Wkadk

Hvordan du får din kæreste til at bevæge sig i

Hvis du er klar til at falde i søvn og vågne op til det samme ansigt hverdag... eller hvis du ønsker at lette en mand ind i det næste trin i dit forhold.. det er sådan:

Steps

Hvordan du får din kæreste til at bevæge sig i. Begynde at tale om fremtiden, sørg for at du og han er klar til dette, følelsesmæssigt og økonomisk.
Hvordan du får din kæreste til at bevæge sig i. Begynde at tale om fremtiden, sørg for at du og han er klar til dette, følelsesmæssigt og økonomisk.
 1. 1
  Begynde at tale om fremtiden, sørg for at du og han er klar til dette, følelsesmæssigt og økonomisk.
 2. 2
  Lad ham lade tingene på dit hus som hans tandbørste og badehåndklæde. Lad ham vide, at du smilede og / eller fik glad, når du så hans ting, når han ikke var der.
 3. 3
  Gå ud af byen og give ham dit hus nøgle til at se dine kæledyr. Hvis du ikke har kæledyr, så spørg ham at vande dine planter, mens du er væk. Hvis du ikke har en plante, gå ud og købe en. Så glemmer at bede om nøglen tilbage.
 4. 4
  Hver gang de to af jer gå ud og gå tilbage til din plads, få ham åbne døren, mens du kysser og kæle med ham.
 5. 5
  Når han kommer forbi, skal du ikke besvare døren gøre ham låse den med sin nøgle. Dette kan være underligt i starten, men det er en lille pris at betale for at få, hvad du ønsker.
 6. 6
  Start med at henkastet henvise til din lejlighed som hjemme. For eksempel, "Skat, er du klar til at gå hjem?" Hvis dette ikke virker, henkastet begynde at henvise til din lejlighed som "vores" lejlighed. Ikke hele tiden, mere som en slip af tungen.
 7. 7
  Sørg for, at han har en rolle at spille i hjemmet... re-do nogle dekorationer og få hans input, gør ham til at føle hans input er vigtig.
 8. 8
  Start shopping sammen for elementer (selvom det er dagligvarer), og sikre, at du prise hans beslutsomhed. Senere du kan sige ting som 'din så meget bedre til fx at gøre dagligvarer mere end mig ".
 9. 9
  Begynde at fortælle ham, hvor langt væk han lever / roommates lugte / det er rodet. Noget kun hænge ud på din plads.
 10. 10
  Fortæl ham, at du ønsker at leve med ham, efter korrekt indstilling ham op. Overgangen skal være smertefri.
 11. 11
  Husk, nøglen her er at han blev tiltrukket af dig. Sørg for at du fortsætter med at have det sjovt med ham, joke med ham, give ham den plads han har brug for, og tage din egen tid til at opfylde dine lidenskaber. Alle disse bygge sin interesse i dig.

Tips

 • Bede ham om at komme over lige efter arbejde, så han vænner sig til tanken om bader på din plads og kommer hjem til dig.
 • Fortæl ham at du elsker vågne op med ham.
 • Sørg for at han har ting at gøre, at han nyder - se sport på tv, en computer, han kan bruge, magasin abonnementer
 • Jo mindre han ser på sin plads, jo mere begynder han at tænke på dit sted som hjemme.
 • Shop for ting til din lejlighed sammen. Lad ham udvælge ting, grimme eller ikke han vil føle det er hans hjem, også.
 • Må ikke gøre ham føle, at han har til at rydde op efter sig selv hele tiden. Lad ham føle sig godt tilpas til at efterlade en lille rod, som om han ville på sin egen plads.

Advarsler

 • Må ikke nag eller handle desperat og klæbende. Hvis han ikke vil, det er et stort skilt. En fyr, der ønsker at vil antyde over det selv. Spørg én gang, og hvis han siger nej, ikke bringe emnet op til et par måneder mere. Du behøver ikke at have en lang snak eller diskussion om alle de fordele og ulemper - vil han fortsætte med at tænke over det, når du foreslå det, men taler på og om det ikke vil få dig overalt. Har du ikke en lang diskussion, før han er aftalt.
 • Må ikke sved de små ting. Han kan gøre tingene anderledes end dig. Kompromis, tilpasse, og når det er ligegyldigt, så lad ham gøre det, men han ønsker.
 • Husk hvorfor du ønsker at flytte sammen i første omgang: fordi man elsker hinanden. Må ikke læse ovenstående og forsøge at "narre" ham ind at blive investeret i et forhold bygget på manipulation.
 • Sørg for at få ham på leje og tale om alle regninger på forhånd, og det vil spare dig fra argumenter senere.
 • Succesen af ​​ovennævnte råd er afhængig af din forståelse af din kærestes opførsel samt timing.