Wkadk

Hvordan til at handle som en punk pige

Uanset om du ønsker at være en pige til Halloween, eller du overvejer alvorligt væsen, vil denne artikel vise dig, hvordan de skal handle og tage på punk look.

Steps

Hvordan til at handle som en punk pige. Har den rette indstilling.
Hvordan til at handle som en punk pige. Har den rette indstilling.
 1. 1
  Vide, hvad punk er det ikke. Bliver punk betyder ikke iført en bestemt tøj eller handler på en bestemt måde. Det betyder at være dig selv uden at bekymre hvad de andre synes! Punkere er ofte bedømt af andre, men handle deres selv alligevel og dont tage i andres holdninger - men lad det ikke genere dig. Dette fokus på at være dig selv og ikke definere eller forsøger at være punk kan oplyse dig om, at resten af ​​denne artikel, som fortæller dig, hvordan man kan være punk, er overflødigt og muligvis kontraproduktivt-og du ville være rigtigt!
 2. 2
  Stå op for din sag! Punk handler om at være en rebel, og stå op for, hvad du mener. Det er for eksempel ikke, at gå op til en bank og stjæle alle de penge inde, men snarere er det at stå for dine værdier. Men selvfølgelig kan hardcore nihilistiske ulovlighed være en af dine værdier, i hvilket tilfælde, go for it.
 3. 3
  Være et individ. Skiller sig ud. Hvad du bære kan udtrykke dig, men du behøver ikke at klæde punk til at være punk. Stand up for, hvad du tror på, selv om hele verden er imod dig. Vær modig, men ikke mister strejf af dig selv.
 4. 4
  Dress punk mode. Hvis du ønsker at ligne en klassisk punk, veste med pins og badges er et fælles valg. Leopard print og plaid er også klassiske punk memorabilia. Punge og messenger tasker er fantastisk til at sætte pins og badges på. Må ikke være bange for at bære, hvad ingen andre er iført, og omvendt ikke være bange for at bære, hvad alle dine punk venner er iført. Nogle mennesker siger, at det er en måde i overensstemmelse med klæde i typisk punk tjenerne, men hvis det er, hvad du kan lide at bære, gå til det! Det er ligegyldigt, hvad de think.You kan lige så godt være en punk i en prinsesse kostume, ligesom hvis du trak noget fra Sex Pistols 'garderobe. Bare bære hvad der er behageligt for dig. I virkeligheden, da begrebet »dresscode« er modstrid med selve grundlaget for punk kan du roligt ignorere denne måde; denne "punk mode" er i høj grad at sende din egen status som en punk, hvilket er velsagtens selv mangler punkt i punk. Der henvises til ovenstående punkt og definere dit eget look eller anti-fashion, som du vil.
 5. 5
  Gør dit hår punk. Du behøver ikke at, men hvis du ønsker at du kan få Mohawk eller frihed spikes, selvom de er meget høj vedligeholdelse. Hårfarve og blegemiddel er sjovt også, men kan skade håret. Ignorer alle, der fortæller dig, at farvestoffet eller en kort frisure vil tage en evighed at vokse ud. Men hvis din ikke højt at spike dit hår eller barbere det eller noget, så bare prøve at få et par stænk af lyse farver i det for fx pink, grøn eller blå osv., hvis din beslutte ikke at farve dit hår så gøre op for det i din makeup.
 6. 6
  Har den rette indstilling. En punk pige er stærk og følsom. Respektere dig selv og andre. Punk betyder ikke at være uhøflig - men hvis nogen er rode med dig, skal du ikke være bange for at sætte dem i deres sted.
 7. 7
  Ignorer eventuelle negative outlook mod dit tøj, hår eller er punk, det er ingen af deres virksomhed, hvordan du lever dit liv, hvilken musik du lytter til, eller hvordan du ser ud.
 8. 8
  nogle punk bands som Green Day, Deftones, Slipknot etc. bands som Parkway Drive og Bring Me The Horizon er ikke punk, men kan appellere til dig.

Tips

 • Må ikke droppe gamle venner til fordel for dine nye punk venner. Bare fordi nogen er ikke punk, betyder ikke, at de ikke er et værdifuldt ven.
 • Folk kan mærke dig som en poser eller wannabe hvis du er ny til scenen. Må ikke bekymre dig om det, være venlig, og enhver, der er noget værd, vil respektere dig.
 • Det bedste tilbehør er en stiv langfinger.
 • Hvis dine forældre ikke vil lade dig farve dit hår, kan du få extensions, klippe det, eller sætte op liberty pigge rundt omkring dit hoved. Men vær opmærksom på, at forældre, der ikke vil lade dig farve dit hår ikke kan være okay med dig at gøre frihed spikes. Du vil måske tjekke først på den ene, selv om de kommer til at være virkelig små. Selvfølgelig, som en punk du sandsynligvis ikke særlig pleje for forældrenes tilladelse i din personlige fremtoning.
 • Tidligere kugler nævnte, at punk hoveder kunne kalde dig ud på at være en poser eller ligne en emo kid. De har sikkert ret. Men du er punk, så du er ligeglad, hvad de tror, ​​og du gør hvad du ønsker.
 • Du behøver ikke gøre dig selv punk eller bevise for nogen, om du er "punk" eller ej. Du er hvad du er, og hvis det ikke er punk så kan du ikke ændre det. Faktisk forsøger at være punk er i sagens natur kontraproduktivt, da den blotte pleje, hvorvidt du er en punk er i strid med tidsånden i punk-men så oprør mod denne oprør gennem ærlig selvbevidsthed er velsagtens en mærkelig meta- punk holdning.
 • Hader ikke,,, schemos, chavs, eller enhver anden subkultur i denne verden selv, hadende disse subkulturer er en central aktivitet i nogle punk kredse.
 • Erkend, at følgende retningslinjer for "hvordan man kan være punk" er hvad der gør dig ikke punk. De fortæller dig at være dig selv uden at bekymre hvad folk tror, ​​men anbefaler ikke at klæde én måde eller gøre noget, fordi du vil blive mærket som noget, du ikke er. Det er selvmodsigende, da du ikke er meningen at pleje hvad folk tror. Virkelig, skal du stoppe med at læse denne artikel helt, og stoppe med at bekymre sig om at være punk. Du er ikke punk. Du punk.
 • Sommetider folk vil mærke dig som E mo eller scene. Der er intet galt med disse subkulturer, men det er lidt irriterende, når folk forsøger at klassificere andre. Bliv ikke fornærmet.

Advarsler

 • Må ikke føle du har at farve dit hår, farve det, hvis du har lyst til det. Du vil ikke være den første eller den sidste punk med normal naturlige hår. Selvfølgelig kan du, hvilket er fint, men ikke farve dit hår eller barbere dit hoved, hvis du kun gør det for at være punk.
 • dont gå rundt og fortæller folk din punk, fordi det vil gøre dig virke som en poser
 • Forsøg ikke at overbevise andre punkere, at du er en punk. Bare vente for dem at acceptere det. Ellers vil du ligner en poser. Mange mennesker har forskellige definitioner af punk.
 • Hvis du er træt af punkere, der overvejes, så husk, at punk handler ikke om, hvad andre mennesker tænker, så hvis du ønsker at lytte til emo musik eller kjole emo, gør det! Enhver, der forsøger at klassificere dig ind i en subkultur har for meget tid på deres hænder.
 • Må ikke handle som en hykler, at være tro mod dig selv og andre. Hold dig til hvad du kan lide og ikke, ikke bare følge mængden. Hvis du beundrer nogen, og ønsker at være mere ligesom dem, der er én ting, men hvis du bliver en bestemt måde at få de mennesker, du beundrer at kunne lide dig, er du nødt til at genoverveje dine prioriteter.