Wkadk

Hvordan man har et forhold med en genert pige

At være i et forhold med en genert pige kræver ekstra pleje. Her er nogle strategier, der vil hjælpe dit forhold vokse.

Steps

Hvordan man har et forhold med en genert pige. Forstå, at generthed er meget almindeligt.
Hvordan man har et forhold med en genert pige. Forstå, at generthed er meget almindeligt.
 1. 1
  Forstå, at generthed er meget almindeligt. Over analysere situationen vil sandsynligvis gøre tingene mere komplicerede end de behøver at være.
 2. 2
  Tjen hendes tillid. Shy mennesker føler sig ofte til venstre på sidelinjen, hvilket kan gøre deres tillid sværere at tjene. Vær sikker på, hun føler sig tryg med dig, før du forsøger at flytte forholdet fremad.
 3. 3
  Bestemme hvilken slags genert din pige er.
  • Hvis hun taler meget lidt eller ser ud til at gå i sort, når der tales til, kan hun være verbalt genert.
  • Hvis hun trækker ved berøring, kan hun være fysisk genert.
  • Hvis hun er udadvendt, men aldrig lader dit forhold komme forbi small talk, kan hun være cover-up genert.
   • Afhængigt af, om dette manifesterer verbalt eller fysisk (eller begge), skal du bruge de strategier i de følgende afsnit til at bestemme den bedste fremgangsmåde.

Hvis hun er verbalt genert

 1. 1
  Tag hende til et sikkert, privat sted. Måske hun virkelig ønsker at åbne op til dig, men er bange for at blive overhørt af venner og fremmede. Samtaler, der finder sted i løbet af parterne, på restauranter eller endda i rolige caféer kan gøre en privatperson lukket ned.
 2. 2
  Forsigtigt indlede en dybere samtale. Vær sikker på at starte med en positiv emne (ex. noget hun altid har drømt om at gøre eller se) snarere end noget, der kunne blive negativ (ex. hendes exes).
  • Adressering hende ved navn, er en fantastisk måde at meddele, at du ønsker at diskutere noget vigtigt. Måle hendes reaktion at afgøre, hvorvidt hun er op til det, og derefter handle i overensstemmelse hermed. (Vær sikker på at have en backup emne planlægges i tilfælde af at hun ikke er.)
 3. 3
  Må ikke snage. Intet vil skræmme en genert person væk hurtigere end konfrontation.
  • Vær særlig omhyggelig med at undgå anklagende sprog. "Vil du tale om noget?" vil gå over meget bedre end "Hvorfor ikke du nogensinde tale med mig?"
 4. 4
  Lad hende styre samtalen. Når hun er tryg nok til at åbne op til dig, give hende en chance for at snakke om, hvad hun ønsker - hvilket er noget, hun sandsynligvis ikke komme til at gøre meget ofte.
  • Hvis hun ikke synes at vide, hvordan man kan føre samtalen, holde det i gang ved at bede om oplysninger om ting, hun allerede har drøftet.

Hvis hun er fysisk genert

 1. 1
  Nem ind i et fysisk forhold. Gør det meget klart, at du ærer hendes grænser.
 2. 2
  Igangsætte fysisk kontakt langsomt. Gode ​​strategier omfatter:
  • At røre hendes skulder eller underarm.
  • Høfligt vejlede hende til en stol / dør / etc. med hånden på hendes ryg.
  • Påpege et stykke lint / kvist i hendes hår og tilbyder at fjerne det.
 3. 3
  Se og respekterer hendes reaktioner. Hvis de er gunstige, kan du gradvist gå videre til mere intime gestus, såsom tucking hendes hår bag hendes øre, holdt hendes hånd, eller glider din arm omkring hendes taljen. Hvis ikke, give hende mere tid.
 4. 4
  Vær forsigtig med de vibes du lægger ud. Hvis du giver hende indtryk af, at du får antsy for en mere fysisk forhold, hun kan føle sig presset til at bevæge sig hurtigere, end hun er komfortabel med, hvis hun optræder på denne, chancerne er hun vil ende med at blive vred dig.

Tips

 • Shy mennesker kan være følelsesmæssigt bud, så vær venlig!
 • Laver aktiviteter, du både kan nyde måske hjælpe hende åbne op til dig.

Advarsler

 • Undgå at spørge hende, hvorfor hun er så stille, hun er sikkert hørt det tusind gange.
 • Dating en genert pige, kan gøre dig (eller hende) føler at du laver det meste af arbejdet. Prøv at holde forholdet så afbalanceret som muligt for at undgå vrede på din side og skyld på hendes.