Wkadk

Hvordan til at klare med romantiske følelser for din værelseskammerat

Du endelig fundet en, du kan leve med! Alt går langs store, og pludselig, du finder dig selv at tænke på din værelseskammerat mere og mere, at tale om ham eller hende hver chance du får... uh oh. Du har aldrig ment til at udvikle disse følelser for din værelseskammerat - det kommer til at komplicere tingene i din boform. Eller er det? Ved anvendelsen af ​​denne artikel antages det, du er begge af samme køn.

Steps

Hvordan til at klare med romantiske følelser for din værelseskammerat. Prøv at bekæmpe den.
Hvordan til at klare med romantiske følelser for din værelseskammerat. Prøv at bekæmpe den.
 1. 1
  Prøv at bekæmpe den. Det er muligt, du er bare taknemmelig og glad for at have fundet en person, som du kan dele, ikke kun et køleskab og leveomkostninger med, men gode tider, varme følelser, og alle, der går med at være en god ven - en, der bliver som familie. Nogle gange, føler du har et crush på denne person er bare en overførsel af de gode følelser. Hvis du forsøger at ryste dem, kan du lykkes - hvis det virkelig er enkel overføring af følelser. Hvis ikke...
 2. 2
  Hit på ham eller hende hele tiden. Skjul i et almindeligt syn. Når du indser du har følelser for ham eller hende, start, big time. Gør det til et punkt til at gøre din roommate altid opmærksom på, at han / hun er din idé om søde, sexet og sød - men når andre i din værelseskammerat køn er omkring, ramt på dem så godt. Hvis du flirter med alle, du skjuler dine følelser for at én person.
 3. 3
  Stuff følelser. Det er rigtigt. Bekæmpe trangen til at bekende din kærlighed, medmindre du får et klart signal om, at han / hun føler på samme måde om dig. Hold disse følelser til dig selv. I det mindste for nu.
 4. 4
  Finde ud af, om der er nogen chance han / hun føler på samme måde. Du vil ikke være i stand til at skjule dine følelser for evigt. Start sondering, meget forsigtigt - at holde tingene meget lys, og bruge humor til at forhindre tingene i at tage en alvorlig drejning, men når du hører et fingerpeg, forfølge dette spor. For eksempel, siger hun, "Jeg er bare ikke tilfreds med mit forhold til mænd." Du siger, "Så betyder det, at jeg har en chance, så?" Derefter wink og grin. Men se for hendes reaktion. Hendes kropssprog kan give dig en reel indikation af, hvorvidt hun overvejer at meget mulighed.
 5. 5
  Har meget åbenhjertige samtaler, men fortsætter med at skjule dine følelser. Prøv at trække din værelseskammerat ud, som du har private, intime chats. Fortælle dybe sandheder om jer selv til hinanden kan give dig fingerpeg. Parring døde ærlighed med disse varme, følsomme chats kan hjælpe trække ud af sandheden af hans eller hendes følelser.
 6. 6
  Foretage et træk. Ikke bogstaveligt, måske. Hvis du krydser linjen og din værelseskammerat, det er temmelig svært at trække dig tilbage over denne linje til platonisk venskab - ville der være en masse akavet tavshed og sidelæns ser i lang tid. Men hvis du skulle være temmelig sikker på, at han / hun returnerer dine følelser, i det mindste en lille smule, så gør en tilståelse kan hjælpe på dette stadium.
  • Eksempel scenarie: En sen aften "slummer part" har forvandlet til en lav-lys, lav musik, romantisk, følsomme chat. Du både sidder der i din jammies føler meget tæt på. Din værelseskammerat har netop beklaget igen, at hun føler, at hun skulle bryde op med sin kæreste. I tidligere sene chats, når du har jokede om, hvorvidt hun kunne give det et skud med dig efter han historie hun antydede der er en mulighed, hun ville overveje det. I aften, ikke vente. Når hun siger: "Jeg tror bare ikke at han respekterer mig, og jeg føler ikke på samme måde om ham, som jeg plejede. Skal jeg slå op med ham?" Du reagerer med "Ja. Og så skal du gå ud med mig." Hun griner. Og du siger, "Jeg er alvorlig." Nu får hun slags stille og begynder at kigge på dig. "Er du seriøs?" Du nikker og siger, "Meredith, jeg er vild med dig, og jeg vil behandle dig meget bedre end den fyr gør." Kig lige ind i hendes øjne og holde stabil. Bliv ikke underligt. På dette tidspunkt går den ene af tre måder:
   • Hun griner, tænker du laver sjov. Når du forsikre hende igen, at du ikke er, siger hun, "Jeg er lige" (hvis du er af samme køn), eller "Jeg er ikke tiltrukket af dig" (eller noget i den retning).
   • Hun fortsætter med at se på dig og siger: "Wow. Jeg havde ingen idé." Når du forsikre hende du er seriøs, og har følt denne måde i lang tid, siger hun, "Jeg er ikke sikker på hvordan man føler om det. Kan du give mig lidt tid?"
   • Hun kaster armene rundt om halsen og kysser dig på munden. Du siger, "Whoa. Awesome". Og hun siger, "Whoa. Awesome".
 7. 7
  Lær at acceptere din platonisk forhold. Hvis din værelseskammerat reagerer på din bekendelse med afvisning, har du intet andet valg end at acceptere det. Være nådig og forståelse og forsikre din ven, at du har haft disse følelser i nogen tid, og det har ikke påvirket dit venskab endnu. Dog kan det være nødvendigt at tillade en vis afstand for at udvikle for at sætte noget plads mellem, hvad du håbede ville ske, og hvad du nu indser, er virkeligheden i din situation. Lad ikke så stor afstand udvikler, at du gør det muligt at belaste dit forhold, men - uanset hvor akavet du måske føler, bare gå gennem beslutningsforslag, og handle som alt er normalt. Sætte den ene fod foran den anden er svært nogle gange, men blot udseendet af alt bliver i orden, er ofte nok til at tage fat, og snart alt virkelig er okay.
 8. 8
  Tillad lidt tid. Hvis din roommate er taget af overraskelse, når du bekender dit hjerte, og beder dig om lidt tid til at overveje, hvad du har sagt, give ham eller hende lidt tid til at tænke over det. Det er et skridt han / hun kan have problemer med at tage, især hvis du ville være den første partner af samme køn. Vær flink, galant og medfølende som din værelseskammerat anser at have et forhold med dig, og håbe på det bedste, men vær tålmodig, og vide, at hvis du er den "kommer ud" partner, kan dette være en proces, der tager et stykke tid. Forbered tilbageslag.
 9. 9
  Fejr! Hvis scenariet nummer 3 sker, du lige ramt jackpot, kiddo! En stor ven og værelseskammerat, som du ved, du kan leve og komme sammen med dag til dag har netop tilstået hans eller hendes følelser for dig - invitationer til brylluppet vil blive sendt til sidst!

Tips

 • Tager lidt tid til at lade situationen udvikle, er afgørende. Der er ofte en "honeymoon" periode, når vi møder en ny person, og vi bare "falde i kærlighed." Det er ikke altid romantisk kærlighed, selvom det er hvad det føles i første omgang. Nogle gange er det bare et crush udvikler vi, fordi vi elsker alt om denne person så meget, og det vil passere.
 • Hold tingene lys. En tilståelse som dette kan enten ødelægge jeres forhold, eller det kan faktisk gøre det lidt sødere, fordi selv hvis din værelseskammerat ender ikke vender tilbage dine følelser, vel vidende at du var søde på ham eller hende kan gøre din ven føler en særlig nærhed eller kærlighed for dig som årene går.

Advarsler

 • Livet er ikke en sitcom eller en romantisk komedie. Forvent ikke den til at spille ud som en, eller du vil ende op skuffet før eller senere.
 • Må ikke sidde på dine følelser, hvis du får forvirrende signaler. Mange gange kan din værelseskammerat forsøger at give dig et fingerpeg, fordi han / hun ikke ved, hvordan at gøre det første skridt. Hvis han / hun siger ting, der gør du går, "huh??" eller lave en dobbelt-take ("Har hun bare sige at hun har følelser for mig, at hun ikke ved, hvad de skal gøre med? Hvad betyder det?") foretage et træk. Hvis hun siger, "du og jeg skulle tage ud og flytte til Irland og har en svinefarm," ikke vente til en anden invitation. Sig: "Har du bare bede mig om at køre væk med dig?" og nå ud til hendes hånd. Hvis han siger, han har følelser for dig, han ikke forstår, kysse ham. Spørg ham, om han forstår dem bedre nu. Få den idé?
 • Uanset levende situation, påtager seksualitet din værelseskammerat. At have en tiltrækning til din værelseskammerat, der foretrækker en sex end jeres vil kun føre til hjertesorg.
 • Må ikke vente for længe. Hvis din ven er en, der springer fra kæreste til kæreste (eller pige til pige, uanset), fange ham eller hende, når han / hun er mellem relationer (eller i slutningen af ​​en).