Wkadk

Hvordan bliver omgængelig

Selv om det kan synes som nogle mennesker er naturligt mere omgængelig end andre, det faktum i sagen er, at alle mennesker er sociale, og som med alle andre færdigheder, er det muligt at træne sig selv til at blive mere sociale. Læs denne artikel for at lære hvordan man kan bryde ud af din comfort zone og forbedre dit sociale liv.

Steps

Hvordan bliver omgængelig. Være mindre kritisk.
Hvordan bliver omgængelig. Være mindre kritisk.

Første del: overvinde forbehold

 1. 1
  Være mindre kritisk. Folk, der kalder sig "asocial", har en tendens til konstant at kritisere både sig selv og dem omkring dem. De undgår social interaktion, fordi de er på den ene side bange for at blive bedømt af andre, og på den anden side (ironisk nok) selv ekstremt fordømmende over for andre. For at blive en mere social person, er det vigtigt at acceptere, at alle, uanset hvor de kan synes på ydersiden, har både positive og negative egenskaber. Hvad adskiller de selvsikre folk fra usikre mennesker er holdningen, at de har mod sig selv. Trygge, sociale mennesker har en tendens til at fokusere på de positive egenskaber ved sig selv og dem omkring dem, mens unconfident, asociale mennesker fokuserer på deres egne mangler og manglerne ved de mennesker, de kender.
  • Lav en liste over dine egne positive kvaliteter. Vær sikker på at inkludere både interne (intellektuelle, følelsesmæssige) og eksterne (fysiske) kvaliteter. Få har for vane at minde dig selv om disse positive kvaliteter på daglig basis, og modvirke hver negativ tanke du har mod dig selv med to positive.
  • Stop henvise til dig selv som genert, tilbageholdende, eller asocial. Jo mere du bruger disse ord til at mærke dig selv, jo mere vil du styrke den idé, at du er ude af stand social interaktion, og som et resultat, vil du undgå at se andre mennesker. Hvis du ønsker at blive en mere social person, er du nødt til at starte med faktisk at tro, at du er og kan være en social person. Mind dig selv, at være omgængelig er et valg, ikke en disposition.
  • Accepter, at den menneskelige natur er god. Mens der er masser af dårlige mennesker derude, er det vigtigt at acceptere, at mennesker kan være kærlige, venlige og acceptere skabninger. At tro dette vil gøre dig ser frem til at møde nye mennesker, snarere end at undgå det.
 2. 2
  Må ikke overanalyze dine interaktioner. Over-tænkning er normalt, hvad forhindrer folk i at nyde social interaktion. Selv om det kan synes svært, er det vigtigt at bryde vaner foregribe, hvad sociale interaktioner vil være som før de sker, og overanalyzing dem, når de er over.
  • Snarere end at fokusere på hvad der kan gå galt, eller hvordan du kan genere dig, nærme hver ny social interaktion med en ren tavle, og en positiv attitude.
  • Når reflekterende på tidligere interaktioner, fokusere på de positive ting i stedet for de negative. Selv om det ikke var den mest begivenhedsrige eller spændende samspil af dit liv, forsøge at identificere en god oplevelse fra hver interaktion du har, selvom det er et simpelt som at have været i stand til at gøre nogen grine.
 3. 3
  Erkend, at du ikke er så stor en deal. Interessant, generte mennesker, der føler usynlige og uønskede også en tendens til at føle, at de er konstant under et spotlight, bliver overvåget og kritiseret af andre. Denne mærkelige paradoks generthed er hvad forhindrer folk i at føle behageligt at være sig selv foran andre. Dette betyder ikke, at du skal føle sig som en ligegyldig person, men snarere at man bør anerkende, at du er din egen værste kritiker, andre mennesker er simpelthen for travlt til konstant at dømme og kritisere dig.
  • Husk, at folk er så fanget i deres eget liv og samspil, de har lidt tid til at lægge mærke til, hvis du forlegen dig selv, siger noget dumt, eller ikke se dine bedste. Selv hvis de gør varsel, er det meget usandsynligt, at de vil passe meget, da de har deres egne problemer at beskæftige sig med.
  • Erkend, at alle til en vis grad eller anden føler nøjagtig samme måde, som du gør. Selv de mest sociale mennesker stadig føler sig usikre og bekymre sig om pinlige sig selv, den eneste forskel er, at de vælger at tage risikoen og nyde sig selv i stedet for at bekymre sig om, hvordan andre vil reagere.

Del to: forbedre dit sociale liv

 1. 1
  Få praksis. Ligesom enhver anden færdighed kræver at være omgængelig konsekvens og praksis med henblik på at mestre. Det betyder, at du bliver nødt til at komme ud af din comfort zone og tvinge dig selv til at interagere med andre mennesker på en regelmæssig basis. Undgå at afskaerme dit liv og adskille din "sociale liv" fra resten af ​​dit liv. Hvis du virkelig ønsker at være en social person, bliver du nødt til at være social i alle aspekter af dit liv, fra arbejde til skole til familien.
  • Få har for vane at slå op tilfældige samtaler med de mennesker du møder på daglig basis, herunder bank stemmetællere, baristaer, og kasserere.
  • Tilbring din fritid med venner, når det er muligt. Hvis du er den type person, der tilbringer en masse tid tage del i en bestemt Hobbie eller fysisk aktivitet alene, og derefter overveje at invitere en ven med næste gang.
  • Accepter altid sociale invitationer. Undgå at lave undskyldninger som at være for træt, skulle vågne op tidligt den næste dag, eller følelse uinteressante. Mens nogle undskyldninger er legitime, mens andre simpelthen bruges til at undgå interaktion. Lær at skelne mellem ærlige undskyldninger og uærlige dem.
 2. 2
  Vær positiv. Alle ønsker at være omkring mennesker, der er optimistisk, optimistisk og glad. Selv hvis du ikke føler positiv hele tiden, bør du i det mindste handle positivt, når du taler til andre mennesker. For eksempel, hvis nogen beder dig om at fortælle dem om dit liv fokusere på deling af de positive kvaliteter i dit liv i stedet for at klage over de negative.
  • Gør dit liv lyd positive vil straks gnist folks interesse, og de vil gerne høre mere om dig.
 3. 3
  Være fuldt engageret. Hvis du ønsker at virke interessant for andre, vil du nødt til at vise interesse i dem, især når du er midt i en samtale. Når du taler med nogen, lytte til, hvad de siger i stedet for at bekymre sig om, hvad du skal sige. Gør øjenkontakt, nikke dit hoved, og bede dem opfølgende spørgsmål.
  • Undgå konstant kontrol din telefon eller kigge omkring dig, mens du er midt i en samtale. Disse typer af ting komme på tværs som uhøflig og foreslår, at du er uinteresserede i personen og samtale.
 4. 4
  Se dit kropssprog. Hvis du er til en fest eller en anden social funktion, hvor du kan placere din krop sender en besked til andre mennesker. Hvis du ønsker at blive kontaktet af andre, bør du undgå at stå i hjørnet, krydser armene og stirrede på telefonen, og rynket pande.
  • Gør øjenkontakt med andre og smilende viser dem, at du er venlig, åben og ikke-truende. Plus, alle ser mere attraktive, når de smiler.
 5. 5
  Indled interaktioner. Hvis du konstant venter rundt for folk at ringe til dig eller invitere dig steder, så du spilder dit liv. Relationer er bygget på en gensidig indsats, hvis du ønsker at vise folk, at du værdsætter deres venskab, bliver du nødt til at nå ud til dem og iværksætte muligheder for at tilbringe tid med dem.
  • Hold kontakten med venner, selvom du ikke bor i samme by. Tag telefonen og ringe til dem, sende dem en tekst eller e-mail dem at spørge, hvordan de har været.
 6. 6
  Embrace muligheder for at møde nye mennesker. Den bedste måde at få nye venner og udvide din omgangskreds er at sige ja til nye muligheder for at møde andre. Acceptere invitationer til fester og sociale sammenkomster, tage ture til nye steder, og tale med fremmede på cafeer, i bussen, i skolen, på flyvemaskiner, etc.
  • Mens møde fremmede kan virke skræmmende, tænk på det på denne måde: Hvis du ikke kender dem til at begynde med, så du virkelig har intet at tabe, hvis tingene ikke fungerer. På den anden side, du aldrig vide, hvornår en fremmed kan blive til din nye bedste ven, forretningspartner, eller kærlighed interesse!

Tips

 • Husk at forsøge altid at være dig selv og ikke nogen, du ikke er.
 • Hvis du føler at du ikke får nok social interaktion, og derefter overveje at afhente en ny Hobbie, deltage i en lokal klub eller sportshold, eller frivilligt arbejde. Vær sikker på at vælge noget, der involverer interaktion med andre.
 • Være social betyder ikke nødvendigvis at være venner med alle. Det er umuligt at behage alle, og det er mere givende at have en lille kreds af nære, meningsfyldte venner end at have hundrede middelmådig, overfladiske venner.
 • Det er bedst at holde dine personlige synspunkter som religion, politik, abort osv. ud af samtalen, medmindre den person, du taler med virkelig er interesseret. Selv da, prøv at holde din ekstreme synspunkter til dig selv. Disse emner sjældent fører til en behagelig samtale.