Wkadk

Hvordan kommer til at kende din kæreste bedre

Uanset om du er 13 eller 31, at få at vide, din kæreste er en magisk, givende, og usikker oplevelse. Selv efter du tror, ​​du ved alt om ham, vil lejligheder opstå, at gøre dig klar, du ikke gør det, og du vil få lyst til at lære mere. Hvordan kan du komme til at kende din beau? Ved at spørge, selvfølgelig! Det kan være lidt svært at få ham til at åbne op, men de fleste fyre elsker at snakke om sig selv, så spørger ham om hans liv er en fantastisk måde at holde samtaler foregår og undgå ubehagelige tavshed.

Steps

Hvordan kommer til at kende din kæreste bedre. Stil spørgsmål i en logisk progression.
Hvordan kommer til at kende din kæreste bedre. Stil spørgsmål i en logisk progression.
 1. 1
  Begynd langsomt. Den tidlige del af et forhold er en tid til at opbygge tillid og lære mere om hinanden, og hvad du opdage i denne periode, vil hjælpe dig med at finde ud af, om han er den fyr af dine drømme, eller en mareridt, du gerne vil vågne op fra, som snarest muligt. Problemet er, din nye kæreste er nok lidt ubehageligt omkring dig i første omgang, og du kan stadig være lidt ubehageligt omkring ham, også. Bryde isen ved at holde nemme emner: skole, vejret, sport, osv.
 2. 2
  Stil spørgsmål i en logisk progression. Når du får din kæreste taler om komfortable emner, lære mere ved at stille ham spørgsmål, som logisk følger af hans svar. For eksempel, ", Yankees", hvis du har spurgt ham, hvad hans foretrukne baseball hold er, og han svarer spørge ham, som hans foretrukne afspiller er, at hvis han nogensinde har været til en professionel baseball spil, eller hvis han nogensinde har været i New York. Men hvis man straks skifte til at spørge ham om hans matematik klasse, vil han ikke kun være en smule forvirret af den pludselige ændring, han også tror måske, du ikke virkelig bekymrer sig om hans svar.
 3. 3
  Opfølgning på hans svar ved at dele oplysninger om dig selv. Din kæreste skulle ønske at komme til at kende dig så meget som du ønsker at komme til at kende ham. I stedet for at bombardere ham med en konstant strøm af spørgsmål, tage tid til at reagere på de ting, han siger. Kontroller, at du rent faktisk reagerer på, hvad han siger, men, og ikke blot at ændre emnet. En god samtale sker kun, hvis begge personer at lytte til hinanden og bygge videre på det, der blev sagt tidligere.
 4. 4
  Være en god lytter. Du vil ikke være i stand til at bygge videre på sine svar på dine spørgsmål, hvis du er for travlt med at tænke om det næste spørgsmål, du kommer til at spørge eller den skøre oplevelse, du bare ikke kan vente med at fortælle ham om. Hvis du viser ægte interesse i hans svar, vil han føle sig mere begejstrede besvare dine spørgsmål. Efter at have spurgt ham spørgsmålet, så lad ham helt svare på det, ikke afskære ham eller smide i et andet spørgsmål.
 5. 5
  Undgå spørgsmål med "ja eller nej" svar. En masse fyre er ikke naturligt meget snakkesalig og vil ofte give dig den kortest mulige svar på et spørgsmål. Stil åbne spørgsmål, der kræver mindst et par ord til at besvare. Advokater og debattører gerne pin deres modstandere til at besvare kun "ja" eller "nej", men du er (som regel) forsøger at komme til at kende din kæreste, ikke krydsforhøre ham.
 6. 6
  Respektere hans privatliv. Må ikke haste ind i noget alt for nærtagende. Du kan bede hvad der kommer til at tænke, men hvis han ikke ønsker at tale om det, give ham lidt tid. Måske vil han fortælle dig på eget på et senere tidspunkt i samtalen, eller på en anden dag. Må ikke presse ham, men være så åben med ham som muligt. Hvis du ønsker at vide noget, ikke være genert.
 7. 7
  Vente på det rigtige tidspunkt at stille spørgsmål. I almindelighed, kan du spørge "small talk" spørgsmål som helst du er sammen (selvom han nok ikke vil sætte pris på det, hvis du afbryder ham, når han er involveret i en samtale med sine venner). Mere vanskelige spørgsmål kræver imidlertid god timing. Hvis du ønsker at spørge ham om en gammel kæreste, en ubehagelig oplevelse med sin familie, hvordan han "i virkeligheden" mener om dig, eller noget andet, der kunne være potentielt eksplosivt eller sårende, er det bedst at vente, indtil du er alene, og han er ikke i en fart eller forrykket.
 8. 8
  Sætter pris på stilhed en gang imellem. Talking er vigtig, men du behøver ikke at tale hele tiden. Ikke alle tavshed er ubehageligt, og nogle kan være sjovt.

Tips

 • Husk, han er din kæreste. Der er ingen grund til at være genert.
 • Spørg om ting, der er vigtige for dig. (Men husk ikke at haste, eller han kan føle sig utilpas.) Især hvis din kæreste er den stille type, kan du kun være i stand til at stille et par spørgsmål, før han helt er slidt ud. Gør dem tælle. Hvis der efter et par måneder, du ved alt om en fyrs bil og måske hans tidligere forhold, men intet om hans drømme og fremtidsplaner, vil du sandsynligvis føle utilfreds.
 • Simple ting, som at sidde og tale - intet særlige - ofte gøre underværker. Ligesom en tur til skøjtebanen, skøjteløb og taler, eller en tur i parken.
 • Der kan være en god grund til hvorfor han ikke ønsker at åbne op til dig. Noget frygteligt kunne have påvirket ham som barn, og han tror, ​​at det er hans skyld, eller han kunne være flov eller det kan minde ham om hans fortid mislykket forhold. Han kan også tænke, at du vil dømme ham, især hvis det er alt nogen nogensinde har vist ham. Lad ham vide, at du vil elske ham uanset, og du er der for at hjælpe og til at lytte. Selvfølgelig, hvis det er tidligt i dit forhold, du sikkert ikke kan ærligt sige, at, så bare give ham tid.
 • Hvis din kæreste ikke vil tale, så prøv at gøre spørgsmålene sjovt. Sig til ham, din kommer til at stille tilfældige spørgsmål og spørge hvad du vil. Lav et spil ud af det - Truth or Dare, anyone? - Hvis du føler dig tryg ved at gøre det. Hvis ikke, skal du ikke bare vente på ham til at tale, det vil lægge pres på ham.
 • Sørg for at du har det godt at tale om noget, før du spørger din kæreste til at åbne op til dig om det. Det er ikke fair for dig at nægte at besvare en ubehagelig spørgsmål, som han bare svarede, især hvis han forsøger at gøre en indsats.
 • Undgå at sige: "Det ved jeg ikke." Selv hvis du er nødt til at tænke lidt, før han svarer ham.

Advarsler

 • Må ikke altid "spille det sin vej." Relationer er om at give og tage, og du har begge fået at give lidt. Du bør ikke komme i hans ansigt med spørgsmål og være anmassende, hvis han ikke ønsker at tale, men hvis han aldrig ønsker at tale, eller hvis han ikke vil tale om noget vigtigt, når du virkelig har brug for, han er sandsynligvis ikke værd din tid.
 • Du må ikke spørge ham for personlige spørgsmål med det samme.
 • Træde forsigtigt med spørgsmål, der er så dyb, at de kan medføre, at din kæreste ekstreme ubehag eller sorg.