Wkadk

Hvordan du får din kæreste til at stoppe ignorere dig

Må ikke du hader det, når din kæreste ignorerer dig eller ikke besvarer dine opkald eller tekster? Det sker for mange piger, og mange piger tager det personligt. Hvis du er træt af at gøre med en kæreste, som er at ignorere dig og ønsker at gøre en forandring, så læs videre for nogle nyttige tips.

Steps

Hvordan du får din kæreste til at stoppe ignorere dig. Giv tingene lidt af en pause.
Hvordan du får din kæreste til at stoppe ignorere dig. Giv tingene lidt af en pause.

Første del: hurtige tips

 1. 1
  Giv tingene lidt af en pause. Måske er du sms'e ham ofte, eller du har ringet tre gange i timen for de seneste tre timer. Forstå, at fyre lidt anderledes end piger, og generelt vil have mere plads.
  • Må ikke tekst eller kalde ham for en hel dag. Prøv at virkelig holde sig til det. Hvis han ikke er nået ud til dig på alle i løbet af dagen, tale med ham om, hvad han forventer af et forhold. Hvis du forventer noget, som han ikke vil give dig, kan du ønsker at søge andetsteds efter en kæreste.
  • Må ikke tekst eller ringe til ham om meningsløse ting. Må ikke kalde ham, bare fordi Mindy slog op med Seth, når din kæreste ikke kender nogen af ​​disse mennesker. Du tror måske, det er vigtigt, men han sandsynligvis ikke.
 2. 2
  Nå ud til ham på hans niveau. Fyre og piger arbejde anderledes. Der er en række grunde til, at din kæreste kan være ignorerer dig, men det er sandsynligt, fordi han ikke tror, ​​at de ting du siger er vigtige. Lær at tale med ham på hans niveau, og han vil være interesseret i nogen tid.
  • Tal med ham om hans lidenskaber. Måske er det sport, måske er det racing, måske er det kemi. Det kunne være noget virkelig. Tal om, hvad han kan lide at gøre, og blive begejstret hans lidenskaber. Hver dreng har en passion, du bare nødt til at finde den.
  • Spørg ham spørgsmål om de ting, han kan lide. Spørg ham, hvorfor han kan lide hvad han kan lide. Spørg ham om at forklare hans foretrukne hobby, og hvordan han først fik interesseret i det. Hvis du virkelig er begejstrede noget han er begejstret, vil han ikke være i stand til at ignorere dig.
  • Må ikke afbryde ham, når han er på en rulle. Da han er alle begejstrede over noget, så lad ham holde taler. Du må ikke afbryde, når han har fået momentum.
 3. 3
  Kræve respekt. Hvis han tror, ​​han kan slippe af sted med at ignorere dig, og du lader ham, så han bliver væk med at ignorere dig. Hvis du kræver respekt fra ham, fortæller ham, hvad du vil og ikke vil stå for, vil han ikke have nogen anden mulighed.
  • Fortæl ham, hvordan du føler. Fortæl ham at du har brug for bedre kommunikation, og at du vil forsøge at kommunikere bedre. Fortæl ham, hvis kommunikationen ikke bliver bedre, kan du nødt til at overveje at kalde det afsluttes.
  • Hvis han elsker dig og respekterer dig, vil han ændre sig på et øjeblik. Hvis han ikke elsker dig, og ikke respekterer dig, hvorfor skulle du ønsker at være sammen med ham?
 4. 4
  Være op foran. Spørg ham, om han ignorerer dig for nogen særlig grund. Vidste du genere ham? Har du ved et uheld at sige noget? Hvis han er fungerende mærkeligt for en bestemt grund, vil du ønsker at vide, hvorfor så du ikke risikerer at gøre det igen.
  • Hvis han fortæller dig, at han bare har brug for mere plads, regne ud, hvis du kan leve med det. Hvis du er den slags person, der ønsker komplet partnerskab med din kæreste, og den slags plads vil være svært for dig at beskæftige sig med, kan tingene ikke fungerer.

Del to: dreje dit forhold omkring

 1. 1
  Giv ham en lille smule af den kolde skulder. Gå hænge ud med dine venner og fyr venner. Sørg for at han forstår, at du har et liv, også, og at han er heldig du herunder ham i det.
  • De fleste fyre vil straks komme løbende tilbage og stoppe ignorere dig, især hvis du hænger ud med andre fyre. De får territoriale. Det er bare, hvordan fyre arbejde.
  • Hvis han ikke kommer tilbage til dig og holder ignorere dig, så spørg dig selv, hvis du vil have forholdet du får. 100% indsats fra en anden er formentlig bedre end 50% indsats fra ham.
 2. 2
  Lad det ikke komme til dit hoved. Kom trist og følelsesmæssige om det bare sænker din klage, og kan være målet for nogle chauvinistiske mænd. Vær glad og smil mere. Dine dage vil ikke blive hæmmet af det faktum, at han ignorerer dig. De gladere du er, jo mere han vil få lyst til foder ud af, at lykken.
 3. 3
  Gør en indsats for at gå ud på en date. Fortæl ham, at du ønsker at gå på en date, og forhåbentlig vil han få vink, at du vil have ham til at sætte det op. Hvis han ikke få vink, så er du måske nødt til at regne det ud selv. Det vil være en lille pris at betale, hvis den dato går godt.
  • Husk at gøre noget, han nyder. Shopping kan være noget, du ville gøre hele dagen lang, hvis du havde chancen, men det er nok ikke hans idé om en stor dato. Se om du ikke kan gå til en forlystelsespark, i biografen, en opførelse af et band, han kan lide, etc.
  • Klæd dit bedste, sætte et smil på dit ansigt, og bære dit hår bare den måde han kan lide det. Nogle gange, alle en fyr skal bruge er en lille wake-up call, at hans pige er den smukkeste pige på blokken. Det burde ryste hans funk op.
  • Prøv at fokusere på gode ting i løbet af dato. Hold ham beskæftiget. Spørg ham spørgsmål. Være legende, varmhjertede og optimistisk. Giv ham en chance for at gøre alting bedre, og minde ham om, hvorfor han er din kæreste i første omgang.
  • Hvis datoen ikke går godt, så fortæl ham, at du håbede datoen ville være en mulighed for virkelig at tilslutte, og at du bekymrer dig bare ikke forbinder på den måde du plejer. Hvis han stadig ikke synes at pleje, han ikke fortjener endnu et skud.
 4. 4
  Hvis du føler som om han snyd på dig, afslutte det. Selvfølgelig hjælper det at have bevis: Du behøver ikke ønsker at bryde op med ham, bare fordi du har en "følelse". Men hvis ting ikke føles rigtigt, få en snak og finde ud af hvad der er galt. Hvis intet er forkert, og det er bare hvordan tingene er, så er du sandsynligvis ønsker at begynde at lede efter en ny kæreste, fordi tingene bare ikke fungerer mellem jer to.

Tips

 • Må ikke hoppe på hver eneste besked eller opkald, du modtager, roligt. Hvis han gør opkald eller SMS dig, tage din tid til at svare. En god tommelfingerregel ville være at tage dobbelt så lang tid at svare ham, som han svarer dig.
 • Hvis fyren bruger ignorere som en form for "straf" for at vise sin utilfredshed, kan du ønsker at informere ham om, at du ikke kan lide denne form for behandling, når tingene bliver bedre. Men hvis han fortsætter med at gøre det, kan du vil have ud af forholdet, fordi det ikke er sundt for dig at lade ham behandle dig på denne måde.

Advarsler

 • Lad ham ikke gå hele over dig. Guys forventer piger til at hænge rundt for evigt. Hvis tingene ikke går godt, han ignorerer dig, og du ikke føler dig godt / glade ting, komme ud af forholdet. Du vil føle sig meget bedre med en, der behandler dig med respekt.