Wkadk

Hvordan til at vokse tættere på hinanden

Ønsker du at bygge mere følelsesmæssig og fysisk nærhed / intimitet mellem dig og din kæreste eller veninde? Her er nogle forslag og ideer.

Steps

Hvordan til at vokse tættere på hinanden. Del ting med hinanden (tøj, mad, drikkevarer, følelser, følelser, osv.).
Hvordan til at vokse tættere på hinanden. Del ting med hinanden (tøj, mad, drikkevarer, følelser, følelser, osv.).
 1. 1
  Vis hengivenhed. touch, holde i hånd, link arme, kysse, putte, sidder tæt, sidde på hinandens skød, hvile dit hoved på hans skulder, wrap dine arme rundt om hinanden eller endda omkring hinandens waists, osv. Bare være fysisk tæt og behagelig med hinanden. (Men det er vigtigt at spørge, om det er i orden med den anden person først.)
 2. 2
  Tal med hinanden. Om dine følelser, holdninger, dit sociale liv, arbejde, familieliv, ideer, håb, drømme, usikkerhed, frygt, mål, ambitioner, ønsker, behov, ønsker, fantasier, din fortid / barndom osv. Dette omfatter store som samt de små ting. Tal om noget, og alt med hinanden.
 3. 3
  Del ting med hinanden (tøj, mad, drikkevarer, følelser, følelser, osv.). For eksempel, slid din kærestes sweatshirt / jakke, hvis du er kold (glemmer din én dag på formålet og spørge ham, hvis du kan bære hans), når du har mad eller drikke sammen, deler. Sige, at du har nogle is, har 1 skål men 2 skeer, eller sodavand, have 1 glas men 2 sugerør, deler ud af 1 plade, hvis du har et måltid sammen. (Spørg først, før du tager en bid af deres mad eller nyde deres drink). Del med hinanden, hvad du føler, og ikke være bange for at vise nogen følelser med hinanden. Del tæpper, store / baggy / lange skjorter, telefoner, osv. Husk at sige: "Det er mit er dit og hvad der er dit er mine". Så deler med hinanden - alt og ingenting!
 4. 4
  Gøre ting for hinanden. For eksempel, hvis din kæreste eller veninde ønsker en sodavand tilbyde at gå og få en for dem, så de ikke behøver at få det. Lyt til dem, når de taler til dig, være åben med hinanden, være opmærksom og romantisk. Overrask hinanden hver gang i et stykke tid med noget, du kender eller i det mindste tror, ​​de kan lide eller ønsker.
 5. 5
  Flere idéer. Hvis du er i biografen - hvile dit hoved på din kærestes skulder og dele nogle popcorn eller sodavand. (Spørg først, hvis det er i orden). Eller på en restaurant - sidder på samme side af standen og foder hinanden. Eller hvis du er hjemme og ser en film - putte og kæle (måske endda holde hænder) med hinanden).
 6. 6
  Være der for den anden person i slutningen af en dårlig dag med nogle knus, kys, komfort og lyttefærdigheder. Virkelig lytte til ham eller hende, og hvis han / hun virkelig ikke ønsker at tale med dig om det, bare overlade det alene - lade dem være og ikke skubbe det. Bare vent, indtil de kommer til dig. (Dette gælder tale om noget også, især følelser og følelser,). Tilbyde dem en massage af en slags.

Tips

 • Sørg for at du tillid, respekt, støtte, være der for hinanden, ærlige overfor hinanden være, kommunikerer med hinanden, give hinanden plads, har datoer, hænge ud, udvikle intimitet og nærhed - på enhver mulig måde, på alle niveauer muligt og i hvert område er muligt.
 • Sig "vi", "os" og "vores [s]." Virkelig føle og vise, at du er et par, og du er sammen. Hvis din kæreste har købt eller givet dig nogen smykker, bære det, især omkring ham. Hvis din kæreste har købt dig en hat eller en tegnebog, for eksempel, bære hat især omkring hende og bruge tegnebogen, har det i baglommen.
 • Giv dig tid til at være sammen ansigt til ansigt ofte. Gøre den tid du har sammen specielle, unikke og gøre noget ud af det. Have en ugentlig date med hinanden. Når du to har datoer, se godt ud. Har nogle rutine og nogle spontanitet samt (planlægge datoen undertiden og undertiden blot tillade uanset hvad der sker, til at ske).

Advarsler

 • Tror ikke, at have et forhold betyder, at du nødt til at opgive alle dine individualitet, uafhængighed, plads og privatliv (følelsesmæssigt, fysisk eller på anden måde). Få tid til andre ting i dit liv - familie, venner, skole (hvis du er i high-school eller college), job, tid for dig selv.