Wkadk

Hvordan at være uafhængig

Er du en person, som du synes er lidt for afhængige? Nå, kan du blive selvstændige. Uafhængighed er, når du ikke har brug for så meget hjælp fra andre. Der er mange fordele ved at være uafhængige. For én ting, vil du have mere frihed til at gøre ting. En anden fordel er, at du kan have nogle kvalitet private time.The verden er en grusom sted. Du foretager venner og miste venner, men i sidste ende, du den eneste person altid nødt til at afhænge af, er dig selv. Læs videre for at lære at omfavne din uafhængighed.

Steps

Hvordan at være uafhængig. Stol på dig selv for motivation og drevet.
Hvordan at være uafhængig. Stol på dig selv for motivation og drevet.
 1. 1
  Accepter dig selv. Du kan ikke bygge en stærk, uafhængig dig, hvis du ikke kan leve med dig selv. Accepter din krop, din personlighed, dine meninger, dine valg, dine præferencer og dit liv historie. Må ikke sige ting imod dig selv. Alle kan være stærk nok. Alle har sat op med noget, der beviser deres styrke. Put bag dig dine fejl og lære af dem. Gør en indsats for at blive en bedre dig og vigtigst elske dig selv!
 2. 2
  Tro på dig selv. Hvis du ikke tror på dig selv, så hvem der ellers vil tro på dig? Vi er alle forskellige og har noget unikt at sige. Ingen kan sige ordene på dine læber og ikke alle vil være enig med hvad du siger, der er grunden til dens vigtigt for dig at stå ved, hvem du er, fordi i slutningen af ​​den dag, du er alt hvad du har, og hvis du tror på selv ud, der er virkelig alt der betyder noget.
 3. 3
  Accepter verden. Uafhængige mennesker er ikke forgæves, heller ikke de tror hele den menneskelige race er grusom. Uafhængige mennesker er dem, der ser verden med dens gode og dens dårlige, og bevidst vælger at være stærk for sig selv og andre. Du er ikke uafhængige, fordi du ikke har tillid til nogen. Du er ikke uafhængige, fordi du tænker meget på dig selv. Mestre denne teknik. Lær at acceptere verden, og beslutter at være stærk.
 4. 4
  Bliv følelsesmæssigt uafhængig. Chancerne er, du er afhængige af mange mennesker, for følelsesmæssig støtte. Det kan være dine forældre, en dreng eller pige ven, eller gode nære venner. Selvom det er muligt at fortsætte med at afhænge af disse mennesker for resten af ​​dit liv, er det i din bedste interesse at indse, at alle i dit liv, at du er afhængig af en dag ikke længere være omkring. Nogle vil bevæge sig væk, nogle vil stoppe med at tale til dig, og de alle vil til sidst dø. Den eneste person, der altid vil være med dig, er dig. Hvis du er afhængig af dig selv for support, vil du aldrig blive svigtet.
 5. 5
  Stol på dig selv for motivation og drevet. Andre mennesker har ikke og vil aldrig have den samme interesse i din succes. Motivation og succes er en funktion af vane. Du skal bryde din dårlige vane med tøven, og erstatte den med en af ​​god planlægning. De mest succesfulde mennesker i verden er ikke altid de klogeste, eller den bedste leder, men uanset hvad andre talenter eller gaver, de er blevet velsignet med, har de underbygger deres selvværd en række sejre over opgaver både store og små. Dette er, hvordan du lærer noget i skolen, få tillid dating, og alt andet i livet.
 6. 6
  Vær din egen helt. Noget folk alt for ofte er at skabe en rollemodel for sig selv. Må ikke se op til nogen. Vær din egen rollemodel. Tilstræbe at være dig selv, og være den bedste du kan være. Hvis du ikke kan se op til dig selv, kan du ikke være uafhængig.
 7. 7
  Være der. Du behøver ikke at smide dine venner til at være uafhængige. Faktisk er din uafhængighed forstærket med gode venner. Når din ven har brug for nogen at snakke med, være der for dem. Være troværdig. Må ikke sladder eller fortælle nogen om dine venners hemmeligheder eller personlige anliggender. Selv hvis de ikke siger noget om det. Være en stærk person for dine venner og kære. Det handler ikke kun viser du er uselvisk, men temmelig snart vil du lære at håndtere enhver situation, der kommer din vej på grund af dine venners erfaringer.
 8. 8
  Blive økonomisk uafhængige. Det vil være vanskeligt, fordi forældrene har et naturligt instinkt for at sørge for os. Bare høfligt afslå, når de tilbyder økonomisk hjælp. Det er fristende at afhænge af andre økonomisk, men før du oplever uafhængighed, skal du være selvstændig. Sikre dine finanser. Ægte selvstændig tilværelse afhængig økonomisk frihed. Betal dine egne regninger, køre din egen bil, underskrive en personlig check til din husleje. Hvis du ikke har pengene til disse udgifter, medmindre aggressivt. Ikke blot vil du få økonomisk frihed med din opsparing, men de penge, du holde for dig selv vil give dig en utrolig følelse af selvstændighed og motivation.
 9. 9
  Må ikke nøjes. For noget. Ikke komfort, lethed, eller til "være rart." Arbejde hårdt på alt, hvad du gør. Forsvare dine meninger. Og for jer piger, lad ikke en mand føler han har at forkæle dig. Hvis du er i stand til at gøre noget godt, så gør det. Så længe det ikke har en dårlig effekt, bør du gøre det. Det betyder ikke gøre absolut alt, men du skal ikke føle, det er nødvendigt for folk at gøre ting for dig, at du kunne gøre for dig selv. Arbejd din bedste og sværeste at efterlade folk sige "Denne person er ikke afhængig af nogen til at gøre ting for dem. Sikke en stærk, uafhængig person."
 10. 10
  Lad dine venner og familie derhjemme. Det er et vanskeligt skridt på rejsen til et selvstændigt liv, men du skal begynde at gøre tingene på din egen. Du behøver ikke to veninder til at eskortere dig til badeværelset på en bar. Du behøver ikke at køre med nogen til restauranten, fordi du kan møde dem der. Gå på indkøb alene, tilbringer mindst én eller to aftener om ugen ved dig selv. Arbejdet med aktiviteter, der tvinger dig til at lede, ikke følge.
 11. 11
  Planlæg din dag omkring dig, ikke nogen anden. Folk, der er mest afhængige af andre giver deres verdener til at dreje rundt behovene i andre mennesker eller andre ting. Planlæg din dag i henhold til din egen tidsplan - lave en liste over, hvad du vil gøre, hvad du behøver at gøre, og hvad du skal allerede har gjort.
 12. 12
  Realisere og acceptere, at livet nogle gange virker ikke retfærdigt. Vores forældre plejet os så meget, at de gjorde alt i deres magt for at rejse os i en fair og retfærdig miljø. Den virkelige verden fungerer ikke på dette princip, hvilket er et stort problem i dag. Reglerne i verden normalt beskytter enten flertal (som du måske ikke være en del af), eller folk med penge og magt. Du vil blive behandlet dårligt for alle mulige urimelige ting: din hud farve, din intelligens, din højde, din vægt, hvor mange penge du har, dine meninger, dit køn, og kun om alt andet, der gør dig hvem du er. Du er nødt til at være lykkelig på trods af dette. Sommetider livet er hårdt, men være bedre for samfundet, ikke får mad, få endnu og når jeg siger selv jeg mener selv og ikke 10 gange, hvad du fortjener.
 13. 13
  Prøv ikke at pleje, hvad andre tænker. Dette er det vigtigste ved at være uafhængig. Hvis du er afhængig af andre til at fortælle dig, hvis din musik er cool, eller hvis dit outfit er sød, vil du ikke være meget glad! Så længe du kan lide det - intet andet spørgsmål!
 14. 14
  Må ikke sladder. Du er bare blander og rode i andre folks liv, hvilket ikke er godt for nogen af ​​jer. En del af at være selvstændig er at stå op for andre. Hvis du hører et rygte, stå op for den person, der fornærmet.
 15. 15
  Vær dig selv. Bare fordi nogen ønsker at betale 45€ for en skjorte, betyder ikke, du er nødt til. Kjole, hvordan du ønsker at klæde, og sige, hvad du vil sige. Hvis du kan lide at handle vanvittigt, med alle midler gå til det! En god ting at huske er, at god smag og stil ikke behøver at koste penge - det er noget, der er medfødt eller lært, men kan gøre god for noget med lidt know-how.
 16. 16
  Elsker alle. En del af at være selvstændig er at forsøge at elske folk, uanset hvad de mener om dig. Må ikke tænke på dem som "tabere" eller "Preps". Tænk på dem som mennesker.
 17. 17
  Lad folk elsker dig. Lad andre elsker dig, og lad det i et åbent hjerte.
 18. 18
  Start på en karrierevej. Eksperimenter med forskellige karrierer og finde den, du nyder mest. Hvis penge gør dig glad, være en investering bankmand eller starte en lille virksomhed. Hvis du kan lide børn, være en lærer. Hvis du kan lide at være en ekspert, være advokat, professor eller konsulent. Hvis du nyder at tale med folk, være en sælger eller gå ind i servicesektoren. Hvis vide, hvordan tingene fungerer er mere dit spil, så prøv engineering eller psykologi og sociologi. De fleste af de studerende ender i en karriere ikke er relateret til deres store. Nogle mennesker kommer ikke langt i formel uddannelse og ender millionærer. Arbejde i en karriere, du har, er en del af at blive en moden person.
 19. 19
  Har en passion i livet. Noget du er afsat til, om det er en sport, kæreste / kærester, musik, et band, en form for kunst / dans, religion. Noget, som du gør hele tiden, der fylder noget tid. Videospil og spille Barbie hele dagen er ikke den bedste værdi derude. (Dette inkluderer at spilde din tid på internettet)
 20. 20
  Må ikke bare tænke, at du er den bedste, bevise det for dig selv! Din mening sager mest i din egen motivation, men du ved, når du trækker dit eget ben med hensyn til dine præstationer. Det er langt nemmere at bare begynde at behandle med dine ansvarsområder og vide, med en utrolig stærk epistemisk begrundelse (hvormed jeg mener, du kender denne), som du kan håndtere hvad der kommer op, fordi du har før, end at forsøge at vide, at du kan tackle det, fordi du er alle varm og fuzzy indeni. Varm og fuzzy udretter meget lidt, men heller ikke slå dig op.
 21. 21
  Tilmeld dig en bankkonto. De fleste banker tilbyder en kontrol-og opsparingskonto sammen i én praktisk pakke. Nogle virksomheder, institutioner og organisationer vil kræve at du har mindst en checkkonto (nogle kun betale de ansatte via direkte depositum). Penge du tjener, der ikke er nødvendigt for dine egne udgifter bør sættes ind i en opsparingskonto, indtil du er klar til at være uafhængige.
 22. 22
  Spar penge. Spare så meget som muligt. Dette vil hjælpe dig med at oprette en nødfond, da livet kan være uforudsigelig til tider. Du planlægger ikke ulykker. Forbedre kvaliteten af ​​dit liv ved at se bort fra et fast beløb af penge hver måned. Der er sådanne ting som ulykker, som kan opstå, når du mindst venter det.
 23. 23
  Dump de dårlige påvirkninger i dit liv. Må ikke bryde venskaber medmindre det er absolut nødvendigt. Lær at holde en sund afstand. Selv om disse venner er "helt cool," de kan kun holde dig tilbage fra at bryde ud på din egen. "Frasortere din have", nogle mennesker gør dig skinne, mens andre vil stunt din vækst og tegne al din energi.
 24. 24
  Tage tingene let. Rom blev ikke bygget på en dag, og ingen er helt uafhængig. Dette er ikke en hard-og-hurtig guide, som du skal holde sig til. Hvis du ikke ønsker at gøre noget, gør det ikke. Dette er her for at fortælle dig, hvordan du være uafhængig, hvis du ønsker at være, og er på ingen måde for at sige "Være uafhængig og eneste uafhængige. Ønsker ikke at komme tæt på nogen. Følg denne strengt som en håndbog om hvordan man kan være en milliardær. ". Held og lykke på din vej til at være uafhængig.