Wkadk

Hvordan til at handle som en berømthed

Har du nogensinde ønsket at handle som en berømthed? Berømtheder er selvsikker, godt respekteret, stilfuld og animeret. Her er nogle nyttige tips om, hvordan til at fungere som en berømthed.

Steps

Hvordan til at handle som en berømthed. Kom ud af huset og blive set!
Hvordan til at handle som en berømthed. Kom ud af huset og blive set!
 1. 1
  Kom ud af huset og blive set! Gå til alle de populære parter. Gør noget oprørende hver gang i et stykke tid! Men ikke noget, der vil koste dig dit job! Være klogt.
 2. 2
  Køb nogle overdimensionerede solbriller. Må ikke gemme sig bag dem, bare skubbe dem på og smiler som du have tid af dit liv, når relevant selvfølgelig!
 3. 3
  Køb nogle designermærker og hvis du ikke har råd til dem, købe god kvalitet tøj, der ser designer. Du skal dog ikke købe knockoffs - dem gør du ser billige og tarvelige.
 4. 4
  Hvis du går til en fest eller en klub eller overalt virkelig, leje en bil, ikke en limo. De eneste mennesker, der stadig leje limousiner kommer til begravelser og proms, eller bryllupper. Enhver sen model luksus sedan vil gøre.
 5. 5
  Få en tæt gruppe af venner, som du virkelig kan lide, og invitere dem til at komme med dig, behøver du ikke ønsker at være en enspænder! Har dine venner følge dig omkring, ligesom Harajuku piger og Gwen Stefani.
 6. 6
  Kast fester, arrangementer, aktiviteter og fester. De behøver ikke at være alt for fancy eller for dyrt, bare sjovt.
 7. 7
  Ophold med dine bedste venner, og få nye venner. Være en person, der er behageligt at være omkring.
 8. 8
  Klæd komfortabelt. Det betyder ikke, slid sveder. Det betyder at klæde til lejligheden, og noget du føler dig godt iført.
 9. 9
  Accessorize. Halskæder, armbånd, tørklæder, hatte, bling / smykker, hairbows og støvler
 10. 10
  Gør noget a-liste til dit hår! Krølle dit hår eller sætte det i en halv pony, og når du glatte dit hår, sørg for at det har tonsvis af volumen.
 11. 11
  Føle sig godt om dig selv, og acceptere, hvem du er.
 12. 12
  Årsag nogle drama! Vær ikke bange for at sige noget til nogen, så længe det er sandheden. Causing drama er fantastisk at gøre dig selv mere kendte. Bare vær forsigtig med ikke at såre nogen.
 13. 13
  være uafhængig, hvis nogen siger noget du ikke intrested i, sige noget lignende ser jeg ud som jeg pleje!
 14. 14
  altid være på din telefon
 15. 15
  Vær ikke bange for at skille sig ud... Paris Hilton sagde engang livet er for kort til at blande sig i, og hun har ret, blive bemærket. Har nogle karaoke eller starte en dans!
 16. 16
  Øv dine følelser i spejlet.
 17. 17
  Prøv at have en sød slagord. Må ikke sige, "Det er hot!", Fordi det ikke er varmt, det er så 2004. Prøv, "Det er gyldne!" og "Ah-mazing!". Prøv at sige noget nuttet lignende. men stadig, ikke over at bruge det eller stjæle en andens.
 18. 18
  Black-farvetone din bil vinduer, men tjek de lokale regler.
 19. 19
  Lav en "krav" liste for dine forældre som Jennifer Lopez e g - skal have puder fluffed;.. Det skal nok få dig noget hvor med dem, men det er en masse sjov! Bare ikke være en total snob.
 20. 20
  Øv din autograf hele tiden. Skriv dit navn overalt. Folks bindemidler, vægge, eller papir på deres skrivebord.
 21. 21
  Smile hele tiden! Være glad og gøre alle tror dit liv er perfekt, selvom intet kan teknisk set være "perfekt."
 22. 22
  Få berømt. Stjerne i en film eller et tv-show.

Tips

 • God fornøjelse! Du er en berømthed, livet er sjovt.
 • Må ikke handle alt for fuld af dig selv, berømtheder er bare almindelige mennesker som os, der tilfældigvis være berømt.
 • Når du laver en fejl, slappe af og ikke får flov.. i stedet spille det ud som du mente at gøre det eller... griner med tilskuerne og skyde skylden på din drink.
 • Være parat til at blive fornærmet så godt, nogen derude måske ikke lide din lille handling! Så hvis nogen gør fornærme dig, stikke hovedet højt op og smile, siger: "Jeg er ked, men jeg` m ikke acceptere nogen negative kommentarer i dag... måske skulle du finde en anden. " Derefter gå væk!
 • Læs den kulørte presse og lære om, hvad dine foretrukne celebs gøre hele dagen.

Advarsler

 • Må ikke kopiere en andens stil eller personlighed - du kommer ingen vegne. Du skal have din egen "ting". Pick noget.
 • Hvis du ønsker at være en berømthed, handle som én handle som én,. Ikke bare klæde sig ud som en, se den del og handle den del. Hvis du beslutter dig for at gøre noget, være anstændigt på det, eller finde noget, du er virkelig god til.
 • Må ikke være alt for indbildsk. Ingen er perfekt, og alle ved det. Du ser falske, og ingen vil gerne være din ven.
 • Må ikke komme ud som for meget af en spiller eller person overdrevent promiskuøs.
 • Husk, at handle og ser berømt ikke rent faktisk vil gøre dig berømt, medmindre du har talent eller penge, som folk synes er værd at være opmærksom på.