Wkadk

Sådan at undskylde for snyd på din partner

Vi begår alle fejl, og nogle er større end andre. Ingen kan benægte det faktum, at snyde på en ægtefælle eller engageret partner er en stor en. Så hvad gør du, når skaden er sket, og bedre endnu, hvordan kan du håndtere problemet og løse situationen, kan det være udbedret?

Steps

Sådan at undskylde for snyd på din partner. Bestem hvorfor du snydt.
Sådan at undskylde for snyd på din partner. Bestem hvorfor du snydt.
 1. 1
  Bestem hvorfor du snydt. Den første ting at forstå er, at snyd ofte betyder, at der er noget galt, eller mangler fra dit ægteskab / forhold. Målet er at finde ud af hvad problemet er, så når du og din partner flytte forbi det første chok af dine handlinger, kan du beslutte, hvordan man bedst løse problemet.
 2. 2
  Være klar til svære spørgsmål. Hvis du fik fanget snyd på din partner / kæreste / veninde, vil de blive vred og vil sandsynligvis stille en masse detaljerede spørgsmål som "Har du elsker ham / hende?". Disse vil være svært at svare på, men vær ærlig. Ikke i første omgang gå i dramatiske detaljer over dine handlinger, men at være ærlig om, hvad du føler, de har brug for dig til at svare på. Hvis du lukker ned nu og nægte at besvare spørgsmålene, så en kile kunne vokse og føre til yderligere mistillid fra din partner, samt en manglende evne til at kommunikere og virkelig løse problemet.
 3. 3
  Være forståelse. I situationer som denne, vil følelserne løbe dybt og stærkt. Med dine handlinger, har du revet et stykke af hans / hendes hjerte, og det ar, som alle andre, kan vare resten af ​​hans / hendes liv. Det betyder ikke, at du ikke kan redde forholdet. Husk, at normalt snyd er et tegn på noget mangler, eller forkert i forholdet. Vidste du regne ud, hvorfor du snydt? Når følelser er døde ned, tale det ud. Forklar ham / hende, at der er ingen undskyldning for dine handlinger, og at snyd var en dårlig løsning på et alvorligt problem. Forklar ham / hende, hvad aspekter af forholdet du ikke er tilfreds med og se om rådgivning. Alt hvad du prøver kunne arbejde.
 4. 4
  Skær kommunikation med din kæreste. Naturligvis din partner er ikke den eneste der er involveret i dette, nu da du har snydt. Du har taget en outsider ind i det også - den anden person. Du er nødt til at kontakte den anden person, under tilsyn af din partner, og forklare til den anden person, at dine handlinger var forkerte. Hvis du ønsker at finde ud af det med din partner, skal du afbrød alle bånd til den anden person. Må ikke lyve og foregive at, derefter snige ud for at se dem bag din partners ryg, men virkelig og oprigtigt mener det!
 5. 5
  Hold kommunikationslinjer åbne med din partner. Der kommer ikke til at være nogen måde du kan sætte et band-støtte på denne situation. For at ordne det, er du nødt til at irettesætte din kærlighed, hvilket betyder beskæftiger sig med hans / hendes mangel på tillid til dig i løbet af en lang periode. Vær villig til at kalde ham / hende, hvis du kommer til at være sent fra en nat ud, og hvis han / hun beder dig være i kontakt, DO være i kontakt. Må ikke give hans / hendes grunde til ikke at stole på dig. Hvis du siger, at din kommer til at være hjemme med 11, så være hjemme med 11. Hvis de beder dig om at komme tidligt hjem, kommer hjem tidligt.
 6. 6
  Vær tålmodig. ikke fastsætte en tidsfrist for, hvor længe din partner er "tilladt" at forblive såret eller vred. Nægter at svare på spørgsmål eller handler ligesom det er tid til at bevæge sig på, før din partner er klar er ikke en god plan. Du startede denne proces i gang, så du skal være parat til at beskæftige sig med rod din egoisme efterladt. Husk, det tager et øjeblik at nedbryde tillid og en levetid at genopbygge det.

Tips

 • Sørg for at du levere en komplet og korrekt undskyldning til din partner. Den undskyldning i sig selv vil ikke afhjælpe situationen, men en perfekt undskyldning kan være det første skridt i den lange vej til tilgivelse.
 • Hvis de ikke taler til dig, købe dem en enkelt blomst hver dag (en hel masse kan bryde den bankkonto) - men sørg for at det er en blomst, der betyder undskyld og kærlighed. Hvis de bare smide det væk, holde giver en til dem hver dag. Hvis du er stram på penge, lære at lave en simpel papir blomst og give det til dem, én for hver dag.
 • Må ikke skyde skylden, eller forsøge at retfærdiggøre dine handlinger. Intet men indrømme fejl og undskylde, og kommunikere om problemet vil hjælpe på situationen.
 • Uanset hvilken beslutning, du gør, så gør det for dig. Gør hvad du føler er rigtigt og gøre, hvad du skal gøre.
 • Gør det op til ham / hende. De kommer til at føle sig usikre og ikke tillidsfuld af noget, du siger eller gør. Du er nødt til at vise, at du er der for dem. Når de beder dig om at gøre noget for dem, så gør det, uanset hvad det er.
 • Vær trofast i første omgang, og du ville ikke har haft til at bekymre sig om noget af dette. Husk, tilgivelse tage et stykke tid. Bevis dit selvværd til dem. Værdsætter dem, og være åben over tingene fra starten.

Advarsler

 • Det vil tage lang tid, og din partner vil fortsætte med at gøre ondt over dine handlinger. Husk, at når du har lyst til din partner bliver en nag eller invaderer dit personlige rum.
 • Må ikke bare sidde med hænderne i skødet i hjørnet og vente på din partner til at komme over det og tale til dig igen. Gribe ind og være lidenskabelig om at genopbygge dit forhold med ham / hende! Handling siger mere end ord. Vis din kærlighed til din partner i lidt måder, uanset om madlavning middag og lade din partner slappe af, eller noget simpelt som at indlæse opvaskemaskinen for ham / hende.