Wkadk

Hvordan at være en fornem pige

At være classy handler ikke om at blive stukket op, det handler om at have stil og sørger for at være høflig over for andre og for at afspejle en ægte interesse i dem. Samt at det er klassiske, det handler også om at være sikker på dig selv og tilfredse med, hvem du er. Denne artikel vil lære dig, hvordan at bevæge sig gennem livet med klasse og lethed. Når du er færdig med at læse denne artikel, skal du vide, hvordan man kan være klassiske, eller: uselvisk, generøs, medfølende og ansvarlig.

Steps

Hvordan at være en fornem pige. Vælg dine kampe og vælg dine venner.
Hvordan at være en fornem pige. Vælg dine kampe og vælg dine venner.
 1. 1
  Vælg dine kampe og vælg dine venner. Kun få kampe er virkelig værd at kæmpe. Stand up for dem, der ikke kan stå op for sig selv (mentalt handicappede, dyr, børn, osv.) Vær på vagt over dem, der ser ud til at nyde skænderier. Hvis nogen er uhøfligt at du enten ignorere ham eller hende helt, eller når du har dulmer og tænker klart, forklare, hvordan du opfattede deres handlinger og arbejde hen imod en løsning. Du kan også behandle dem høfligt, mens du stadig bevare din personlige holdning, være høflig, men gør det klart, uden at være bevidst sårende eller væmmeligt, at du ikke forstår, hvad de laver. Aldrig nedlade sig til deres niveau, og ikke være forhastet at foretage domme af andre mennesker. Omgiv dig med positive, høflige mennesker, der tilskynder og leve dit klassiske, intelligent livsstil.
 2. 2
  Har en følelse af stil. At være i loop, fashion-wise, er et must. Prøv at læse flere modeblade at lære, hvad slags tøj går godt sammen, og hvordan man sammensætter en fornem outfit. Vær sikker på at oprette din egen mode og har din egen stil, fordi det ikke er ret til at bære noget, der er ikke dig. Det er ofte bedre at have en grundlæggende personlig stil end altid at være jagter den nyeste "dille" look.
  • Har god smag i tøj: Være beskeden i tøj og undgå tøj med dårlig smag. Ekstremt lave halsudskæringer, for korte nederdele, maveløftende toppe og afslørende tøj kan gøre en pige til at ligne hun ikke respektere hendes krop og sig selv. Shirts med upassende ordsprog, logoer eller seksuelle hentydninger kan gøre en pige til at ligne hun er desperat efter opmærksomhed. Classy damer er ikke desperate for opmærksomhed.
 3. 3
  Har god hygiejne. Husk altid at være ren: køre en kam gennem håret, holde dine negle snavs-fri og pæne, børste dine tænder og bade eller brusebad. Ved sprøjtning parfume, sørg for at bruge det sparsomt. Overdreven brug af parfume er ikke attraktivt, og ikke forbedre dit hygiejne, trods folketroen. Være ren er vigtigt, at være snusket er ikke klassiske og er ikke tiltalende. Aldrig har fedtet hår. Det er grov og tarvelige.
  • Pas på din hud. Hud skal være velplejet og klar af mangler. Vask dit ansigt hver dag og husk at bruge solcreme eller skygge hatte. Prøv at give dig selv en ansigtsmaske en gang om ugen.
 4. 4
  Aldrig knække dine knoer. Andre mennesker kan finde den vane irriterende eller mandig.
 5. 5
  Tal roligt. Dette viser høflighed. Hvis du taler højt, vil det synes, at du er desperat for at få opmærksomhed. Bliver højt i det offentlige er ikke bare klamt, det er også forteelser til de mennesker omkring dig. Lyt til, hvad folk har at sige og altid gøre øjenkontakt.
 6. 6
  Aldrig daske. Have en god kropsholdning er en vigtig og sjældne, træk. Det kan også forbedre din generelle sundhed.
 7. 7
  Opfører sig. Det er sjovt at deltage i en fest, men lad umodne og uansvarlige opførsel ud af ligningen. Hvis du er til en fest, skal du sørge for at socialisere, men taler roligt og ikke monopolisere al den opmærksomhed. Hvis du drikker, holde drikke minimal og i din tolerancetærskel. Drunk damer er ikke classy damer. Hvis du er mindreårig, ikke drikker.
 8. 8
  Udvikle færdigheder inden for konversation. Classy damer taler ikke om utugt og andre trashy emner. Tværtimod kan de taler om intellektuelle emner (bøger, kunst, politik / aktuelle begivenheder) eller mode og rejser.
  • Forøg dit ordforråd, og holde sig væk fra slang udtryk. Aldrig sværger eller sige racistiske, homofobiske eller på anden måde hyklerisk kommentarer. Dette vil kun gøre dig synes grimt og uforskammet.
 9. 9
  Smile. Classy folk er venlige mennesker, dem, der altid lysne deres ansigter med et smil. Det er en billig måde at forbedre dit udseende.
  • Være rart. Hvis du er klassiske og ønsker at være ønsket, er du nødt til at være rart. Det er meget bedre at være ønsket af mennesker, så bliver pæn og behandle andre godt sikkert hjælper. Snobbet er ikke meget klassiske, da det er en iboende uhøflig kvalitet og klassiske folk er ikke uhøflig.
  • Altid være venlig og venlige til de mennesker tjener du (tjener osv.). Hvis du virkelig ønsker at vide, hvem der godt opdraget og klassiske, se på, hvordan de behandler dem med en lavere social status, snarere end hvordan de reagerer på deres ligemænd eller overordnede.
 10. 10
  Hår skal være pæn, ren og enkel. Løse bølger med et hår band eller endda en hestehale er meget passende i dagens samfund.
 11. 11
  Pas på mere end blot dit udseende. Forældre vil sætte pris på en pige, der bekymrer sig mere om hendes uddannelse og hendes arbejdsmoral end hendes negle. Dette vil afspejle, hvordan du bliver set af dem i myndighed.
  • Være ansvarlig. Classy piger forlader deres omgivelser i en tilstand mindst lige så godt som de fandt dem. Medmindre de er i en restaurant med Vent personale, hvis job det er at gøre clearing op, classy folk insisterer på at tage sig af deres egne papirkurven og bagage, ikke forventer andre til at samle op efter dem. Og når andre gør favoriserer for dem, mens stak-up eller forkælet mennesker antage det kun forventes, og ignorere andres hjælp, virkelig fornemme folk er hurtige til at lægge mærke til og til at udtrykke deres taknemmelighed og deres påskønnelse.
  • Være socialt bevidste. Du skal være høflig, men ikke bøje tilbageskridt for at behage andre. Hvis du gør det, kan du finde dig selv at blive udnyttet i fremtiden. Begræns din tid og tilgængelighed og tegne grænserne med andre, således at de er klar over dine grænser.
 12. 12
  Vælg dine ord med omhu. Det fornemme dame lytter mere end hun taler. At have en stærk ordforråd er vigtig, men ikke bruger et ord, medmindre du er sikker på dens betydning. Brug ord til at udtrykke dig anskueligt. Også, ikke rette andre, når de bruger forkert grammatik. Forskelle i baggrunden, i familielivet, og uddannelse får folk taler forskelligt, og folk bruger ofte slang for effekt. Mere end dette, det er irriterende og nedværdigende at blive korrigeret med en know-it-all.
 13. 13
  Vide, hvad du taler om. Intelligens er nøglen. Du behøver ikke at være en bog orm for at være intelligent og du behøver ikke at vise, men uvidenhed om aktuelle begivenheder ikke blive til en fornem pige. Børste op på så mange fag som muligt, fordi det vil gøre dig virke velinformerede.
 14. 14
  Må ikke bande. De fleste mennesker vil være enige, at bruge bandeord henkastet udviser en inkonsistent tilstand af karakter. Du vil være langt mere imponerende og påvirker mod andre, når du bruger bandeord sjældnere, eller fjerne dem fra dit ordforråd helt.
 15. 15
  Være selvhævdende, men ikke dominerende. Undgå passive-aggressive tankegang, det er sandsynligt, at spænde ben for dig i sidste ende. Bliver roligt assertiv demonstrerer modenhed, eftertænksomhed og tillid. Klasse kræver balance og selvsikkerhed er et glimrende eksempel på dette koncept.
 16. 16
  Find de klassiske farver, der fungerer bedst med din teint og øjenfarve. For eksempel:
  • Blå øjne: Orange (supplerende), Mørkeblå, Mørk Lilla Lys grøn, grå, hvid, sort, turkis (analog) Blue-Lilla (analog), mørk rød. Farver for at undgå, er: lyse rødt, lime grøn, hot pink, brun, baby blå, eventuelle nuancer (farver synligt blandet med hvid)
  • Brune øjne: Enhver pink, trækul, helst meget mørk farve, Gul (det bringer undertoner i øjnene, trods det uværdige omdømme) Grøn (også undertoner). Farver skal undgås: Ingen, brun er neutralt, og så går med alt.
  • Grønne øjne: Lilla (det virkelig bringe ud farven på dine øjne), Mørkerød (grøn komplementære farve), mørkeblå, sort, brun, off-white. Farver for at undgå: Grå, da det vejer ned naturlige toner i din iris, muting farven. Men hvis dine øjne er lyse grønne eller blå grøn, grå bringer det ud ganske pænt. Gul, rød (komplimenter kan være disharmonisk når begge af farverne er levende), lyse hvidt (for John Travolta), orange og grøn (der overdøver din øjenfarve).
  • Sorte øjne: enhver farve.
  • Hudtoner: Ruddy Complexion blue-toned/pink efter anstrengelse / fregnet): Cool farver (blå, lilla, grøn og alle de analoge farver mellem dem, herunder rød-lilla) Sort, Grå. Farver skal undgås: Gul, og de tilsvarende analoge farver, helst røde (sorry) og hvid. Bær mørk orange eller rød-orange på din diskretion. Gusten (gul tonet / garvning stedet freckling) eventuelle varme eller neutrale farver. Undgå gul, men guldmedaljer kan se rart, hvis du er afrikansk-europæisk eller har en mørkere teint, kan du bære næsten alle farver. Golds er særligt smukke. Hvis du har rødt hår: Golds, beige, koraller, lilla, meget mørk eller lys greens (blot undgå "Christmas grønne" farve) mørke blues.

Tips

 • Smile. Det er den mest generøse ting du kan gøre.
 • Value dine dyder. Hvis du har nogen gode færdigheder eller form for talent, såsom tegning, eller danse, synge eller spille nogen musikinstrument, ikke skjule det, virker det. Lad folk se, hvor god du er ved at udsætte dine billeder, eller måske spille et musikinstrument foran nogen. Hvis du er god til handle, kigge efter en del i enhver spille på teater.
 • Være intelligent. Et klassiske pige bør have gode emner at tale om. Så undersøgelsen om ting, som du finder interessant og vigtig for livet. Læse bøger og forbedre dit ordforråd, og ikke bruge ordet "som" hele tiden, det er et tegn på dårlig uddannelse og nervøsitet. Folk vil beundre dig, fordi du er smart og har tillid til, som kan være meget praktisk for dig.
 • Må ikke farve dit hår en unaturlig farve. Undgå også unødvendige piercinger eller få tatoveret. (Hvis du vælger at få en tatovering, får noget, der er betragtet som smukt eller poetisk, som 'Let it Be' på bagsiden af ​​din hals. Må ikke få navnet på dit yndlingsband, kønsdele eller ting af denne natur.)
 • Tatoveringer og piercinger-Optrædener formidle et stærkt budskab til andre, og du kan blive bedømt af en person eller lige før en begivenhed, der vil spille en fremtrædende rolle i din fremtid (f.eks en potentiel arbejdsgiver, at erhverve en højere stilling i et velrenommeret firma, osv..). Derfor tager nøje overvejelse, når det afgøres, om det er en god ide for dig at få synlige tatoveringer eller piercinger. Selv om en persons ydre fremtoning ikke automatisk vise hans eller hendes sande indre kvaliteter, kan optrædener afspejle, hvordan en person er villig til at blive opfattet af verden. Også huske på, at selv om tatoveringer og piercinger er individuelle udtryk, kan de være permanent eller vanskelig (selv dyre) at fjerne, hvis du ombestemmer dig i fremtiden. Hvis du er i tvivl om, hvordan tatoveringer og piercinger kan påvirke dig i fremtiden, glem alt om at få dem og finde andre måder at vise selvudfoldelse, såsom at skabe kunstværker, poesi, hobbyer, osv.

Advarsler

 • Ændring af din opførsel kan føle unaturlig. Hvis den gør det, minde dig selv, at du er et arbejde i gang. Et klassiske person, er simpelthen en, der konsekvent udviser klassiske adfærd. Fokus på din adfærd og holdning snarere end dine følelser.
 • Hvis du glide op, tilgive dig selv, undskyld til alle, der kan have været såret af din ikke-så-klassiske adfærd, og fortsætte på din vej. Det er klassiske!
 • Lav en ærlig indsats for at gøre en forskel i nogens liv, uanset deres sociale status.
 • Må ikke være næsvis. At være respektløst for andre er aldrig klassiske.
 • Du kan blive kaldt en snob. Bare ignorer dem der siger, at bare kan være usikker, og misundelige, at de ikke har klasse og værdier.