Wkadk

Hvordan at få den fyr til at falde for dig

Så der er denne utroligt søde fyr, hver gang du ser ham sommerfugle bryde i maven. Det er på tide du fik dig bemærket pige! Nu er det hans tur til at falde for dig! Og denne artikel vil fortælle dig hvordan.

Steps

Hvordan at få den fyr til at falde for dig. Få dig selv bemærket.
Hvordan at få den fyr til at falde for dig. Få dig selv bemærket.
 1. 1
  Få dig selv bemærket. Kom ham til at lægge mærke til dig er meget vigtig, men at få ham til at lægge mærke til dig på en positiv måde er endnu vigtigere. Undgå at få selv bemærket på negative måder, taler højt, iført afslørende tøj og være middelværdi ikke positive måder at få dig bemærket. Du vil have ham til at finde dig attraktiv, right? Bruge tid på dit udseende, ser nuttet vil helt sikkert få ham til at kigge på din måde. Måske kunne du prøve at ændre din frisure lejlighedsvis. Besvare spørgsmål i klassen, stå tæt på ham uden at gøre det indlysende, at du bevidst forsøger at være i nærheden af ​​ham, være rart og venligt over for andre og ham. Disse er alle positive måder at få dig bemærket.
 2. 2
  Være en god person. Være venlig, være sød, over alle, prøv bare for at være et godt menneske. Ros dine venner og kammerater, hjælpe andre, når de er i nød, og altid forblive loyale over for dine venner. At være en god person vil gavne dig på mange måder, vil du virke mere imødekommende, vil folk ønsker at være sammen med dig og andre vil begynde at beundre og respektere dig for, hvem du er. Du vil begynde at tjene dig selv et godt ry. Må ikke give de »gossipers 'noget' saftigt 'at sige om dig. Vær venlig at alle og andre vil være venlig mod dig til gengæld. Sidst, kan din knuse begynder at falde for denne store person, du er, er det meget lettere at falde for en sød, venlig person over en person, der ser ud "storsnudet".
 3. 3
  Må ikke begrænse dig selv. Variety kan krydre livet, det holder liv interessant. Du ønsker at være interessant, og det vil hjælpe dig med at skille sig ud i forhold til konkurrenterne. Prøv ikke at bære dit hår den samme hver dag, måske du kunne bære det i en hestehale på mandag, derefter ned den næste dag, sætte en smuk klip i det på onsdag så måske fletning det næste? Uanset frisure passer dig bedst. Du kan også prøve dette med smykker, makeup og tøj. Gør de samme ting hver dag er kedeligt, være anderledes og du vil være sikker på at få hans opmærksomhed på en positiv måde. Dette tip gælder også med mennesker. Bliv venner med dine kammerater, der ikke begrænser dig selv til kun dine nærmeste venner.
 4. 4
  Se godt: Pas på dig selv. prøv at holde en naturlig, glødende udseende. Det er bevist, at fyrene foretrækker, når piger ser naturlige, og de lægger mærke til, når du er iført alt for meget makeup. Sørg for at din makeup passer til din hud tone, du ikke ønsker at se orange. Hold mascara og eyeliner til et minimum, og du ikke ønsker at se desperate. Sørg for at dine negle er pæne og ryddelige. Vask dit hår ofte, gutter elsker skinnende hår, er det kun naturligt, da de ikke har nogle af deres egne, right? En lille smule motion og sund kost vil gå en lang vej her. Ikke alene vil det gå en lang vej her, men sund kost og motion holder ikke kun din krop ser godt ud, men også din hud, øjne og hår!
 5. 5
  Hav en dejlig duft. Du vil have ham til at blive hooked på din duft. Bær en let, blød duft. En, der er unik, selv duften. For eksempel ikke bruge den samme parfume som dine venner, du vil have ham til at være i stand til at genkende din duft. Find ud af, hvad han kan lide. Måske han kan lide lugten af ​​tyggegummi eller roser eller kokos. Prøv ikke at gå overbord med parfume selv, kan det være overvældende, og give folk hovedpine. Hvis du ikke er tilladt at bruge parfume, eller du simpelthen ikke kan lide det, gå til en mere subtil duft ved hjælp af en sød body wash eller duftende sæbe. Et andet tip, skal du sørge for altid at have rent tøj, fordi ja, de har også deres egen duft. I dag kan du købe nogle virkelig dejlige vaskepulver parfumeret som solskin, lavendel og en hel masse andre dejlige ting.
 6. 6
  Tal med ham. Når du søger og lugte godt, skal du være mere trygge ved at tale med ham. Hvis du er genert, du kunne prøve noget simpelt, som at spørge ham, hvad tiden er, eller fortælle ham, du kan lide hans sko, eller beder ham, hvis han sluttede sit hjemmearbejde. Der er så mange måder at starte en samtale, men hvis du er nervøs, kan tale med ham over en social hjemmeside være en god start. Måske efter et par samtaler han kunne få den idé, at du er interesseret i ham, hvem ved... måske han er allerede interesseret i dig? Husk ikke at haste noget, hvis du vil have ham til at lide dig!
 7. 7
  Vær opmærksom på din personlighed. Din personlighed er utrolig vigtig, han skal kunne lide dig for hvem du er. Lov dig selv omkring ham, ikke råbe eller skrige eller ændre, hvem du er, når han er omkring, må han se dig for, hvem du virkelig er. Giv ham et sødt smil, hvis han ser din vej, øve dine sødeste smil. Hvis du har pæne tænder, så sørg for han ved, blinke ham et blændende smil. Smile med dine øjne. Må ikke komme over giggly når omkring ham, der har en sød latter er godt, men for meget griner kan blive irriterende. Du kan drage fordel af at være sød, fyrene elsker en pige med en sød, perlende personlighed, der ikke er bange for at tale hendes sind.
 8. 8
  Overvej sine interesser. Find ud af hvad denne fyr er interesseret i, hvad enten det er fra at bede ham direkte, spionage på hans Facebook-side, eller finde ud af fra en ven. Når du er klar over hans interesser tænke over, om du er interesseret i disse ting så godt. Hvis han har en favorit bog, overveje at læse den. Hvis han har en yndlingssang, give det en go. Opdrage en af ​​hans interesser i samtalen og se, hvordan han reagerer, kan han blive imponeret, at I to deler noget til fælles. Hvis du er genert og taler ikke til denne fyr du vil, nævner de ting, han er interesseret i, når han er omkring, kunne han bare høre dig og ønsker at vide mere.
 9. 9
  Kend sine venner. Hvis du er tæt på nogen af ​​hans venner, så sørg for du er rart at dem, men også undgå at flirte. Friends finde ud af en masse fra hinanden, så den måde, du handler mod sine venner virkelig betyder noget. Gør et godt indtryk, så prøv at få sine kammerater til at lide dig og være dig selv omkring dem. Hvis hans venner tror du er en god person, han kan blive interesseret. Overvej endda lade det glide til en af ​​hans venner, at du kan være interesseret i denne fyr, vil de være sikker på at lade ham vide (Dette kan være en risikabel flytte, men du kan blive glædeligt overrasket over de resultater).

Tips

 • Vær hygiejnisk og passe godt på dig selv.
 • Være rart at hans venner, kan de tale om dig, så sørg for at give dem noget godt at snakke om.
 • Giv ham en ægte smil, det viser du er sikker og interesserede. Giv ham øjenkontakt oftere ser ind i hans øjne, når du smiler.
 • Vær dig selv. Du må ikke ændre dig selv bare for ham.
 • Når du har fundet ud af nogle af hans interesser, ikke sige dig ligesom alle disse ting også fordi det vil sende en uhyggelig besked til ham.
 • Må ikke være bange for at flirte og snakke lidt. Afspilning rundt med hinanden, er en fantastisk måde at få ham til at lide dig.
 • Må ikke stirre på ham for meget, fordi hvis dine klassekammerater ser dig, kan de få mistænkelige.
 • Hvis noget ikke fungerer for dig, skal du ikke være bange for at prøve noget nyt.
 • Det vil tage nogen tid. Hvis det ikke virker, så husk: der er masser af fisk i havet.
 • Han kan være genert, hvis det skar ham nogle slæk og tage det første skridt.
 • Lad ham til at føle dig, og du føler, at han, så du kan udforske mere af den person. Du kan finde noget, som du ikke vidste var there.Understand ham.
 • Få at vide blev han bor og besøge ham oftere. Dette giver dig mere privat og kvalitet, du kan bruge sammen med ham.
 • Giv ham gaver.
 • Dont forsøge at handle hårdt, fordi der ikke vil arbejde.

Advarsler

 • Vær forsigtig med teknologi, hvis han tager timer at tekst, du tilbage, han er enten optaget eller ikke rigtig lyst til at tale, og det kunne også være at han vil hellere tale i person end i tekst eller chat. Må ikke være tvangspræget med dine tekster, vil det gøre dig synes virkelig desperat eller bare irriterende.
 • Må ikke fuldstændig ændre dig selv bare for at imponere denne fyr. Han vil gerne dig for hvem du er.
 • Han kan ikke lide dig, hvis dette er tilfældet ikke fortsætter persuing ham, kan han blive irriteret.
 • Være rolig, når du taler til ham. Må ikke presse dig selv og tænke, før du siger noget.
 • Må ikke flirte med sine venner, kan han tror, ​​du er ikke interesseret, eller værre, kan han bliver jaloux. (Hvis du sigter mod at gøre ham jaloux, huske dette er også en risikabel flytte)
 • Hvis han hænger omkring andre piger mere end du, tror ikke han lide hende (Du ved aldrig).
 • Spille hårdt for at få, er en risikabel træk.