlagen læbestift og et strejf af eyeliner vil fuldføre look langt mere elegant.
 7. 7
  Har god hygiejne. Husk altid at være ren: køre en kam gennem håret, holde dine negle snavs-fri og pæne, børste dine tænder og bade / brus. Ved sprøjtning parfume, sørg for at bruge lige nok, men ikke for meget. Overdreven brug af parfume er ikke attraktivt, og ikke forbedre dit hygiejne, trods folketroen. Være ren er vigtigt, at være snusket er ikke klassiske og er ikke tiltalende. Aldrig har fedtet hår. Det er grov og meget tarvelige.
 8. 8
  Pas på din hud. Hud skal være velplejet og klar af mangler. Vask dit ansigt hver dag og husk at bruge solcreme eller skygge hatte. Prøv at give dig selv en maske ansigtsbehandling en gang om ugen.
 9. 9
  Lyt til klassisk, gregorianske og / eller opera musik (sammen med gotiske rock, naturligvis).
 10. 10
  Når møde med venner eller hosting sociale sammenkomster, kan du prøve at gøre noget klassiske, men ikke alt for formelle. Ideer til dette kan være skovture eller eftermiddagste.
 11. 11
  Dekorer dit værelse med slør af sorte blonder og talrige hvide stearinlys. Sørg lysene er hvide og ikke sort for at bo med "klassiske" Goth look.
 12. 12
  Hold en lille kreds af venner, både gotisk og ikke-gotisk, men klassiske alligevel.
 13. 13
  Hvis du har råd til det, og derefter tage en tur til et teater og næ. Klassiske koncerter, operaer, balletter, klassiske skuespil og periode stykker er alle vidunderlige valg. Sørg for at du nævner det henkastet til nogen bagefter, men ikke forkludrer det (for at imponere?), Bare handle henkastet ligesom du er ligeglad for det meget.
 14. 14
  Søge visdom. Så svært, som det kan være at lytte til råd fra de mere erfarne end dig selv, det er et nødvendigt skridt til tider. Uanset din alder eller evne, tillad dig selv at lære af de fejl og sejre for dem ældre eller mere erfarne end dig. Du vil vinde deres fordel og være til rådighed for at videregive din egen visdom eller rådgivning.
 15. 15
  Være ansvarlig. Classy mennesker forlader deres omgivelser i en tilstand mindst lige så godt som de fandt dem. Medmindre de er i en restaurant med Vent personale, hvis job det er at gøre clearing op, classy folk insisterer på at tage sig af deres egne papirkurven og bagage, ikke forventer andre til at samle op efter dem. Og når andre gør favoriserer for dem, mens stak-up eller forkælet mennesker antage det kun forventes, og ignorere andres hjælp, virkelig fornemme folk er hurtige til at lægge mærke til og til at udtrykke deres taknemmelighed og deres påskønnelse.
 16. 16
  Tal roligt. Dette viser høflighed. Hvis du taler meget højt, vil det synes, at du er desperat for at få opmærksomhed. Bliver højt i det offentlige er ikke bare utiltalende, men også hensynsløs til de mennesker omkring dig. Lyt til, hvad folk har at sige og altid gøre øjenkontakt
 17. 17
  Tal så sjældent som muligt, og når du gør, taler roligt og klart. Må ikke råbe. Dette vil sikre, at du har en speciel holdning og ynde: fortsætte med at være høflig, selv når debattere med mennesker.
 18. 18
  Udfordre dit intellekt. Læs, diskutere filosofiske og teologiske idéer, og hvis du er i skole, så prøv at holde dine karakterer højt. Du ønsker måske at læse nogle specielle magasiner, der kan hjælpe med at udvikle dit intellekt.
 19. 19
  Forkæl dig selv med blide, yndefulde latter og godt humør, du skal ikke være højt og modbydelige. Undgå uhøflig manerer eller groft sprog, der forringer elegance og elegance.
 20. 20
  Undersøgelse dans, fægtning, ridning (helst engelsk), bueskydning og lignende.
 21. 21
  Udtryk dig selv med kunst, prosa, poesi eller musik, - og lære et dødt sprog (latin er bedst).
 22. 22
  Spise sund mad. Burgere og snacks ikke har meget at gøre med klassikere. Glem ikke dine bordskik.
 23. 23
  Vide, hvad fine dining er. Så klicheagtige, som det lyder, lære om vine og oste. Lær hvordan man udtaler ord som Béchamel og Beaujolais. Og lære gode bordmanerer. Ellers vil du ligne en komplet idiot på dinnertime. Læs etikette bøger.
 24. 24
  Carry et par små, men klassiske ting. En lille tidsskrift, pocket-watch eller bog vil tilføje et interessant touch til dit look.
 25. 25
  Må ikke handle kræsne om hver eneste lille aspekt af det hele. Classy mennesker er selektive - men hvis du klager over hver eneste lille ting, du kan virke prætentiøs og irriterende. Vælg et par emner, som du virkelig er selektive om. For eksempel, de fleste mennesker ikke noget imod iført tøj fra Gap fordi alle ved, at de er overkommelige designertøj. Men for eksempel: De vil heller ikke være nærig om sagen af ​​fodtøj, fordi bedre fodtøj passer fødderne for de mest komfort, og de er den højere kvalitet. Være kræsne om ting, der betyder noget.
 26. 26
  Være rimeligt uafhængige, men ikke bryder dine standarder for at få dine karakterer og gøre fremskridt. Hvis du venligst andre i stedet, så du kan finde dig selv at blive brugt / manipuleret af posers og Hårstylere. Så begrænse din tid og tilgængelighed for deres modeluner og uønskede aktiviteter og drage grænserne med dem, så de og du begge er klar over dine grænser (dvs.: ikke følge dem, men førte dit eget liv).

Tips

 • Husk, sladder er ikke klassiske.
 • Hvis du har lyst til at anvende en gotisk touch til dit tøj, så prøv med sorte snørebånd / roser / silketørklæder / smykker. Må ikke bære besat kraver eller armbånd.
 • Du behøver ikke at være velhavende for at klæde sig som en fornem goth og dekorere dit hjem godt. Sparsommelighed butikker er din ven, når det gælder om at finde unikke møbler, antikke bøger og elegant tøj, alt sammen uden en massiv pris.
 • Husk, at være en fornem gotisk aristokrat har mere at gøre med, hvordan du opfører dig, end hvor mange luksuriøse ting, du har råd til!
 • Brug tøj, der ser / føles blød. Det vil føje til dit billede af følsomhed. Velvet, satin og silke er fine valg.
 • Sommetider små ting kan tilføje strejf af klasse til dit liv. Brug antikke lommetørklæder i stedet for væv, forsøge at få gamle elegante eksemplarer af klassiske bøger, drikke din morgen te fra en egentlig te kop og fylde dit hjem med sepia-tonet eller sort-hvid billeder af venner og familie i elegante rammer.
 • Aldrig tænke på piger, da varmt, men tænke på dem som sød, smuk, eller endda dragende.
 • Bærer en medaljon med et billede af nogen kære til dig vil tilføje til din romantiske-endnu-trist aura.
 • Ændring af din opførsel kan føle unaturlig. Hvis den gør det, minde dig selv, at du er et arbejde i gang. Et klassiske person, er simpelthen en, der konsekvent udviser klassiske adfærd. Fokus på din adfærd og holdning snarere end dine følelser.
 • Anbefalede forfattere og digtere: Goethe, Blake, Poe, Shakespeare, Marlowe, Tennyson, Byron, Anais Nin, Gorey, Wilde, Keats, Chaucer, Moliere, Hawthorne, Dickinson.
 • Cross dressing går godt, samt køns-roller.

Advarsler

 • Selvom meget ens, er Classy Goth ikke at forveksle med Gothic Lolita.
 • Dette vil ikke gøre dig køligere eller mere populære. Det vil bare hjælpe dig til at være din classy selv og lade alle vide det.
 • Hvis du ikke føler dig tryg ved én eller flere ting af det skriftlige ovenfor bruger dem ikke. At være falske er ikke klassiske.

Ting du behøver

 • råd til de nævnte punkter
 • sorte blonder og hvide stearinlys
 • tøj ovennævnte
 • digtsamlinger (brug for at læse for at holde dette op)
 • nydelig, føjelig sammensætning
 • en ærbar, poetisk udseende
 • manerer og etikette