Wkadk

Hvordan til at holde hænder med din pige / dreng ven

Hvis du har en kæreste eller en kæreste, du ved, at der kommer et tidspunkt, hvor du føler trang til at holde deres hånd. Dette er normalt. Det er okay at vise hengivenhed og kærlighed til din pige eller kæreste. Typisk par begynder bedrift hænder på den tredje dag i "gå ud" tidligst. Læs videre for at finde ud af mere om, hvordan at holde hænder, og hvordan man skal reagere på din partner, hvis de ikke synes at vil bare prøve den næste dag fyre gå ud.

Steps

Hvordan til at holde hænder med din pige / dreng ven. Læg din hånd nær deres.
Hvordan til at holde hænder med din pige / dreng ven. Læg din hånd nær deres.
 1. 1
  Læg din hånd nær deres. Dette fungerer godt, hvis du sidder eller gå ved siden af ​​hinanden, men sørge for at deres hånd er på deres side. Hold din hånd meget tæt på deres, måske endda røre en lille smule, men ser lige frem. Må ikke flipper ud, eller stirrer ned på dine hænder.
 2. 2
  Flyt din hånd endnu tættere, og snart, meget langsomt sætte din hånd i deres. Luk det omkring deres hånd. Dette ville være et godt tidspunkt at kigge op på dem. Hvis de bare stirrer på dig, smiler. Hvis de trækker væk, bare afslutte alle sammen. De er bare ikke klar til at gøre det endnu.
 3. 3
  Hvis din kæreste eller veninde synes at nyder selv, holde i hånd med dig, det er godt. De er komfortable med dette, og hvis du tror du er klar, sammenflette fingrene i deres. De vil spise det op!
 4. 4
  Congrats! Du holder hænder med din cutie! Hvis de ikke kan lide det, så fortvivl ikke! De er nervøse og bare ikke klar! Hvis de trækker væk, du ikke forsøge at holde i hånd med dem igen den dag!
 5. 5
  Gå videre til knus, mere rørende, og måske en lille kysse! Dette er en langsommere proces. Ikke bevæger sig ind i dette for hurtigt. Hvis du gør det, vil de tænke, at du er en krybe og vil gøre nar af dig bag din ryg.
 6. 6
  Må ikke føler sig flov! Det er okay hvis han / hun enten ryk væk, eller ser ned. Alle har deres egen hastighed. Hvis du flipper ud, de vil forstå. Men bare holde forsøger forskellige dage, indtil han eller hun er klar. Hvis du ikke føler sig trygge, du er okay! Holding hænder er ikke det mest vigtige ting at gøre i et forhold.

Tips

 • Må ikke flipper ud. Forbliv rolig.
 • Sørg for, at dine hænder er ikke svedig eller klam. Ingen kan lide brutto følelse hænder.
 • Sæt lotion på dine hænder forårsager sommetider dine hænder kan være ashy, ingen ønsker at afholde en Ashy hånd.
 • Hvis du kigger ned ved et uheld, og han / hun ønsker at holde din hånd, og du er villig til at så godt, se på dem og smile, og derefter fortsætter med at gå eller lytter eller hvad du lavede.
 • Hold hænderne tæt på deres, og smile dette vil indikere, at du ønsker at holde hænder.

Advarsler

 • Dette kunne muligvis ødelægge et forhold, hvis forsøgte for tidligt i et forhold, men dette er ikke typisk.