Wkadk

Hvordan man får en kæreste, når du har Aspergers syndrom

Der er så mange smukke kvinder rundt. Det ville være rart at date en, men at tale med dem kan være et problem. Og hvordan får du dem til at kunne lide dig? Dette vil være stor rådgivning for mennesker med Aspergers Syndrom eller andre autistiske spektrum forstyrrelser, andre ikke autistiske lidelser som ADD, sammen med neuro-typiske mennesker såvel.

Steps

Hvordan man får en kæreste, når du har Aspergers syndrom. Vid, at det ikke er umuligt at få en kølig kæreste, selvom du ikke tror, ​​at du er en cool kæreste.
Hvordan man får en kæreste, når du har Aspergers syndrom. Vid, at det ikke er umuligt at få en kølig kæreste, selvom du ikke tror, ​​at du er en cool kæreste.
 1. 1
  Vid, at det ikke er umuligt at få en kølig kæreste, selvom du ikke tror, ​​at du er en cool kæreste. De fleste piger vil forstå, at cool er ikke "følger mængden", og det er vigtigt, at du forstår, at også. Måske er der nogle af de ting, publikum kan lide, er ikke så cool enten.
 2. 2
  Se den del. Mange mennesker siger, at udseende er ikke alt, men det betyder ikke, at de ikke er vigtige. Du behøver ikke dyrt designer tøj, men viser piger du kan lide at tage sig af dit udseende. Prøv at bære tøj, som andre teenagere er iført - prøv ikke at ligne Napoleon Dynamite (medmindre du ønsker at være en hipster). Hættetrøjer, cardigans, poloer, knap nede shirts, træningstøj jakker med jeans, sweatpants, nyhed t-shirts, mærkenavn etiketter (hvis du har råd til dem), Bermuda shorts, nederdele, kjoler, eller khakis er acceptable tøj.
 3. 3
  Kig på andre fyre med veninder eller veninder. Se hvordan de handler med dem, behandle dem, og hvis du kan - lyt til, hvad de siger.
 4. 4
  Få at vide kvinder / piger. Chancerne er de smukkeste piger vil have en kreds af mandlige venner allerede, så de vil ikke være på udkig efter bare nogen i mængden. Deltagelse i en klub eller community ed klasse ville være en god måde at møde piger (dvs. potentielle veninder). Hvis du er i skole, kan du møde piger i klassen eller i skolens aktiviteter.
 5. 5
  Tal med dem naturligt, ikke være nervøs eller flov. Hvis dette er særligt vanskeligt her er nogle trin:
  • Introducere dig selv. "Hej, Mit navn er.... Hvad er dit navn?" Heldigvis for dig, bør du have noget problem at huske deres navn, bruger det mindst en gang, når du taler til dem.
  • Start med en kompliment. "Dit tøj er meget rart i dag", "Det er en smuk halskæde", "jeg elsker din pung" eller "Dit hår ser pænt." Normalt vil du modtage en kompliment til gengæld være sikker på at sige "tak", hvis de siger noget rart.
  • Nu stille et spørgsmål som "Hvordan var din dag?", "Hvad er der med dig" eller "har du meget arbejde at gøre i aften?". De skal svare og så sandsynligvis stille dig et modspørgsmål eller sige ", og du?". Svare sandfærdigt.
  • Tale, når der er en lang stilhed (ca. 15 sekunder eller mere). Må ikke vandre om din obsessiv interesse, hvis du har en.
  • Må ikke holde stille for mange spørgsmål. Når der er en stilhed veksler mellem spørgsmål (se ovenfor) og ting om dine planer for eksempel: "Sidste weekend gik jeg til...." eller "I morgen vil jeg...". Dette bør få hende til at begynde at stille dig spørgsmål.
  • Må ikke tale for længe ad gangen. Prøv at sige alt, hvad du ønsker i et par sætninger og derefter give hende chancen for at sige noget. Det vil virkelig vise den pige, du har symptomer på Aspergers.
 6. 6
  Forklar, at du har Aspergers syndrom, så snart du føler, du har gjort noget, hun fandt mærkeligt. Hun har måske allerede gættet, men hun kunne føle sig akavet beder dig om det. Hvis hun begynder at kigge væk, eller hun holder stammen på hendes ord, hun er sandsynligvis en smule ubehageligt. Sig noget lignende "Jeg tror, ​​du er utilpas nu, men du behøver ikke at være". Fortæl hende, at du ikke har noget imod hende stiller spørgsmål, men også at du ville foretrække ikke at tale om det for længe - du foretrækker at tale om film / bøger / mad / musik.
 7. 7
  Find ud af om hun kan lide dig (selv som en ven), eller om hun finder det alt for mærkeligt. Hvis hun holder smiler til dig, mens du taler alene sammen, så hun sandsynligvis tror, ​​du er god til at være sammen med. Hvis hun holder forsøger at gå ud og tale med andre mennesker, så hun sandsynligvis finder det for besværligt. Hvis du ikke kan fortælle enten måde spørge en anden, der er omkring. De kan sikkert læse hendes kropssprog til dig fra noget, de har set.
 8. 8
  Næste gang du ser pigen sige hej. Efter et par samtaler, du måske ønsker at arrangere et møde uden for klub / skole / hvor du mødte hende. Hvis du kan lide film, så det kan være en god idé, eller invitere hende til dit hus til te.
 9. 9
  Holde taler og møde med hende.
  • Må ikke handle som bare en af ​​de fyre. Hvad gør dig unik, er, at du ikke ændre det. Men du behøver ikke gøre noget helt ud af normen.
  • Spørg hende om råd, spørger hende, hvad hun mener om tingene. Og lytte.
  • Giv hende noget plads også. Du virkelig ikke ønsker at mose hende ned med taler du om og om og holde taler til hende hele tiden.
  • Mest af alt, bare være sød. Hvad enhver pige ønsker er bare en sød, omsorgsfuld kæreste. Hvis du vil behandle hende lige, hun er alle dine.
 10. 10
  Vent for hende at spørge dig ud. Alternativt kan starte en samtale, noget som: "Jeg ønsker ikke at ødelægge vores venskab, men jeg tror måske jeg kan lide dig mere end en ven"
 11. 11
  Når hun er sammen med sine venner, ikke pram ind i deres samtale, medmindre det vedrører dig, eller det er et hul i samtalen.

Tips

 • Må ikke spørge hende ud, indtil du ved, at hun er single. Så spørg.
 • Ikke grine, hvis du ikke er sikker på, det er en joke.
 • Undskylder hvis der er en misforståelse. De skal forstå.
 • Må ikke blive fornærmet, hvis folk rådgive dig om, hvad de skal gøre og ikke gøre. Hvis de er din ven, de sandsynligvis forsøger at hjælpe dig ud, så du ikke genere dig selv foran fremmede eller sagde pige.
 • Vente længe, ​​før du spørger en pige ud. Du vil virkelig kender hende først.
 • Kig på mennesker omkring dig. De kan virkelig hjælpe lære dig at handle.
 • Hvis du har en søster, lad hende vide, at du kan lide en pige og spørge, om hun kan hjælpe dig ud. I mange tilfælde hun kan gå og tale med pigen og spejder ud hvorvidt hun er pigen for dig. Men gør det kun hvis du virkelig har tillid til din søster.
 • Hvis pigen har Aspergers Syndrom, så du og hun kan have en ting mere til fælles. Men to mennesker med Aspergers Syndrom ikke altid finde ud af det.

Advarsler

 • Nogle piger vil bare ikke være i stand til at acceptere, at du er anderledes. Dette er ikke din skyld, men deres. Må ikke blive afskrækket! Også de kan ikke indse dette, men det er ikke deres valg, hvis de accepterer dig eller ej, er det dit valg og din alene.
 • Hvis hun siger tilbage fra, tilbage. Hvis hun truer med at sende sin kæreste efter dig, melde hende med det samme og fortælle hende, at hun ikke havde ret til at true dig under nogen omstændigheder. Ingen fortjener at blive truet.
 • Prøv ikke at gå ind i din tvangstanker, kun taler om dem, hvis hun er interesseret i dem også. Sørg for at du advarer hende, at du har faste interesser og lade det blive ved det, hvis hun spørger dig, hvad de er derefter liste dem, men ikke gå i detaljer.