Wkadk

Hvordan til at bære nørd chic stil (for piger)

Er du en rigtig nørd? Er du stolt af at være en geekette? Du kan være sød (eller sexet), men omfavne din geekyness ved at klæde i Geek Chick Style.

Geek chic refererer til virkeliggørelse af stereotypisk upopulære "nørd" karakteristika såsom briller, tegneserier, og computer / video-spil.

Steps

Hvordan til at bære nørd chic stil (for piger). Få nogle søde, men alligevel stilfulde briller, uanset om du har brug for dem eller ej (der er ikke-receptpligtige briller, du kender).
Hvordan til at bære nørd chic stil (for piger). Få nogle søde, men alligevel stilfulde briller, uanset om du har brug for dem eller ej (der er ikke-receptpligtige briller, du kender).
 1. 1
  Få nogle søde, men alligevel stilfulde briller, uanset om du har brug for dem eller ej (der er ikke-receptpligtige briller, du kender). Dette trin er valgfrit. Sørg for at det passer til dit ansigt, og gør du ser attraktive. De er grundlaget for geek chic look. Vælg en, som du vil. Dette vil hjælpe dig til at se geekier.
 2. 2
  Låne fra "stereotype nørd image", undtagen med stil. Billedet, som er baseret på manglende sans for mode eller åbenlyst studious eller kvadratisk, boglig udseende, hvorfor den såkaldte "Poindexter" look. I stedet for at gå direkte til "Poindexter" look, jazz det op. Gøre det ser mere fashionable, men stadig have sine nørdede rødder. Eksempel: Hvis du kan lide skinny jeans, bære dem med en monteret top, der har edb-vittigheder på det, eller en bluse / polo skjorte med et slips.
 3. 3
  Du kan blande nørd chic med andre stilarter som godt. Emo, Preppy, Goth, Urban, Hippie, indie, boho, etc. Vær kreativ og en individuel. Ingen kan lide en copycat. Sørg for at dit tøj ikke er for trendy enten.
 4. 4
  Prøv at bære monteret tøj, der har at gøre med indvendige vittigheder fra kult klassiske film eller bøger, video spil, tegneserie eller anime tegn, eller prøv noget sci-fi eller computer relateret. Være en individuel og bære, hvad ingen andre gør. Bare sørg for at det passer til dig og gør du ser godt ud.
 5. 5
  Bland classy & professionel med afslappet. Cute bluse / polo skjorter og slips med motiver på dem, Jeans, bluser med Argyle veste, plisserede nederdele osv. eksperiment. Du kan lag t-shirts i løbet af polo shirts, langærmede skjorter, eller bluser så godt. En anden mulighed er at købe tøj, som du ville se på et kontor (ex. bluse) og parre den med et stykke tøj, du ikke ville se i et kontor (jeans). Alle passer til en anden stil. Sørg for, at du ikke ser alt for professionel, og du ønsker at se henkastet faglig eller boglig. For t-shirts, så prøv shopping i butikker som Hot Topic eller Abercrombie for knap nedture.
 6. 6
  Du behøver faktisk ikke at plaske ud og købe en helt ny garderobe. Du kan blande og tilpasse det tøj, du allerede har. Argyle trøje og bluse combo værker. Du kan også gå til den travle look, simpelthen proppe i så mange farver, prints og tekstiler, som du kan. Bare sørg for at har en nørdet touch til det: For eksempel, iført en Super Mario halskæde med en T-shirt.
 7. 7
  Hvis du er iført en nederdel, det hjælper til at bære nogle, der er knæ længde eller kortere (ikke for kort). A-line, plisserede, eller blyant nederdele arbejde meget godt med udseendet. Det kan være af enhver stof (denim, kaki, osv.)
 8. 8
  Knæstrømper tights tilføjer et strejf af stil til en nederdel! Få dem i forskellige farver, og sørg for at det passer, ikke sammenstød.
 9. 9
  Accessorize: Det kan være hjemmelavede eller opbevares købt. Det kan matche temaet for dit outfit. Måske en star wars lys sabel klippet på dine jeans? En super Mario ur? Vær kreativ! Leggings tilføje en enkel strejf af stil. Seler kan bæres (se nedenfor). Enhver form for smykker er okay (guld, sølv, plast, hoops, armringe og halskæder), så længe det passer med dit ansigt, størrelse og outfit.
 10. 10
  Har du ikke en kompliceret eller for trendy frisure, hvis du ønsker at se (endnu mere) geekier. Du kan have det godt klaret, men intet super dekorativ. Krøllet hår eller glat hår (eller endda flettet / cornrowed hår) er acceptabelt, så længe det ser pæn. Du kan bære matchende hår klip, hår bands, etc. i håret til at matche dit outfit.
 11. 11
  Bare fordi du er en nørd, betyder det ikke, at du ikke bære makeup. Hvis du vil, kan du bare gå til den almindeligt udseende og ikke bære nogen makeup overhovedet, men makeup er fint. Hold dig til en almindelig palet, ikke gå for vildt. Du kan holde sig til "The au-naturel" look. Lidt kreativitet og stil er fint, du kan have det sjovt med makeup, så længe det ikke er noget du vil bære til karneval. Brug en lidt rødme. Hvis du arbejder, kan du prøve subtile læbestift. Hvis du bruger briller, eyeliner er en fantastisk idé.
 12. 12
  Hvis du har en elektronisk enhed (iPod, notebook, mobiltelefon,), så sørg for at accessorize, tilpasse eller dekorere det til at gøre det ser stilfuld. Go nuts! Du behøver ikke at pynte det med klistermærker, det kunne være en simpel berøring af bare at købe en sød bæretaske.
 13. 13
  Sko: Det er ligegyldigt virkelig. Sneakers fungerer rigtig godt med nørd chic look, især Converses. Støvler og hæle med eller uden Knæstrømper kan arbejde. Noget går (så længe hælene ikke er ekstremt høje. Det ser ikke nørd chic længere, når du prøver at).
 14. 14
  (Valgfrit) Tilføj en cykel messenger taske i en fed, attraktiv farvekombination. Sling kækt tværs brystet, og du er klar til at gå offentligheden! Hvis messenger tasker ikke er dine ting, søde rygsække med grundlæggende design (plaid, en fast farve som lilla, etc.) også arbejde.
 15. 15
  Jeans: sørg for dine jeans er ikke stramt, og at de går med dine sko. Prøv lidt højtaljet at give dig den nørd-ish look.
 16. 16
  Seler: Tyk eller tynd, ny eller gammel, almindelig eller farverige.... seler virkelig kan tilføje til udseendet. Prøv nerd glasses, seler, knæ høje sokker, og to ponytails. Perfekt!

Tips

 • Google 'Geek Chic "for inspiration.
 • Må ikke være bange for at gøre dine egne ting!
 • Følg sund fornuft. Hvis det ikke passer, ikke bære det.
 • Hvis du ikke tror, ​​at en nørd vil bære det, er det ikke nørd chic.
 • Meget af den nørd chic billede låner fra forskellige alternative ungdom subkulturer såsom emo, preppy, goth, hippie og boheme blandt andre. Du kan blande nørd chick med mange andre stilarter. Må ikke begrænse dig selv!
 • (Valgfrit) Du kan også lave dit eget tøj og tilbehør, hvis du har sy færdigheder. Bare tænk nørd.

Advarsler

 • Hold dig væk fra Seler, hvis du ikke ved hvad du laver, eller hvordan man passer dem. Det kan vise dig fra geek chic til "nørdet mode offer." På den anden side... hvis du kender en ting eller to om nørd mode, gå til det!
 • Denne stil anbefales kun, hvis du er college-alder eller yngre, fortrinsvis eller i et erhverv modtagelig for sådanne særheder. Geek chic mode er blevet udbredt til piger spænder hele vejen tilbage til pre-teen alder. I betragtning af, at mere modne mandlige nørder tendens til at klæde og handle mere konservativt er nørd chic tæt forbundet med "ungt", og du risikerer enten at tiltrække de forkerte typer af mænd eller ikke bliver taget alvorligt af de rigtige typer. Husk, sand geekiness er ikke en mode, det er en sindstilstand.
 • Hvis du ikke er virkelig en nørd på hjerte, er det risikabelt at forsøge at blive ét. Du kan ende med at blive en tumpe. Ægte Adorable Geekdom er kun opnås ved Naturals.

Ting du behøver

 • Geekyness
 • Briller (valgfrit)
 • Cool T-shirts
 • Følelse af kreativitet og stil