Wkadk

Hvordan man kan stoppe have en uhensigtsmæssig crush

Nogensinde finde dig selv at tænke på den eneste ene... og derefter slapping dig selv som du er klar over det er en forfærdelig idé? Måske er hun bare for ung eller måske er han din underordnet på arbejdspladsen. Uanset årsagen, har et crush på en person er ikke problemet. Det virkelige problem er din egen tilbageholdenhed og.

Steps

Hvordan man kan stoppe have en uhensigtsmæssig crush. Undersøge, hvorfor crush er en dårlig idé.
Hvordan man kan stoppe have en uhensigtsmæssig crush. Undersøge, hvorfor crush er en dårlig idé.
 1. 1
  Undersøge, hvorfor crush er en dårlig idé. Spørg dig selv, hvorfor du ville være så interesseret i dette særlige person over alle andre. Der er naturligvis den primal attraktion faktor - der er bare nogle mennesker, du vil finde attraktive, uanset om det er hensigtsmæssigt eller ej. Men nøglen her er at give udtryk for dine indvendinger på en måde, din følelse af ordentlighed hører dig. Hvis hun er meget yngre end du er, eller han er meget ældre end du er, hvorfor er du interesseret i en ung kvinde eller ældre mand, hvis interesser og prioriteter vil være meget forskellig fra din egen? Hvis du er til en fyr, der virker for dig, er du mere ind i tanken om, at du kan ringe til skud, end den faktiske person? Hvis du har en crush på din brors kæreste, er det mere om at få en over på din bror end faktiske interesse i pigen? Det kan være, at der for en række forhold, du føler trængende og sårbare, hvilket gør det et dårligt tidspunkt at træffe nogen foranstaltninger.
 2. 2
  Projicere potentielle nedfald. Hvis du skulle blive involveret med denne person, hvordan ville nedfaldet påvirke dig? Ham / hende? Dine venner, familie, kollegaer? Tænk som om det var en skakspil - visualisere de næste mange træk: "Hvis jeg gør dette, så han / hun vil gøre det, så min bror vil hade mig, så er det første gang, vi argumenterer jeg vil miste mit job, så jeg vil dø hjemløse og fattig og ingen andre, men mine forældre nogensinde vil elske mig. " Nå, kan det ikke rigtig være så frygtelig, men du får den idé. Er den potentielle forhold med denne person værd al den ulejlighed, du vil udholde, og hvad er chancerne forholdet ville overleve alt det kaos, der vil opstå?
 3. 3
  Overvej dit omdømme. Hvad vil andre mennesker tænker - vil de tænke mere eller mindre af dig? Det er ikke cool at forsøge at stjæle din vens pige. Du kan ende op med hende, men du vil miste din ven. Hvis du er ældre, og drengen er mindreårig, vil du blive betragtet som en vugge-røver - og oven i købet, hvis du rent faktisk forfølger dette forhold ind i en seksuel situation kunne du kigge på fængsel. Sex med en mindreårig er værre end uhensigtsmæssigt - det er en forbrydelse. Måske føler du dig varme fuzzies når man ser på det midterste schooler, Mr. High School Sophomore, men hvis du tror, ​​du kan tage en 12-årig til skolebal, tænke over, hvordan dine kammerater vil se på dig. De vil tro du ikke kunne få nogen din egen alder - havde du gå til en person meget yngre, ikke som kyndige, ikke så sofistikeret, og ikke som uddannet. Det er ikke en god måde at blive set på af dine kammerater. Og det er intet i forhold til, hvad de voksne (især hendes forældre) vil tænke. På bagsiden, forestille sig, hvordan underligt det ville se ud, hvis du var den 12-årige spørger ud Mr Sophomore.
 4. 4
  Tænk på din fremtid. Hvis du får involveret med nogen uhensigtsmæssig, vil du ikke bare beskæftiger sig med problemerne nu. Du vil beskæftige sig med nedfald langt - måske år - ind i fremtiden. Lad os sige den person, du er vild med er virkelig slags... well... ikke meget nice person. Hun er rart for dig, men hun er ikke meget rart at dine venner eller slægtninge. Du starter droppe dine venner og familie til at tilbringe tid sammen med hende. Hun er super skællet, og du bliver skællet, også - at gå tilbage på dit ord, fordi hun ikke var villig til at gøre hvad det var du lovede du ville gøre - og vil ikke lade dig gøre det, enten. Selv efter du bryde op med hende, vil alle du kender stadig se dig med mistillid. De vil sætte spørgsmålstegn ved din dømmekraft for nogensinde at få involveret med en person som den i første omgang.
 5. 5
  Aflede tankerne. Nu hvor du har analyseret, betragtes, og virkelig mediteret over, hvor forfærdeligt denne idé er, at du nødt til at stoppe besat på denne person. Ligegyldigt hvor fristende det er at tænke på ham / hende, fantasere, og få dig alle tingly gør det, stop det. Gør noget andet. I løse psykologiske termer, det hedder omdirigere adfærd og tankemønstre. Træn dig selv til at tænke på noget andet, hver gang du begynder at tænke på ham / hende - tænk på at være på Disneyland. Tænk på at være på et tog med din familie. Tænk på at være en superhelt. Uanset hvad. Bare tænke på noget andet. Tænd for radioen eller tv'et, og få nogle andre tanker der løber gennem dit hoved. Hvis du stadig føler dig vende tilbage til tanker om din forbudne crush, ringe til en ven. Gå se, at din ven - at komme ud af huset og ud af dit hoved.
 6. 6
  Undgå person. Hvis du kan fjerne dig selv fra denne person så meget som muligt, vil knuse svækkes. For at opretholde vores tilbedelse for nogen, vi generelt har brug for at styrke den ved at se den person. (Fravær normalt ikke gøre hjertet vokse fonder, faktisk.) Selvfølgelig er det ikke altid praktisk, men gør hvad du kan for at minimere kontakten med den anden person.
 7. 7
  Fokus på det negative. Næsten per definition et crush indebærer en idealiseret billede af en anden. Men alle er mennesker, og endda din knuse har egenskaber, der er nok ikke behageligt. Måske siger han betyder ting til folk, eller måske hun lytter til musik, du synes er dumt. Eller måske han eller hun blot ignorerer dig. Prøv at arbejde op en vis negativ energi om den person, som du kan fokusere på for at svække crush.
 8. 8
  Vent det ud. Alle knuser fade med tiden. Hvis du kan undgå at gøre noget beklageligt og holde dine følelser i skak, vil i sidste ende de stærke følelser kører deres kursus.
 9. 9
  Spørg en anden ud. Det betyder ikke noget, hvis denne person ikke måler op til din "forkert crush". Hvad betyder sagen er, at du bruger lidt tid i behageligt selskab med en anden person end den person. Start dating andre, og holde et åbent sind. Denne person er slukket grænser for dig, og du er nødt til at starte re-ledninger din hjerne til at tænke på at være sammen med en anden.
 10. 10
  Gøre det rigtige. Lad os se det i øjnene: Nogle gange kan du ikke overbevise dig selv at du ikke føler den måde, du føler. Hvis du har prøvet at bekæmpe det, alle til ingen nytte, og du stadig finde dig selv sukke over ham / hende, så gør det rigtige. Der er måder at gøre en uhensigtsmæssig crush helt passende - det mest vigtige ting at huske er at gøre det rigtigt første - og da, og først derefter - blive involveret. Og så ægte kærlighed vinder dagen!
  • Hvis hun er din brors pige, så er du nødt til at opføre sig som en tapper gentleman, og aldrig ramt på hende. Hvis din bror bryder op med hende, kan du spørge din bror, om han havde noget imod dig spørge hende ud. Måske ville han ikke noget imod, og der er helt sikkert præcedens for det. Hvis han ikke slå op med hende, eller hvis han ikke vil give dig tilladelse, du er ude af held, medmindre du er parat til at acceptere konsekvenserne - din bror må ikke tale med dig.
  • Hvis du er interesseret i nogen meget yngre, vent for ham / hende. Må ikke blive involveret med nogen. Bide din tid, forbliver venlig, men ikke får alt for tæt på. Elsker ham eller hende langvejs fra, indtil det er passende. For eksempel, er du Mr. High School Sophomore og hun er Miss 6th Grade Middle School. Du bliver nødt til at opgradere fra High School, gå videre til college, og opretholde et venskabeligt forhold med lidt Miss 6GMS indtil hun er tæt på afslutningen af ​​high school selv. Når du er begge færdige med High School en 5-års aldersforskel bliver uvæsentligt - men mens hun er mindreårig, kan det være dødbringende for din fremtid. Og så, hvad ville godt du med hende?
  • Hvis du er til en underordnet, lad ham kender din interesse, men du skal acceptere, at en af ​​jer skal overdrage til en anden afdeling eller en af ​​jer skal fratræde (forudsat at følelsen er gensidig, naturligvis), før du kan handle på dine følelser og udvikle et personligt forhold.

Tips

 • Husk, at følelser eller fysiske attraktioner kan og skal styres til at matche forskellige sociale situationer. Bare fordi du har dem betyder ikke, det er okay at handle på dem hele tiden. At tage sig tid til at skabe sunde relationer giver dig nu en langsigtet måde at udforske alle dine følelser sikkert.

Advarsler

 • Hvis du date en anden person til at holde dit sind off din knuse, er du meget sandsynligt at få dem lange ud efter dig, hvis de finder ud af du var at bruge dem.

Ingen fortjener at være din rebound fyr / gal. Hvis du har stærke følelser for nogen, du ikke kommer til at involvere dig med en anden bare for at bryde fri af det. Du skal være ærlig med denne nye person lad ham / hende vide, at alt hvad du har brug for lige nu, er en god ven, og intet mere.