Wkadk

Hvordan til at fange en snyd kæreste

Hvis du har mistanke om, at din kæreste er snyd på dig, dit forhold er formentlig på tynd is. Men du ikke ønsker at konfrontere ham uden at have nogen tegn på en affære. Hvad kan du gøre? Her er nogle ting, du kan gøre for at finde ud af, om din fornemmelse er korrekt.

Steps

Hvordan til at fange en snyd kæreste. Være direkte og spørge ham, om han snyd på dig.
Hvordan til at fange en snyd kæreste. Være direkte og spørge ham, om han snyd på dig.

Spørg ham

 1. 1
  Være direkte og spørge ham, om han snyd på dig. Han kan ligge eller han kan fortælle dig sandheden. Men enten måde, vil han vide, at hans forhold til dig er i problemer. Lad ham ikke slippe. Det er tid til at tale om grænser og tillid spørgsmål.
 2. 2
  Læs. Denne artikel vil hjælpe med at give dig færdigheder til at afgøre, om din kæreste lyver. De fleste mennesker er dårlige løgnere. Alt du skal gøre er at skrue op for varmen, og se hvad der sker.
  • Bemærk: når han ved, du er mistænksomme over for hans opførsel, kan han overarbejde for at dække sine spor. Hvis ja, er du nødt til at være mere agtpågivende.

Kig igennem hans ting

 1. 1
  Tjek sin mobiltelefon til telefonopkald eller tekstbeskeder fra andre piger. Hvis du kan få dine hænder på hans mobiltelefon regningen (på papir eller online), kan du være i stand til at se, hvem han har talt til og sms'e med. Lange samtaler og masser af sms'er til én bestemt antal er røde flag.
  • Hvis din kæreste har en tendens til forlægge sin telefon, er en anden ting du kan gøre bare tage det, og lad ham antage, at han mistede det. Må ikke besvare det, eller noget, bare se, hvem opkald eller beskeder ham.
 2. 2
  Tjek hans e-mail, myspace, facebook, og instant messaging-konti. Mange gange, bedragere bruger internettet til at udøve deres luskede forretninger. Tjek hans computer ofte for at se, om han har glemt at logge ud. Ikke reagerer på beskeder som ham, men - det er en nem måde at blive fanget spionage, før du fange ham utro!
  • Han kunne også have en alternativ konto eller profil sat op bare for at gå på rov.
 3. 3
  Kig igennem hans ting for kærlighed noter, gaver og fotografier. Er der nogen steder, hvor han kunne skjule den slags ting? Du kan også tjekke hans computer. Han kunne have billeder af den anden pige, gemt på hans harddisk. Se Sådan finder skjulte filer og mapper i Windows.

Sætte en fælde

 1. 1
  Tænk på en måde til at fælde ham. For eksempel oprette en falsk MySpace-profil, at han ville flokkes til som et møl til en flamme. Prøv at få ham til at tale om, hvorvidt han har snydt før. Se om du kan få ham til at "snyde på sin kæreste" ved at tilbyde at møde op på en måde, at stort set garanterer snyd, ligesom på et hotelværelse. Hvordan overraskede han vil være, når du møder op!
 2. 2
  Skjul et kamera eller en mikrofon i hans værelse og bil. Du vil blive begrænset af batteriets levetid (sørg for at det ikke vil bippe når batteriet går ud), men du vil have en chance for at fange ham på fersk gerning.
 3. 3
  Opsæt den perfekte mulighed for ham at snyde. Lad som om du går ud af byen, eller gør noget, der skaber minimal risiko for ham at blive fanget. Men i stedet, få en paryk, og låne en andens bil og følge ham rundt for at se, hvis han får sammen med en anden pige.

Tips

 • Har han beskyldte dig for snyd? Var det ud af det blå, og helt urealistisk? (Dette gælder ikke, hvis du var lyssky eller handler mistænksomt.) Undertiden vil han beskylde dig for snyd, fordi han er blevet paranoid fra hans handlinger og projektering.
 • Må ikke synes alt for mistænkeligt! Dette kunne få ham tænker.
 • Må ikke kvæle ham eller forsøge at monopolisere sin tid for at begrænse risikoen for ham snyd, kunne han være mere tilbøjelige til at snyde, hvis du gør dette.

Advarsler

 • Hvis du invadere hans privatliv, kan det ødelægge forholdet, især hvis det viser sig, at han ikke var snyd, fordi det vil vise sig for ham, at du ikke har tillid til ham overhovedet.
 • Hvis du er i et langsigtet voksen forhold og finansielle egenskaber er involveret, bør du overveje at konsultere en investigator. Men private efterforskere er dyre og sandsynligvis ikke værd at pengene til ikke-ægteskabelige forhold.