Wkadk

Hvordan man kan være uimodståelig for mænd

Der er mange måder at få fyrene til,, og endda blive din betydelige andre. Nøglen til det er mere om dig og mindre om dem. Det handler om at fremhæve hver eneste af dine styrker både internt og eksternt, og at være selvsikker. Så prøv at fokusere på dig selv først, og derefter være interessant og interesserede.

Steps

Hvordan man kan være uimodståelig for mænd. Kig i spejlet og finde alle de ting, du kan lide ved dig selv.
Hvordan man kan være uimodståelig for mænd. Kig i spejlet og finde alle de ting, du kan lide ved dig selv.

Kig i spejlet

 1. 1
  Kig i spejlet og finde alle de ting, du kan lide ved dig selv. Hvis du fokuserer på de kvaliteter, som du kan lide ved dig selv, vil du have langt mere tillid til dig selv, end de fleste kvinder derude. Mens din kigge i spejlet, også bliver fortrolig med dine fejl, komme over dem, og din største fan. At være usikker stinker og serverer ingen. Ægte tillid vil vise og give dig en kant.
 2. 2
  Være klart dig. Hvis du nogensinde observere folk til en fest eller en social sammenkomst, vil du altid se de fleste af fyrene tiltrukket kvinder med unikke (men ikke skræmmende) personligheder. Det er aldrig en almindelig Jane, at følge flokken, som de alle drages til, er nu det? Så spørg dig selv, er der noget, du kunne forbedre om din personlighed, eller som du er til at gøre dig selv mere interessant og sjovt at tale?

Være rart

 1. 1
  Være god til folk. Fyrene kan nemt ignorere en person, der gossips, nags, fornærmelser, driller og fremmedgør andre mennesker. Men hvis han ved, du er en slags, omsorgsfuld person, hvordan kan han modstå? Hvilket er grunden til det er nyttigt at behandle andre pænt så han vil vide, hvilken type person du er. Det er forbløffende, hvor meget en fyr ser dig som hans første indtryk, og hvordan du agerer over for andre.
  • Må ikke altid forsøge at være liv og sjæl af partiet, vil du sandsynligvis gøre dig selv til grin, være beskeden og reserveret, men ikke kedeligt.
 2. 2
  Smil! De fleste fyre som piger, der smiler. Tro mig det vil hjælpe en masse! Det vil også gøre dig synes mere imødekommende.

Være sikker

 1. 1
  Være fortrolig med dig selv. Fyre som piger, der er komfortable med sig selv den måde, de er, og ikke piger, der er som: "! Ingen kan lide mig, fordi jeg er så grim og fed"
 2. 2
  Lær at spørge pænt. Det er sværere end det lyder, men når du er behageligt at gå op til en fyr, der gør blid øjenkontakt, hvilket giver ham en varm, og beder ham "Kan du gøre mig en tjeneste?" har du ham svøbt omkring din finger. Prøv at se uskyldig ud og gøre dine øjne store og bat dine øjenvipper masse - tro mig dette hjælper betydeligt, selvom dens helt kunstig over-pladevat.

Være sjovt

 1. 1
  Har en vidunderlig sans for humor. Folk tiltrækkes til folk, der kan gøre andre grine og se det sjove side af enhver situation. Men du behøver ikke krydse linjen til at være fjollet - griner noget, og alt, der krydser din vej kan ses som "ditzy" og "luft ledes", som begge er helt resistible til nogle guys.Laugh når han er virkelig sjovt, eller du kan fortælle han forsøgte at være. Smiles hjælpe også.

Være sund

 1. 1
  Være sund. Fyre tager venligt til en pige, der tager sig af sig selv, og det betyder at finde en gylden middelvej for din vægt, spise godt, få nok søvn og motion. Plus, at være sund gør dig mere energisk, samt at tilføje til din selvtillid - hvem kan modstå det?
 2. 2
  Vær hygiejnisk. Bevar dig selv, så du altid lugter og ser frisk og dejlig. Tage brusere, børste dine tænder mindst to gange om dagen, bære rent tøj, behøver etc.You ikke at få alle pyntet at være uimodståelig. Mange fyre finder upåklagelig renlighed at være yderst feminine.

Vær dig selv

 1. 1
  Husk, at du er en fremragende og enestående person, og at enhver, der får lov til at tilbringe tid med dig er heldig. Ikke alle kan sætte pris på alle dine særheder så meget som den næste person, men altid huske at der er nogen derude, som vil elske dig præcis den måde, du er - uden noget behov for at 'handle' anderledes. Hvis nogen ikke - spørg dig selv, hvis de virkelig er værd at din indsats. Livet er for kort (og din tid er for kostbar) for at tvinge kemi, der bare ikke kan være der.

Tips

 • Hold tyggegummi eller pastiller handy.
 • Når en fyr giver en kompliment, ikke benægte det. En simpel tak virker.
 • Øjenkontakt er sød, men ikke alt for længe, ​​har du ikke lyst til at krybe den fyr ud.
 • Fyre lide det når du griner på deres vittigheder, selv om de er ikke sjovt. Bare ikke grine på dem alle, eller du vil komme ud som klæbende.
 • Gå ind i et rum, som du ejer stedet. Hold dit hoved op og tænke "hård og yndefuld."
 • Hvis din kommer til at bære make-up, ikke over gøre det, ellers drengene kun lide dig for dit udseende, og nogle drenge kan kalde dig falsk.
 • Sig til ham, at han ser store dag.
 • Være social, men ikke TOO sociale. Blive bemærket og være sikker, men ikke opfører sig som det hele handler om dig.
 • Shy ikke altid tænkt som sød, være omgængelig!
 • Altid holde det ægte med dem, men dont få off topic med det. Hold det kort og søde mænd lide det når du lægger det derude uden slinger i valsen. Også de kan lide at vide, at de kan conversate med dig.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at være en klyngende person, vil de, der er kun kommer ud som irriterende.
 • Bliver umotiveret seksuelle (dvs. viser masser af hud, er meget ømskindet-feely) ofte bagslag. Selv om det kan få dig en masse opmærksomhed og måske gøre dig uimodståelig i første omgang, vil det gøre dig frastødende i det lange løb. Hvem ønsker at være omkring den pige, der ser ud som hun har været sammen med alle andre? Også, ikke haste til sex for tidligt.
 • Må ikke være alt for sikker på! Som i at sige ting som, "Er jeg ikke sexet?" og "Du ville være taknemmelige for at finde en pige så perfekt som mig!" Okay, Ms ærekær! Der er en linje mellem selvsikker og arrogant. Må ikke krydse den! At være sikker betyder, at du ikke er en dørmåtte, og du er villig til at holde op til dine ideer. At være arrogant eller nøjeregnende betyder, at du løber over andre mennesker og slubre andres ideer. Gør det ikke. Vær selvsikker og høflige.
 • Hvis du overvejer den seksuelle tilgang (se ovenfor), huske på, at mænd ikke vil respektere dig, hvis tingene skrider for hurtigt.