Wkadk

Sådan blive oppe hele natten alene (til børn)

Opholder sig op hele natten kan være svært, især hvis du er en dreng. Du kan opleve lange perioder med døsighed og søvn kan overhale dig uventet. Dog vil denne artikel hjælpe sikre, at du blive oppe hele natten uden et blink søvn. I morgen kan du vil fortryde opholder sig op, men det er sjovt i løbet af natten.

Steps

Sådan blive oppe hele natten alene (til børn). Kend de fire sektioner af natten.
Sådan blive oppe hele natten alene (til børn). Kend de fire sektioner af natten.

Før du begynder

 1. 1
  Kend de fire sektioner af natten. Tidlig aften (9:00 til 00:00), Midnight (00:00 til 02:00) Late Night (02:00 til 04:00), og Sunrise (04:00 til 09:00). Fristelsen til at falde i søvn bliver sværere som natten skrider frem.
 2. 2
  Lav en plan. Før du starter natten, bør du have en plan for, hvad du vil gøre. Når du ikke har en liste at arbejde sig igennem, bliver det nemmere at falde i søvn.

Tidlig aften (09:00 til 00:00)

 1. 1
  Brug elektronik. Prøv at spille spil, det holder din hjerne besat
 2. 2
  Når du bruger internettet, undgå websteder, du finder kedeligt. Browsing nyhedssider, information sites, eller noget uddannelsesmæssige eller kedelige vil normalt forsinke din hjerne og din trang til at falde i søvn, vil vokse. Vælg i stedet steder såsom spil sites, som vil holde din hjerne aktiv og vågen.
 3. 3
  Hvis du bruger computeren, spille spil, der kræver interaktivitet med andre rigtige mennesker, som Toontown, forlod holdet fæstning, GaiaOnline, 4 døde, World of Warcraft, klub pingvin, osv.
 4. 4
  Gå på facebook. Facebook har masser af spil som Kingdoms of Camelot, Cityville, Farmville og Restaurant City. Family Fejde er en god en til at spille for, fordi det får dit sind går. Hvis dine venner er online med dig, vil du højst sandsynligt holde sig vågen. Hvis du begynder at blunde, plaske rigtig koldt vand på dit ansigt. Dette vil chokere din krop, så det føles som om du bare vågnede op.
 5. 5
  Deltag sociale sites, der er i din bedste interesse. For eksempel, hvis du spiller en bestemt video spil, deltage i online fora for det og diskutere med spillerne.
 6. 6
  Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at spille et spil på en spillekonsol. Jo mere du bevæger dig, jo bedre. A er ideel her! Hvis ikke, afspille din, Xbox eller andre spillekonsoller.
  • Hvis din computer har en web fastsatte frist dine forældre, henvises til ovenstående tip.
 7. 7
  Hvis du har hovedtelefoner, brug dem! Hvis du bruger hovedtelefoner dine forældre kan ikke høre dig. Hvis du bruger hovedtelefoner selv, sørg for at have det ene øre åbne, så du ved, hvis dine forældre kommer. Når du når til slutningen af ​​midnat scenen, behøver du ikke at bekymre sig om hovedtelefoner så meget.
 8. 8
  Hvis du ikke har en spillekonsol, tænde et TV. Se interessante tv-shows, der vil holde dit sind underholdt. Watch viser gerne iCarly, Phineas og Ferb, eller måske en kids 'film. Må ikke se dokumentarfilm og nyheder shows, der kan gøre dig søvnig.
 9. 9
  Spille brætspil eller kortspil. At spille mod dig selv, er faktisk ikke så kedeligt som det kan synes. Du kan gøre op regler, du aldrig kunne have fået væk med når man spiller mod andre!

Midnight (00:00 til 02:00)

 1. 1
  Du vil sandsynligvis begynde at kede sig omkring dette tidspunkt at gøre de ting, du har gjort for to lige timer. Dette er den sjoveste del af natten. Prøv følgende for at besætte dig selv.
 2. 2
  Radio & læsning: Tænd en bog lys, men uanset hvad du gør, ikke vende på en regelmæssig lys eller dine forældre vil vide, du er vågen. Sørg for, at bogen er interessant, ellers kan du falde i søvn!
 3. 3
  Se en film! Pas nogle mennesker bliver døsig, når du ser film, så hvis du virkelig ønsker at gøre det, så gør det i denne fase.
 4. 4
  Tænd en fan. Hvis du ikke har en, åbne et vindue og stå foran det. Sørg for, at den er tændt direkte på dig. Dette vil medføre gåsehud, som advarer din hjerne og vågner alle dele af din krop.
 5. 5
  Se en film, skrue op og spille et spil på samme tid.
 6. 6
  Se tv og spille nogle spil. Sørg for, at det er et tv-show du vil.
 7. 7
  Radio & konsol: Drej en radio på lav volumen og spille videospil.
 8. 8
  Radio & film: Tænd en film, du har set et par gange, og tænd for radioen, men så du kan høre det en smule højere end filmen.
 9. 9
  Radio, konsol og film: Spil en film, du har set mange gange, aktivere radioen, og spille på en håndholdt spillekonsol.
 10. 10
  Gør kun én ting ad gangen, vil sætte dig til at sove! Må ikke kun se TV i løbet af denne time, eller du kan falde i søvn fra manglen af ​​hjernens aktivitet.

Sent natten (02:00 til 04:00)

 1. 1
  Hvis dine forældre får tidligt op for at gå på arbejde, slukke for radioen, filmen og stoppe læsningen. Sørg for at vide, når de står op, så du kan slå dem fra, før de hører noget.
 2. 2
  Hvis dine forældre går ned i salen, kram din konsol / bog under din hovedpude, og foregive du sover. Sørg for at du faktisk ikke falde i søvn selv! Det er en meget almindelig fejl at lave. Når de er væk, kan du fortsætte underholdende selv.
 3. 3
  Hvis dine forældre ikke stå tidligt op: den tidlige morgen scenen vil gøre dig næsten falder i søvn. Åbn persienner og gardiner, spise på dit værelse, og strække mens du lytter til radioen.
 4. 4
  Måske gøre et par morgen aktiviteter som rengøring af dit ansigt eller børste dine tænder.
 5. 5
  Fortsæt med dine midnat aktiviteter.
 6. 6
  Du kunne plaske koldt vand på dit ansigt til at forsøge at vågne op.
 7. 7
  Du kan prøve at snige udenfor og se solen stå op. Det kan være et smukt syn!

Sunrise (04:00 til 09:00)

 1. 1
  Se tegnefilm. Hvis du har gjort det så langt, godt gået! Tidlig morgen tegnefilm skal starte lige omkring nu, så du kan tænde for tv'et igen. (Tegnefilm kan fortsætte indtil omkring 09:00).

Den næste dag

 1. 1
  Hold dig besat! Se tv, surfe på internettet, taler med folk, og holde sofaer og senge ude af syne er en fantastisk måde at holde dig vågen i løbet af dagen. Gå udenfor og køre! Husk ikke at belaste dig selv. Hvis du er virkelig træt, gå i seng, når du vil.
 2. 2
  Træk ark og tæpper. Den måde, hvis du hopper på din seng, vil du ikke falde i søvn så let.

Tips

 • Hvis du begynder at få virkelig træt, splash nogle koldt vand på dit ansigt.
 • Se YouTube-videoer! Det er en fantastisk måde at fordrive tiden.
 • Prøv ikke at vågne op nogen i dit hus.
 • Kend solopgang, når du når at du kan starte din morgen. De fleste mennesker vil synes, du er lige kommet op tidligt, så du er mere åbne for ting.
 • Om hver time eller så stå op og gøre noget. Hold din krop aktivt.
 • Bringe snacks, slik og sodavand ind i dit værelse, som du får sulten i løbet af natten. Sørg for, at du skjuler dem, hvis du ikke er tilladt at have mad i dit værelse.
 • Hvis du bruger en enhed, der kan ændre skærmens lysstyrke, drej den hele vejen op. Jo lysere det er, jo mere vågen du være.
 • Må ikke holde kontrol uret eller det vil gøre tiden virke langsommere.
 • Hvis dine forældre fange dig opholder sig op hele natten, siger du vågnede op, så gør op en undskyldning af en slags. Eller hvis du har mindre strenge forældre, bare sige, at du ikke kunne få til at sove.
 • Hvis dine øjne begynder at føle hængende eller gå ud af fokus, det betyder at du er at få træt, så prøv at åbne dem virkelig bredt for et stykke for at forhindre falder i søvn.
 • Forbered et par backup ting at gøre, hvis du keder sig og begynder at miste din motivation for at holde op. Hold en bog handy, just in case du får meget kede midt om natten. Denne måde, du har noget at gøre, der er stille nok til at gøre, hvis dine forældre er op.
 • Forsøge at sidde op så meget som muligt. Det hjælper dig med at holde sig vågen.
 • Når du ser TV, skal du kontrollere tv-guide konstant. Din yndlings film eller tv-show kunne være på!
 • Hvis du har et kæledyr forsøge at holde det på plads med dig. Det vil gøre du ønsker at bo op bare for at se, hvad dit kæledyr gør natten! (Helst en, der er højt.)
 • Hvis du drikker en energi drik, skal du sørge for at drikke det omkring midnat. Hvis du drikker det for tidligt, vil det fortage sig!
 • Spise eller drikke noget sødt såsom chokolade, frugt eller sodavand. Hvis intet sødt er tilgængelig, derefter flytte rundt for at forblive aktive.
 • Prøv at drikke noget koldt og type i computeren med din bedste ven. Mens du gør det at lytte til sange på YouTube eller din MP3-afspiller / Ipod.
 • Tegning noget kunne hjælpe dig med at holde sig vågen.
 • Hvis du har TV-hovedtelefoner, og planlægger at se tv, bruge dem. Og hvis du har et kæledyr som en hund eller kat leger med dem kan hjælpe dig med at holde sig vågen
 • Hold lyset tændt, vil de fremme en dag-time miljø.
 • Hvis dine forældre har god hørelse, og du er i nærheden af ​​dem, så prøv ikke at gøre høje lyde, da det kan vække dem.
 • Lav en konkurrence med en ven på et separat hus for at se, hvem der kan bo op længst. Hvis du er konkurrencedygtige, bør du holde op senere blot på grund af tanken om at vinde en konkurrence. Holde kontakt med din ven hele natten, vil hjælpe med at beslutte vinderen!
 • Hvis du har en instant messaging-konto, og det er på sørge for du indstille din status til usynlig eller offline eller det vil være en død give væk, hvis din mor eller far er på computeren og har også en instant messaging-konto.
 • Mobiltelefoner er en meget god måde at holde dig op. Hvis du føler dig selv at falde i søvn, pisk ud af din mobiltelefon øjeblikkeligt, og begynde at sms'e. Prøv at komme med historier, selvom du ikke sende dem. Det vil hjælpe med at holde din hjerne i gang.
 • Hvis du fik en ny video spil, og du har aldrig spillet det du skal spille det. Du kan være vågen i lang tid. Det burde hjælpe med at sætte i et par timer mere.
 • Hvis en ven sover over eller en søskende er vågen med dig, opholder sig op vil være lettere, fordi du kan tale med dem, og hvis du kan lide brætspil og har en handy, så du to eller hvordan nogensinde mange mennesker er vågen kan spille det. Du kan også bruge multiplayer-modes på videospil.
 • Du kan selv ønsker at tage en indefrysning koldt eller brændende varmt brusebad på de tidlige morgentimer tider, men disse kun holde dig op til en time eller to.
 • Hvis du har for meget koffein, vil du have et nedbrud midt om natten.
 • Hvis du har en ven eller søskende op med dig, spille spil som Diary of a Wimpy Kid: Ost Touch eller Monopoly for at gøre det næsten uendelige.
 • Undgå at lægge ned på alle omkostninger. Hvis du nødt til at være i sengen det vil ikke hjælpe.
 • Hvis din mor eller far ser på denne computer slette denne fra internettet historie.
 • Få en masse søvn natten før du gør dette.
 • Hvis du har en DVR eller Tivo typen program på dit TV, optage nogle af dine yndlingsprogrammer på forhånd og bruge denne tid til at se shows, du glip af. At holde sig vågen, så prøv at se shows, der vil gøre dig til at grine og er meget opsigtsvækkende. En stand-up komiker kan gøre dig til at grine, men du vil sandsynligvis falde i søvn fra manglen på visuel stimulation. Prøv at se noget som South Park, Family Guy, The Simpsons, eller Futurama (kun hvis du er gammel nok).
 • Den bedste måde at gøre dette på er at komme ind i en god tidsplan for at være en nat-ugle. For eksempel en trættende skoleuge efterfulgt af en forsøgte hele natten-er har vil ikke fungere. Men hvis du er i en lang pause (spring break, sommerferien) komme ind i en cyklus af opholder sig op sent og sove i, eventuelt napping i eftermiddag. Dette vil gøre det meget lettere.
 • Drik rigtig sur ting som citronsaft uden sukker.
 • Måske prøve at få en søskende at holde op med dig. Du kan holde hinanden vågen, og du måske ikke kede så hurtigt.
 • Spis ikke for meget sukker, som slikkepinde, cookies eller almindeligt sukker. Det vil bare gøre dig falde i søvn i omkring 5 timer fra sukker nedbrud.
 • Lyt til danse musik og danse en masse.
 • Hvis du drikker store mængder vand, vil du få ondt i maven og vil ikke være i stand til at sove. Må ikke gøre dig syg, selvom! Dette kan føre til en tilstand kaldet vand forgiftning, som kan dræbe dig i ekstreme tilfælde.
 • Hvis du ikke gå på toilettet i et stykke tid, du begynder at få nervøs.
 • Bliv ikke vred, hvis du ikke gør det. Du kan altid prøve igen en anden aften.
 • Hvis du har AIM eller andet IM-program og har en masse venner, en af ​​dine venner er bundet til stadig være op (selv med 10 meget aktive venner, 1 eller 2, kan være insomniacs), så du kan IM dem.
 • Prøv at skubbede isterninger ned din skjorte til at holde sig vågen. Advarsel: Dette kan medføre, at du gå under varm hyggelige tæpper, hvilket kan betyde at falde i søvn nemt!
 • Hvis du har en konsol (Playstation 1, 2 eller 3/XBox 360/Nintendo Wii), tænd et videospil, snup et headset, og begynder at tale til dine venner!
 • Prøv energidrikke, men ikke overdosere.
 • Kog eller producere fødevarer. Hvis en mikrobølgeovn er for højt, måske bare blande tørre ingredienser sammen. Tanken om at spise på ethvert tidspunkt er nok til at holde nogen vågen på noget tidspunkt.
 • Hvis du kan, så prøv at hjælpe nogen i dit hus. Dette virker fint, når en anden ikke kan komme til at sove. Dette åbner tingene endnu mere op.
 • Sørg for at drikke masser af koffein (sodavand, kaffe eller te er nogle gode ideer.)
 • Prøv at være på tid. For eksempel ikke opholde sig i 'Early Night' etape indtil 01:30, mest sandsynligt du får træt og falde i søvn i 'Late Night' scene.
 • En anden bryg, hvis du er modig, er at tage 5 kaffebønner og male dem op i kaffemølle. Hvis du har en manuel kaffekande, også sat i 2 sorte te poser uden strengen derefter hælde kogende vand, som hvis du gør kaffe.
 • En anden koffeinholdige drikke, du kan gøre, er te, ved hjælp af mikrobølgeovnen.
 • Hvis du har en ven over, finde noget, du kan sprøjte vand ud af og fylde to op og har en vandkamp! Men dette vil gøre noget rod, så få håndklæder eller gå udenfor.
 • Prøv at ikke holde opholder sig op sent (især på skolens nætter). Du kan altid prøve at opholder sig op sent på weekender dog!
 • Hvis du er modig nok, og ikke kan lide energidrikke, drikke kold kaffe. Koges i kedel, satte instant kaffe og sukker i en kop, tilsæt vand og mælk og derefter sætte koppen i køleskabet. Vent omkring 5 minutter og derefter drikke det.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at vække dine forældre.
 • Opholder sig op, kan forårsage en mavepine, fordi du er vågen og sandsynligvis ikke har spist.
 • Må ikke dække dig selv med et tæppe. De er rare, nuttede og vil uden tvivl gøre dig søvnig. Men ikke bo koldt. Dette vil gøre din hjerne træt (det er sandt). Det er vigtigt, at din temperatur er behagelig, så smide på en jakke / trøje eller kjole.
 • Opholder sig op for længe kan forårsage hovedpine.
 • Hvis du føler dig virkelig træt, gå i seng. Du kan altid prøve en anden gang. Folk kan besvime af udmattelse.
 • Du vil højst sandsynligt få sulten. Spis ikke for meget, eller du vil ikke være sultne efter morgenmad om morgenen, og det vil virke mistænkeligt.
 • Opholder sig op hele natten vil gøre dig træt næste dag. Hvis du planlægger at gøre noget den næste dag, hvilket vil kræve, at du være lysvågen, gør ikke dette.
 • Vær forsigtig, at du ikke holde dig konstant hverdag ellers din sovende tidsplan vil rod op.
 • Koffein er et stof, og bør kun bruges som sådan. Det har bivirkninger, og du kan blive afhængig og endda beruset af det.
 • Hvis du planlægger at se TV, lytte til en radio, eller noget andet, der kan gøre høje lyde, sørg for at de ikke er på højt nok til at vække dine forældre.
 • Det er ikke en god idé på en skole aften.
 • Du vil se træt om morgenen. Hvis du er en pige, overveje at sætte nogle concealer eller alder-trodsende makeup under øjnene for at skjule disse mørke cirkler.
 • Det er en mest usund praksis til stadighed gå glip af søvn!
 • Når du spiller de fleste konsoller / spil / taler på IM dine venner og kontakter vil være i stand til at se, at du er online. Sørg for at du indstille din status til Invisible / Offline, hvis du har venner, der kan fortælle dine forældre, især eventuelle ældre brødre eller søstre.