Wkadk

Hvordan til at gøre kvinder smelte

Kun få mænd er velsignet med den perfekte script, der indeholder de perfekte ord, der vil have kvinderne swooning. Vide, hvad de skal sige og gøre for at gøre en kvindes hjerte smelte betyder at lytte, tillidsfuld dine instinkter og kende din kvinde inside-out. I denne artikel vil du lære nogle af de måder, der kan gøre en kvinde smelte. Du vil fortsat være den mest tiltalende mand i hendes liv, og du vil gøre hende føler så speciel som det er muligt at føle.

Steps

Hvordan til at gøre kvinder smelte. Tage initiativ til at hjælpe hende ud.
Hvordan til at gøre kvinder smelte. Tage initiativ til at hjælpe hende ud.

Del 1: behandle hende vidunderligt

 1. 1
  Tage initiativ til at hjælpe hende ud. Braklægning definerede kønsroller i din husstand, og fordele arbejdet ligeligt. Når du har afgjort ned og lavet din elskovsrede sammen, her er nogle måder at holde kvinden i dit liv smeltning:
  • Gør hende morgenmad på sengen i weekenden. Du kan også lave morgenmad eller middag for hele familien. Hvis du ikke allerede madlavning for familien regelmæssigt begynde at gøre dette en regelmæssig rutine. Også. vide, hvad hendes livretter er. Når du går dagligvarer sammen, tilføje dem til kurv som en automatisk refleks. Du vil sende kuldegysninger af glæde ned ad ryggen!
  • Gør ting uden at blive spurgt. Pas på støvsugning, kæledyr eller bunken af ​​retter i vasken. Reparation brudt elementer omkring huset.
  • Pas på børnene for en dag. Tag dem ud og bære dem ud, så de kommer hjem udmattede og ikke ønsker at besvær hende! Eller give hende særlig glæde at arrangere en hel dag for at spille med dem og fodre dem derhjemme, at lade hende bare læne sig tilbage og nyde lyden af ​​hendes børn griner og morer sig hele dagen. Denne kombination, der vil helt sikkert gøre hendes hjerte smelte: du omsorgen for børnene, mens de er griner med glæde.
  • Tage sig af hende, når hun er syg. Gør særlige måltider, hente hende post, fnug op hendes puder, gnide hende tilbage, få temperaturen "lige højre", udleje sine yndlingsfilm, og hvis du har børn, fortælle hende om ikke at bekymre dig, fordi du tager sig af alt.
  • Når hun er træt, køre hende et varmt bad med noget parfumeret i vandet, eller give hende en afslappende massage. Bære hende i seng, hvis hun falder i søvn et andet sted.
 2. 2
  Være en kreativ gave giveren. Gaver, der er unikke og tankevækkende i naturen er en dejlig måde at fortælle hende, at hun er speciel.
  • Giv traditionelle gaver i starten af ​​forholdet, såsom udstoppede dyr, din sweater eller sweatshirt eller et stykke af smykker. Når du har været sammen i et stykke tid, begynder at komme op med noget lidt mere personlig, så hun vil vide, du er til hende.
  • Har den gave tilpasset. For eksempel kan du indskrive en særlig besked på et krus, T-shirt eller armbånd. Så, give hende et notat kort, der siger, "Jeg vil have dig til at vide, at jeg sætter pris på alt hvad du gør. Jeg burde nok fortælle dig mere. Jeg tror du er den komplette pakke. Så jeg giver dig dette armbånd til at vise, hvordan meget jeg sætter pris på dig, "hun vil smelte.
  • Må ikke bare købe den første bundt af blomster, blomsterhandler har at tilbyde. Gå ud af din måde at enten vælge blomster, som du ved, at hun elsker eller for at finde mindre almindelige, såsom violer eller freesier. Du kan også vælge vilde blomster og give dem til hende selv - she'll absolut smelte.
  • Vælg håndlavede chokolader fra en hard-to-find håndværker chokolade butik. Eller hvis du er god til det, går alle ud og gøre dem selv!
  • Husk dine jubilæer og arrangere unikke måder at fejre dem. Og kildre hendes lyserøde ved at nævne en kommende jubilæum, før hun gør!
 3. 3
  Sige ting, der gør kvinder smelte. At sige ting, der gør hendes smelte afhænger af, hvem hun er, og hvor godt du kender hende. Selvom du ikke vil finde en 1-size-fits-all formel have en værktøjskasse fuld af generelle søde somethings, som du kan bruge, indtil du kender hende lidt bedre. Her er nogle af jer måske lyst til at prøve:
  • Anerkend hende. Fortæl hende, at hun gør dig til at grine.
  • Spørg hende, "Hvordan var din dag?" Det er overraskende, hvor mange gange folk glemmer denne enkle finesse. Alligevel betyder det meget, fordi det giver hende en åben invitation til at tale om sig selv. Stille specifikke spørgsmål om hendes job eller om hendes dag at hæve dine børn.
  • Hvis du har været adskilt et par dage, fortæl hende du savner hende. Noget som: "Kan ikke vente med at se dig, føles som om det har været en evighed siden vi har været sammen."
  • Hvis tingene har været udflagning lidt sidst i romantik afdeling, fortælle hende: "Skat, jeg ønsker at øge romantik i vores liv."
  • Fortæl hende der er ingen andre som hende. Hun er unik, og ingen andre steder i verden er så rigtige for dig, som hun er. Alle kan lide at vide, hvor speciel de er. Gør dette tjener som en særligt effektiv tonic hvis hun føler sig usikre. Når du får klar til at foreslå, fortælle hende: "Jeg kan ikke vente med at tilbringe hvert øjeblik af mit liv med dig."
 4. 4
  Brug endearments regelmæssigt. Dine egne specielle ord for hinanden, er en påmindelse om den unikke kærlighed til hinanden, og det er vigtigt at fortsætte med at bruge disse som jeres forhold bliver til hverdag.
  • Kald hende ved et kælenavn. Nogle af de søde navne kvinder som kan omfatte killing, kærlighed, kæreste, skat, babe, smuk, skat / darlin 'prinsesse eller en sød kaldenavn, som du kom op med på egen hånd.
  • Fortæl hende at du elsker hende regelmæssigt. De færreste af os fortælle hinanden ofte nok, at vi elsker hinanden. For eksempel, i offentligheden siger "Skat, jeg elsker dig" højt nok for folk omkring dig til at høre, og derefter kysse hende. Eller ring til hende eller tekst hende for ingen anden grund end at sige, "jeg elsker dig".
 5. 5
  Tag hende på en romantisk ferie. Bog alting, skabe en lille portefølje af turen, og bede hende om at "lukke øjnene" og derefter "åbne dine øjne og se, hvor jeg tager dig", før du placerer rejseruten i hendes hænder. Hvis hun er en hård arbejdstager, der bekymrer sig om tid tilgængelighed, så prøv at rydde ferie tid med sin chef først.

Del 2: værdsætter hendes

 1. 1
  Fortæl hende, hvor meget du sætter pris på hende. Du kan aldrig undervurdere effekten af ​​at værdsætte en anden person for hvem de er, især den særlige kvinde i dit liv. Det er ikke nok bare at sige, at du er taknemmelig for at have hende i dit liv, er det vigtigt at præcisere, hvorfor. Detaljerne noget, fordi de går til kernen af, hvem hun er, og hvordan hendes essens er afspejlet i dine øjne.
  • Læg mærke til, hvad hun gør for at hjælpe andre, herunder dig, og lave en kommentar om, hvor meget du sætter pris på hendes generøsitet og venlighed. Fortæl hende, at du virkelig sætter pris på hendes evne til at hjælpe og drage omsorg for andre.
  • Vær opmærksom på hendes udseende ændres. Fortæl hende at du elsker hende nye frisure eller hendes nye tøj.
  • Værn om de små ting. Når du bemærker noget småt, der minder dig, hvor meget du sætter pris på hende, siger det snarere end blot tænker det.
 2. 2
  Ros hende ofte. En vigtig måde at lade hende vide, at du sætter pris på hende, er at komplimentere hende. Komplimenter tjener som instant humør-boostere, og er et vigtigt middel til at minde hende, hvor meget du holder af hende. Må ikke komplimenterer hende så meget, at hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved din oprigtighed, men på samme tid, ikke komme ind i en rutine, der får dig til at glemme, hvor meget hun har brug for at vide, at du bemærker hende.
  • Vær specifik i dine komplimenter. I stedet for at lave en generel bemærkning om, hvor smuk hun er, lokalisere specifikke aspekter af hende, at forbløffe dig, såsom hendes øjne, hendes hår eller den måde hun smiler. Fremhævelsen af ​​en særlig grund til, hvorfor du kan lide eller elsker en person er langt mere effektiv end en generaliseret grund.
  • Stil spørgsmål, der er en kompliment. For eksempel: "Jeg elsker jeres øreringe, de er perfekte med dit outfit Hvor fandt du dem.? " Et spørgsmål som dette viser, at du bemærker, at du synes, hun ser godt ud, og at hun har god smag.
  • Være oprigtig. Hvis dine komplimenter eller kommentarer ikke er ment oprigtigt, vil de ikke bære en ægte følelse og hun vil samle op på denne mangel på oprigtighed. Dale Carnegie sagde engang: "" Smiger er fra tænderne ud. Oprigtige påskønnelse er fra hjerte ud. "Derfor kun sige ting, du føler i dit hjerte og tro med al din magt.
 3. 3
  Respektere hendes krop. Fortæl hende, hvad du elsker ved det. For eksempel: "Darling, har du fået sådan en utrolig krop Er du sikker på, vi har haft tre børn og 10 år sammen.?" Lad hende vide, at hun er smuk, men være specifik om, hvad du vil. Må ikke blot fortælle hende, at hun er den smukkeste kvinde i verden, fordi hun ikke vil tro, at du er oprigtig.

Del 3: kommunikere med hende

 1. 1
  Lyt til hende. Det betyder virkelig at lytte, så du lærer om hendes dybeste frygt, overbevisninger, ønsker og håb. Husk, hvad hun fortæller dig, og lejlighedsvis gøre noget, der viser, du har hørt, hvad hendes dybeste ønsker er.
  • Altid være parat til at lytte til hendes synspunkt. Selv hvis du ikke er enig, stræber efter at forstå, hvad hun siger, så du kan nå et kompromis. Stil spørgsmål, provokere hende til at sige mere i stedet for bare at spørge "ja" eller "nej" spørgsmål.
  • Lyt uden debattere, fastsættelse eller reagere. Undgå uenig da hun endelig har tillid til dig nok til at åbne op til dig.
 2. 2
  Brug touch at gøre hende smelte. Husk, at ikke-seksuel berøring er meget vigtigt for kvinder, og er noget, du kan sætte i spil hver dag, du ser hinanden.
  • Slagtilfælde, gnide eller bare røre ved hendes arme, hænder og hals. En simpel touch som du går til badeværelset og vende tilbage igen, når i middag sammen kan gøre underværker.
  • Stroke hendes hår. Hvis det er blæsende, børste håret ud af øjnene og fra hendes ansigt.
  • Stå bag hende, wrap dine arme omkring hende og kramme hende. Du kan kysse hendes hals, hviske i hendes øre, eller nippe hendes ører så godt. Hold hendes hofter med hænderne.
  • Da hun ruller over til at sove, kysse hende mellem hendes skulderblade. Det er en erogen zone.
  • Klem hende hånd tre gange for "I - love -. Dig"
  • Kysse hende øjenlåg, eller give sommerfugl kys (med dine øjenvipper) på kinderne.
  • Ved indførelse af hende til dine venner og familie, lægge din arm omkring hende. Hvis du taler med en kvindelig ven, træk din kvinde tættere på dig. Kys hendes hånd omkring dine bedste venner for at vise hende, at hun er det værd.
  • hende. Knus er fantastisk til Hepper hende op, for at sige goddag og for at berolige hende, hvis hun føler sig jaloux.
  • Giv hende tilfældige kys.
 3. 3
  Flirt subtilt offentligt. En offentlig show af din hengivenhed og kærlighed til hende er en udstilling af din stolthed i at være sammen med hende.
  • Hvis du bruger tid på at kigge op generiske pick-up linier finkæmme gennem dem at skille sig af banal, lamme, den indlysende, uhensigtsmæssig og ligefrem dumt. Du kender din kvinde bedst - do hende en tjeneste ved at reflektere din kærlighed, ikke jeres klicheer.
  • Hold flirte hele måneder og år, som du bo sammen. Lad ikke spice krybe ud af dit forhold.
 4. 4
  Spørg for hendes hjælp. Når du beder om hendes hjælp, du viser, at du tillid til hende nok til at lade ned din maskuline vagt og vise nogle sårbarhed. Det er et hjerte-smeltende gestus.
 5. 5
  Kald hende når du føler dig ked af det eller ned. Hun vil sætte pris på, at du søger trøst i hendes kærlighed. Alternativt, hvis du kalder hende på telefonen, og hun græder, gå rundt og se hende snarere end at forsøge at muntre hende op på telefonen alene.
 6. 6
  Være humoristisk og vittig. Humor let smelter en kvindes hjerte, fordi du viser hende, at du kan slappe af let og se sjovere side af livet. En følelse af humor viser hende, at du ikke tager dig selv alt for alvorligt, og at du er klar til en humoristisk tage på de mest udfordrende spørgsmål de 2 af jer måske står sammen. Griner meget, og holder de varme smil til hende. Når hun føler ned, gør dit bedste for at få hende til at grine.
 7. 7
  Nyd hinandens selskab og have det sjovt sammen. Nogle gange kan det være fristende at gøre et forhold for alvorligt i sit fokus, eller at forsøge at være en alvorlig par på en måde, du tror overholder samfundets forventninger, og dermed sløvende spontanitet i dit liv. Altid tage tid at re-injicere sjov ind i din tid sammen, uanset hvor længe du har været et par.
  • Gøre, hvad hun ønsker at gøre. Tilbringe tid på at gøre de ting, hun finder sjovt er en færdig måde at gøre hende smelte. Lægge hvad du ville hellere gøre og forkæle hende, selv hvis det betyder at se en chick flick en gang imellem.
  • Tag hende til din foretrukne sport. Brug mere tid på at tale med hende (selv det er at forklare sporten) end at se spillet.
  • Gør skøre ting sammen en gang imellem for at ryste op. Uventede overraskelser vil begejstre hendes hjerte!
 8. 8
  Respekterer hende. Respekt en kvindes intelligens viser, at du holder hende i høj personlig henseende. Lægge de corny pick-up linier, køn vittigheder eller put nedture. Flirt med hendes intelligens så meget som hendes skønhed og sexiness, og du vil gøre hende smelte.
 9. 9
  Demonstrere ægte venskab. Sande viser, at du vil være ved hendes side, uanset din status som partner eller kæreste. At være en ven, viser, at du er villig til at være der gennem tykt og tyndt, at du er troværdig, og at du har tillid til hende med dine dybeste betroelser. Kvinder ser venskab som værende kernen i ethvert godt forhold, og at være hendes bedste ven vil gøre hende smelte.

Tips

 • Vær venlig at hendes kæledyr og være reel - de er ikke en kilde til konkurrence.
 • Syng for hende. Serenading en kvinde er en ældgammel tradition, der smelter hjerter. Endnu bedre, bede hende om at danse med dig.
 • Bed om at se et billede af hende fra hendes barndom, hvis du ikke har set en i forvejen. Bed om at se hele albummet!
 • Nogle kvinder smelte, når de hører en accent end den omgiver dem dagligt. Skotsk, Irsk, fransk-og sydeuropæiske accenter er tilsyneladende forførende. Dette er naturligvis tilbøjelige til at arbejde i din favør, hvis accent pågældende er hjemmehørende, selv sætte på en accent for sjov kan arbejde for en humoristisk par timer.
 • Spil med en streng af hendes hår, når du ser en film eller læse en bog og krøllet op på sofaen eller i sengen.

Advarsler

 • Hold dig væk fra klicheagtige fagter. På de rigtige tidspunkter, gør smiger og gaver fungerer godt. Du skal dog ikke bad hende med cliche og banalt komplimenter, grand erklæringer om kærlighed og generiske gaver som smykker eller blomster. Du kan opleve, at sådanne gaver mister deres værdi eller betydning over tid.
 • Undgå at flirte med sine venner eller familiemedlemmer. Når du er sammen med hende, så sørg for, at hun er den eneste kvinde, du bemærker det.