Wkadk

Sådan være rart

Du har fået at vide at være rart, da du var barn. Men hvad betyder det for en voksen? "Nice" er et vagt begreb at sætte det. Hvis dine forældre aldrig gav en definition. Blev dine forældre rart for dig? At være rart at folk, især dine venner, kan betale sig big time.

Steps

Sådan være rart. Et smil vil lade folk vide, at du er behagelig.
Sådan være rart. Et smil vil lade folk vide, at du er behagelig.
 1. 1
  Et smil vil lade folk vide, at du er behagelig. Hvis du smiler til nogen, se dem i øjnene. For det meste, hvis du smiler til nogen vil de ikke gøre noget, men smiler tilbage. Hvis de ikke gør det, så måske de bare have en dårlig dag. Det er op til dig at sætte stemningen i mødet. Gør det glade ved at være den første til at smile. Normalt gør ansigter eller lunefuld ser på en person er ikke rart.
 2. 2
  Når du går forbi nogen, endda en fremmed, så prøv at anerkende deres tilstedeværelse med simple "hallo" eller "hej" eller bare en bølge eller et nik i deres retning. Tilføjelse af smil til det kan gøre det hele mere venlige. Andre forældre altid lide børn, der siger goddag og hvordan gør man, og det gør venner.
 3. 3
  Spørg folk, hvordan de gør. Tag dig tid til at spørge nogen, hvordan det går i deres liv, uden at være nysgerrige eller forstyrrende. Hvis de synes resistente over for at tale, så lad det gå og lade dem alene, medmindre du virkelig kender dem og føler du kan spørge. De vil derefter forstå, at du forsøger at passe dem, og ikke antage, at du er en nysgerrige person, hvilket du ikke.
 4. 4
  Være en god lytter. Lytte, når andre mennesker taler til dig. Det er ikke rart at bare ignorere andre folks meninger og historier. Hvis du opdager, at nogen er ved at blive uhøflig eller nøjeregnende, lyt alligevel er det uhøfligt at komme op og sige noget, bare se dem i øjnene, mens du lytter og forblive tavs, og aldrig lægge hænderne på munden eller lave en uhøflig ansigt ligesom i billede - det viser en fordømmende holdning skubbet den anden person, så bare ændre emnet, efter at de har diskuteret deres.
 5. 5
  Være høflig. Altid sige "please", "tak" og "du er velkommen". Vær tålmodig, opmærksom og hensynsfuld. Behandl folk med respekt. Selv hvis du ikke særlig bryder nogen i første omgang, kan de ende med at blive en virkelig interessant og venlige person. Glem ikke at altid sige "Undskyld" i stedet for "MOVE". Husk: Folk er ikke den begrundelse, at man bare kan spytte på, at de er levende væsener som dig. Hvis du er respektfuldt til denne person, vil denne person sædvanligvis handle på samme måde.
 6. 6
  Vær positiv. Må ikke være negativ eller kritisk. Holde udkig efter det positive i enhver given situation. Cheer dem. Der er to sider til enhver situation: Den positive side og den negative side. Husk aldrig at oplyse negative og altid at kigge efter den positive at undgå ballade.
 7. 7
  Vær ydmyg. Nøglen til at være pæn er at huske, at du ikke er "bedre" end en anden. Du er et individ, men alle har deres kampe, og at være rart at hinanden gør livet bedre for alle. Må ikke prale eller har en høj ego. Alle er lige. Men stadig være positiv og lyse.
 8. 8
  Tilbyd at hjælpe. Hvis du ser nogen kæmper eller gøre noget, tilbyde at hjælpe, selv at gøre noget så simpelt som at bære en indkøbspose eller holde døren for nogen. Du kan også være rart at samfundet og verden ved frivilligt arbejde.
 9. 9
  Være oprigtig. Må ikke være rart som et middel til ophør. Hvis du blot ønsker at være rart, så du kan få særbehandling, det er det modsatte af at være pæn, det er vildledende, overfladisk og grusom. Være rart, fordi du ønsker at se tilbage på dit liv og vide, at du var en dejlig person, uanset hvad. Være rart, fordi du føler at du villigt vil.
 10. 10
  Tal ikke om andre mennesker og ikke være en Backstabber. Prøv at være rart for alle. Også, ikke være to-faced ved at tale om folk, der stoler på dig. Må ikke nogensinde sladder om andre mennesker, du ikke kan lide. Det kommer altid tilbage, så snart de høre, hvad du har sagt.
 11. 11
  Gør de små ting. De små, dagligdags ting, som at holde døren for en lærer, du ikke kender, eller smiler til en, der ikke altid rart at You-de små bittesmå ting, som ikke synes at noget meget, men i sidste ende, du kommer ud som en meget pænere person, og du også vise, at du oprigtigt og virkelig pleje.
 12. 12
  Sørg for at være så godt som de er for dig. Hvis dine venner giver dig en gave sige noget ærligt positivt om det, selvom du ikke kan lide det, og sørg for at du ikke fortælle nogen, at du ikke kan lide det. Det vil ende i et fald ud, og sørg for, at hvis du ikke har fået dem en gave ikke fortæller dem i en forfærdelig stemme, ville jeg ikke nævne det overhovedet!
 13. 13
  Være modne. Hvis nogen bliver betyder for du stadig være rart for dem. Må ikke bringe dig ned på deres niveau ved at blive betyde tilbage på dem. De kan få din afdrift og stoppe blive betyder for dig, at tale med dem pænt, så de ikke tager det en forkert måde.
 14. 14
  Må ikke skade dem. Hvis du og din bror kæmper ikke slå ham op til det punkt, hvor han græder. Være rart at ham og lade ham få sin vilje.
 15. 15
  Prøv at komplimentere folk. Må ikke kompliment på daglig basis til de samme mennesker ellers vil de synes, du forsøger at "smør dem op", før at bede om en tjeneste. Kun kompliment, hvis du virkelig mener det.

Tips

 • Dårligt sprog, sladre, klynker, egoisme og grådighed ikke blandes med at være nice.
 • Hvis du sidder og ser en ældre, gravide, syge person eller en person med en baby eller lille børn stående, tilbyde dem din plads, hvis der ikke er andre frie pladser tæt ved.
 • Prøv at se godt ud. Det lyder dumt, men det virker! Prøv at lugte godt. Prøv også at være stille, ikke også stille eller du vil komme på tværs som uhøflig, men hvis du er for højt folk vil tænke din stjæle rampelyset!
 • Hvis du bliver irriteret over nogen prøver at huske de er formentlig klar over, at de bliver irriterende. Hold positiv.
 • Prøv at gøre noget rart, hver dag. Anonymt eller ej. Det vil opdrage dit humør og vil gøre en andens dag. Det er meget nemmere at være rart, når du er tilfreds.
 • Hvis du virkelig kæmper med at være rart at en person, du virkelig ikke kan lide, skal du gå forestille sig, at personen virkelig ondt eller græde. Hvis du tror, ​​"tjener dem rigtige" så er du nødt til at tænke dybere. Hvis du vil forsøge at trøste dem eller gemme dem, der normalt skifter hader at pleje.
 • Undervurder aldrig kraften af ​​optimisme, men på samme tid, kan du knække en joke på en sjov måde at gøre dig mere eller bare noget uventet, så længe du modvirke det med en masse positiv adfærd så godt. Funny kan helt sikkert komme på tværs som nice.
 • Husk at bruge vulgært sprog vil ikke gøre et meget godt indtryk
  1. Hvis du ender i et argument være det fornuftige og modne én og lytte og prøve at berolige de andre ned for at ændre det fra en barnlig argument til en voksen diskussion, men løse problemet uden at være for negativ eller middelværdi.
 • Ikke grine på andre folks fejltagelser og ikke påpege deres fejl for hårdt. Det er okay at joke, selvfølgelig, men brug din sunde fornuft, tænke over, hvad du er ved at sige, og overveje det faktum, at bare fordi du ikke kan blive krænket af en bestemt bemærkning, andre kunne være.
 • Husk altid den gyldne regel: Behandl andre, som du ønsker at blive behandlet. Og respektere dem for hvem de er. ikke ændre dem. Selv om nogle mennesker kan ikke være rart for dig i første omgang, vil de komme rundt til sidst.

Advarsler

 • Mens være dejligt, ikke være en total pushover. Kompromis er god, men forventer at blive behandlet retfærdigt. Må ikke være bange for at stå op for, hvad der er rigtigt og tøv ikke med at forsvare nogen. Hvis du opdager, at du bliver hensynsfuld over nogens tid, men de er ikke at være hensynsfuld af jeres, bøjer ud så respektfuldt som du kan og gøre dig selv knappe.
 • Også være forsigtig smilende eller sige Hej til nogen, der du har en dårlig baggrund med... Det kan give bagslag, og de tror måske dit væsen snu og de kan svare med en ikke meget nice kommentar.
 • Første indtryk er ofte tænkt som den mest mindeværdige, på en måde de er, men anden og tredje indtryk tæller også, så drage fordel af det, indse, at du stadig har en chance! Også være hensynsfuld, at andre kan være nervøs og kan ikke gøre det bedste første indtryk, ofte generte indadvendte kommer ud som stand-offish. Nå ud til den generte, se dem i øjnene. Vær den forandring, du ønsker at se i verden. "Hvis du ikke gør det bedste første indtryk hver eneste gang, jeg er sikker på at du forstår anden chancer." (Nora C W.)
 • Du har måske hørt, at "Det er ligegyldigt, hvad nogen ser ud, men det er hvad der er på indersiden, der tæller". Dette er delvist rigtigt, men du har kun én chance for at møde nogen. Hvis du er barbarisk første gang, det er hvordan du vil blive kendt. Hvis du er venlige det første indtryk, vil folk vide, at du som nice og oprigtig.
 • Lær at forsigtigt og subtilt lade nogen vide, at du bare være rart, som i øvrigt ikke er den letteste ting at gøre, men det vil forhindre en masse fejlkommunikation. Må ikke gå over toppen med at være rart, fordi folk vil synes, at du kun gør det for dig selv.
 • Husk at stå op for andre, og ikke sladder om dem.