Wkadk

Hvordan man kan stoppe at blive betragtet som en nørd

Blive afvist af en gruppe af mennesker kan være smertefuldt, og det kan have langsigtede, følelsesmæssigt skadelige virkninger. Ofte denne form for social afvisning er ingen fejl i din egen, men resultaterne fra den usikkerhed andres eller generelle besætning-mentalitet. Alligevel er der nogle grundlæggende ting, du kan gøre for at undgå at blive et let mål for latterliggørelse eller social afvisning.

Steps

Hvordan man kan stoppe at blive betragtet som en nørd. Gør en indsats for at blive vist glad og selvsikker på alle tidspunkter, uanset hvem der er omkring.
Hvordan man kan stoppe at blive betragtet som en nørd. Gør en indsats for at blive vist glad og selvsikker på alle tidspunkter, uanset hvem der er omkring.
 1. 1
  Gør en indsats for at blive vist glad og selvsikker på alle tidspunkter, uanset hvem der er omkring. Hvis noget, der generer dig, lad det ikke vise. Dette vil have den virkning, at andre føler sig mere tryg omkring dig, og som optræder behageligt i din egen hud har tendens til at tjene dig mere respekt.
 2. 2
  Må ikke bekymre dig for meget om, hvad du slid, og ikke forsøge alt for hårdt at se cool. Hvis du prøver for hårdt, vil det være indlysende for andre, og dette vil have den modsatte af den ønskede virkning. Bær noget behageligt. Prøv at holde sig væk fra ting, der enten er for afslappet (f.eks sweatpants), eller også formelle (fx gemt-i polo). Du ønsker ikke at ligne du lige rullet ud af sengen, men du ikke ønsker at ligne du kommer til et bryllup, enten. Undgå barnlig fodtøj, såsom Velcro sneakers eller sne støvler. God hygiejne, og sørg for at vaske dit hår og krop. Hvis du bærer ansigtshår, holde det velplejet. Hvis du har været drillet en hyppigt, eller hvis du bare har brug for en forandring, overveje at skære eller styling dit hår anderledes. Du vil blive forbløffet over, hvad en god klipning kan gøre for dit selvværd.
 3. 3
  Løsne op en lille smule! Oprør engang imellem! Gør det klart for verden, at du er den primære guvernør af dit eget selv, selv om det betyder bare dukke op sent til klassen en gang imellem. En lille smule af foragt for andres mening fra tid til anden kan gøre dig synes mere cool og mere sikker (tror John Bender fra Breakfast Club). Bare ikke overdrive det på denne ene.
 4. 4
  Vær opmærksom på de mennesker omkring dig, og ikke får alt for meget op i at tale om dine egne interesser (i. E. Ikke gå ud på lange tangenter om World of Warcraft omkring mennesker, der ikke spiller World of Warcraft). Find ud af, hvad andre mennesker er interesseret i, og tale med dem om deres interesser. Vær opmærksom på, hvad der foregår i verden, i form af nyheder og populær kultur. Du vil måske opdage nye interesser. Du kan endda lære noget!
 5. 5
  Prøve nye ting! Fjern dig fra din comfort zone. Prøv at gå i skole sportsbegivenheder og lokale koncerter. Ikke blot vil dette vil give dig mere at snakke om med andre mennesker, og det vil også gøre dig til en mere godt afrundet person. Husk: folk har tendens til at blive betragtet "nørder", når de er ubehagelige i deres egen hud eller på visse sociale situationer, og når dette ubehag er indlysende. Eftergøre det indtil du gør det! Hvis du praktiserer sætte dig selv i ubehagelige situationer, vil disse situationer til sidst ophører med at være ubehageligt.
 6. 6
  Passe på ikke at blive vist over-ivrige, når det kommer til at gøre venner eller at blive accepteret af en gruppe af mennesker. Dette vil være en umiddelbar turn-off. Ingen vil acceptere dig, hvis det er indlysende, at du er desperat for at blive accepteret. Hvis du søger accept fra en gruppe af mennesker, skal du huske, at den bedste måde er gennem bagdøren. Ved at blive venner med én person i en gruppe, og resterende venlig mod de andre, vil du tjene respekt for hele gruppen (medmindre det lader til, at du er kowtowing eller forsøger at bruge smiger med henblik på social fremgang).
 7. 7
  Undgå kliker, og fokuserer i stedet på befriending individuelle mennesker. Der er mange venlige folk derude, som har masser af selvværd, og som ikke føler, at de har brug for at tilslutte sig en bestemt klike. Disse mennesker har en tendens til at gøre bedre venner, har tendens til at udøve mere integritet, og har tendens til at behandle andre med større respekt. I disse mennesker folk, vil du finde sandere venner og længerevarende relationer.
 8. 8
  Må ikke overdrive det. Hvis du skal drastisk ændre dig selv for at blive accepteret, er det ikke det værd. Der er folk derude, der vil kunne lide dig for den person, du allerede er. Din største salgsargument som et individ er din egen individualitet - det faktum, at du ser verden på en måde, som ingen andre gør. Det er værdifuldt. På et vist punkt, er du nødt til at acceptere, at hvis en person ikke se værdien i, hvem du er, så er de enten mangler det punkt, eller de er ikke værd at bruge tid. Når det kommer til visse personlighedstræk, der kan forårsage andre til at drille dig eller samle på dig, dem, der betyder vil ikke pleje, og dem, der bekymrer sig ikke noget.
 9. 9
  Hænge på dig selv. Embrace din individualitet. Lad ikke dit ønske om social accept for at komme i vejen for at vide, hvem du virkelig er. Det er fint at gøre op med vaner, der krænker andre, eller at forbedre på din personlige hygiejne, men ikke forsøge at være nogen andre end dig selv. Det kan tage noget tid for dig at finde din crowd, eller for at finde folk med interesser, der ligner dit, men du vil finde dem.
 10. 10
  Hold hovedet koldt om dig. Tillid til mennesker, når de har tjent din tillid, men ikke før da. Siden begyndelsen af ​​manden, har folk bagtalt og mishandlet hinanden. Sommetider folk er uvenlige over for andre i et forsøg på at føle sig bedre om sig selv. Vær sikker på at holde hovedet højt, klippe dit tab, når du skal, og holder en tyk hud. Må ikke gøre gengæld ved at behandle andre dårligt gengæld. Vid, at livet er for kort til at spilde tid på dem, der ikke vil behandle dig ret. Respektere dig selv. Dette vil give dig respekt for andre.

Tips

 • Smil og vittighed rundt. Du ønsker at være sjovt at hænge rundt med. Plus en simpel smil og en bedre kropsholdning kan forbedre hele din fremtoning.
 • Korrigere din kropsholdning er en lille, men overraskende effektiv måde at fremstå mere selvsikker. Stå op en lille smule højere end sædvanligt, holde dine skuldre tilbage, og du vil se meget bedre. Undgå at lægge dine hænder i dine lommer og tyggegummi, da disse handlinger kan forringe dit overordnede udseende.
 • Være oprigtig. Må ikke skjule dine interesser fra dine venner, og ikke foregive at kunne lide eller kender en masse om ting, der ikke interesserer dig.
 • Tale, og tale med tillid! Mange mennesker, der ikke nørder overhovedet ses som nørder, bare fordi de ikke taler. Må ikke være den dreng, der mumler, eller som ikke taler når talt med. Udgående mennesker er sjove, og de er sjældent ses som nørder.
 • Husk, at være en smart person er en stor ting. Det vil give dig flere venner end det vil skræmme væk.
 • Tro det eller ej, folk er intimideret af dem, der potentielt kunne overstråle dem i en social indstilling, så ikke købe alle designer-mærke tøj eller flagre dit udseende. Bare opretholde en god hygiejne.
 • Du må ikke tage det personligt, hvis folk er jaloux på dig på grund af dine karakterer eller andre succeser. Vid, at jalousi er deres problem, ikke dit.
 • Der er hele sociale grupper der er struktureret omkring den delte oplevelse af at være anderledes end andre mennesker. Overvej at hænge ud med andre anderledes tænkende hvis forsøger at "passe på" bare ikke kommer naturligt.
 • Processen med at miste din nørd-card er en stor virksomhed. Selv om der ikke er en 100% garanti for, at du vil lykkes, er der helt sikkert er en 100% garanti for, at du vil mislykkes, hvis du ikke selv prøve. Vedholdenhed betaler sig.
 • Tilmeld dit lokale spor team. Mere end andre sportsgrene, spor har komponenter af individuelle vækst sammen med holdet limning. Mange nørder, skinner har fundet accept og venskaber på sporet teams - selv de, der ikke var meget hurtig. Bare dukke op og have det sjovt.
 • Køb et spor jakke. Enhver farve vil gøre. Iført dit track jakke over ethvert outfit vil automatisk gøre det tøj hofte.

Advarsler

 • Vis tillid. Dette endnu mere end fysisk fremtoning tiltrækker andre mennesker til dig.
 • Dine interesser vil ikke appellere til alle, du møder. Tag det ikke personligt, hvis din primære interesse ikke er andres kop te. Accepter, at dine interesser ikke nødvendigvis er mainstream, men indse, at dette ikke betyder, at du burde skamme dem. De fleste mennesker har i det mindste noget, de kan lide, at ikke alle deres venner kan lide. Så længe du ikke prøver at skubbe dine interesser dem, der ikke synes interesseret i dem, skal du være fint.
 • Folk kan gøre det sjovt for dig. Hvis de gør, så enten du forsøger alt for hårdt, de er jaloux på dig, eller også er de grusomme mennesker, der ikke er værd at din tid.